základní skupiny - skupina D
23.10.2008 19:10 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Tottenham Hotspur 2:0

Tottenham potvrdil špatnou formu také na evropské scéně a pokračující nezdary vyvrcholily na hřišti Udinese, kde Kohouti prohráli 0:2. Stále se tak více hovoří o pozici trenéra Juandeho Ramose, pokud se totiž jeho výsledky nezlepší, o místo manažera nejspíše přijde.

Stejně jako v minulém ligovém kole, kdy se proti Tottenhamu kopala penalta, i tentokrát rozhodl zásah z jedenáctky a v závěru přišel druhý úder, ze kterého se hosté už rozhodně nemohli vzpamatovat. Utkání výrazně ovlivnila červená karta z 57. minuty, kterou obdržel hostující Jamie O'Hara. Vyloučen byl velice kuriózně po druhé žluté, tu první totiž dostal o minutu dříve.

Domácí začali aktivněji, Andrea Coda hlavou ovšem gólmana Gomése nepřekonal. Dále hrozil Inler, ovšem včas k němu přistoupil jeden z nejlepších hráčů v dresu Tottenhamu Ledley King. Ten bohužel moc jásat nemůže, protože utrpěl lehké zranění a zřejmě bude chybět ve víkendovém střetnutí s Boltonem. Hosté se ocitli poprvé v šanci po zpětné přihrávce Jermaina Jenase, nabíhající Bent hlavou našel pouze náruč připraveného Handanoviče.

V další šanci hrozil Lennon, poté ale přišla obrovská hrubka gólmana Gomése, když poslal zpětnou přihrávku na Assou-Ekotta. Jenže byl nepřesný, oloupil ho Fabio Quagliarella a Gomés ho musel faulovat za cenu penalty. Autor Di Natale ji bez problémů proměnil, jinak spolehlivý Gomés tak svou chybu napravit nedokázal.

Brankář Tottenhamu byl touto situací ovlivněn a udělal i další hrubku, tentokrát ale míč z kopačky Motty v síti neskončil. Kohouti se snažili v dalším průběhu vyrovnat, přímý kop Garetha Balea jen těsně minul domácí klec. Na druhé straně lehce chyboval též brankář Handanovič, avšak Spurs toho nedokázali využít, cíl minul Alan Hutton i Jamie O'Hara.

Ve druhém dějství hosté tlačili i s čerstvým Lukou Modričem, jenže po necelé čtvrthodině hry oslabeni o jednoho hráče žádnou s příležitostí nevyužili. Naopak čtyři minuty před koncem zvyšoval Pepe a zařídil italskému celku pohodlné vítězství. Tottenham bude mít co dělat, aby svoji pověst a utracené milióny nadobro neutopil v hlubinách neúspěchu.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady to vidím na jasnou 1.. Spurs chybí 4 hráči základní jedenáctky + oba útočníci..

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto jasná jednička, Spurs jsou tragičtí a Udine se veze na vítězné vlně.

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese - Tottenham 2:0 (24. Di Natale z penalty, 86. Pepe). Tady je ta jasná dvojka...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem??

Reagovat
smazaný uživatel

Narážím na preview, kde dal autor tip na vítězství Tottenhamu (2).

Reagovat
dadoprso

jasný a Žilina prohraje 1:2 ( 68. Rilke - 15. Petrič; 45. Olič )

Reagovat
smazaný uživatel

omg toto je v ..... kua pome hoši

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele