Tipy Libora Boučka

02.12.2011, 09:56
Tipy a analýzy
V jedenáctém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje populární moderátor Libor Bouček. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou Sharlej. Pro čtenáře je samozřejmě přichystán další nový tříkolový cyklus tipovačky.

NEWCASTLE - CHELSEA
LIBOR BOUČEK: Jako fanoušek Blues bych samozřejmě rád dal dvojku, ale bohužel mám pocit, že v Londýně se blíží změna trenéra. Tenhle týden tedy Andremu nezávidím. Newcastle, Valencia, City... Potěš pánbůh. Ale každopádně tipuji jedničku.
Tip: 1
Sharlej: Chelsea čaká ďalší ťažký zápas, tentokrát na ihrisku ešte neporazeného Newcastlu. Blues v týždni opäť prehrali s Liverpoolom a do zápasu proti Newcastlu pôjdu určite s cieľom zvíťaziť. No domáci im nedajú nič zadarmo a sériu bez prehry si predížia ešte minimálne na jeden zápas.
Tip: 0
SANTANDER - VILLARREAL
LIBOR BOUČEK: Tady to vypadá docela jasně. Ale forma Villarealu mě trochu překvapila. Osobně bych tenhle tým čekal o nějaká ta patra výš. Na Racingu ale zaberou.
Tip: 2
Sharlej: Villarealu sa pomaly ale isto vracajú zranení hráči a proti poslednému týmu tabuľky si pripíše 3 body.
Tip: 2
INTER - UDINESE
LIBOR BOUČEK: Udine hraje sympaticky, ale Inter doma nezaváhá...
Tip: 1
Sharlej: Zápas mužstva, ktoré je zatiaľ veľkým sklamaním v Serii A, proti příjemnému prekvapeniu sezóny z Udine. Interu už v každom zápase ide o veľa, keďže strata na čelo je značná. Udine po víťazstve proti AS Rímu bude určite pomýšľať na nejaký ten bodík. Zápas nebude mať víťaza.
Tip: 0
FEYENOORD - PSV
LIBOR BOUČEK: Padne hodně gólů. Jako obvykle v Holandsku. A nakonec neprohraje PSV.
Tip: 02
Sharlej: V tomto zápase verím PSV, že získa tri body a dotiahne sa na vedúci Alkmaar.
Tip: 2
M'GLADBACH - DORTMUND
LIBOR BOUČEK: Absolutní šlágr. Kdo by čekal od Mönchengladbachu takovéto umístění. Ale zcela zasloužené.
Tip: 0
Sharlej: Dortmund má momentálne skvelú formu, ktorú len potvrdzujú tri víťazstvá v rade. Mönchengladbach je na tom podobne - jeho víťazná šnúra číta štyri zápasy. Bude to vyrovnaný zápas, kde rozhodnú detaily. Ja sa však prikláňam na stranu hostí.
Tip: 2
BAYERN MNICHOV - BRÉMY
LIBOR BOUČEK: Strašně mě baví Manuel Neuer. I když v Mainzu klopýtnul, v Allianz Areně vyhrají domácí.
Tip: 1
Sharlej: Žeby menšia kríza? Bayern prehral posledné dva zápasy a v tabuľke klesol na tretie miesto. Proti Brémam ho nečaká nič ľahké, no verím že v domácom prostredí sa znova naladí na víťaznú vlnu a získa tri body.
Tip: 1
SLAVIA - LIBEREC
LIBOR BOUČEK: Liberec jede jako dobře promazaný stroj a jsem zvědav, jak se předvede v Praze. I když mám rád Franze, myslím, že Slovan je jasně nad Slavií.
Tip: 2
Sharlej: Liberec si drží skvelé druhé miesto za vedúcou Spartou a na inrisko Slavie pôjde určite po tri body. Vonku sa mu navyše darí viac ako doma a ja verím, že skvelú sériu na ihriskách súperov urdží a zvíťazí.
Tip: 2
JABLONEC - SPARTA
LIBOR BOUČEK: Tak tady nevím. Jakou náladu Sparta má a jak se vyspí Lafata. Ale srdce velí jasně.
Tip: 02
Sharlej: Sparta doma zas nevyhrala a s Duklou iba remizovala 0-0. Proti Jabloncu budú chcieť určite zvíťaziť a natiahnuť úctyhodnú sériu výhier na ihriskách súperov. Jablonec, ktorý sa bude tradične spoliehať na superstrelca Lafatu, je doma veľmi silný a minimálne jeden bod získa.
Tip: 0


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená, že se začíná opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 3. 12. v 13:45 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (111)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Naprosto trefný komentář k Newcastle - Chelsea Libor

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle to bude nový anglický Dortmund.. na zápas s Chelsea se moc těším, držím jim palce!

Reagovat
niflheim

To zase bude katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea bych vživotě netipoval dřív, než bych znal sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnuto od oka, třeba bude konečně víc než 5 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

mal som po sebe lepsie citat Lafetu omg

Reagovat
dakri

opraveno

Reagovat
kiwwi

a hlavne Newcastle uz nie je neporazeny

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to myslel tak, ze na jejich hristi je jeste nidko neporazil :)

Reagovat
kiwwi

aha...nevyznelo to tak, no

Reagovat
smetos

hodně těžké kolo

1

1

1

02

2

2

2

1

Reagovat
sidy10

žádná 0?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som dal 4

Reagovat
sidy10

já 3:)

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, PSV a Villareal dvojky, jinak samí jedničky.

Reagovat
homeles8

Udinese

Reagovat
Kily

bratři v triku?

Reagovat
homeles8

jo, Juventus, Udinese, Siena :-) Ne, tak Udinese se mi líbí a hlavně hraje proti Interu

Reagovat
Kily

když si vybavím, jak vypadá tabulka, tak bych možná přál spíš Interu

Reagovat
homeles8

Ne. Chtěl bych AC Milán, Juve a Udinese v LM. Letos bych Juve odpustil i kdyby byli až 3. je to první sezona pod novým trenérem a s novými hráči.

Reagovat
M0rb1D4S

Chelsea bohužel dvojka nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ať mi laskavě admin poví, za co mi byl smazán příspěvek, to jsem teda zvědavej

Reagovat
kiwwi

traposina od adminov no

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak se mohl dostat do rádia..to jeho "Eeeeh" 5x za minutu se nedá poslouchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bůček

Reagovat
smazaný uživatel

Borec navic fandi stejnym klubum jako ja

Reagovat
Y.N.W.A

jednomu stejnýmu klubu jako ty fandí od jistý doby prakticky všichni, co nefandí od malička někomu jinýmu je mi líto kámoše, jehož největším oblíbencem byl Zola a Chelsea byla jeho zlatej klub... fandí jim pořád, ale tenhle klub už mu není tak symptickej jako dřív

Reagovat
smazaný uživatel

No ja zacal fandit zhruba pul roku pred prichodem Abramovice, libil se mi ten tym kompletne, ale hlavne uz kdysi me zaujal Lampard. Co se tyce doby pred a pri Abramovicovi tak tuhle debatu uz nejak chut nemam, je to porad dokola.

Reagovat
Y.N.W.A

věřím, máš pravdu, je to furt dokola... každý ať si fandí komu chce, v pohodě jen, že fanoušků Chelsea je u nás podle mě nejvíc, nic víc jsem vlastně sdělit nechtěl... ale tak ono to má i logiku, je tam Čech, takže proč ne

Reagovat
homeles8

''fandí od jistý doby prakticky všichni, co nefandí od malička někomu jinýmu ''

tak to dá rozum, ne? Když nefandí od malička někomu jinýmu než Chelsea, tak logicky fandí odmalička Chelsea, a nebo nikomu. A nechápu proč je ti kámoše líto. A nechápu, proč někdo nemůže začít fandit Chelsea proto, že za Mourinha udělala titul. V žádný ústavě to psaný neni, e se nesmí fandit Chelsea. To akorát tady na EF je to ''zlo'' jinak pro mě je to prostě normální FK, jako třeba Athletic Bilbao, Manchester City, Wolfsburg a všechny ostatní...

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Y.N.W.A

jj, tohle je zase ten druhej názor, neberu ti ho

Reagovat
Y.N.W.A

jen teda, vždy jsem si myslel, že názor se nedělá podle toho, co je v ústavě, myslel jsem, že názor je podle toho, co si kdo myslí... ale tak ok

Reagovat
homeles8

jo, to je jasný, to je napsaný s nadsázkou :)) Protože někdy mi to přijde přehnaný co se z Chelsea nebo ManCity dělá. Úplně zbytečně.

Reagovat
Y.N.W.A

jako rozumím, nechci to hrotit, nicméně mně osobně ty kluby prostě nevoní a že se po starý Chelsea kámošovi stejská chápu... najednou se vedle něj vyrojilo velkejch fanoušků Blues, kteří ani neví, kdy byl klub dříve v pohárech, kde stojí jeho stadión a podobně... z tohoto úhlu pohledu

Reagovat
homeles8

Jenže on s tim nic neudělá. A stejně je to jen fotbal, člověk nemusí bejt žádnej profesionální fanoušek a vědět o každým prdu co se v jeho oblíbeným týmu děje, jinak podle některých tady neni fanoušek. Já to beru tak, že když děcko chce fandit Chelsea, tak ať fandí Chelsea. Když chce děcko nadávat do Chelsea, tak ať nadává do Chelsea. Ne jak někdo tady píšou, že kdo fandí Chelsea, tak je debil, kdo fandí MU, tak je borec a kdo faní MC tak je ''moc mladej''. To mi přijde tak jednoduchý jako brát třeba lidi jenom podle toho jakej mají mobil a kamarádit se jen s tim, kdo má mobil s dotykovým displejem. Prostě sračka :-)

Reagovat
Y.N.W.A

jo, tak v tom případě se rozcházíme ve výkladu pojmu fanoušek... ty jej bereš ze široka, já docela úzce, ok, už chápu ten rozpor mezi náma, v pohodě

Reagovat
homeles8

a právě ty lidi, co říkaj, že kdo fandí Chelsea je kretén, tak by měl ten tvůj kamarád ignorovat, protože to jsou prostě vylízaný dementi, který si myslí, že jsou mistři světa, protože fandí nějakýmu týmu u kterýho si myslí, že je většině lidí sympatickej. Třeba zrovna MU, a nebo něčemu slabšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má podobných fanoušků taky dost.

Reagovat
homeles8

tak to mají skoro všechny ty velký týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. A hodně za to může internet a kabelovka , případně Fifa a Pro Evo.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

*Athletic Club

Reagovat
homeles8

jo, tendle FK snad tady ještě nikdo nenapsal správně :-)

Reagovat
miky10

Reagovat
Ronaldo.com

souhlas až na Manchester city to neni normlani FK teda jestli to vubec FK je

Reagovat
Kily

a co to tedy je? Hokejový klub? Cyklistická stáj? Boxerská stáj?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ropná stáj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky prakticky vsichni ? Chelsea ma v CR srovnatelny mnozstvi fanousku jako ostatni Anglicke kluby kterym se v poslednich letech dari - Liverpool,Arsenal,ManU. Temto 4 tymem tymum proste preje zhruba stejne procento lidi tak tu nepis sra*ky.

Reagovat
clinger

je to hńup

Reagovat
Losinho

Zrovna ty zápasy z české ligy jsou hodně nepředvídatelné, což je problém, jelikož z ničeho jinýho body nemívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo vidim na 8 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

to by si to musel natipovat stejně jako já

Reagovat
smazaný uživatel

20121221

Reagovat
MySch017

2 2 1 02 0 2 2 1

Reagovat
M0rb1D4S

Newcastle už tuto sezonu není noporažen..!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je, zapasy s ManCity se nepocitaj

Reagovat
fantomas

A s Rovers?

Reagovat
smazaný uživatel

To neni liga, navic to bylo az v prodlouzeni

Reagovat
fantomas

Blah blah no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni ogmgomrg

Reagovat
fantomas

Coo?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
fantomas

Tys to pochopil?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Právěže ne, a tak se směju jemu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

I když to možná má být něco jako "omg.omg.omg", což by taky něco svědčilo

Reagovat
fantomas

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda pochopil jako doma neporažen

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se začínáte opakovat,ten už byl nedávno

Reagovat
smazaný uživatel

začla vám asi docházet zásoba celebrit

Reagovat
Kily

nj, osm měsíců se s osmi měsíci sešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

že si to nezjistíš, než něco napíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych si to měl zjišťovat?Však to vím moc dobře,že už tu Libor byl dřív v tipovačce

Reagovat
kiwwi

drive a nedavno su naozaj synonyma

Reagovat
smazaný uživatel

však to bylo nedávno,20.5. je podle tebe strašně dlouhá doba nebo,co?

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný co má ted Dortmund za los!

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern,Arsenal,Schalke a Mönchengladbach. pokud z toho vyhrajou ty 3 zapasy

Reagovat
naheCZ

1 0 1 2 2 2 2 1

Reagovat
santini

najprv som chcel trochu recesisticky šupnúť dnešný dátum 0 2 1 2 2 0 1 1 ale napokon som sa rozhodol predsa len použiť rozum

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavej nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

a uvidíš, že to byla chyba, vůbec to neni nereálný

Reagovat
santini

taky si myslim...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký no, vůbec mě to nenapadlo, mám to přesně tak, vyjma tý nuly na začátku. Nemůžu vsadit jinak než na výhru Gablonz, to bych se na sebe nemohl podívat! Ale jinak datum sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Všude by mohla bejt nula

Reagovat
smazaný uživatel

2 2 1 2 2 2 02 1

Reagovat
Losinho

Zajímavý, jak často tady padaj dvojky na Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia přezimuje na nedobytným Edenu tomu věřím Protáhneme šňůru na nějakých pěkných 5 sezon a půjde to

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu,proč nevěří Slavii,že vyhraje

Reagovat
adalbertus

dyť to bude remíza

Reagovat
fantomas

Jediná dvojka, 4x1, 3x0.

Reagovat
C-M@ster

Jako moderátora ho nesnáším. Horší než Gondíkovi.

Reagovat
minoLFC

Fanúšik Chelsea

Reagovat
lojzah

No sláva, tentokrát jsem to stihl necelých 22 hodin před uzávěrkou. Takže ty své tři nebo čtyři body mám zapsané.

Reagovat
domingo

11111111

Reagovat
Marv

Kromě Jablonce mám to samé

Reagovat
smazaný uživatel

přesně takhle si to představuju taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reus zraněnej, takže dvojka

Reagovat
Godwinson

Zkusím zase jednou zatipovat, po Vietnamsku ... samé jedničky. Jednou už ty tři body udělat musim.

Reagovat
Godwinson

v

Reagovat
božský John

8x1 žádný sraní

Reagovat
fantomas

Btw Boučkovo moderování Slavíků, ač sem to neviděl celý, považuju za strašnej úlet. Jestli mu zafungovalo půl vtípku, bylo to moc.

Reagovat
Losinho

A bude moderovat i Silvestra. Jinak na Slavících mi moc nevadil, ale to jeho moderování Wipeoutu bylo něco hrozného.

Reagovat
fantomas

Já nevim, mně ten jeho humor na takovou příležitost nepřijde uplně vhodnej. O Silvestru to bude asi něco jinýho zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci bejt rejpavej, ale Newcastle už prohrál v předminulém kole s City.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy 16.kola gamrinus ligy mě začnou zajímat až v únoru, pak si dohledám výsledky já na to jejich trapný předehrávání 16. kola nehraju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele