Tipy Pavlíny Ščasné

24.02.2012, 10:09
Tipy a analýzy
Týden utekl jako voda a máme tu druhý díl naší rubriky Tipy osobnosti. Dnes jsme pozvali známou fotbalistku Pavlínu Ščasnou. Jejím soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Martin Lavický. Pro čtenáře je samozřejmě přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

ARSENAL - TOTTENHAM
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Arsenal je momentálně z formy, naopak Tottenham předvádí poslední dobou velmi dobré výkony.
Tip: 2
Martin Lavický: Tohle bude lahůdka. V severolondýnském derby padá v poslední době hodně gólů a bezbranková plichta se nedá čekat ani teď. Kanonýři jsou letos jako na houpačce, buď někoho přestřílejí, nebo dostanou klepec. Do konce roku jsou odsouzeni k boji o Ligu mistrů, ale zdá se, že se budou muset spokojit v lepším případě s předkolem. Negramotný kouč Kohoutů si pozici v nejlepším triu totiž pohlídá. Na Emirates Stadium neprohraje.
Tip: 02
VALENCIA - FC SEVILLA
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Valencie bude chtít potvrdit umístění ve špičce a vyhraje.
Tip: 1
Martin Lavický: Valencia letos předvádí pohledný i efektivní hru, a přestože se v posledních zápasech nachází v jistém útlumu, za duem španělských fotbalových kolosů se na třetím místě vyhřívá opravněně. Sevillistas letos naopak tápou, s formou se ještě pořádně nepotkali a marně čekají, kdy se odrazí ode dna. Jestli se jím to letos ještě vůbec povede, tak rozhodně ne na Mestalle. Netopýři se oklepou z debaklu v Barceloně a zvítězí.
Tip: 1
AC MILÁN - JUVENTUS
PAVLÍNA ŠČASNÁ: V zápase dvou aspirantů na titul více věřím Milánu.
Tip: 1
Martin Lavický: Stará dáma nebo Ďáblové? Bianconeri nebo Rossoneri? Šlágr Serie A a asi celého fotbalového víkendu mezi dvěma adepty na titul. Juventus letos ještě neprohrál a kde by měla přijít první porážka, když ne na San Siru? Možná vůbec nikde. AC se po nepovedeném úvodu zvedá, válí i v Lize mistrů, ale doma se silnými italskými kluby ztrácí - neporazilo Lazio, Udinese, Neapol ani Inter a tato statistika bude pokračovat.
Tip: 02
NEAPOL - INTER
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Inter, procházející šňůrou velmi špatných výsledků, to bude mít v Neapoli hodně složité a prohraje.
Tip: 1
Martin Lavický: V dalším sledovaném souboji věřím více domácím. Inter by se sice potřeboval třemi body po delší době nadechnout, ale Neapol je silná. Navíc se mi útočný styl Hamšíka, Cavaniho, Lavezziho a spol. hodně líbí, takže i přání je zde otcem myšlenky.
Tip: 1
BAYERN - SCHALKE 04
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Pokud chce Bayern pomýšlet na titul, musí doma bezpodmínečně zvítězit. Věřím, že se mu to povede.
Tip: 1
Martin Lavický: Dotmund prchá každým kolem a Bayern se v poslední době zrovna nezdá být v herní pohodě. Zezadu se navíc tlačí právě Schalke a vedoucí kvarteto může být rádo, že letos půjdou z Bundesligy do Ligy mistrů včetně předkola hned čtyři celky. Bavorský velkoklub ale nemůže zajímat nic jiného než vítězství v lize a zbraně nesloží - doma Schalke porazí.
Tip: 1
LYON - PSG
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Paris Saint-Germain podává na hřištích soupeřů velmi dobré výkony a i z Lyonu si odveze všechny 3 body.
Tip: 2
Martin Lavický: No v Paříži hodně chtějí po téměř dvaceti letech titul a drahé nákupy k tomu měly pomoci. Zdá se, že vyšel hlavně tah s angažováním trenéra Ancellotiho. Lyon již sice není tak dominantní jako před pár lety, ale současná pozice i ligové výsledky posledních měsíců jsou zklamáním. Bodově se hojit proti aktuálně vedoucímu celku není ideální a stoprocentně to asi nevyjde.
Tip: 0
OSTRAVA - JABLONEC
PAVLÍNA ŠČASNÁ: Jablonec venku neprohrává a Baník potřebuje bezpodmínečně bodovat. Vychází mi z toho remiza.
Tip: 0
Martin Lavický: Raději bych tipoval, jestli se trefí Lafata, než jak duel dopadne. Doma se ostravským letos nedaří vůbec, to Jablonec je zase naopak suverénnější před vlastním publikem. Že se o sestup pere zrovna Baník se Sigmou je docela překvapením a pro mě zklamáním. V posledních dnech se může zdát, že se v Ostravě začíná blýskat na lepší časy, i navrátilec Magera by mohl oživit útok, ale stejně si myslím, že kvalita vyhraje nad bojovností.
Tip: 2
SLAVIA - TEPLICE
PAVLÍNA ŠČASNÁ: V úvodním kole jarní části ani jeden z týmu nezvítězil a myslím, že se jim to nepodaří ani tentokrát. Tipuji remizu.
Tip: 0
Martin Lavický: Teplicím se na Slavii nedaří, ale tentokrát neprohraje. Slavia opět dojede na proměňování šancí, zatímco Tepličtí ty své využijí. Nebo uvidíme duel bez branek, protože se to hraje v pondělí před kamerami České televize.
Tip: 02


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 25. 2. v 16:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.



Autor: David Křížka

Komentáře (86)

Přidat komentář
shitcool

Samý nuly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono ti to vychází zatím

Reagovat
FCSL

2,2,1,0,0,1,1,1 Ta růžová fotka byla mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

2,0,1,0,2,1,1,1

Reagovat
smazaný uživatel

0,0,1,0,2,1,1,1

Reagovat
adalbertus

jenom jedna dvojka,na Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aaa zase ona, naposledy jsem kvůli ní dostal týdenní ban

Reagovat
adalbertus

za všechno muzu zeny

Reagovat
smazaný uživatel

dvojka na Jablonec a zbytek jedničky...

Reagovat
smazaný uživatel

věříš Arsenalu jo

Reagovat
smazaný uživatel

Mě když jedno kolo vyjde, tak druhé ne... Takže se pojištuju předem proti případnému zisku bodů někoho, s kým soupeříme. Jen na Jablonec to sázím vždycky tady

Reagovat
smazaný uživatel

ale vy souperite leda s Newcastlem o EL

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby náhodou získali body, tak at z toho nějakou radost mám aspon i já...

Reagovat
REPLIKATOR

1, 2, 3...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Pájo, Pájo... hnedka první věta ty mi takhle odpadneš od srdce...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ní není nic zvláštního. Měla snad říct, že Arsenal jede na vítězné vlně, aby se Ti zavděčila?

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlína je moc krásná žena

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil bych stejně jako Pavlína, tedy až na Baník, který prostě MUSÍ vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň se i přes vyřazení z 2. kola Evropské ligy se Schalke 04 postarala o překonání českého rekordu v počtu získaných bodů do koeficientu v jedné pohárové sezoně a také zaznamenala největší přínos do klubové pokladny v historii českého fotbalu. Západočeši nasbírali 16 bodů a jen na prémiích od UEFA vydělali v přepočtu zhruba 280 milionů korun.

Hoši ještě jednou děkujem !!!!

....jinak ty prémie to je jejich 4 roční rozpočet ale asi se z toho bude platit jen stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci zpět tu starou prsatou fotku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Lavický : je asi fanoušek Arsenalu : Negramotný kouč Kohoutů si pozici v nejlepším triu totiž pohlídá. Na Emirates Stadium neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsi ho teda odhalil, jsi pašák

Reagovat
smazaný uživatel

jn ty si chytrák a věděl si to dávno

Reagovat
smazaný uživatel

...ale stejně si myslím, že kvalita vyhraje nad bojovností.

Reagovat
j_mrazik

Já vidím kvalitu i bojovnost právě na straně Spurs.

Reagovat
Malavi

jj, takhle to vidím... ale rád se zmýlím... jinak fanoušek Arsenalu i Tottenhamu docela jsem, s Redknappem jsem narážel na jeho nedávná vyjádření, ale tak to je snad jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

nooo teda musim si troska spravit chut minule kolo chabe 2 body teraz by to chcelo aspon 6, ale nemam dvojku takze je to dost pofiderne, ale kily, valencia to je jasna jednotka dufam?

Reagovat
santini

0 0 1 0 0 1 0 1

Reagovat
vocasisko

binární soustava?

Reagovat
santini

Reagovat
tlaci

2, 0, 1, 0, 02, 1, 1, 0

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny ty zápasy jsou otevřený. Škoda, že se Pavlína omezuje pouze na otřepané fráze typu "pokud chce titul, musí doma vyhrávat" atd... To je takové info, které už ví i 15-letý Pepíček, co chodí po škole sázet za "dvacky"do fortuny

Reagovat
smazaný uživatel

Však o tom tipy jsou. Já to tam taky házím skoro jen podle názvu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem dělal při prvních sázkách a vyhrával jsem. Teď člověk sleduje formu, zranění a podobný věci a nevyhraje nic

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak taky dělám,kašlu na nějaké pořadí v tabulce,vzájemné zápasy za posledních 100 let a podobné hovadiny

Reagovat
Lahvac-CZ

Těžší kolo jsem ještě nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem asi moc dlouho nechodis minimalne za posledni pul roku mi tohle neprijde ze by nejak vybocovalo z prumeru.

Reagovat
smazaný uživatel

0,1,0,1,1,0,2,0

Reagovat
smazaný uživatel

"Negramotný kouč Kohoutů si pozici v nejlepším triu totiž pohlídá. Na Emirates Stadium neprohraje. " to je ubohost tohle tohůe jestli píše redaktor tak teda nevím...

Reagovat
Malavi

ok, beru na vědomí... ...každý má jiný smysl pro humor... koneckonců, on to vlastně vtip není, Redknapp to o sobě tvrdí sám

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jistě ale opravdu asi i ty víš, že to tak není. Jsou lidi co si to přečtou a opravdu si to budou myslet... to je jak v bulváru kde napíšou nadpis "xxxx je prostituka" a koho zajímá, že na 4 stráce je, že to hraje v divadle. Lidi si všimnou někde u kasy nadpis a víc je nezajímá a pomluva je na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by si to lidi nemohli myslet? Sám to o sobě říká... Kdyby to bylo nějaký urážlivý a vycucaný z prstu, ale tohle je přímo od něj. Vlastně on by si měl i přát (Redknapp), aby mu to ostatní věřili, jinak půjde bručet nejspíš

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to jen o rozumu, kterej ovšem většině chybí a každej rozumnej člověk ví, že to je ironie od Herryho...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mě prosím zasvětit do té Harryho negramotnosti trošku ? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Je souzený za daňové úniky a brání se tím, že je negramotný. Neumí prý psát a sám nevyplní ani zápis o utkání. Údajně měl vše na starosti jeho účetní. Jelikož se tím hájil u soudu, tak si myslím, že se to jako věrohodné dá brát, i kdyby to tak nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec

Stejně tomu se snad nedá ani věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku vtipný psát o negramotnosti a přitom ani neumět napsat jméno daného člověka...

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď jak holka

Reagovat
smazaný uživatel

jak to víš, že holka nejsem?

Reagovat
Y.N.W.A

ja jsem se nahodou zasmal... ber to trochu s rezervou, ne? to tu maj psat suchy fakta? kazdej fotbalove znalem to pobere a ze na eurofotbalu jsou jen takovy!

Reagovat
Marv

Snad to zase neskončí nulou

Reagovat
smazaný uživatel

Dej 1 na Baník a nemusíš se bát.

Reagovat
Kenneth

Skoro same jedničky.

Reagovat
Kenneth

Kromě Baníku, ten rupne.

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners taky.

Reagovat
frankiefcb

Baník a Spurs jasné výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka na Jablonec, nula na Lyon, zbytek jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o prsa, ale úspěšnější bude Sčasná

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by to mělo bejt o prsa, tak Ščasná moc favoritka neni

Reagovat
smazaný uživatel

Má perfektní ňadra

Reagovat
smazaný uživatel

někdo se nám tu zabouch...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda sice na této fotce to tak nevypadá,ale na té předešlé,jak tipovala minule ,tak vypadala líp

Reagovat
Filipow

Poprvé jsem byl nucen dát 8 jedniček.

Reagovat
Filipow

Tak nakonec jsem změnil první dvojici, když jsem dal 2. Takže bude 8bodů.

Reagovat
fantomas

Na počest tipovatelky?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si urobil chybu lebo minimalne v zapase Arsenal - Tottenham nebude. ja tam mam tutovu 2

Reagovat
smazaný uživatel

No:) a je tam :)

Reagovat
smazaný uživatel

No:) a je tam :)

Reagovat
smazaný uživatel

No:) a je tam :)

Reagovat
smazaný uživatel

2,1,1,2,2,1,1,1

Reagovat
bruchy

to jsou teda zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší, co mohly být.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen 1 zápas máme za sebou,to se vleče,to je hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že po prvním dni se vůbec nechytám. Možná tam taky budu sázet jenom samý nuly a ono to nějak dopadne. Teď bych už měla 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

zápasi který se už odehráli jsou zatím samý nuli a já si nevsadil ani jednu

Reagovat
smazaný uživatel

zatim mi vysel jen arsenal a juventus.... doufam ze Teplice, Valencia a Neapol podrzi :D

Reagovat
HorajzmAmmann

BANÍK OSTRAVA !!! VĚDĚL JSEM TO !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi zatím nevyšla jen vylencia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zůstal u 1 bodu,jak po 1.odehraném zápase

Reagovat
smazaný uživatel

3,5bodu, s tim asi diru do sveta neudelam :D

Reagovat
smazaný uživatel

Taky 3,5,

Reagovat
smazaný uživatel

už to by to mohli aj spočítat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele