základní skupiny - skupina C
23.10.2008 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Partizan - UC Sampdoria 1:2

Fotbalisté italského celku se po mizerných výkonech v domácí lize vytáhli a na půdě Partizanu Bělehrad zvítězili v poměru 2:1.

Janovští jsou v Serii A stále bez výhry a se ziskem čtyř bodů ze sedmi utkání se pohybují v pásmu sestupu. Na druhé straně Partizan s náskokem sedmi bodů kraluje srbské nejvyšší soutěži. Jako první však udeřili právě hosté. Cassano utekl po pravé straně, odcentroval přímo k Bonazzolimu a ten posunul svůj celek do vedení 1:0.

Domácí se poté dokázali dostat i do několika nebezpečných šancí, ale ani Paunovic, ani Juliano Juca brankáře Castellazziho neohrozili. To, co se nepovedlo těmto dvěma fotbalistům, se vzápětí podařilo Diarrovi, který napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho pokus skončil až v pravém horním rohu hostující branky. Obě mužstva ještě měla v závěru první půle solidní šance ke skórování, ale Delvecchia vychytal Bozovic a na druhé straně Fejsu Castellazzi.

Hosté se však druhé branky dočkali hned po přestávce. V 55. minutě se po rohovém kopu prosadil pěknou střelou Daniele Dessena a Italové tak byli opět o krok napřed. Tentýž hráč mohl vzápětí poslat Sampdorii do dvoubrankového vedení, ale jeho hlavičku po centru Stankeviciuse zneškodnil gólman Bozovic.

Hosté pokračovali ve svém tlaku a do další slibné příležitosti se propracoval Paolo Sammarco, jenže jeho střelu vytěsnil Bozovic na rohový kop. Zatímco brankář domácích držel svůj tým nad vodou, gólman Sampdorie si v závěrečných minutách na nedostatek práce také stěžovat nemohl. Nejprve ho vyzkoušel střelou z dvaceti metrů Obradovic a úspěšný nebyl ani jeho kolega Juca. Obě střely totiž vynikajícím způsbobem zastavil brankář Castellazzi a i díky jemu porazila Samdporia Partizan 2:1.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA

V lige to nejde, treba sa odpichnut v pohari

Uz to musi prist

Reagovat
smazaný uživatel

NAPRED GROBARI

Se muzou odpichovat jak chtej,ale až v dalších zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme! Forza DORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely odpich

Sampdoria

Reagovat
smazaný uživatel

heroji pobedi !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele