1/16 finále - 1. zápasy
18.02.2009 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Galatasaray SK 0:0

Galatasaray uhrál na horké půdě Bordeaux pouze bezbrankovou remízu. Šance na postup do další části soutěže tak zůstávají otevřené pro oba týmy.

Domácí Bordeaux tak navázalo na nevýraznou formu z posledních zápasů, kvůli které se v tabulce francouzské ligy posunulo až na páté místo. Galatasaray je ve své soutěži na třetí místě, na vedoucí Sivasspor ztrácí pět bodů.

První šance zápasu přišla po šesti minutách hry, kdy se ke střele z velké vzdálenosti odhodlal Yoann Gourcuff. Jeho dělovka ale bránu netrefila. Domácí kontrovali střelou Chamakha, která donutila Morgana de Sanctise v brance hostů k prvnímu zákroku utkání.

Další šanci promarnil po kombinaci s Chamakhem kanonýr Cavenaghi, jeho hlavička ale směřovala nad břevno. Ve 14. minutě se ke střele odhodlal i český útočník Milan Baroš. Ani ten ale z veliké vzdálenosti branku netrefil. Reputaci si vylepšil o několik okamžiků později, když svou střelou pořádně protáhl gólmana Ramého.

Další zmařenou šanci si na svůj účet připsal Lincoln. Konec prvního poločasu orámoval svou dalekonosnou střelou opět Gourcuff, ani napodruhé se ale jeho střela mezi tři tyče nevešla.

Druhý poločas byl nudnější než ten předcházející. Z velké vzdálenosti se opět neprosadil Gourcuff. Další dvě šance následně neproměnil opět Gourcuff, a poté ani Cavenaghi, jehož střelu zblokoval Cassio.

Cassio se pak ukázal platným i na druhé straně hřiště. Na jeho skvělou střelu zblízka ještě lépe zareagoval gólman Ramé a střelu vytlačil na rohový kop. Hosté byli v těchto chvílích jasně lepším týmem. Nedařilo se jim ale vstřelit branku. Další příležitosti promrhal střídající Nonda.

Cassio se pak napříhl z dálky, ani tak ale gólmana nepřekonal. Posléze ho napodobil i aktivní Gourcuff. Ke konci zápasu měl ještě šanci domácí Fernando, zápas ale především díky dobrým zákrokům brankářů a špatně seřízeným mířidlům skončil bez branek.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci moji držím palce.Snad už se ta vyhasínající hvězda Baroš konečně trefí!Galatasaray forever!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhasínající hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Gala do toho

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele