Sázkové tipy na víkend (2)

10.02.2012, 19:43
Tipy a analýzy
Víkend je za dveřmi, a tak je čas na další várku tipů pro sázkaře. Před týdnem se tipérům dařilo, jeden zápas byl sice odložen, ale ve zbylých dvou se předpoklady naplnily a kdo se nechal tipy inspirovat, mohl se radovat z výhry. I dnes přinášíme tipy na tři zápasy z méně sledovaných evropských soutěží.
Dosavadní statistiky:
Tipy: 2 OK - 1 void - 0 KO
Zisk: 4,06
ROI: 40,6%


Severní Irsko - pohár: Coleraine - Ballinamallard

Tip díky kurzu vhodný spíše do akovky, ale vyšší kurz se nedal moc očekávat. Setkává se tým s nej formou v první lize s týmem vládnoucím druhé lize. Nicméně rozdíl v kvalitě mezi první a druhou ligou je propastný a málokdy se tým z druhé ligy dostane někam dál.

V tomto zápase budou mít proti sobě navíc druholigisté velmi motivovaného soupeře. Pokud se ptáte proč, tak jedním z důvodů je, že fotbalisté Coleraine před dvěma týdny prohráli finále League Cupu s Crusaders a velmi tak zklamali své fanoušky. Ale slíbili, že se pro ně pokusí vyhrát na revanš právě tento druhý pohár.

Druhým důvodem je, že Coleraine minulý víkend odložili ligový zápas a hráči byli velmi zklamaní, že se nehrálo. Jsou tedy odpočatí a nažhavení hrát a trenér nemá důvod nikoho šetřit, protože další ligový zápas je zase až za týden.

Věřím, že domácí potvrdí svou kvalitu a vyhrají. Do výhry v hcp se mi ale nechce, protože je to přeci jen pohár a ty já nerad.

Tip: 1
Důvěra: 4/5
Kurz: 1.44
Tipér: stal123


Setanta Cup: Lisburn - Derry City

V tomto zápase dojde na porovnání fotbalu severoirského a irského a zdánlivě týmů podobné kvality.

Lisburn patří k tradičním účastníkům severoirské ligy a v tabulce je na devátém místě z 12člené tabulky. Derry je loňský nováček irské ligy.

Ale je tu několik "ale". Za prvé irská liga je kvalitativně o stupeň výš než severoirská a zároveň v severoirské lize je velký rozdíl v kvalitě prvních šesti týmů a zbytku ligy. Z toho vyplývá, že Lisburn by v Irsku patřil k průměru druhé ligy, pokud by hrál první, byl by velkým adeptem sestupu.

Derry sice loni postoupilo z druhé ligy, ale dlouhodobě patřil k irské špičce a nižší soutěž hrál jen kvůli finančním problémům. V podstatě by se to dalo přirovnat k Juventusu v Itálii (akorát bez té korupce). Takže Derry si rok pobylo v nižší lize a loni už zase válelo a skončilo třetí. Letos se objevují hlasy, že by mohlo zaútočit i na titul.

V Setanta Cupu se většinou prosazují irské týmy, pokud se prosadí severoirský, tak jen týmy z první šestky.

Mínusy vidím v tom, že se hraje ještě odveta a v tom, že v Irsku se hraje systémem jaro-podzim a Derry má zatím odehrány jen přátelské zápasy, kdežto Lisburn je ve dvou třetinách sezóny, takže bude rozhodně rozehranější. Nicméně je to relativní, protože Lisburnu se vůbec nedaří a navíc jejich domácí bilance v lize je opravdu tragická. A Derry v přátelích porazilo podobně "silný" tým ze Severního Irska Dungannon 2:0, poté týmy z Irska Finn Harps 3:0 a Institute 2:1.

Kurz na hosty se pohybuje kolem 1,9 což je podle mě slušné value. Navíc já na burze chytil, i když jen za část mého vkladu, kurz 2,32.

Tip: 2
Důvěra: 3/5
Kurz: 1.91
Tipér: stal123



Kyperská první liga pokračuje o víkendu 20. kolem a k vidění bude několik zajímavých zápasů. Ambiciózní Larnaka vyzve vedoucí Omonii a mohla by se konat kvalitní podívaná. Začal bych vysvětlením, proč AEK Larnaku označovat jako ambiciózní celek. Účastník letošních základních skupin Evropské ligy má totiž za sportovního ředitele Jordiho Cruyffa, syna slavného otce, který do tohoto klubu dostal před sezónou několik kvalitních hráčů. Larnaka se může spoléhat na nizozemské nebo španělské fotbalisty. Především z přivedených Cruyffových krajanů jde respekt, jde o zkušené hráče s více než 200 odehranými zápasy v nejvyšších soutěžích. Konkrétně jsou to kapitán týmu Kevin Hofland, Gregoor van Dijk nebo Tim de Cler, jehož si dobře pamatují fanoušci Mladé Boleslavi, neboť byl nejlepším hráčem vzájemného zápasu v předkole EL na Kypru a měl hlavní zásluhu na vyřazení českého klubu.

Tím ale kolonie legionářů ani zdaleka nekončí. Na soupisce jsou dva Španělé Serrán a Pintado, kteří působili v anglické Swansea a odkud se znají právě s Cruyffem. Jako výborná posila se poté ukazuje Gonzalo García, který přišel na Kypr "nečekaně" z Nizozemska a je nejlepším střelcem týmu a druhým nejlepším kanonýrem celé ligy, když zaznamenal osm branek. Mimochodem tento hráč prošel akademií Realu Madrid a v mládežnických reprezentacích Španělska nastupoval po boku Iniesty nebo Torrese. Na hrotu útoku v Larnace nastupuje srbský forvard Milan Mrdaković, jenž si jméno udělal minulou sezónu v Apollonu Limassol a s 21 brankami se stal nejlepším střelcem zdejší ligy. Ani v novém působišti nezahálí a společně s Pintadem kryje záda v tabulce střelců již zmiňovanému Garciovi. V zimním přestupovém období tým opustil Marcelo Gómez, ale jako náhrada přišel ze Sportingu Gijón Luis Morán a ten během čtyř sezón nastoupil v Primera Division ke stovce zápasů. Ve středu si při premiéře v poháru hned připsal také první branku a podílel se na hladké výhře 5:0. Další posilou je právě z Omonie Brazilec Afonso da Silva, který pravidelně nastupuje především v záložní řadě a na podzim hrál v základní sestavě svého bývalého klubu.

Pokud Larnaka v týdnu zvládla pohár v poměru 5:0, tak Omonia si vedla ještě lépe a Nea Salamis smetla vysoko 8:1. Omonia je zatím na čele ligy a po roce by si ráda vzala zpět ligový titul. Celek kouče Neophytose Larkoua sází především na útočnou hru a v produktivitě jasné vládne celé lize (34 gólů v 19 zápasech). Může se spolehnout i na aktuálně nejlepšího střelce soutěže, kterým je Frederico Castro Roque dos Santos z Angoly a zkráceně si nechává říkat Freddy. Nepřehlédnutelný je nejen pro svých třináct ligových branek, ale také nastupuje s netradičním číslem 99. V zimě mu navíc vedení přivedlo ideálního parťáka v podobě Andre Alvese. Nejlepší střelec pro změnu maďarské ligy totiž pálil ostrými i letos na podzim a jeho 12 branek v dresu Videotonu neušlo pozornosti lídra na Kypru. Společně s ním přišel v zimním přestupovém období na hostování Bryan Bergougnoux z Lecce a na přestup z Hapoelu Tel Aviv zkušený zadák David Ben Dayan, který by měl nastupovat v základní sestavě.

Tam se prosadí lépe i proto, že Omonii tíží v zadních řadách absence. Mimo je zástupce kapitána Christos Karipidis, Portugalec Margaça a středopolař Leonardo, což jsou hráči pravidelně nastupující v sestavě. Nejistý je poté start kapitána Makridese a Efrema. Oba trénovali individuálně a o jejich nasazení se rozhodne až před zápasem. Utkání bude mít jistě dobrou atmosféru, jelikož hráči Larnaky nabídli jako omluvu fanouškům za nepřesvědčivé výkony (především ve venkovních zápasech) vstup zdarma a lístky na zápas za ně následně zaplatí. Atraktivnějšího soupeře než vedoucí celek si fanoušci nemohli přát.

V posledním domácím ligovém vystoupení doma Larnaka nasázela šest branek. Ve středu v poháru poté pět, ale stejně zaostala za Omonií, která se prosadila dokonce osmkrát. Na straně domácích střelec Garcia a Mrdakovič, v dresu Omonie zase nejlepší střelec ligy Freddy a nová akvizice Alves. Síla útoku hostů je neoddiskutovatelná a Larnaka by mohla před plným stadionem těžit z problému soupeře v zadních řadách. V posledních čtyřech vzájemných zápasech na stadionu AEK padlo v průměru na kyperskou ligu neuvěřitelných 5 branek a alespoň tři by mohly být k vidění i nyní. Střelecky se oběma týmům v posledních zápasech daří a kurs je poměrně lákavý.

Tip: Over 2.5 gólu
Důvěra: 3/5
Kurz: 2.20
Sázková kancelář: Bwin
Tipér: tipmatch


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (88)

Přidat komentář
adalbertus

už se těšim na příští tyden jak Slovacko vyklepe Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

snad se ti přání splní, mě by stačila i normální výhra Slovácka,... hlavně ať ta rudá chátra nevyhraje, což si myslim že nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasna 2 mozna se pojedu podivat se Slovackem

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý týden ty tipy byly výborné, dávám palec hore autorovi.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Reagovat
Mihi

Reagovat
Darren Fletcher

vyšli?

Reagovat
Kaze

*Vyšly

A máš to v článku

Reagovat
Darren Fletcher

hej už vidím, ale s tou opravou si to ešte rozmysli

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdil mezi cestinou a slovencinou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

On ale opravuje Slovaka,a teda tam pre opravu priestor nie je.Bez tej hviezdicky ako Cech to Kaze napisal spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak to napsali spravne oba, jen kazdy ve svem jazyce.

Reagovat
JozkokozleJ

Ano, ale ked Kaze pouzil hviezdicku, dal najavo, ze Flatchera opravuje. Kazdopadne blbost

Reagovat
smazaný uživatel

... protoze mu nedoslo, ze Fletcher pise slovensky.

Reagovat
Kaze

Reagovat
AC torino

Reagovat
havrys99

Gladbach - Schalke 1?

Reagovat
stas87

ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

ty už fakt radšej netipuj nič, lebo si len na smiech

Reagovat
havrys99

Ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

nulová šanca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaregistrujte se na webu a koukněte i na další tipy Já tam vybral tenis

Reagovat
Erdovec

Blackburn - QPR DNB 2 @ 2,2

Reagovat
smazaný uživatel

je to spolehlivý? nějaký penízky by se hodily :)))

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo spolehliví tak už jsem dávno milionář

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši v tipování nenÍ nikdy nic spolehlivé. tyto analýzy přináší spoustu užitečných informací a je pak na každém, jestli to vsadí nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reading-Coventry důvěra 5/5 kurz 1,50 ! Můj tip :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

A to jako vsázíš na to že se ten zápas bude hrát, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každýho negramotu by napadlo že můj tip je na READING !

Reagovat
smazaný uživatel

A duvod?

Reagovat
exse

Každej negramota by to tam napsal

Reagovat
santini

ok, tiež teda skúsim 3 tipy:

Alcoron-Huesca 1 @1,70

Murcia - Elche 2 @2,15

Cordoba - Valladolid X @3,09

gud lak

Reagovat
smazaný uživatel

jj qpunter je dobry web panove

Reagovat
Shevchenko

Atalanta - Lecce 1

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas tohle si dam i já Bergamo musí

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě budu dávat na takový shity

Reagovat
Darren Fletcher

ale ved to je jednoduche

united - liverpool 1 (1.90)

sunderland - arsenal 2 (2.00)

tottenham - newcastle 1 (1.50)

tri televizne zapasy za 10 eur a mozem fandit cely den a vecer mat 60.

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš rád, když ti vyjde jeden tip

Reagovat
Darren Fletcher

ten prvy

neva skusil som, ale za 9 a jedno ecko si posetrim na live stavky

Reagovat
smazaný uživatel

Dat 2 na Arsenal je slusna blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs i Afc plichta

Reagovat
Darren Fletcher

tak hrubas, nebol ten komentar zbytocne prestreleny?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne to byl spatne postaveny tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Po bitvě je každý generál byl to plichtovej zápas .... ale já se za prohru S'landu zlobit nemůžu

Reagovat
Darren Fletcher

ja som bol generalom aj pred bitkou, inak by som nedal tych 9 eur len som musel cakat do konca bitky, aby som to potvrdil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju

Reagovat
Darren Fletcher

diky, peniaze su uz otocene a podla mojho stastia budem coskoro na nule, uvidime :D prvy tiket mi poslal do zadku espanyol, no tie vacsie vklady este ziju

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vsadzam len overy a to pocas zapasu v LIVE stavkach podla okolnosti. Istotka

Reagovat
smazaný uživatel

stale verny sportingbetu?

Reagovat
smazaný uživatel

MU- Liverpool 2:2

Sunderland- Arsenal 0:1

Tottenham- Newcastle 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu si myslíš, že LFC má šanci dát 2 goly United? By mě zajímalo kdo je dá

Arsenal je nevyzpytatelný a má tragickou formu... spíš 0 nebo dokonce i 1

Reagovat
penepi

7:1 je fakt tragická forma... Niekedy sa nestačím čudovať výplodom niektorých odborníkov.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zaškrtni si tam forma .... nezdá se mi, že by skore bylo 7:1 v posledních 5 zápasech Tak nevím co tu po mě vyjíždíš

Reagovat
smazaný uživatel

a podívej se kde je sunderland v tabulce formy

Reagovat
penepi

Ty máš veľmi úzky záber chlapče. Arsenal síce mal tri prehry za sebou, ale výhra 7:1 jasne hovorí o tom, že kríza je preč, minimálne, že to nie je tragická forma - výraz, ktorý si použil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli je krize pryč po jedný výhře .... kor Sunderland kterej je na tom psychicky nyní výborně a hraje doma

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea 1, United 1, Tottenham oba gol, Blackburn oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžu sežrat tiket ... díky Lyonu

Reagovat
One-Real

Tak jak koukam tipy vychazej hezky .

Reagovat
Kaze

a já nestihl vložit vklad do nového účtu bwin a nestih si vsadit

Reagovat
Danny Larkin

Tak Coleraine a Derry City v pohodě vyšlo Coleraine jsem se nechal inspirovat, chtěl jsem dat aji Derry City, ale v nabídce bwinu jsem ho nenašel prostě mě nenapadlo, že by to mohlo být zařazený v kategorii evropa, no co už

Reagovat
Kaze

Ctrl + F

Reagovat
Danny Larkin

aha, díky, to jsem neznal

Reagovat
smazaný uživatel

AEK Larnaca 2 - 1 Omonia

Lisburn 0 - 4 Derry City

Coleraine 3 - 0 Ballinamallard

Reagovat
smazaný uživatel

Díky hoši! 3 OK qpunter.com

Reagovat
Kepy_FCB

hmmm qpunter.com umí

Reagovat
Kepy_FCB

ale až si podle nich vsadím tak to nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

su to nahodaci

Reagovat
exse

Ikdyž při prvních tipech jsem si říkal jestli si EF dělá prdel, nebo to myslí vážně. Tak musím uznat, jestli jim to bude podobně vycházet i nadále, tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ak vsadis, nevyjde nic

Reagovat
k0udy

Nice

Reagovat
smazaný uživatel

co je Void? vaclav noid?

Reagovat
k0udy

vraceni vkladu

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za skratku?

Reagovat
fantomas

Žádná zkratka, normální anglický slovo..

Reagovat
Lacko_Boh

chválim a ďakujem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele