Tipy a analýzy

Výsledky tipovačky: Milan Fukal prohrál 4:5

V předposledním dílu víkendové rubriky Tipy osobnosti byl úspěšnější vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou ZeX, jenž těsně zdolal zkušeného fotbalistu Milana Fukala 5:4. Přinášíme také výsledky prvního kola čtenářské tipovačky.

Tipy Milana Fukala

Dnes tipujeme se zkušeným fotbalistou Milanem Fukalem, jenž nastupuje v dresu rakouského prvoligového Kapfenbergu. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou ZeX. Pro čtenáře je přichystán další nový cyklus tipovací soutěže.

Vojtěch Bernatský v tipovačce vyhrál 6:2

Vojtěch Bernatský uspěl v tipovačce a jasným rozdílem porazil Jana Nápravníka. Sportovní moderátor České televize se mýlil jenom ve dvou z osmi případů a vyhrál jasně 6:2...

Tipy Vojty Bernatského

Dnes tipuje sportovní moderátor České televize Vojtěch Bernatský. Jeho protihráčem bude redaktor serveru EuroFotbal.cz Jan Nápravník. Pro čtenáře je přichystáno závěrečné kolo tipovací soutěže.

Pavel Hoftych v tipovačce prohrál 3:4

Oproti své minulé účasti v tipovačce EuroFotbalu se Pavel Hoftych výrazně zlepšil, tři body mu ale přesto na vítězství nestačily, neboť o fous lepší byl uživatel s nickem Martino 44. Přinášíme také výsledky druhého kola cyklu čtenářské tipovačky...

Tipy Pavla Hoftycha

Do dnešního dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali trenéra prvoligových Bohemians Pavla Hoftycha. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Martino44. Pro čtenáře je přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

Jarek Nohavica v tipovačce vyhrál 6:4

Známý písničkář Jarek Nohavica získal v tipovače EuroFotbalu velice solidních šest bodů, ty mu pohodlně stačily na vítězství nad redaktorem Ondřejem Linhartem v poměru 6:4. Přínášíme také výsledky prvního kola nového cyklu čtenářské tipovačky.

Tipy Jarka Nohavici

Dnes přinášíme tipy populárního písničkáře Jarka Nohavici, jehož soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Ondřej Linhart. Původně měl tipovat vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou Martino44, ale na náš mail bohužel nereagoval. Pro čtenáře samozřejmě máme přichystaný nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Pavel Novotný v tipovačce prohrál 2:3

Osobnosti vyhrály tři kola tipovačky v řadě, napočtvrté byl úspěšnější redaktor EuroFotbalu. Šoumen Pavel Novotný nestačil v těsném souboji na Ondřeje Holzmana, který zvítězil 3:2.

Tipy Pavla Novotného

Dnes tipujeme s populárním šoumenem Pavlem Novotným, jeho protivníkem je redaktor EuroFotbalu Ondřej Holzman. Pro čtenáře vyvrcholí třetím kolem jejich tipovací soutěž.

Pavel Poulíček v tipovačce vyhrál 4:3

Bývalý sportovní komentátor Pavel Poulíček se stal vítězem dalšího kola tipovačky, když těsným skóre 4:3 porazil autora tohoto projektu Davida Křížku. Přinášíme také výsledky druhého kola a průběžné pořadí čtenářské tipovačky.

Tipy Pavla Poulíčka

Do dnešního dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali bývalého sporťáka Novy Pavla Poulíčka. Jeho soupeřem bude za redakci Eurofotbal.cz autor tohoto projektu David Křížka. Pro čtenáře je přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

Aleš Brichta v tipovačce vyhrál 4:2

Vítězem dalšího kola tipovačky se stal rockový zpěvák Aleš Brichta, který porazil poměrem 4:2 vítěze čtenářské tipovačky s nickem Markus07. V Brichtův prospěch rozhodly remízy Evertonu s Aston Villou a Hoffenheimu s Hamburkem.

Tipy Aleše Brichty

Po reprezentační přestávce se opět rozbíhají ligové soutěže po celé Evropě a u toho nemůže chybět další díl naší rubriky Tipy osobnosti. Dnes tipuje populární rockový zpěvák Aleš Brichta, jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Markus07. A samozřejmě máme pro naše čtenáře připravený nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Stanislav Šesták v tipovačce vyhrál 4:3

Hodně vyrovnaný byl další duel naší tipovačky, v němž změřili síly útočník MKE Ankaragücü Stanislav Šesták a Tomáš Daníček. Slovenský útočník byl nakonec úspěšnější a vyhrál 4:3...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele