Tipy a analýzy

Výsledky tipovačky: Martin Vozábal prohrál 5:6

Ve třináctém a pro letošek posledním díle rubriky Tipy osobnosti se po dvoukolové odmlce zadařilo redaktorovi serveru EuroFotbal. V bodově bohatém souboji zvítězil Radim Šantrůček 6:5 nad bývalým fotbalistou a současným asistentem trenéra Českých Budějovic Martinem Vozábalem...

Tipy Martina Vozábala

V tomto kalendářním roce se naposledy hlásí o své slovo rubrika Tipy osobnosti. Ve třináctém dílu tipuje bývalý fotbalista a současný asistent trenéra Českých Budějovic Martin Vozábal, jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbal.cz Radim Šantrůček. Tento víkend rovněž vyvrcholí čtenářská tipovačka, kterou čeká závěrečné třetí kolo.

Výsledky tipovačky: Těsné vítězství pro Luďka Zelenku

Osobnosti podruhé za sebou slaví úspěch. Fotbalový expert a bývalý hráč Luděk Zelenka těsně porazil redaktora Petra Vaněčka 3:2. Dnes pro vás máme i konečné výsledky čtenářské tipovačky.

Tipy Luďka Zelenky

Do dvanáctého dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali fotbalového experta a bývalého hráče Luďka Zelenku. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Petr Vaněček. Pro čtenáře je připravené druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Vítězství pro Libora Boučka

V jedenáctém dílu rubriky Tipy osobnosti se z vítězství raduje populární moderátor Libor Bouček, jenž porazil vítěze čtenářské tipovačky s přezdívkou Sharlej 3,5:2. Přinášíme i výsledky prvního kola dalšího tříkolového cyklu čtenářské tipovací soutěže.

Tipy Libora Boučka

V jedenáctém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje populární moderátor Libor Bouček. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou Sharlej. Pro čtenáře je samozřejmě přichystán další nový tříkolový cyklus tipovačky.

Výsledky tipovačky: Honza Homolka prohrál 2:4

Osobnosti, které vstoupily do letošního ročníku bravurním způsobem, již pět dílů neslavily vítězství. Komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka totiž nestačil na redaktorku Annu-Marii Kroupovou a podlehl jí 2:4. Dnes pro vás máme i konečné výsledky čtenářské tipovačky.

Tipy Honzy Homolky

Do desátého dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali komentátora české verze Eurosportu Honzu Homolku. Jeho soupeřem bude redaktorka EuroFotbalu Anna-Marie Kroupová. Tento víkend vyvrcholí čtenářská tipovačka, kterou čeká závěrečné třetí kolo.

Petr Novotný v tipovačce remizoval 5:5

Ani velmi solidních pět bodů nestačilo Petru Novotnému k výhře v dalším kole tipovačky. Stejný počet bodů jako známý bavič a moderátor totiž získal jeho soupeř z redakce EuroFotbalu Tomáš Honajzer.

Tipy Petra Novotného

Do devátého dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali populárního baviče a moderátora Petra Novotného. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Tomáš Honajzer. Pro čtenáře je připravené druhé kolo tipovací soutěže.

Petr Švancara v tipovačce prohrál 1:4

Uživatel s přezdívkou Marosh16 ukázal, proč že vyhrál předchozí tříkolový cyklus naší tipovačky a v přímém souboji porazil Petra Švancaru. Útočník Zbrojovky Brno podlehl 1:4...

Tipy Petra Švancary

V osmém dílu rubriky Tipy osobnosti se se svými tipy představí fotbalista druholigového Brna Petr Švancara. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Marosh16. Tento víkend je pro čtenáře přichystán další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Ondřej Lípa remizoval 1:1

Sedmý díl rubriky Tipy osobnosti přinesl zajímavé výsledky, které významně ovlivnily i konečné skóre mezi sportovním komentátorem Ondřejem Lípou a redaktorem EuroFotbalu Filipem Horkým. Došlo totiž k hubené remíze 1:1. Známe vítěze čtenářské tipovačky, který vzešel z jejího tříkolového cyklu.

Tipy Ondřeje Lípy

Do sedmého dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali sportovního komentátora České televize Ondřeje Lípu. Jeho konkurenta bude dělat člen redakce EuroFotbalu Filip Horký. Tento víkend vyvrcholí čtenářská tipovačka, kterou čeká závěrečné třetí kolo.

Tomáš Vaclík v tipovačce prohrál 2:3

Tomáš Vaclík je první osobností, která v letošní sezoně neuspěla v naší tipovačce. Brankáři Viktorie Žižkov stačily dva body jenom na porážku 2:3, tu mu uštědřil Daniel Polách...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele