základní skupiny - skupina G, 1. kolo
25.10.2007 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Getafe CF 1:2

Trenér Martin Jol se rozloučil s fanoušky na White Hart Lane porážkou. Tottenham překvapivě podlehl v souboji dvou týmů, kterým se nepovedl vstup do sezony, španělskému Getafe. Tomu se v průběhu utkání podařilo obrátit skóre na svoji stranu a zaslouženě porazit ve velké krizi hrající Spurs.

První příležitost měli fotbalisté z Madridu, po chybě stopera Kaboula se dostal ke střele Esteban Granero, který mířil těsně mimo. Granero si připsal další střelecký pokus o pár minut později, z velké dálky se mu však ohrozit branku Radka Černého, který znovu nahradil zraněného Robinsona, nepodařilo. Hned z první smysluplné akce domácích padl gól, v 19. minutě se po centru Chimbondy a přiťuknutí Berbatova prosadil Jermain Defoe. Hráči Getafe přispěchali s odpovědí velmi rychle, v jednadvacáté minutě rozehrával přímý kop v úvodu aktivní Granero a jeho centr tečoval za záda brankáře Černého útočník Ruben De la Red. Poté se po přihrávce Huddlestona trefil Berbatov, radost bulharskému zabijákovi však překazil zvednutý praporek asistenta rozhodčího.

Druhý poločas byl do jisté míry ovlivněn odchodem trenéra Jola z lavičky Spurs, fanoušci celý druhý poločas skandovali "stand up for Martin Jol". V 70. minutě rozhodl o osudu utkání Nobrega Braulia, kterého našel v pokutovém území přesným centrem David Cortes, a útočník Getafe si už věděl rady s tím, jak překonat Radka Černého. Pro fanoušky na White Hart Lane dnes ovšem nebyl tím hlavním na pořadu dne výsledek utkání, ale odchod Martina Jola...

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Kouhoti zapomenou na nepodařenou Premier League a madridské Getafe přejedou. Myslím, že si zachytá i Radek Černý a bude u výhry v celkovým skóre 2:0.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*bary72

Největší překvapení kola !!! Na co v pohárech Tottenham šáhna, tak mu uteče.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele