Tipy a analýzy

Výsledky tipovačky: Remíza pro Libora Boučka

Víkendové kolo tipovačky skončilo patem. Tři body získali populární moderátor Libor Bouček a vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou "rufus". A jak si vedli naši čtenáři?

Tipy Libora Boučka

Dnes tipujeme s populárním českým moderátorem Liborem Boučkem a čtenářem s přezdívkou rufus, jenž jako první vyhrál podruhé tipovací soutěž. V tomto dílu rubriky Tipy osobnosti samozřejmě nechybí nový cyklus čtenářské tipovačky.

Aleš Brichta v tipovačce vyhrál 4:2

Aleš Brichta zaznamenal druhou výhru v naší tipovačce v řadě, stejně jako na začátku března mu k tomu stačily čtyři přesné tipy. Poraženým se tentokráte stal Michal Hruška...

Tipy Aleše Brichty

Týden utekl jako voda a máme tady další díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat známý rockový zpěvák Aleš Brichta. Jeho protějškem se stane redaktor EuroFotbalu Michal Hruška. Pro naše čtenáře vyvrcholí závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Petr Novotný v tipovačce remizoval 1:1

Bodově hodně chudý byl další díl tipovačky, v němž se proti známé osobnosti tentokráte postavil Ľubomír Hudačko. Ten správně natipoval jenom jeden z osmi zápasů, stejně na tom byl i jeho soupeř Petr Novotný, jejich vzájemný duel tak skončil remízou 1:1...

Tipy Petra Novotného

Máme tu první listopadový víkend a také další díl tipovačky osobnosti. Tentokrát bude tipovat populární český bavič Petr Novotný. Jeho rivalem bude člen redakce EuroFotbal.cz Ľubomír Hudačko. Pro čtenáře je samozřejmě připraveno druhé kolo tipovací soutěže.

Jan P. Muchow v tipovačce prohrál 1:4

Máme za sebou další díl tipovačky, v němž se proti osobnosti postavil vítěz tříkolového čtenářského cyklu. Neúspěšným nakonec byl Jan P. Muchow, který podlehl uživateli "saraaco" vysoko 1:4...

Tipy Jana P. Muchowa

Dnes bude tipovat český hudebník, hudební producent a skladatel Jan P. Muchow, jeho protějškem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou "saraaco". A pro čtenáře, kteří by si rádi zatipovali s některou známou tváří, je samozřejmě připraven další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Brankář Zlámal těsně prohrál 1:2

Celkových sedm "dvojek" u osmi zápasů se výrazně podepsalo na výsledku tohoto kola tipovačky. Fotbalový brankář pražské Slavie Zdeněk Zlámal těsně podlehl redaktorovi EuroFotbalu Tomáši Honajzerovi 1:2. Do svého závěru dospěla tříkolová soutěž čtenářů.

Tipy Zdeňka Zlámala

Týden utekl jako voda a máme tady další kolo rubriky Tipy osobnosti. V něm bude tipovat brankář pražské Slavie Zdeněk Zlámal. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Honajzer. Pro naše čtenáře vyvrcholí závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Remíza pro Adama Varadiho

Víkend je za námi, a tak musíme vyhlásit i výsledky tipovačky. Fotbalista Baníku Ostrava Adam Varadi vybojoval remízu 4:4. Jeho soupeřem byl šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Druhým kolem také pokračovala čtenářská soutěž.

Tipy Adama Varadiho

Po reprezentační přestávce se o slovo hlásí i naše rubrika Tipy osobnosti. V jejím dalším vydání bude tipovat útočník ostravského Baníku Adam Varadi, soupeřem mu bude vedoucí redakce EuroFotbalu Petr Starý. Pro čtenáře je přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

Milan Fukal v tipovačce prohrál 2:3

Milan Fukal v dalším díle naší čtenářské tipovačky nestačil na uživatele s nickem S.C.O.T.T a připsal si těsnou porážku. Fotbalista rakouského Kapfenbergu správně trefil jenom dva zápasy, jeho soupeř byl o jedno utkání lepší...

Tipy Milana Fukala

Dnes bude tipovat fotbalista Milan Fukal, jeho protějškem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou S.C.O.T.T. A pro čtenáře, kteří by si rádi zatipovali s některou známou tváří, je připraven další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Neuvěřitelné! Pavel Hoftych v tipovačce remizoval 0:0

Tak to tu ještě nebylo, aby se oba aktéři tipovačky mýlili ve svých tipech u všech osmi zápasů! Jednou z možných příčin může být to, že fotbalový trenér Bohemians 1905 Pavel Hoftych a redaktor EuroFotbalu Josef Gvoždiak měli shodný názor u pěti duelů. Pouze u třech se lišili. Dařilo se v soutěži alespoň našim čtenářům?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele