Sázkové tipy na víkend (5)

02.03.2012, 18:18
Tipy a analýzy
Je tu opět ligový víkend a před ním další várka sázkařských tipů. Poslední dva týdny se nedařilo, ale i tak zůstáváme stále ještě v plusu a bilanci se pokusíme vylepšit následujícími třemi tipy na českou a bulharskou ligu.
Dosavadní statistiky:
Tipy: 5 OK - 1 void - 4 KO
Vklady: 32
Výběry: 36,07
Zisk: 4,07
ROI: 12,72%


Česko: Příbram - Hradec Králové (sobota 15:00)

Příbram v podzimní části zaujala svou ofenzivní hrou, když dost branek dávala a stejně tak inkasovala (po 16. kolech skóre 28:28), to ji vyneslo velmi pěkné 6. místo. V jarní části to zatím žádný ofenzivní koncert není a ani v blízké době se asi nedá očekávat. V prvním letošním zápase proti Slavii sice několik šancí měla, ale ty zůstaly trestuhodně nevyužity a zápas tak skončil 0:0. Druhý zápas proti Liberci už byl podle očekávání horší, za celý zápas si nebyla schopna vytvořit jedinou větší příležitost a zaslouženě prohrála 2:0. Hlavním důvodem této střelecké nemohoucnosti jsou absence klíčových útočných hráčů. Nejlepší střelec Wágner (16z - 7g) odešel během zimy do Plzně, do konce sezóny je vyřazen záložník Tarczal (16-3) a hned v prvním letošním zápase se zranil útočník Koukal (16-6). O tom, kdy se posledně jmenovaný vrátí na hřiště se trenér Vavruška odmítá vyjádřit, v posledním zápase se navíc nechal vyloučit záložník T. Pilík (17-1). Dále chybí ještě stoper Hejda (14-1). To jsou pro poměrně úzký kádr Příbrami citelné ztráty.

Hradec v prvním letošním zápase prohrál 1:3 v Liberci, kde si podobně jako Příbram kromě gólové střely z dálky moc příležitostí nevytvořil. Pak si ale spravil chuť, když doma porazil favorizovanou Spartu 1:0, jediný gól dal z penalty. Zápas asi dost ovlivnil mizerný terén, který kombinační hru dost ztěžoval. Sparta se proto snažila centrovat vzduchem do vápna, což ale obrana Hradce celkem v pohodě bránila a Hradec využil svůj brejk, který skončil vyloučením a penaltou. Poté už se zaměřil hlavně na obranu a následné protiútoky do dost otevřené obrany, zakončení však bylo mizerné. Také Hradec postrádá svého klíčového záložníka Fischera (17-0) a v minulý zápas nedohrál další záložník Klapka (13-1).

V současné situaci mi tedy vychází, že je pravděpodobné, že moc branek neuvidíme. Příbram vědoma si svých absencí se tolik do útoku hnát nebude. Od Hradce počítám taky spíše vyčkávací taktiku, čekání na chyby a následné protiútoky. A pokud se některý z týmů dostane do šance spoléhám na to, že jejich mizerné zakončování bude pokračovat. Proto jako svou hlavní sázku volím under, protože v současné situaci vidím fair kurz cca 1,55. Dobře vypadá i poločasový výsledek 0:0 za 2,70.

Tip: under 2,5
Důvěra: 3/5
Kurz: 1.72 (Pinnacle)
Tipér: TomBP007


Česko: Jablonec - České Budejovice (neděle 15:00)

Jablonec přes zimu nedoznal v kádru větších změn. V prvních dvou jarních zápasech hrál dvakrát venku. Na Bohemce (v Edenu) po průměrném výkonu dokázal v 82. minutě dát vítězný gól na 2:1. V minulém zápase proti Baníku po mizerném 1. poločase musel dohánět dvoubrankové manko. To se mu se štěstím povedlo a srovnal ve 3. minutě nastavení. V obou zápasech Jablonec potvrdil, že venku je "poloviční". Teď ho doma čekají Budějovice a od Jablonce očekávám lepší výkon a probuzení Davida Lafaty. Chybět bude vykartovaný záložník/obránce Kopic (18-4) a otazník visí nad stoperem Benešem (15-3)

Budějovicím se povedlo přes zimu hlavně vyztužit obranu. Přišli Řepka a Krajčík. A v úvodních zápasech zatím musí být spokojeni, když se jim podařilo uhrát 4 body. Venku s Olomoucí ale měli poměrně velkou dávku štěstí, protože většinu zápasu se pouze bránili a i díky neschopnosti Olomouce v zakončení uhráli remízu 0:0. Naopak v domácím zápase po většinu času Bohemku přehrávali a zaslouženě vyhráli 3:1. Dva góly dával Klesa a jeden Ondrášek. Tady ale nastává problém, oba budou v zápase proti Jablonci scházet. Ondrášek (16-8), Klesa (18-5).

Očekávám, že Jablonec hned od začátku bude mít zápas pod kontrolou a bude držet míč a hledat skuliny v budějovické obraně a potvrdit svou dobrou domácí bilanci 6-1-2 25:7. Od Budějovic se nedá čekat asi nic jiného než úporná obrana, kterou předvedly i v Olomouci. Navíc bez dvou důležitých hrotových hráčů by neměli být vpředu příliš nebezpeční. Výhodou by pro ně mohla být absence v zadních řadách Jablonce, ale podle mě obrana moc práce mít nebude. Navíc jejich venkovní bilance je otřesná 0-2-6 4:17. Pro svou sázku jsem si vybral nabídku od SK bwin: "Jablonec vyhraje a v zápasu bude celkem vstřeleno méně než 3,5 gólu". Od Budějovic vstřelený gól neočekávám a na kanonádu Jablonce to proti zkušené obraně Budějovic taky nevypadá. Samozřejmě jde vsadit i mnoho různých alternativ: ČB nedají gól 1,97, za menší peníz se nabízí poločas/zápas X/1 4,50.

Tip: speciální sázka u bwin - Jablonec vyhraje a zároveň padne méně jak 3,5 gólu
Důvěra: 3/5
Kurz: 2.10 (bwin)
Tipér: TomBP007


Bulharsko: Černomorec Burgas - CSKA Sofia (neděle 14:45)

Tento tip mám připravený již delší dobu a po odložení prvního jarního kola bude dokonce začínat, takže tím lépe. V zápase se střetně CSKA Sofia jako aktuálně druhý tým tabulky s trochu překvapivě třetím Černomorcem. Očekávat se dá taktický boj, protože rozdíl mezi oběma celky je pouze tři body. Do tipování vítěze nepůjdu, ale zaujal mi tip na počet branek v zápase. Osobně čekám zápas, kde pokud padne branka, tak bude jediná. Důvodů k tomuto tipu je několik.

První jarní kolo by po přestávce nemuselo nabídnout žádné střelecké hody a tady se navíc utkávají sousedé ze špičky tabulky. Pokud Černomorec něčím na podzim zaujal, tak to byla vynikající obrana, když v patnácti zápasech inkasoval pouze pět branek a to jsou jasně nejlepší čísla v soutěži. Tento tým samozřejmě za své dobré výkony v zimním přestupovém období zaplatil odchodem důležitých hráčů a to především v ofenzivní části. Odešli totiž dva nejlepší střelci týmu Anicet (6 branek) a Hamroun (6), spolu s nimi také útočník Georgi Andonov (3). V součtu tak odešlo 15 podzimních gólů a vzhledem k tomu, že na podzim jich tento tým nasázel 25, je to značné oslabení ofenzivy a dá se to klidně označit i za rozpad. Vedení samozřejmě přivedlo náhrady, ale těžko je označovat za odpovídající. Do útoku přišel Arménec Melkonjan nebo Yannick Boli. Nahradit odcházejí střelce pro ně ale bude velmi složité. Pozitivní může být, že se podařilo udržet defenzivní část mužstva, včetně brankáře Koleva.

Pokud odchody důležitých střelců v zimě postihly domácí, tak ani slavnější CSKA na tom není o mnoho lépe. První velké problémy přinesl dopingový skandál. Bulharský olympijský výbor totiž potrestal tři hráče CSKA Sofia tříměsíčním zákazem činnosti za pozitivní dopingový nález. Kostadin Stojanov (18z.), Rumen Trifonov (12.z) a Todor Jančev (19z.) byli v minulých měsících pozitivně testováni na metylhexanamin. Podle klubu nese vinu lékař, vedení jej proto vyhodilo, ale to nic nemění na tom, že všichni tři fotbalisté si minimálně tři měsíce nezahrají a přijdou tak o první čtyři jarní kola. Bulharská fotbalová federace se navíc odvolala proti trestu a požaduje mnohem přísnější potrestání, takže těžko odhadovat, jak vysoký trest nakonec padne.

To ale nebude rozhodně jediné oslabení CSKA, protože v zimním přestupovém období z týmu odešlo hned kvarteto důležitých ofenzivních hráčů ze základní sestavy. Prvním z nich je Ianis Zicu, který loni vévodil kanonýrům v rumunské lize, letos byl první v tabulce střelců bulharské nejvyšší soutěže a nyní bude dávat branky v Korejské republice. 28letý útočník totiž přestoupil z CSKA Sofia do Pohang Steelers. Jeho podzimní bilance 15 zápasů/13 branek hovoří za vše.

Bohužel odchod elitního kanonýra není jediný. Do Dinama Bukurešť se vydal Brazilec Michel Platini (12z - 4g). Jeho přestup byl poněkud zvláštní, jelikož před měsícem právě on vyprovokoval v přípravném utkání CSKA Sofia s Dinamem Bukurešť hromadnou potyčku. Ani to však neodradilo vedení rumunského klubu, aby osmadvacetiletého útočníka za půl milionu eur koupilo. Další odchod je jeden z největších bulharských talentů Delev, který zamířil do bohatého Turecka. V loňském ročníku 21letý útočník "válel" a gólmany soupeřů dokázal překonat hned ve třinácti případech a byl nejlepším střelcem týmu. Právě velmi slušná gólová produktivita je zřejmě Delevovou největší předností, zároveň mu ovšem nedělá žádný problém vytvořit střeleckou pozici také pro své spoluhráče a z toho tým těžil v podzimní části, kdy dal Delev sice jen tři branky, ale stal se nahrávačem Zicua.

A konečně čtvrtým odcházejícím ofenzivním kamenem je Nizozemec Gregory Nelson, kterého zlákal Metalurg Doněck. Na podzim se trefil dvakrát, ale jeho hlavní náplní bylo spíše branky připravovat a společně s Delevem to zvládal výborně. V minulém ročníku měli společně 13 brankových asistencí. CSKA tak budou chybět střelci 25 z podzimních 32 gólů, což je stejně jako u domácích rozpad ofenzivy.

Podzimní zápas v Sofii rozhodl brankou deset minut před koncem odcházející Zicu a nyní bych očekával podobně opatrný průběh utkání. Odchody ofenzivních tahounů jsou opravdu značné a i přes doplnění kádru se to musí minimálně v úvodních kolech projevit. Především Rumun Zicu měl na podzim neuvěřitelnou střeleckou produktivitu a to se bude CSKA nahrazovat jen velmi těžko. Navíc oba týmy disponují pevnou obranou, o domácích a jejich pěti inkasovaných brankách v 15 zápasech již byla řeč a ani vizitka CSKA z venkovních zápasů není špatná, když se jejich sít v osmi duelech rozvlnila pouze čtyřikrát.

Tyto zápasy bývají o jedné chybě, což dvojnásob platí v podání Černomorce, který to vzadu dokáže "zavřít". Stejně to předvedl i v listopadu v domácím zápase s vedoucím týmem ligy Ludogorec Razgrad, který skončil bez branek. Stejně to může dopadnou i tentokrát.

Osobně si vyzkouším tip, že padne maximálně jedna branka a pro ty co nechtějí tolik riskovat se samozřejmě nabízí bet na klasický under 2,5 nebo též mnou doporučený alternativní under 2 (pokud padnou přesně dvě branky, vklad se vrací), který nabízí například sázková kancelář Bet365.

Tip: under 2
Důvěra: 2/5
Kurz: 2.20 (bet365)
Tipér: tipmatch


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (112)

Přidat komentář
fantomas

Štěstíčko se nemohlo držet věčně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Undery a overy vubec nevsazim, takze dneska to zustane bez inspirace

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je škoda, já overy taky moc ne, ale undery jsou občas docela zřejmý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si obcas taky u nejakyho zapasu reknu, ze to musi byt under nebo over, ale nedavam to. Padne rychlej gol z polosance nebo standardky, mirnej favorit nebo domaci tym se bude snazit to za kazdou cenu otocit a misto underu mas over. A takovych faktoru je strasne moc, vzdycky jsem z toho mel strach, jak ve fotbale, tak i v tenise

Reagovat
kiwwi

Eredivisie je na overy jak stvorena...v LM ked hra Marseille alebu nejaki rusaci tak davam undery a vacsinou vychadza

teraz som sa trochu zameral na drzanie lopty, tam si to vies pekne rozanalyzovat a hlavne expekt robi strasne chyby vo vypisovani hranic a dost neskoro to opravuju

Reagovat
domingo

S underem u Marseille a obecne francouzskych tymu (mimo Lyon) v Evrope udelas malokdy chybu, pokud teda zrovna nehrajou s Zilinou..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V Primeře se dají taky vytipovat týmy, kde s underama většinou neprohloupíš. Např. Getafe - když vynecháš podezřelý zápasy, kde se může někdo z jejich útoku ukopnout (třeba jako Güiza ), tak je to jistej peníz. A takových ještě pár máš. Nebo když se vyznáš v Segundě, tak to je zlatej důl.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

"vytypovat" asi bude znít líp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

najít určitý typ týmů, ne? Jsem na rozpacích

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne Tipujes vzdycky s mekkym.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak proč mi to Chrome nepodtrhl?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemas nejnovejsi aktualizaci

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

Pekny. Clovek je zase o neco chytrejsi, ja vubec netusil, ze jsou dve moznosti. Takze i u tebe jsou spravny obe dve moznosti

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

ne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

běž si radši na zemák papouškovat, jaká která srážka má kolik mm a nech slušný lidi diskutovat

Reagovat
Rssa

Papouškuj si to hlavně ty, v pondělí tě vyvolám k tabuli

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nedivil bych se, kdybys to nějak zařídil a našel mě, když jsi schopnej děti vyvolat hned první týden (pár dní po začátku školy) ke zkoušení z kravin, z kterých si psal práce, ale jim je to ukradený a ještě mají v hlavě prázdniny

Reagovat
Rssa

To jsem ale nedělal, to si asi pleteš.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nedělal, ale udělal. Sáms mi to psal

Reagovat
Rssa

Tak to si asi hodně pleteš, protože na známky první týden jsem nezkoušel. Možná jen cvičně, abych věděl, jak na tom jsou, ale na známky určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze treba u Eredivisie a par dalsich se to vytipovat da, ale ja uz evropsky souteze mimo UK tak moc nesleduju, abych si troufl na to vsazet. A bwin kurzy na drzeni mice nevypisuje

Reagovat
Erdovec

bwin

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nejlepsi kurzy na outsidery

Reagovat
Erdovec

řekl bych že nejlepší kurzy má pinna a to na všechny jak na outsidery tak na favority

Reagovat
Erdovec

u bwinu je dobré že vypisují jako první kurzy na tenis, takže velmi často ustřelí například vypíšou 1,6 na favorita tam kde je fair 1,4 ale jinak se mi bwin vůbec nelíbí ale proti gustu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten taky, ale tuhle sazkovku nemam moc nastudovanou. Kdybych si tim chtel hodne privydelat, tak si dam penize na vsechny a budu vsazet tam, kde je zrovna nejlepsi kurz Ale ucty mam u vic sazkovek, az si to nekdy z bwinu vyberu, dam si je treba zase nekam jinam.

Reagovat
Erdovec

pinna je na kurzy asi nejlepší, ale zase pokud máš rád live sázky tak musíš mít peníze ještě někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
kiwwi

betfair

Reagovat
Erdovec

máš?

Reagovat
kiwwi

Betfair, Pinnacle, Expekt (kvoli drzaniu lopty) a Sportingbet

Reagovat
Erdovec

betfair taky hodlám využívat až mi bude 18 (což už není tak moc daleko), ale furt ještě nevím úplně jak to funguje, Sportingbet jsou podle mě tragédi, teda kromě live sázek tam je ta nabídka obrovská

Reagovat
kiwwi

Sportingbet cisto na basketbal pretoze su tam stavky kde inde niesu na pocet bodov

Reagovat
Erdovec

aha, to je možné ale basket jde úplně mimo mě i když se asi dobře sází

Reagovat
kiwwi

tam cisto overy a undery - dnes zatial 2 vysli a treti sa este hra

Reagovat
Hafna

undery jsou nej! ale spíš v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram bude over

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ....

Reagovat
PJ

Moc nechybělo no

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jsem vždycky nevěděl, jakej je rozdíl mezi under 2 a 2,5...

Reagovat
smazaný uživatel

Under 2 je 0-1 golu ne?

Reagovat
Puskas

to je snad 1,5 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jsem to nedomyslel s tim vysvetlovanim a ted uz to tu je

Reagovat
domingo

Tak ja teda uz nesazim, ale under 2 je maximalne 1 gol a under 2,5 maximalne 2, ne?

Reagovat
Erdovec

není to tak že 0-1 je výherní a 2goly je void?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Erdovec

tak si ten palec dám sám

Reagovat
Puskas

už tam máš dva, takže se vrací

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jj, máte pravdu, je to na konci rozboru posledního zápasu. Když je under 2 a padnou 2, tak se vrací vklad, což jsem předtím netušil.

Reagovat
domingo

seems legit

Reagovat
smazaný uživatel

tady se aspon konečně ukazuje že je to jen o štěstí, neřikám že to neni o statistikách důvěře atd. ale hlavně o štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že v sázení hraje určitou roli štěstí, stejně jako v pokru nebo třeba i v investování. Ale zdaleka bych to neviděl jako rozhodující faktor.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle tipy jsou taková zbytečnost, která navíc ani nevychází. Nechat přes týden diskuzi pro tipy uživatelů a v pátek udělat článek o nich, o těch nejlepších, kterých bylo nejvíce na daný zápas atd. Práce navíc, která se dělat nejspíše chtít nebude a já to chápu, jen návrh.

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo by špatnéééé

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale tipy to nejsou úplně špatné. A hlavně to může někomu pomoct, když si sám utvoří svůj systém vsázení, kde se inspiruje něčím od kolegů. To nemusí být jen to, že napálí za litr všechny tyhle zápasy, ale že mu to pomůže nějak jinak třeba. Kromě toho, právě tohle je ta diskuze o zápasech, o který mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy to jsou dost špatné. Mnohem lepší dostanu od nějakého dědy v sazkovce, než od takovýhle samozvaných expertů s úspěšností 50% a borců typu Hanáka, jehož tipy stojí taky pěkně za hovno. Tady se hlavně řeší to, co je v článku. To co jsem měl já na mysli by tu bylo celý týden, takže by tipů bylo mnohem více, ale zase na druhou stranu by tam chodili bblbečci co by psali 16:0 a bAYERN, MISTR LIGY, VYHRAJE 3 0 ♥ atd. Tak nic no

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já vím, jak to myslíš, ale zahájení nějaké volné diskuze je asi nesmyslný, tak se to řeší takhle. Ono moc lidí svoje tipy stejně nepíše a jestli jo, tak je napíšou i sem. Já tohle beru spíš jako šanci na volnej pokec s počáteční fotbalovou tématikou

Reagovat
smazaný uživatel

Bola.. možná bys tedy mohl nahodit nějaké tipy Ty, čoveče, když se Ti toto zdá zbytečné. ty si to asi neuvědomuješ, ale ono nemusí ani tak záležet na tipu, jako na informacích, které jsou v té či oné analýze zmíněny. Spoustě lidem to ušetří čas, protože si tyto informace nemusí hledat sami. Kdyby ses v sázení pohyboval, tak bys toto jistě věděl. Informace, které jsou tady v těch analýzách jsou pro někoho velkým přínosem a hlavně ulehčením. To jestli se rozhodne po svém dalším zvážení tip vsadit je už jen a jen jeho zodpovědnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vsázím spíše na hokej, basketbal a tenis. Ale když už vsázím, tak na to co sleduji. Vím kdo jak na tom je, kdo je zraněný atd. takže tyhle rozbory pro mě užitečné nijak nejsou. A když už náhodou nevím nebo si nejsem jistý, stačí mi najet na jednu stránku, kde jsou všechny tabulky, výsledky, forma atd. Já tipy nedávám nikdy, ale rád nějaké dostanu, já vím, jsem hrozný, ale když je ti lidi dávají. Jako sorry, ale když někdo někde hodí 10tipů za měsíc a z toho mu jich výjde jen pět. I kdyby to bylo 13ti leté děcko, co vsází podle kurzu, je to prostě SAKRA neúspěch a rozhodně by neměl nikomu radit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas hrozně zkreslenou představu o sázení. Tipér může mít klidně 2OK a 5KO a bude v pěkném plusu, vše se odvíjí od jeho moneymanagementu, tady bych Tě odkázal na články právě na qpunteru, kde se o tomto zmiňuje ve svém seriálu taní moderátor xavier. Btw říkáš, že sázíš jen to, kde víš jak si ten tým stojí, včetně zranění atd atd, to je jistě dobrá cesta, ale pokud jsi tady ty texty četl, tak podobné informace v nich najdeš a to je ta podstata, přinést v takovéto analýzy nějaké užitečné info, které pomůže v případném rozhodování zda ten tip vsadíš či ne. Samozřejmě někdy i sebelepší info k úspěchu nevede.

Reagovat
Erdovec

jinak k víkendovým tipům: Spurs - MU over 2,5/oba dají gol zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Takové tipy to bych já poradíl lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Porad

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba dneska Benfica 1 zítra wigan 1

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se tesit.

Reagovat
smazaný uživatel

muhehehe

Reagovat
PJ

pán je tipér

Reagovat
smazaný uživatel

Domluvim ti u adminu Sazkove tipy na vikend (6).

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosti z nouze... já jen doporučím Horsens v Dánsku

Reagovat
smazaný uživatel

dík za doporučení, bez důvodu je ale Tvé doporučení ještě větší blbost než to co je v článku

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost? S kurzem kolem 1.6? ...

Jak myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, nastřelil jsi holotip, který je naprosto nepouzitelny pro nekoho, kdo se v danem sportu neorientuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ten tip dávám OMG!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nějak už nevěřím miguelovým tipům, nevím proč, naopak se mi líbí tipmatchovo

Reagovat
smazaný uživatel

jojo já dneska od něj opsal tip na nějaký pohár v SAE a vyšel mi kurs 3,25!!

měl tam parádně vypsané informace a absence...jo tady je ta analýza: http://www.qpunter.com/analyza/2551

Reagovat
smazaný uživatel

A to Bulharsko má na webu under 1,5 tak nevim proč je tady under 2, ale ty ofenzivní hráči asi vážně chybí co jsem koukal

Reagovat
Alessandro24

tipujem zásadne len overy.. holandská 1 a 2,severné írsko,nižšie anglické a brazílska liga.. dosť to sledujem..max 4 zápasy na tiket..dá sa na tom dobre zarobiť

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne analyzy na urovni ako by mali byt.

Aj ked by z toho nic nevyslo davam

Reagovat
Kaze

Jakou sazkovku doporucujete? A proc?

Reagovat
kiwwi

inac pre stavkarov odporucam tuto stranku

http://www.betmagnet.com/cz/

je to na manazovanie vasich stavok...jednoducho si tam nahadzete vase stavkove (stavy na uctoch a tak) a pridavate si vsetky tikety co podavate a mate perfektny prehlad o tom ako na tom ste...pre serioznych stavkarov proste uplne vyborny nastroj...ja som si to robil sam v exceli ale bola to piplacka, toto je proste paradne a jednoduche

Reagovat
Erdovec

já si to taky vedl v excelu ale u mě to zatím nemá cenu protože sázím jen u jedné, ale dík za dobrá pomůcka

Reagovat
kiwwi

to je jedno ze mas iba jednu stavkovu...proste mas prehlad o tipoch, vies si tam potom vykreslit grafy po dnoch, po tyzdnoch, po urcitych obdobiach, vies si vyfiltrovat ktora liga, ktory sport ti zaraba, na ktorej prerabas...proste z dlhodobeho hladiska vychytas tvoje silne a slabe stranky...to by si bez toho nikdy nezistil...viem to, pretoze som sam strasne dlho stavkoval ako lama...tu tiket za tolko, tu za tolko tu taka liga tu basketbal, tu futbal, tu hokej tu vyhra tu prehra...nikdy som nemal o nicom prehlad a stale dookola som podaval zhruba na tej istej urovni...odkedy som si zacal viest statistiky tak podavam zodpovednejsie a mam aj aky taky zisk...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool @ 2.00

Chelsea @ 1.95

Everton @ 2.40

Man Utd 0.0 AH @ 1.80

Řím @ 2.10

Bayern Mnichov @ 1.80

Schalke @ 1.975

Lyon @ 2.20

Parma-Napoli: Remíza @ 3.20

Inter Milán @ 1.725

Sochaux @ 2.90

Sigma Olomouc-1.5 @ 1.925

Palermo0.0 AH @ 3.55

Auxerre+0.5 AH @ 2.85

FC Utrecht @ 2.10

PSV-Twente: Remíza - (FC Twente +1) @ 4.00

FC Red Bull Salzburg @ 1.35

SV Kapfenberg+0.5 AH @ 1.775

Lokeren @ 1.45

Vitesse @ 1.33

Olympiakos @ 1.425

Sporting @ 1.61

Midtjylland @ 1.45

AC Horsens @ 1.475

...skoro vsechno co tipuju na vikend

Reagovat
smazaný uživatel

jeste Marseille-Toulouse remiza

Reagovat
Carlos Juan Pablo

proč se vyhýbáš Španělsku?

Reagovat
kiwwi

Spanielsko jedine po dohode s Kilym

Reagovat
kiwwi

alebo Jirim

Reagovat
Carlos Juan Pablo

S tím jsem to zkoušel jednou, kdybych dal na sebe, udělal jsem líp. Nevermore © raven

Reagovat
smazaný uživatel

tam se mi libilo jen Vallecano, ale nebyl sem si jistej, a taky Real a Barca, ale tam zas maly kurzy, jeste se mi zamlouvala Sevilla, ale tam sem si taky nebyl jistej jak to dopadne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Michuovi zrušili červenou ze zápasu s Realem, tady by to mělo být s Racingem hodně easy. U druhýho utkání to bude neskutečná prasečina z obou stran, hodně karet - tam vsaď třeba tohle. Vítězství bych ale tipnul spíš na Atléty, i když je to nevypočitatelný.

Reagovat
kiwwi

to davas ako solovky?

Reagovat
smazaný uživatel

krom tech malych kurzu jo

Reagovat
smazaný uživatel

od salzburgu dolu to je jen jeden tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, prosím vás, kde se dají najít tenisové statistiky? Hlavně počet es? U některých zápasů to najdu, ale u méně prestižních turnajů ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevítě někdo jestli se na bwin po registraci a nabití nějakých peněz na účet ten bonus sám přičte nebo pro to musíte ještě neco udělat? Mě se platba přičetla 28.2. a bonus pořád nic.

Reagovat
smazaný uživatel

S bonusy u sázkovek je to trošku složitější než si nováčci myslí. Musíš nejdřív něco prosázet.

Reagovat
Danny Larkin

A registroval ses přímo na stránkách bwinu, žes klikl hned na zaregistrujte se, nebo přes nějakej reklamní odkaz? Protože já mám ten dojem, že ten bonus se dává jenom při registraci přes odkaz, já sem to tak udělal a bonus byl připsanej okamžitě po vložení peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo přes bwin

Reagovat
Kaze

ja dostal bonus normalne

Reagovat
Danny Larkin

jo? tak to potom nevím kde je problém, možná zkusit napsat na zákaznickou podporu

Reagovat
Kaze

Nebo vlozil prilis malo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to nebude problém, vložil jsem tam 1000 Kc. No nic, asi jim teda napíšu. Díky za pomoc všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo - Milan, obaja dajú gól

Inter - Catania, 1.polčas X1

Udine - Atalanta, 1

Bologna - Novara, 1

Celkový kurz 7.24

Reagovat
smazaný uživatel

*

Inter - Catania, 1.polčas X2

Reagovat
Desmond Glazebrook

Metalist Charkov - Obolon Kyjev

tohle bude jasná výhra Charkova, můj tip:

Over 2,5 - (kurz 1,55), možná bych zkusil over 3,5 (kurz 2,35) - Charkov je rozehraný z Evropské ligy, Salcburku dal ve dvou zápasech 8 gólů, hraje s posledním

A asi vsadím i na Chelsea, tam je taky dobrý kurz (1,91). Chelsea se už konečně musí zvednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram - HK under i poločas OK

V tomto zápase se naplno projevila naprostá neschopnost v zakončení obou týmů a absence střelce.

Jablonec-ČB tady bohužel KO

Předpoklady se víceméně potvrdily, bohužel Budějovice kromě pár brejků v závěru využily svou jedinou větší šanci (hokejově bych řekl, že daly takový gól v oslabení ). Jablonec bohužel potvrdil má slova, že kanonáda to nebude, bohužel nebyl schopný vstřelit ani 2. gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele