Tipy a analýzy

Tipy Aleše Brichty

Týden utekl jako voda a je tu již pátý jarní díl naší rubriky Tipy osobnosti. Nyní bude tipovat známý rockový zpěvák Aleš Brichta, úlohy soupeře se zhostí náš redaktor Josef Gvoždiak. Pro čtenáře máme samozřejmě nachystané druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Martin Vozábal vyhrál 5:3

Vítězem dalšího dílu tipovačky se stal bývalý fotbalista a nynější asistent trenéra Českých Budějovic Martin Vozábal, jenž porazil čtenáře s přezdívkou $lovecity$ 5:3. Pro čtenáře samozřejmě přinášíme i výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (6)

Minulý týden se nesl ve znaku smůly, kdy jedna sázka skončila vráceným vkladem a jedna sázka smolným KO, když Jablonec nedokázal potvrdit roli favorita a s Budějovicemi uhrál i přes převahu pouze remízu. Ztráta byla sice minimální, ale naše ambice jsou mnohem vyšší. Tento víkend se tedy pokusíme připsat kladný zisk do našich celkových statistik. Hodně štěstí!

Tipy Martina Vozábala

Máme tu další víkend a s ním je tu i čtvrtý díl naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje bývalý fotbalista a v současnosti asistent trenéra Českých Budějovic Martin Vozábal. Jeho rivalem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou $lovecity$. Pro čtenáře je také samozřejmě přichystán nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Zdeněk Zlámal o půl bodu prohrál

Brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal těsně podlehl redaktorovi Ondřeji Linhartovi, jenž zvítězil v poměru 2,5 ku 2. Vítězi se vyplatila sázka na dvojtipy. Pro čtenáře samozřejmě přinášíme nejen výsledky třetího kola, ale i konečného pořadí tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (5)

Je tu opět ligový víkend a před ním další várka sázkařských tipů. Poslední dva týdny se nedařilo, ale i tak zůstáváme stále ještě v plusu a bilanci se pokusíme vylepšit následujícími třemi tipy na českou a bulharskou ligu.

Tipy Zdeňka Zlámala

Je tu další ligový víkend a s ním i třetí díl naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Ondřej Linhart. Pro čtenáře je také samozřejmě přichystáno závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Pavlína Ščasná remizovala 4:4

Dramatický až do posledního zápasu byl další díl naší tipovačky, v němž změřili síly Pavlína Ščasná a Martin Lavický. Ten měl hodně blízko k výhře, vše ale změnila včerejší bezbranková remíza Slavie s Teplicemi, díky níž si někdejší hráčka Bayernu Mnichov zajistila remízu 4:4...

Sázkové tipy na víkend (4)

Minulý víkend ukázal, že ani nám všechny tipy nevyjdou a přišly první dva KO. I tak si ale tipéři z qpunter.com drží solidní úspěšnost a pokusí se jí udržet i dnes. Tentokrát přinášíme jen jednu analýzu, ale se dvěma tipy.

Tipy Pavlíny Ščasné

Týden utekl jako voda a máme tu druhý díl naší rubriky Tipy osobnosti. Dnes jsme pozvali známou fotbalistku Pavlínu Ščasnou. Jejím soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Martin Lavický. Pro čtenáře je samozřejmě přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Tomáš Radotínský prohrál 2:4

První jarní tipovačku vyhrál vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou radark, jenž porazil fotbalového komentátora Nova Sport Tomáše Radotínského 4:2. Přinášíme i výsledky prvního kola čtenářské tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (3)

Dvě kola sázkařských tipů vyšly na výbornou, dnes jsou na řadě další dva víkendové zápasy, opět z Ostrovů. Bude pokračovat úspěšná série, nebo přijdou první chyby a nepřesné tipy?

Tipy Tomáše Radotinského

Dnes startuje jarní část naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat fotbalový komentátor Nova sport Tomáš Radotinský. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou radark. Pro čtenáře je samozřejmě přichystán další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (2)

Víkend je za dveřmi, a tak je čas na další várku tipů pro sázkaře. Před týdnem se tipérům dařilo, jeden zápas byl sice odložen, ale ve zbylých dvou se předpoklady naplnily a kdo se nechal tipy inspirovat, mohl se radovat z výhry. I dnes přinášíme tipy na tři zápasy z méně sledovaných evropských soutěží.

Sázkové tipy na víkend (1)

EuroFotbal ve spolupráci se sázkařským fórem qpunter.com připravil pro své čtenáře a především pro sázkaře nový seriál. Před každým víkendem se můžete těšit na vybrané tipy a analýzy od úspěšných tipérů. Zde je první díl a tři zápasy, na které se vyplatí vsadit...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele