Tipy a analýzy

Tipy Tomáše Vaclíka

V šestém dílu bude tipovat brankář FC Viktoria Žižkov Tomáš Vaclík. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Daniel Polách. Na tento víkend je samozřejmě přichystáno pro čtenáře i druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Jiří Kladrubský vyhrál 5:3

Osobnosti doslova válí, pátý díl a jejich páté vítězství. Tentokrát triumfovaly díky fotbalistovi Slovanu Bratislava Jiřímu Kladrubskému. Ten zdolal vítěze čtenářské tipovačky s přezdívkou ajurik. Rovněž přinášíme výsledky prvního kola nového tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Tipy Jiřího Kladrubského

Do pátého dílu jsme pozvali fotbalistu Slovanu Bratislava Jiřího Kladrubského. Ten se postaví proti vítězi čtenářské tipovačky s přezdívkou ajurik. Pro čtenáře je samozřejmě přichystán další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Jan Rejžek vyhrál 3:2

Osobnosti i napočtvrté slaví vítězství. Hudební a kulturní kritik Jan Rejžek byl úspěšnější v tipech než šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Zatímco osobnost správně uhodla tři tipy, tak u jejího protivníka to byly pouze dva. Rovněž známe vítěze čtenářské tipovačky, který vzešel z jejího tříkolového cyklu.

Tipy Jana Rejžka

Ve čtvrtém dílu bude prezentovat své tipy hudební a kulturní kritik Jan Rejžek. Jeho soupeřem bude šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Pro čtenáře jsme přichystali třetí a závěrečné kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Jan Rosák vyhrál 4:2

Osobnostem se v letošním ročníku tipovačky nadmíru daří. I ve třetím díle totiž slavily vítězství. A to díky známému moderátorovi Janu Rosákovi, jenž porazil redaktora EuroFotbalu Michala Hrušku 4:2. Přinášíme i výsledky druhého kola čtenářské tipovačky a také průběžné pořadí po dvou kolech.

Tipy Jana Rosáka

Do třetího dílu jsme si pozvali člena fotbalové Amfory a televizního moderátora známého především z devadesátých let Jana Rosáka. Proti němu se postaví za naši redakci Michal Hruška. Na tento víkend je samozřejmě přichystáno pro čtenáře i druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Martin Hosták vyhrál 5:3

Hokejový expert Martin Hosták byl v tipech úspěšnější než vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou 13. Zvítězil v poměru 5:3. Přinášíme i výsledky prvního kola čtenářské tipovačky.

Tipy Martina Hostáka

Ve druhém dílu rubriky Tipy osobnosti se představí se svými tipy hokejový expert Martin Hosták. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou 13. Pro čtenáře je přichystán další nový cyklus tipovací soutěže.

Korea versus Japonsko. Asijská Liga mistrů vstupuje do klíčové fáze

Na starém kontinentu se ve středu Liga mistrů bude pomalu rozjíždět koncovkou prvního kola skupinové fáze. Její asijská obdoba však právě v tu chvíli nakročí již do čtvrtfinále. A dá se očekávat další dominance východu nad západem...

13.09.2011 Tipy a analýzy 31 komentářů
Zaujalo nás

Výsledky tipovačky: Jan P. Muchow vyhrál 3:1

Na body poměrně chudý byl první díl naší tipovačky v sezoně 2011/2012. Uspěl v něm nakonec Jan P. Muchow, český hudebník, hudební producent a skladatel porazil Tomáše Daníčka 3:1...

Tipy Jana P. Muchowa

Je tu září a s ním i nový ročník rubriky Tipy osobnosti. V prvním dílu tipuje známý český hudebník, hudební producent skladatel Jan P. Muchow. Jeho protivníkem bude redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře samozřejmě i letos pokračuje jejich tipovací soutěž, začíná se třetím kolem z předchozího ročníku.

Favorité jdou do boje, asijská kvalifikace vstupuje do třetí fáze

Japonsko, Uzbekistán, KLDR. Pro všechny tři by za normálních okolností znamenal postup do čtvrté, závěrečné fáze něco automatického. Teď se však mezi sebou poperou o dvě postupové příčky. A situace je přitom na startu vypjatá i v dalších skupinách. Asijská kvalifikace slibuje možná jeden z nejvyrovnanějších cyklů historie...

02.09.2011 Tipy a analýzy 26 komentářů
Zaujalo nás

Výsledky tipovačky: Libor Bouček vyhrál 3:1

Letošní poslední díl rubriky Tipů osobnosti byl ve znamení remíz, z osmi zápasů skončilo smírem celkem pět duelů. To se také podepsalo na výsledku mezi populárním moderátorem Liborem Boučkem a redaktorem EuroFotbalu Martinem Lavickým. První jmenovaný vyhrál 3:1.

Tipy Libora Boučka

Do letošního posledního dílu rubriky Tipy osobnosti jsme si pozvali populárního českého moderátora Libora Boučka. Barvy EuroFotbalu bude hájit redaktor Martin Lavický. Pro čtenáře je přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele