základní skupiny - skupina G, 1. kolo
25.10.2007 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

RSC Anderlecht - Hapoel Tel-Aviv 2:0

Belgický Anderlecht odstartoval svou pouť skupinou Poháru UEFA vítězstvím nad Hapoelem Tel Aviv. Zařídil jej argentinský útočník Nicolas Frutos.

Lépe začali domácí, s Hassanovou střelou ze 16. minuty ale hostující gólman Enyeama neměl potíže. Podobně si vedli na druhé straně Natcho a Asulin, ti prozměnu ani netrefili branku. Ukázat jim jak na to tak musel argentinský ostrostřelec Nicolas Frutos, uvnitř vápna napřáhl pravačkou a trefil přesně k tyči - 1:0. Zvýšit vedení mohl Hassan a také český reprezentant Jan Polák, ten mířil mimo.

Přestávka žádnou změn nepřinesla, domácí nadále kontrolovali zápas. Legear hlavičkoval mimo, aktivní Egypťan Hassan ztroskotal na Enyeamovi, Frutos mířil nad. V 70. minutě se ale dočkal podruhé, když hlavou poslal do branky centr svého krajana Biglii - 2:0.

Pečetit vítězství mohl ještě Polák, ale svůj pokus zpoza šestnáctky málo zklopil. A protože druhý český fotbalista v zápase, domácí gólman Daniel Zítka, neměl mnoho práce, vyhrál Anderlecht v poklidu 2:0.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Pokud chce Anderlecht pomýšlet na další postup, musí bodovat hned v prvním zápase. Hapoel je těžko předvídatelný tým, ale domací se prosadí, mají větší zkušenosti a sehranost. Tip 3:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele