Tipy a analýzy

Tipy Stanislava Šestáka

Dnes tipujeme se slovenským reprezentantem Stanislavem Šestákem, jenž obléká dres tureckého klubu Ankaragücü. Jeho protivníkem je redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře vyvrcholí třetím kolem jejich tipovací soutěž.

Výsledky tipovačky: Martin Vozábal prohrál 3:4

Ve víkendové tipovačce byl úspěšnější vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou Romulus, jenž těsně zdolal dlouholetého prvoligového fotbalistu Martina Vozábala 4:3. Přinášíme také výsledky druhého kola a průběžného pořadí čtenářské tipovačky.

Tipy Martina Vozábala

V dalším dílu rubriky Tipy osobnosti bude komentovat a tipovat vybraných osm zápasů nadcházejícího ligového víkendu zkušený fotbalista Martin Vozábal, momentálně hráč Strakonic. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou Romulus. Pro čtenáře je přichystáno druhé kolo tipovačky.

Zdeněk Zlámal v tipovačce remizoval 3:3

Tipovací souboj brankáře Zdeňka Zlámala s šefredaktorem EuroFotbalu Petrem Starým skončil nerozhodně 3:3. Hráči Slavie Praha pomohla k remíze také sázka na vlastní tým, sešívaní dokázali vyhrát v Liberci.

Tipy Zdeňka Zlámala

Po týdnu přichází další díl rubriky Tipy osobnosti. Dnes bude tipovat slávistický brankář Zdeněk Zlámal. Jeho konkurentem měl být původně vítěz čtenářské soutěže, který však nereagoval na náš e-mail, tak dostal přednost šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Čtenářům opět začíná nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Pavlína Ščasná v tipovačce prohrála 3:5

Máme za sebou první vydání naší tipovačky v roce 2011 a v námi sledovaném duelu byl úspěšnější Michal Hruška. Ten porazil známou českou fotbalistku Pavlínu Ščasnou 5:3...

Tipy Pavlíny Ščasné

S jarním startem Gambrinus ligy pokračuje po zimní pauze i rubrika Tipy osobnosti. První jarní tipy na ligový víkend přináší známá česká fotbalistka Pavlína Ščasná. Jejím protivníkem bude redaktor EuroFotbal.cz Michal Hruška. Pro čtenáře je přichystáno třetí kolo tipovací soutěže.

Pavel Novotný v tipovačce vyhrál 4:1

Naše tipovačka za sebou má poslední díl tohoto roku a výhru si v něm připsal Pavel Novotný, ten porazil Petra Vaněčka přesvědčivě 4:1...

Tipy Pavla Novotného

Máme tu poslední tipovačku v tomto kalendářním roce a tentokrát bude tipovat šoumen Pavel Novotný. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbal.cz Petr Vaněček. Pro čtenáře je samozřejmě připraveno druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Jasné vítězství pro Tomáše Radotinského

Vítězem předposledního dílu rubriky Tipy osobnosti pro letošní kalendářní rok se stal fotbalový komentátor televizní stanice Nova sport Tomáš Radotinský, jenž porazil vítěze čtenářské tipovačky s přezdívkou MirecSVK 5:2. Přinášíme i výsledky prvního kola čtenářské soutěže.

Tipy Tomáše Radotinského

Do předposledního tipovacího dílu letošního kalendářního roku jsme pozvali fotbalového komentátora Nova sport Tomáše Radotinského. Jeho protihráčem bude vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou "MirecSVK". Pro naše čtenáře je přichystán další tříkolový cyklus tipovačky.

Václav Drobný v tipovačce prohrál 3:4

Je za námi další díl tipovačky, v němž byl tentokráte úspěšnější redaktor portálu EuroFotbal.cz - Radim Šantrůček porazil někdejšího hráče Sparty či Štrasburku Václava Drobného těsně 4:3...

Tipy Václava Drobného

Je tu první prosincový víkend a s ním i tipovačka. V mikulášském dílu se představí se svými tipy a komentáři sparťanský odchovanec a fotbalový expert Václav Drobný, jenž během své hráčské kariéry působil například v Aston Ville nebo ve Štrasburku. Jeho protihráčem bude redaktor EuroFotbalu Radim Šantrůček. Na čtenáře čeká poslední kolo tipovací soutěže.

David Svoboda v tipovačce vyhrál 4:2

David Svoboda si po šesti měsících zopakoval, jaké to je v naší tipovačce vyhrát 4:2. Český moderní pětibojař před pěti měsíci porazil Petra Zajíce, nyní se jeho obětí stal Jiří Lapáček...

Tipy Davida Svobody

Máme tu poslední listopadový víkend a s ním i další díl tipovačky osobnosti. Tentokrát bude tipovat letošní mistr Evropy v moderním pětiboji David Svoboda. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbal.cz Jiří Lapáček. Pro čtenáře je samozřejmě připraveno druhé kolo tipovací soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele