Sázkové tipy na víkend (3)

17.02.2012, 23:48
Tipy a analýzy
Dvě kola sázkařských tipů vyšly na výbornou, dnes jsou na řadě další dva víkendové zápasy, opět z Ostrovů. Bude pokračovat úspěšná série, nebo přijdou první chyby a nepřesné tipy?
Dosavadní statistiky:
Tipy: 5 OK - 1 void - 0 KO
Vklady: 20
Výběry: 36,07
Zisk: 16,07
ROI: 80,3%


Severní Irsko: Coleraine - Donegal

Nejdříve k hostům. Donegal Celtic je v tabulce přesně tam kde má být. Ke své smůle nemá kádr na to, aby byl v první šestce a je to i vidět na výsledcích proti těmto týmům. Uhrál s nimi 7 bodů z 32 získaných a z toho 6 bylo na začátku sezony. Od té doby už jen bod za remízu doma s Crusaders. Nicméně zase má kádr dost kvalitní na to, aby se nemusel bát sestupu. Ovšem poslední zápasy mu to nejde ani proti týmům ze spodku tabulky, které by měl porážet. Remíza ve v krizi se topící Ballymeně mluví za vše. Možná je to o motivaci hráčů, kteří ví, že sestupu se nějak moc bát nemusí a výš už se nedostanou.

O Coleraine jsem již psal v minulém a předminulém článku, takže dnes jen shrnu. Tento tým je momentálně v nejlepší formě v lize. Vyhrává s lehkostí, nemá problém vstřelit branku a skoro neinkasuje. Jeho sílu poznal i šampion z Linfieldu nebo v poháru druholigový suverén Ballinamallard, který po půli prohrával 0:2, hned po poločase dostal třetí a bylo po zápase.

Abych to tedy shrnul, máme tu tým ve skvělé formě a náladě proti týmu, který je kvalitativně o třídu níž a navíc zdá se trochu z formy. Body uhrává povětšinou jen s týmy ze spodku tabulky. A přesto bookies nabízí cca 1.6 na domácí. Dle mě by mělo být max. 1,45. Zkusit by se mohla i výhra o více než gól, ale hcp já nerad, protože týmy počítají body za vítězství a ne o kolik vyhrají, takže si hlídají hlavně výhru. Nicméně pokud by někdo chtěl hcp hrát tak doporučuji asijský hcp -1 za kurz cca 2 kdy při výhře o gól se vklad vrací.

Tip: 1
Důvěra: 4/5
Kurz: 1.6
Tipér: stal123



Welšská Premier League se po dvaadvaceti kolech rozdělila na dvě poloviny. Prvních šest mužstev bude bojovat o titul a pohárové příčky v Champions Group a druhá šestka se účastní souboje o sestup v Relegation Group.

Neath i Prestatyn jsou členy elitní poloviny, i když Prestatyn je jasně nejslabším celkem první šestky, což se i potvrzuje. Prohrál oba své dosavadní zápasy. Na půdě vedoucího Bagoru 1:2 a doma s TNS 0:4. Fotbalisté Neath naopak dokázali dvakrát vyhrát. 2:0 s Balou a 2:1 v Oswestry a začínají tak právě TNS významně dýchat na záda. Domácí zápas s Prestatyn Town se jeví jako ideální možnost k dalšímu plnému zisku a snížení odstupu na druhou pozici. Tím spíš pokud TNS čeká nelehký venkovní mač s Llanelli.

Faktem je, že Neath se prezentuje nejlepší defenzivou ligy. Inkasuje pouze 0.88 gólu na utkání a v domácím prostředí má impozantní bilanci 10-2-0 při skóre 31:7. Jenže právě hráči Prestatynu se proti Neath dokáží pravidelně prosazovat. V posledních sedmi vzájemných zápasech se vždy dokázala trefit do černého obě mužstva. Postupně se hrálo 1:1, 2:1, 1:1, 1:1, 3:2, 3:1 a naposledny před měsícem 1:1. Předpokládám, že i tentokrát se obě mužstva dokáží střelecky prosadit.

Tip: obě mužstva dají gól
Důvěra: 3/5
Kurz: 1.72
Tipér: Miguel


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vsazeno

Reagovat
ryzskej

Impozantní statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

jeste to nevsadim, tak to snad vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jste mi to vyhráli, tak mi to vyhrajete snad zase

Reagovat
smazaný uživatel

to Neath mi fortuna nabízí pouze zapas, zapas bez remizy a hcp .. ach jo ja chtel dat over 1,5 nebo to že daj oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

no sazet ve fortone/potazmo v ceskejch sazkovkach to je jako vzit zapalovac a palit penize ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou sázkovku bys jsi teda doporučil?

Reagovat
smazaný uživatel

betfair

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem jsou zahraniční lepší?

Reagovat
Josifek

o tom uvažuju. Ten je tady jen přes net nebo má někde i kamenné pobočka? A jak je to tam s případnou registraci - jen přes net, a co případné výhry, přes účet?

Reagovat
k0udy

bet365

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky!

Reagovat
Kaze

Já osobně mám bWin.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

bys jsi

Reagovat
vocasisko

dal jsem 200 na oba tipy, tak snad to vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Tipovat v severoirskej lige na domacich ked 2/3 muzstiev tam ma vonku AKTIVNU bilanciu...

Reagovat
smazaný uživatel

Novinky z týmu hostů. 3 duležité absence.

Reagovat
smazaný uživatel

ktora stranka je najlepsi zdroj na severoirsku PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zatim je to stale plichta

Reagovat
aimar21

a uz je to tusim v riti

Reagovat
smazaný uživatel

No, každopádně tipovat S.Irsko je, jako tipovat zápas reprezentací do 17 let. A nechápu, jak někdo může vůbec vsadit na to, že dají oba gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že dají oba gól. Podložené vzájemnými zápasy. Navíc se podívejte, jak hraje Prestatyn!

Reagovat
aimar21

Reagovat
Kepy_FCB

před týdnem jsem tu psal že až si vsadím já tak to neklapne a je to tady:

https://www.tipsport.cz/BranchTicketPrePopulateAction.do

kontrolní číslo: 86033068 číslo pobočky: 373

sere to nebo´t to co jsem si vybral sám vychází a asi vyjde ...

Reagovat
Kepy_FCB

tak nevyjde, takže pohoda ( Freiburg 0 - 0 Bayern Munich )

Reagovat
smazaný uživatel

vy si myslite ze existuje expert ktoremu vsetko vyjde? ved to by potom sazkovky uz neexistovali.

Reagovat
Kaze

Reagovat
Kaze

Je to naše rozhodnutí, že se rozhodneme vsadit podle těch tipů.

Reagovat
smazaný uživatel

je osobne podla tohto nestavkujem ale sledujem to. tieto druhotriedne ligy o ktorych nie je vela informacii by som ja nikdy nehral. pochybujem ze autor ma moznost sledovat zapasy v TV.

jedine co ma k dispozicii su statistiky ale to je na uspech malo. ked si precitas analyzy tak sa tam opiera len o statistiky a cisla a podla mna o tych mancaftoch nema ani paru.

Reagovat
Kaze

Ale pro lidi, kteří to nesledují nebo prostě tomu nerozumí a nemají ty statistiky, je to skvělá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

statistiky najdes dnes na webe uz snad o vsetkom.

u nas ma super statistiky napr. Nike. na stranke www.nike.sk najdes pri kazdej ponuke tabulky, vzajomne zapasy, pavuky...aj archiv. je to super pomocka.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Velice kvalitní tipy, jen tak ze srandy jsem za pade vsadil opak.

Komu mám poslat na pivo?

Reagovat
Maresma

Mne

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jaký OPAK je na to, že oba dají gol....( vydedukoval bych, že nepadne gol) ale to by ti taky nevyšlo....

Reagovat
smazaný uživatel

OPAK na to je ze oba tymy nedaji gol, ty vole. negace se učí v 1. ročníku SŠ a umí je dělat i pětileté děti. svět mě neskutečně usdivuje, co plodí...

Reagovat
Maresma

Reagovat
PJ

Co že jsi tady o velice kvalitních tipech nic nepsal v minulých dvou dílech?

Reagovat
REPLIKATOR

Poprvé a naposled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juj tak to bylo velky KO.

Colerain neschopno zakoncit a hoste gol po chybe golmana kdy neudrzel centr a hostujici utocnik pohodlne z cary skoroval

Jinak ze statistik resp. jen ze statistik opravdu nevychazim....jsou to sice okrajove ligy ale zapisy z utkani jsou lehce dostupne a clovek se tak dozvi dost........Jinak jestli nekdo cekal ze nam vyjde vsechno tak byl naivni a o sazeni moc nevi.........Porad je to jen o tom ze clovek si zjisti informace ale na hristi to hraji hraci. Podstatou sazeni je hledat kurzy ktere maji hodnotu a zde byly vsechny predpoklady aby hodnotu mel splneny.

Nicmene samozrejme je treba se omluvit za tip ktery nevysel.

Reagovat
smazaný uživatel

gl /zatim porad + /

Reagovat
santini

zato mne vyslo vsechno, na co sem sahl jasne, ze to nevyjde vzdy, jenom idiot nebo naivni optimista by si mohl myslet, že kazdy zapas vyjde top zápas vikendu byl jednoznačne palermo... za ten kurs, s tema informacema... to bylo tutový... v každem pripade sev. irsko netipuju... anglii a vseobecne ostrovum neverim, tam jde vsadit jedine na pocasi jinak fakndim tehle iniciative s tipama... budouci tyden se taky ucastnim.. alespon v komentarech

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neni takovej sázkař aby mu všechno vyšlo, každej by si měl najít sám kurz a vsadit si ho a ne podle někoho jinýho...teď jim nemusí vyjít třeba 5x ty tipy za sebou je to prostě o štěstí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele