základní skupiny - skupina B, 1. kolo
25.10.2007 18:45 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Atlético Madrid 3:3

Fanoušci v Moskvě shlédli velice pohledné utkání. Domácí Lokomotiv a Atlético Madrid si po tuhém boji, ve kterém padlo šest branek připsaly do tabulky skupiny B po bodu. V zápase se dvakrát prosadil domácí střelec Peter Odemwingie, i na druhé straně se našel dvougólový střelec, Sergio Aguero. Atlético v utkání dvakrát vedlo, nakonec však mohlo být rádo za bod, neboť pět minut před koncem základní hrací doby srovnal na 3:3 Aguero.

První poločas se odehrál ve velkém tempu, hosté šli do vedení po šestnácti minutách, kdy Jurado našel přesným centrem na hranici pokutové území Aguera, který nádherným halfvolejem vymetl pavučinky z rohu branky Ivana Pelizzoliho. Lokomotiv kontroval o jedenáct minut později, Ivanovič potáhl míč na pravé straně, přesnou přihrávkou našel Dinijara Biljaletdinova, jenž přesnou střelou z patnácti metrů překonal Abbiatiho v brance Atlética. Oba týmy poté měly další příležitosti skórovat, nejblíže gólu byl Jurado, který sedm minut před koncem poločasu trefil dalekonosným pokusem břevno.

Hráči z hlavního města Španělska šli znovu do vedení ve 47. minutě, Aguero našel dobrým pasem Forlána, bývalý hráč Villarrealu se v pohodě prosadil před statickou obranu domácích a následnou tvrdou střelou nedal Pelizzolimu šanci. Aguero měl poté další dvě šance na zvýšení náskoku Atlética, u obou si však vylámal zuby na brankáři Pelizzolim. O pár minut později přišel trest, utekl Dmitrij Syčev, přihrál útočníkovi Odemwingiemu, který s klidem vyrovnal na 2:2.

Omráčeni zůstali hráči Atlética v 64. minutě, kdy znovu Odemwingie poslal domácí do vedení, nigerijský reprezentant se prosadil po rohovém kopu Sameda, když byla nejdříve jeho střela zablokovaná a poté hlavičkou přece jen dostal míč za záda Abbiatiho. Hosté se však nevzdali a pět minut před koncem zápasu zaslouženě vyrovnal Aguero na konečných 3:3. Maniche našel v pokutovém území mladého Argentince, který si poradil se svým strážcem a poté chytře překonal Pelizzoliho.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*bary72

Trochu mám z tohoto zápasu pro nás obavy. Sice je Lokomotiv letos nic moc s výkony, ale dokáže se na mužstvo, jako je Atlético, namotivovat. Samozřejmě, že je Atlético formálně favorit, ale hrát v Rusku není žádný med, vidím to na remízu, ale doufám v naši výhru. Zkusím tip 2:3.

Reagovat
HOST*andy conceicao

už dlouho tě sleduju, máš pěkné přibližné tipy.. Atlético Vamos!!!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*andy conceicao

Atlético jedeeem!!!

Reagovat
HOST*andy conceicao

vamos Atleti!!! tipoval jsem remízu 1:1, 3:3 je lepší.. KUNNN

Reagovat
HOST*bary72

Tak se povedl alespoň bodík. Na začátek to není špatný, hl. na to, že jsme začínali venku a navíc v nepřívětivém Rusku. Vivat ATLÉTICO !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele