Sázkové tipy na víkend (7)

16.03.2012, 16:34
Tipy a analýzy
Našim tipérům se poslední dobou příliš nedaří, minulý týden jsme měli bilanci 1-1 a celkově jsme se opět trochu přiblížili k nule. I tento víkend se pokusíme klesající trend zvrátit, sázíme tentokrát na jediný tip.
Dosavadní statistiky:
Tipy: 7 OK - 2 void - 6 KO
Vklady: 47
Výběry: 50,11
Zisk: 3,11
ROI: 6,62%


Česko: Jablonec - Plzeň (sobota 15:50)

Ve 21. kole se střetnou týmy, které si asi představovaly, že na jaře získají o pár bodů víc. Jablonec sice ještě neprohrál, ale zisk 6 bodů z 4 zápasů není kdovíjaký. V posledním zápase hrál se Slavií a po většinu času byl horším týmem. Slavia si dokázala vytvořit hodně šancí, efektivita byla ale nulová. Jablonec si za celý zápas dokázal vytvořit dvě větší šance, ale také je neproměnil a zápas tak skončil 0:0. Severočeši mají zatím v celé jarní části problémy s útočnou fází, což je způsobeno tím, že zatím nefunguje spolupráce Jarolím - Lafata. Oba hráči zatím velmi zaostávají za podzimními výkony, což bylo vidět i v minulém domácím zápase proti Budějovicím, v němž si Jablonec nedokázal vytvořit moc šancí a remizoval tak 1:1. Je sice pravda, že gól dal po tečované střele Lafata, ale jinak byl ve zbytku zápasu skoro neviditelný. Jedinou absencí pro Jablonec bude možná stoper Pavlík (19-0), který nenastoupil do minulého utkání.

Plzeň si stejně jako Jablonec určitě představovala, že na jaře získá více než sedm bodů a rychleji se přiblíží souboji o titul. V minulém kole ale dostala tvrdý direkt od Olomouce. V prvním dvaceti minutách se zdálo, že má obhájce titulu zápas zcela pod kontrolou a do té doby soupeře do ničeho nepustila. Poté už ale začala Olomouc z brejků hrozit. V prvním poločase ještě žádný protiútok nevyužila, stejně jako Plzeň, která neproměnila tři velké šance, to se ale ve druhé půli změnilo. Olomouc ze dvou brejků skórovala, naopak domácí nebyli schopní snížit ani z největších příležitostí a do otevřené obrany nakonec ještě dvakrát inkasovali. Před dvěma týdny ale Viktoria po skvělém výkonu vyhrála 3:1 na Spartě a potvrdila tak, že se ji možná venku hraje lépe než doma. V týdnu sice padla v pohárovém duelu v Mladé Boleslavi (0:2), ale sestava měla do té nejsilnější hodně daleko, tudíž tento zápas v potaz příliš neberu. Absence pro tento zápas jsou: střídající útočník Wágner (19-7) a otazník visí nad stoperem Procházkou (14-2). Naopak po karetním trestu se vrací Kolář (19-4)

V tomto zápase více věřím Plzni, a to hlavně z důvodů, že na rozdíl od Jablonce si v každém jarním zápase dokázala vytvořit mnoho šancí. Navíc má podle mě kvalitnější tým. Naopak Jablonec byl horším týmem jak s Baníkem, tak se Slávií a nemohl by se divit, kdyby z těchto dvou zápasů nezískal ani bod. Doma je sice silnější než venku, ale zatím to na jaře není ono a na Plzeň to podle mě stačit nebude.

Tip: DNB 2 (výhra hostů, při remíze se vklad vrací)
Důvěra: 4/5
Kurz: 1.90 (Betway)
Tipér: TomBP007


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těžkej zápas... dal jsem do experta čistou 0

Jinak na fortuně je na Arsenal pěknej kurz 2.4

Možná by nebylo od věci zkusit Dukla Slavia 2.5- za 1.66

Reagovat
smazaný uživatel

na arsenal je pekny kurs, ale i jako fanousek bych to asi nechal byt, na Evertonu je to vzdy slozite, navic Arsenal tahne uz mini serii, take az moc dobra nalada v tymu svadi k profesorstvi a moznemu podceneni, jedine co hraje do karet, ze Everton hraje o vikendu pohar

Reagovat
božský John

U nás je tedka liga odepsaná, na evropu povedeme útok přes domácí pohár, takže výhra Plzně je rozumná sázka

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem začal se sázením, a nějak se mi nedaří... - Většinou mi nevýjde 1-2 zápasy...

Nemá někdo nějáký rady, kterých se držet ? - Dík předem..

Reagovat
13

Sázej jen tak pro zábavu a nesnaž se tím nějak hrozně vydělávat. To je podle mě hlavní..

Reagovat
božský John

Nesázej ty zápasy,co Ti nevyjdou

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavej vic nez 2-AKO a vybirej si valuebety

Reagovat
božský John

Tak já být začínající sázkař a přečíst si Tvůj koment, tak bych vypadal asi takto:

http://tinyurl.com/3pt543a

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Valuebet?

Reagovat
smazaný uživatel

solo sazky, cim min zapasu tim lip

Reagovat
smazaný uživatel

jeden zapas na tiketu - nejlepsi cesta

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavej vic nez dva zapasy na tiket a nevybirej jen podle zapasu, ale i podle kurzu, aby se ti zdal vyhodnejsi, nez bys ocekaval. A uz me nech, BJi

Reagovat
božský John

Dobře jsem si Tě vychoval

Reagovat
smazaný uživatel

..Díky, já to chápal i předtím :))

Reagovat
REPLIKATOR

Přestat sázet

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham, Aarhus, PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Me zaujal kurz na vyhru WBA na hristi Wiganu, kurzy jsou kolem 2,6, ja bych osobne vic nez 2,2 nevypsal. Asi si to zkusim zahrat.

V Champu me zaujal kurz pres 4 na dvojku v zapase Birmingham-Boro, tzn. ze u DNB odhaduju kurz kolem 2,8. Brums jsou sice doma tezko k porazeni, ale Boro hraje lip venku nez doma pred poloprazdnym mlcicim stadionem a nemyslim si, ze tam prohraji.

Reagovat
smazaný uživatel

s prvnim souhlasim, druhej zapas vidim presne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
stas87

kedze uz mas info o tom champe...rozhoduje v tejto sutazi casto domace prostredie?a oplati sa vobec davat na nejake league one ci tie conference?prave na tych 3,4 alebo 5 ligach su vcelku dobre kurzy ale neda sa o tych timoch nic zohnat,len tabulky a aktualna forma

Reagovat
smazaný uživatel

Na Champ a League One davam hodne. U tech nizsich uz je to slozitejsi, ale obcas tam dojde treba k tomu, ze nejaky klub je na pokraji krachu jako treba Plymouth nebo Darlington, takze se toho da taky vyuzit. Jen to neni vec, kterou bys vedel ty a bookies ne

Domaci prostredi rozhoduje asi tak stejne jako vsude, nekomu se doma dari spis min, nekomu zase vic, i kdyz je pravda, ze v Champu casto najdes tymy se skvelou venkovni bilanci a pritom cele soutezi nedominuji, to asi v jinych ligach zas tak casty jev neni. Ale ja si myslim, ze je to pro sazkare jen dobre, ze neni vyhoda domaciho prostredi tak zasadni a nemusis se bat vsadit na kohokoliv. Ja mam v Champu docela dobrou uspesnost tiketu. A kdyz jsme hrali soukromou tipovacku na PL+Champ se vsema expertama odtud a z pl.cz, byl jsem u Champu nejlepsi spolecne tusim s Aaronem a mel jsem dokonce vyssi uspesnost nez u PL tipu

Reagovat
cristiano.K.

zkusím neprohru Boro

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

vyhodil jsem kvůli tobě dvě kila

Reagovat
smazaný uživatel

No aspon mi vyslo Palace-Hull under 1,5. Chtel jsem dat dokonce 0:0

Reagovat
božský John

Mně se teda na zitra libi Ústí doma se Sokolovem, kde se kursy motaj kolem 1,9 na domácí a pak Volga-Krasnodar, kde na hosty jsou kursy 2,8-2,9.....asi to prubnu

Reagovat
REPLIKATOR

Olomouc - Liberec 1

Fiorentina - Juventus 0

Parma - AC Milán 2

Dundee - Rangers 2

Reagovat
cubinho

Rangers? Vůbec...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubinho

Reagovat
Riijkark

real - malaga - over 3.5 - 1.75

Reagovat
Desmond Glazebrook

A jako střelce bych tipoval Ronalda (možná že dá i 2 a více gólů)

Reagovat
smazaný uživatel

za tip, tentokrat vam to peken vyslo

Reagovat
božský John

Haaa, vyšly mi oba tipy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele