základní skupiny - skupina G, 5. kolo
13.12.2006 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

MLADÁ BOLESLAV POSTUP NEVYDŘELA

Mladá Boleslav se loučí s Pohárem UEFA, na hřišti Hapoelu Tel Aviv uhrála jen remízu 1:1 a to jí k postupu do jarních bojů nestačí. Skóre otevřel domácí Barda, konečný výsledek pak po pěkné akci stanovil Kysela.

Trenér Boleslavi Dušan Uhrin mladší řešil jeden podstatný problém ve složení základní jedenáctky - nemohl nastoupit zraněný nejlepší střelec týmu Luboš Pecka. Jeho místo vedle Kuliče nakonec zaujal Tomáš Sedláček.

Hosté se v úvodu zápasu prezentovali aktivním napadáním a místy i na pár minut zamkli soupeře na jeho polovině, ale nevytěžili z toho zhola nic, jen v 11. minutě nepřesně pálil Poláček. Domácí byli nebezpečnější, po přesném centru za obranu se sám před Millerem objevil Barda, ale trefil jen brankářovy nohy. Akce ve 26. minutě vypadala podobně, jen měla, bohužel pro Boleslav, jinou pointu. Eljaniv Barda znovu trefil Millera, ale k míči se dostal znovu a nadvakrát jej přes padajícího Brezinského dotlačil do branky - 1:0.

Mladá Boleslav mohla odpovědět ve 33. minutě, kdy se k míči uvnitř vápna dostal Tomáš Poláček, měl dostatek času na zpracování i zamíření, jenže ve velké šanci přestřelil. Za dalších pět minut už to ale vyšlo, Matějovský našel dlouhým pasem do křídla Kuliče, ten z první poslal přihrávku na hranici vápna a nabíhající Jan Kysela také z voleje poslal míč od břevna do sítě - 1:1.

Závěr poločasu přinesl ještě po jedné šanci na obou stranách, nejprve Toama krásným volejem po přesném centru nastřelil tyč a chvilku po něm v dobré pozici znovu minul Poláček. Po přestávce tempo trochu opadlo, hrál se sice pohledný fotbal a oba týmy předváděly pěkné kombinace, brankáři však klidně mohli zůstat v kabinách, míč do vápna totiž zavítal jen hodně zřídka. Martin Miller si jednou zavařil sám, když se mu nepodařil výkop a pak měl co dělat, aby se stihl vrátit do branky a zastavit dalekonosný pokus Abutbula.

Mladá Boleslav potřebovala vyhrát, ale žádný očekávaný tlak se nekonal. Jediná akce před domácí brankou, která snese označení šance, přišla až v 87. minutě. To se Kulič prokličkoval ke střele z úhlu a gólman Elimelech jen se štěstím vykopl na roh. Hapoel naopak několikrát mohl přidat postupovou pojistku, ale proti němu byl pomezní rozhodčí - odmával čtyři ofsajdy, z nichž dva nebyly. V poslední minutě se ještě do mlýnice do vápna soupeře vydal Miller a Dago pak po brejku jen smolně minuli prázdnou branku.

Boleslav tak v Poháru UEFA uhrála jen tři remízy a to je na postup málo. Spolu s Hapoelem Tel Aviv jdou dál vítěz skupiny Panathinaikos a také francouzský Paris Saint-Germain.

Autor: Petr Starý

Komentáře (9)

Přidat komentář
Marv

3:2

Reagovat
Pharrell

3:0

Reagovat
Marv

klidne

Reagovat
smazaný uživatel

nevydřela??????? hahahahhahahahahaha , ani trochu nehrála na vítězství, styděl jsem se za ni

Reagovat
HOST*Zdenek

To co Boleslav předváděla mi připadalo,jak amater na poli při sekani kukurice.Vubec pro to nic nedelali a to co predvadeli,jsem si rikal jestli patri do ty spravny ligy,jestli by nemeli hrat nejakou divizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali presne to co hrajou vsechny nase kluby.....nudnou taktickou bytvu..bez napadu.....snazili se hrat az moc takticky....ale na to hrat dobre takticky zadnej ceskej klub nema.....to byla takova hruza ze sem to prepnul na galaxii sport a radsi sem koukal na zapas CHelsea vs Newcastle...to byl takovej rozdil ze si to ani neumite predstavit:D

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se nemělo dostat na svět...

Reagovat
smazaný uživatel

rap fab ty kokot

Reagovat
HOST*sdf

já boleslavi fandim ale ted v lize žižkovu a le boleslav hraje dobře ale neměla svůj den

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele