Sázkové tipy na víkend (6)

09.03.2012, 22:25
Tipy a analýzy
Minulý týden se nesl ve znaku smůly, kdy jedna sázka skončila vráceným vkladem a jedna sázka smolným KO, když Jablonec nedokázal potvrdit roli favorita a s Budějovicemi uhrál i přes převahu pouze remízu. Ztráta byla sice minimální, ale naše ambice jsou mnohem vyšší. Tento víkend se tedy pokusíme připsat kladný zisk do našich celkových statistik. Hodně štěstí!
Dosavadní statistiky:
Tipy: 6 OK - 2 void - 5 KO
Vklady: 40
Výběry: 43,23
Zisk: 3,23
ROI: 8,08%


Česko: Liberec - Mladá Boleslav (sobota 19:30)

Liberec v minulém zápase podlehl na Stínadlech 0:1 a potvrdil, že v Teplicích se mu nadaří - prohrál tam již po sedmé za sebou. Slovan se snažil praktikovat hrou, která ho zdobí celou tuto sezónu. Snažil se uplatňovat rychlé úniky po stranách a následně centrovat do vápna, kde si hráči nabíhají v poměrně velkém počtu. I přesto ,že zápas nabídl dost šancí a gólových náznaků nakonec padl pouze jeden gól. Liberec si tedy nakonec z Teplic odvezl pouze 2 absence, a to dost nepříjemné - v sobotním zápase nebude moci počítat se stoperskou dvojicí. Nezmar (18z-3g) se vykartoval a druhý stoper Karišik (9-0) se při snaze zabránit gólu nešťastně zranil o tyčku a jeho start je vysoce nepravděpodobný. Zbytek týmu by měl být připraven.

Boleslav naopak v lize slavila výhru 3:2 nad Slavií. Hlavně v prvním poločase Slavii přehrávala, vytvořila si několik dobrých šancí a z toho dvě proměnila. Ve druhé půli Slavie přidala a podařilo se jí srovnat. Boleslav si ale byla schopna vytvořit velké šance a nakonec urvala na jaře potřetí výhru o gól. Je zajímavé, že se už šest zápasů neprosadil nejlepši střelec Chramosta (19-8), přestože do šancí se dostává a jenom proti Slavii měl tři velké. Boleslav si ještě ve středu zahrála pohárové utkání s Plzní (1:1), ale zde nepostavila nejsilnější sestavu. Boleslavi budou v sobotu chybět dlouhodobí marodi Johana, Opiela, Fabián a vykartoval se klíčový stoper Rolko (19-1).

Tento zápas je určitě šlágr kola. A ačkoli půjde o hodně, nedovedu si představit, že by oba týmy hrály nějak ustrašeně, naopak očekávám, že bychom mohli vidět strhující souboj. Myslím, že uvidíme mnoho rychlých útoků a hru "nahoru dolů". Pomoci ofenzivním hráčům by mohlo i to, že Liberec bude muset posládat zcela novou stoperskou dvojici a Boleslavi bude chybět klíčový stoper Rolko. Proto myslím, že při svých schopnostech by se měly oba týmy aspoň jednou prosadit. Kurs 1,72 se mi za daných okolností zdá velmi dobrý. Samozřejmě odvážnější mohou vyzkoušet i sázky na vyšší počet góů.

Tip: oba dají gól
Důvěra: 4/5
Kurz: 1.72 (bet365)
Tipér: TomBP007


Německo: FSV Frankfurt - Mnichov 1860 (sobota 13:00)

Na sobotu jsem vybral něco z druhé německé ligy, kde se dají najít celkem slušné hodnoty (jako třeba v minulém kole Drážďany). V tomto zápase se střetnou dva týmy s rozdílnými cíly. Zatímco FSV Frankfurt se zachraňuje v lize, Mnichov 1860 by ještě chtěl zabojovat o postup do první Bundesligy. Cílům odpovídají i pozice v tabulce. FSV je na 15. místě (2-9-11 a skóre 27:49) a má druhou nejhorší obranu. Mnichovskému týmu patří šestí místo (13-3-7, 46:30) a má sedmibodovou ztrátu na zatím druhý Paderborn, ale také zápas k dobru.

Nejvýznamnější absencí FSV bude kapitán Cinaz (23-3), jenž dosáhl limitu žlutých karet. Dal by se charakterizovat jako rozbíječ útoků soupeře, získává spoustu míčů ve středu pole. Pro FSV je významově podobný, jako třeba Yaya Touré pro Manchester City. Pro zranění budou chybět Fillinger (12-1, ofenzivní křídlo), Amri (4-1, ofenzivní křídlo) a Gallego (1-0, krajní záložník), otazník visí nad útočníkem Tosunoglem (0-0).

Na druhé straně chybí kvůli červené kartě Benjamin (17-0, obránce) a zranění Kaiser (10-1, záloha) a Schwarz (0-0, obrana). Nejistý je start záložníka Halfara (12-4, nikde jsem nenašel podrobnější informace o tom, že by neměl hrát, ale na jednom portálu je uveden s otazníkem).

Absence u domácích jsou citelnější. Ztráta kapitána a největšího pracanta týmu bude velmi znát. Turecký střelec Yelen nebude dostávat tak dobré míče, jako od Cinaza. Nevím, jak to trenér Möhlmann poskládá, FSV hraje poslední dobou ve formaci 4-4-1-1 s jediným hrotem Micanskim a podhrotem Yelenem, jehož zásobuje hlavně Cinaza. Hostům by absence neměly dělat žádné problémy.

Forma hovoří pro Mnichov 1860, z posledních šesti kol má 16 bodů při skóre 12:3, FSV jen 7 bodů a skóre 9:15. Já osobně ale na formu příliš nehledím, neboď každý zápas je specifický a začíná 0:0.

Vzájemné zápasy jsou celkem vyrovnané, bilance je 2-2-3 z pohledu FSV. Loni ve Frankfurtu vyhráli domácí 2:1, na podzim v Mnichově se ale radovali Bavoři z hladké výhry 4:0. Dva góly dal mladý Kevin Volland a já doufám, že se trefí znovu.

Očekávám vcelku vyrovnaný zápas, o poločase by mohla být remíza. Ale zkušenosti jsou na straně hostů, hlavně v podobě Lautha, Rukaviny, Királyho či Bierofky. Také nelze opomenout velké talenty, kterými Mnichované disponují - 19letý Volland, tvořivý Halfar nebo Aigner. Kdo trochu sleduje německý fotbal, ten ví, že o těchto třech jménech ještě uslyšíme. Tento tým je ambiciózní a plný potenciálu. Proto volím jeho výhru v kurzu 2.24 (Pinnacle), kurs může ještě stoupnout. Vklad vycg volil střední až vyšší, u mě to bude 3/5. GL.

Tip: 2
Důvěra: 3/5
Kurz: 2.24 (Pinnacle)
Tipér: Clir


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (81)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zajímalo by mě, kolik lidí ještě na tohle dá. Přímou funkci tipů už to totiž rozhodně neplní...

Reagovat
smazaný uživatel

Já minule vsadil proti a celkem se oplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslíš, že to neplní přímou funkci tipů?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Přímou funkci beru to, že ti rozepíšou zápas a ty se rozhodneš, jestli na to vsadíš, nebo ne. To, proč to vzniklo. Jenže při dosavadní úspěšnosti si každý raději najde vlastní zápasy svým systémem. Na druhou stranu, pravda je ta, že to dál plní funkci zdokonalení svého systému tipů poučením se z jejich chyb nebo se u jejich rozborů např. něčím inspiruješ a v neposlední řadě to dál slouží jako fórum.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš :) Vyzdvihl bych ten bod ve kterém říkáš, že se něčím isnpiruješ ať už to pomůže Tvé sázce s tipem nebo proti.. Navíc, kdo sází podle jejihc doporučených vkladů, stále je ještě v +, na to bych nezapomínal

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je pravda, stále v plusu. Ovšem kdyby se většina rozhodla sledovat způsob sázení ostatních a sbírat kolem sebe právě nápady, tak si za chvíli vytvoří to, že budou mít systém, a velice pravděpodobně budou také v plusu. A řekl bych i daleko lepší pocit, když si něco vyhrajou sami, než když vsadí, jak jim někdo předepíše

Prostě se divím, jestli na to ještě někdo dá a riskne peníze.

Reagovat
domingo

Jak by to dopadlo prepocitano na duvery? Protoze to muze dost razantne ovlivnit celkove saldo, jestlize nekdo vsazi treba od kila do petikila podle vlozene duvery..

Reagovat
PJ

Jestli to někdo sází od kila do pětikila podle důvěry, tak je momentálně 323 korun v plusu. V těch statistikách se s důvěrou počítá. Nebo to myslíš jinak?

Reagovat
domingo

Myslim to takhle, nevim sice co je to ROI, ale zajimalo me jestli v tech cisylkach tam je reflektovana i duvera v ten dany zapas, nebo jenom vyhrane/prohrane prachy

Reagovat
PJ

Ta důvěra se v tom odráží - 3/5 může znamenat třeba přesně to, co jsi popsal - pokud je jednotkou stovka, tak je to sázka za 300. Takže jsou to vyhraný/prohraný prachy, ale se započítánim důvěry. Dosavadní sázky byly 40 jednotek (takže třeba 4.000kč), výběry 43.23 jednotek (takže 4.323kč). ROI tady pak je procento zisku - vsazeno 40 jednodek, zisk 3,23, což je těch cca 8%.

Reagovat
domingo

Diky.. chtel jsem si odhalit diru v matrixu, a ono nic

Reagovat
smazaný uživatel

nevsadzať na tímy čo maju na drese stavkovu kancelariu...juve lyon marseille atd...

Reagovat
smazaný uživatel

2.Italská liga je sponzorována b.win. Proto je to sérieB.Ještě 3 4 kola zpět byly výsledky dost divné .Ted se na ni dá sázet.Vtomto kole čekám max.2 výbuchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Serie B se to jmenovalo ještě dost let před nástupem sponzora B win...

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku to tu ztrácí význam

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste místo kritiky raději napsali důvody, proč jít například proti, myslím, že by to přineslo větší ovoce

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše ... Proti: Nejsou to žádný tipy .... rovnou můžu dát na Jablonec čístou 2ku ..... a tipnout 4 zápasy 5. anglický ligy a bude větší pravděpodobnost než, že mi tady vyjdou tyhle 2 zbytečný věci

Reagovat
smazaný uživatel

ok vsad to a uvidime

Reagovat
PJ

Kdo ti brání dát si do diskuse svoje tipy a důvěry a po víkendu se pochlubit se ziskem? Myslíš že jsi lepší tipér? Samozřejmě, můžeš bejt, tak to dokaž. Jen kritizovat umí každej. Minule jsi v diskusi nahodil Horsens - to vyšlo. Předminule Aston Villu, ta nevyšla. Pokud bys to měl se stejnou důvěrou, jsi v mínusu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fortuně jsem v + 1 200 cca a to jsem začínal s 200ou od Fortuny v létě. Sázení není žádné umění... je to pouze souhra náhod a štěstí. Já jenom tvrdím, že nabízené sázky jsou naprosto k ničemu. Přeci nikdo nemůže tvrdit, že tutově Liberec a Boleslav dají oba gol ... stejně tak jako předpovědět 2.německou ligu, když sám tipér to nepovažuje za tutovku. Jednoduše... můj názor je takový, že kdyby se víc hledalo, dalo by se najít daleko lepších a možná i víc pravděpodobnějších zápasů. Koneckonců čekal jsem zde tipy právě z méně známých lig a né goly z GL. Diskuze o tipech mi nevadí a jsem za ni zde rád. Pokusím se přispět nějakými tipy pokud najdu nějaké opravdu výhodné.

Reagovat
PJ

Nikdo netvrdí, že to tutově vyjde. Jsou to jejich tipy. A ty tipy jsou zatim ziskový - narozdíl od těch dvou, který jsi tu zatim hodil ty. Takže nejsou k ničemu - kdo podle toho sází, ten má v tuhle chvíli zisk. Ty zatim jen kecáš a kritizuješ, ale důkaz že to umíš líp jsi ještě nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... ty mě soudíš podle mých 2 tipů (které jsem napsal hlavně díky skvělým kurzům) .....

Reagovat
PJ

A podle čeho mam soudit? Podle "Na Fortuně jsem v + 1 200" soudit nemůžu, to si může vymyslet každej. Dávej sem svoje tipy a za pár týdnů se pochlub ziskem - pak budu moct soudit jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuď pokud soudíš téměř z ničeho ..... Celou diskuzi si načal tím, že kritizuji, ale já ovšem jenom ohodnotil (možná kriticky) výběr víkendových tipů. Čímž přeci, ale neříkám, že jsem lepší tipér než kdokoliv tady. Nebudu se tu chlubit svými sázky neboť jak jsem řekl, jde o štěstí a nechci tu soutěžit o to kdo má správnější tipy. Ať si tu každý dává tipy, který považuje za nejvhodnější... stejně si, ale vždycky někdo najde nějakej důvod proč tomu dotyčnému nevěřit a udělá si to podle sebe.

Reagovat
PJ

Kritický hodnocení neni kritizování? Když kriticky hodnotíš tipy, který jsou zatim v součtu ziskový a přitom se sám prezentuješ tipama, který ziskový nejsou, tak nemůžeš čekat jinou než negativní reakci. Ale jinak sorry za to, že si to ode mě vyžral za všechny, kteří tu jen na tipy nadávaji a sami svoje buď nedaji, nebo daji a ty nevyjdou. Moc se mi totiž nelíbí to, jak se tady vyvíjí "nálada" v diskusi - první dva díly všechno vyšlo a tipy byly chválený, pak další nevyšly a ti, kdo do tý doby mlčeli, najednou vylezli a začali kritizovat...

Reagovat
Kaze

Mnohem zajímavější tip je AVF - FFC, kde jsem vsadil 2 s kurzem 3,1 ( ). Další zajímavý zápas je Bolton s QPR, kde mám taky 2

Reagovat
smazaný uživatel

Kaze sú to zaujímavé zápasy, a Anglická PL je moja najoblúbenejšia súťaž :) ale tú si rád vychutnávam bez Tiketu pred TV ;)

Reagovat
ryzskej

Bolton bych si spíš tipl 1 QPR venku nijak nezáří.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou zrovna dva zapasy, kterym bych se obloukem vyhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Fullham je v laufu. A QPR sice venku nezáří, ale kdy to zlepšit než proti letos slabému Boltonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton jednoho pěkného dne zlepší svou hru....

Reagovat
Kaze

Doufejme, že ne zítra a kurz 3,30 byl prostě příliš lákavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si dokazu domyslet, proc si na to vsadil, ale zrovna ten zachranarskej souboj bude pro oba tymy tak dulezitej, ze bych si na to nevsadil. A Villans jsou zase McLeishovsky nevyzpytatelni. Ale kdyz je to za malou castku, tak proc ne

Reagovat
REPLIKATOR

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Po bitvě je každý generál

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě že už nevsázím

Reagovat
Kaze

*nesázím tak není to tak špatné, většinou ten zápas pak neuvěřitelně prožíváš a pokud sázíš jen malé symbolické částky, není snad takový problém.

Reagovat
REPLIKATOR

Teď mi to právě vůbec nejde. I když za málo. Už zkouším sázet všechno možný. Dřív jsem měl třeba strašnou smůlu, že jsem měl za měsíc 15 tiketů s jednou chybou. Ale teď už ani to, spousta chyb... takže si dám tak půl roku pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

mit na ne vsazeno.. to by asi nepotesilo..

Reagovat
cristiano.K.

QPR,Blackburn dá gol, Everton under, Heereven 5 a více golu , Neprohra Betisu s hcs, Malaga-Levante 1(možná s HCS) + 3 a více golů, Hradec-Dukla under,

Reagovat
cristiano.K.

*QPR dá gol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

U golfu jsi mel primo gigaluck

Reagovat
miky10

Ani ne, bylo dopředu daný, že Tiger ten eagle dá.

Reagovat
smazaný uživatel

On dal ty eagly v poslednim kole dva, z toho jeden z nich na jamce, kterou sel predtim vzdycky v paru A vubec, Tiger i Westwood sli to posledni kolo neskutecne

Reagovat
miky10

No já vím, sledoval jsem to...Šlo mi hlavně o tu poslední jamku, nedat tam Tiger ten poslední putt, sázka nevyjde, že jo...

Reagovat
miky10

putt do eaglu *

Reagovat
smazaný uživatel

Vysla by, ma tam umisteni 1-4. Ale stejne

Reagovat
miky10

Jenže kdyby nedal putt do eaglu, rozhodilo by ho to a nedal by ani birdie.. No ok, posral jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

I par by mu stacil, to by musel ten putt poslat nekam do vody

Reagovat
miky10

Achjo...

Reagovat
slavik38

vypadá to slušně, ale to čekání by mě asi nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

si celkem počkáš

Reagovat
PJ

Pěknej pokus, ale podělá ti to Liberec

Reagovat
Shevchenko

Jn, Plzeň to asi nakonec dá.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Snad se prezidentem ten komunista nestane. A Liberec zřejmě taky nevyhraje. Ale jinak odvážný tip.

Reagovat
smazaný uživatel

vsázím na rohy, teďkom dávám na chelsea - stoke asijský handicap O 10,5

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=OTk5MjkyMDY5ODU4OTUwMDp4GHK4D8ELi5QLDkw%3D

Tak tohle považuji za 4/5 důvěru + .... vybrat z toho 4 nejlepší a dát to třeba za 100Kč není od věci Ty goly jsou asi nejriskantnější

Reagovat
cristiano.K.

je blbost dát tolik zápasů a ještě mít rozpětí kursů od 1,2-1,9.....

Reagovat
ryzskej

Nevím, proč blbost Zdá se, že si to pečlivě vybíral.

Reagovat
cristiano.K.

to mohl....90% těchto tiketů končí v koši, trefit sedm zápasů fotbalu je téměř v dnešní době něco jako sci-fi. Pokud chce být sázkař úspěšný musí volit variantu solo sázek nebo max dvou zápasů. Míchat kurs 1,2 a 1,9 je zbytečný risk....

Reagovat
miky10

Nj, a co z toho máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tim prave potvrzujes, ze takhle sazet je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Není ... kdybych nebyl sračka ... dám tam většinu a dám to za stovku a jsem v klídku. Všechny tikety jsem vyhrál tímhle stylem.... prostě nasázet nejlepší zápasy z víkendu za pár kaček a čus! Žádný mega rozbory.Tady se mi to ale vymstilo tím, že jsem si neuvědomil, že nebude hrát Lafata

Reagovat
cristiano.K.

no......nazdar

Reagovat
cristiano.K.

takovéhle tikety si dávej ze srandy a k tomu si udělej nějaký "top" tiket ze dvou zápasů a dej za to 3(4)x větší vklad

Reagovat
jazzmaster

pravdu máš chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je klicovy

Reagovat
Losinho

Což třeba u mě nikdy nehrálo důležitou roli.

Reagovat
Kepy_FCB

Mám lepší tip: Baník Ostrava - Č.Budějovice

Padne 0-2 gólů 1.56

Padne 0-1 gólů 2.75 (pro odvážnější)

Reagovat
smazaný uživatel

Blázon? Za takový kurzy je to úplně zbytečný dávat na goly .... dvě penalty a jeden gol k tomu a je to v hajzlu... to se nevyplatí dát s kurzem 1.56

Reagovat
Kepy_FCB

tak vidiš

Reagovat
smazaný uživatel

S kurzem 1.56 takový nervy... dík nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mnichov a QPR už prohrávají

Reagovat
smazaný uživatel

6 OK, 5 KO - super, vsaďte si, lidi (jestli se tady "tipérům" již někdo posmíval, jakože bych se divil kdyby ne, tak se omlouvám, celou diskusi číst odmítám)

Reagovat
PJ

Co je důležitější, počet OK/KO nebo celkovej zisk/ztráta?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele