Sázkové tipy na víkend (9)

31.03.2012, 14:48
Tipy a analýzy
Před týdnem se nedařilo, náš tip, že Žižkov nedá gól, vzal za své už po pár minutách utkání s Jabloncem. Dnes přinášíme tři analýzy, a to na zápasy regionální ligy v Německu, nejvyšší soutěže v Chile a naší Gambrinus ligy.
Dosavadní statistiky:
Tipy: 8 OK - 2 void - 7 KO
Vklady: 53
Výběry: 57,71
Zisk: 4,71
ROI: 8,86%



Jsem opravdu mile potěšen dosavadní výškou kurzu na domácí. Vzhledem k aktuálnímu stavu u Sportfreunde Lotte (viz. moje poslední info na zápas v týdnu s Idarem SC (1:1)). U Lotte se nic nezměnilo, k těm problémům s krizí, kdy začíná ztrácet, beru v potaz prakticky žádný klid od hrubě nevydařeného zápasu v Idar po kterém následuje hned cesta na hřiště lídra do Gladbachu. V tomto zápase jde týmu prakticky o vše, za zády má totiž ještě juniorku Dortmundu a jsou to právě tyto tři mančafty, ze kterých vzejde jeden postupující do 3.ligy. Trier už to zbabral jak mohl. Jak Dortmund, tak i Gladbach mají ještě jeden zápas k dobru, takže jestli Lotte prohraje (a já věřím, že ano), tak Gladbach rázem odskočí na 5 bodů a protože to je vzájemný zápas o prvenství, o to hůře pro Lotte.

V podzimním zápase Lotte doma remizovalo 1:1, když prohrávalo gólem z 22.minuty, trefil se Younes (ten už má starty i za áčko) a nebýt vyloučeného Ruppa po druhé žluté kartě, asi by Lotte nemělo ani šanci vyrovnat v 80. minutě Fischerem. Tento hráč měl být pýchou celého Lotte, přišel před sezónou z Elversbergu a hned začal sázet branky jednu za druhou, v 16 zápasech se trefil 14x. Ve Wuppertalu nasázel dokonce hattrick. Co zápas, to branka, jenže koncem listopadu se zranil a tím se zranilo celé Lotte, od té doby si nekopl a stále laboruje se zraněním.

Co se sebevědomí u Lotte týče, moc velké být nemůže, pustilo první místo a zpět se vracet bude těžké, navíc ztratilo v zápasech se soupeři, ve kterých se to nečekalo - zmiňovaný Idar, poslední Koblenz, nováček z Kölnu. Nic dobrého je nečeká ani v nadcházejících zápasech, Essen, Wuppertal nebo K'lautern, tam to bude hodně těžké. Dle mně jsou šance pro Lotte na postup do 3. ligy na bodě mrazu, po zimní pauze venku ještě nevyhrálo. Navíc se v posledním utkání zranil útočník Lorenz (27/7) a bude mimo pravděpodobně do konce sezóny. Kouč Walpurgis je v rozčarování, jak vše hraje proti Lotte. Jediné potěšení je, že už se mohou vrátit vykartovaní Zinke a Schlosser.

Hostující kouč Sven Demandt takové problémy nemá, mužstvo je velice hravé a velmi rychlé v přechodu do útoku, prakticky na tři, čtyři doteky dostává míč před velké vápno a zde je velmi nebezpečné. Uvidíme, jak zahraje Schlosser, neboť do Lotte přišel právě z Gladbachu. Demandt bude postrádat jen kapitána Tima Heubacha (26/7), který se zranil v týdnu s Verlem, do kádru se chystá určitě posílení z áčka, respektive budou hráči, kteří jsou na soupisce áčka - Mathew Leckie, Julian Korb, Matthias Zimmermann a Niklas Dams.

Tito hráči jsou jistota sama, místo Heubacha pravděpodobně nastoupí mladý Rakušan Bernhard Janeczek (10/0). Rozhodčím bude 36letý Schriever, na nějž hráči Lotte nemají dobré vzpomínky, neboť jim pískal v zápase na Schalke (2:2) a podle nich je okradl o tři body. Schriever zřejmě preferuje bundesligové rezervy, než regionální týmy - všechny zápasy bundesligových rezerv, co řídíl, tyto týmy neprohrály, což je zajímavý fakt. Gladbach si v týdnu snadno poradil s Verlem (3:0), navíc hrál už v úterý, takže měl na odpočinek o den více.

Poslední sestavy - SF Lotte v zápase s Idarem: Buchholz - Grieneisen, Czyszczon, Wiwerink, Hohnstedt, Zech, Gorschlüter, Lorenz (43. Liesenfeld), Loose (67. Kotuljac) - Hess (81. Assauer), Engelmann.

Borussia v zápase s Verlem: Blaswich - Zimmermann, Dams, Heubach (20. Janeczek), Odenthal - Dowidat, Korb - Bieler, Tobor - Leckie (46. Platzek), Bäcker (79. Bastürk).

Tip: 1
Důvěra: 2/5
Kurz: 2.22 (SBOBET)
Tipér: VILO


Chile: CD Palestino - CD Antofagasta (sobota 21:00)

V tomto zápase se mi opět nepozdává výška kurzu na domácí. Hosté se jako letošní nováček uvedli v poměrně dobrém světle, za devět odehraných kol jsou ve středu tabulky, nicméně určité věci je trápí. Zaprvé to, že Antofagasta je s přehledem nejhorším týmem v útoku, v devíti kolech se trefila jen pětkrát. Na druhé straně inkasovala jen šestkrát, což je naopak nejlepší bilance v lize, jenže defenzíva zatím neprošla zátěžovou zkouškou od týmů s nejvašším počtem nastřílených gólů (třeba Uni. de Chile nebo Espanola). Dále hosté ve svých venkovních zápasech nevstřelili ani gól, uhráli jen jednu remízu a skóre mají 0:4. Poslední domácí výhru si připsali proti celku Cobreloa (1:0).

Před sezónou tým vcelku posílil, ale jeden z nově příchozích, Juan Luis Gonzáles, se zranil a přestože už začal s tréninkem, na zápas to dnes ještě nejspíš nebude. Dále horká hlava obránce Olate, který přišel z Nublese, začíná dostávat své pověsti a zkratuje, po červené kartě s Huachipato si nezahrál a trest bude trvat i pro dnešní zápas. Po čínské eskapádě se přes Catolicu se do týmu dostal útočník Villanueva, který loni vyhrál Copa Chile i Aperturu, ale myslím, že tento hráč má ji svůj vrchol za sebou. Od posil v záloze Rivero (ex Fénix) a Lavandeira (ex Cerro Largo) se možná čekalo více, tak uvidíme.

Palestino před týdnem překvapivě vyloupilo Colo Colo po výhře 1:0 a je na 9.místě. Zdá se, že má horší aktuální bilanci než Antofagasta, ale berme v potaz, že i když má doma tři prohry, tak to jsou prohry s top týmy - Espanola 1:3, U.Chile 1:3 a Catolica 1:2. To jiné týmy dostávají příděly větší, takže bych to příliš vážně nebral. Navíc i Palestino v lednu dost posilovalo, hlavně v záloze, jen namátkou Pinto z Tecos nebo Opazo z Colo, ale k zahození není ani takový Martinéz z Huachipato. Dnes si podle mně Palestino doma vylepší bilanci výhrou. Nedivil bych se, kdyby to bylo i v handicapu.

Tip: 1
Důvěra: 3/5
Kurz: 2.10 (Bet365)
Tipér: VILO


Česko: Dukla Praha - Slovan Liberec (neděle 20:15)

Sedmá Dukla v tomto zápase přivítá o titul bojující Liberec. V minulém kole sehrála v Příbrami velmi ofenzivní utkání s mnoha šancemi na obou stranách a v poslední minutě vybojovala remízu 2:2. Minulý domácí zápas se Slavií naopak nabídl poměrně nudnou podívanou a kromě pár šancí v úvodu byl po většinu času k vidění jen platonický tlak Dukly, která si ale větší gólovou příležitost vypracovat nedokázala. Možná trochu překvapivě je právě Dukla jediným neporaženým týmem na jaře. Velkou měrou se na tom podílí i to, že dokáže vyhrávat nebo aspoň bodovat v zápasech, ve kterých není herně lepší, a to hlavně díky vysoké produktivitě. Tím nechci snižovat její výsledky, ale překvapuje mě, že zatím má na jaře štěstí na své straně. V nedělním zápase se Dukla bude muset obejít bez vykartovaného stopera Švejdíka (21/2).

Liberec v minulém kole doma v pohodovém tempu porazil Bohemku 3:0, když byl po celý zápas jasně lepší a soupeře pustil do větší šance až za rozhodnutého stavu. V minulém venkovním zápase v Olomouci měl Liberec mnohem větší problémy, když musel po chybě v obraně otáčet poločasový stav 0:1. To se mu povedlo i díky absencím v obraně Olomouce, která tak nebyla nejjistější a dělala dost chyb. Liberec tak nakonec vyhrál 4:2. Na jaře má zatím skvělou formu, v lize vyhrál pět zápasů a pouze v Teplicích prohrál 0:1. Se stejným soupeřem také po středeční domácí prohře 0:2 vypadl z poháru. Ani v jednom zápase sice herně nepropadl, ale Teplice byly vždy produktivnější a zvítězily. Na Duklu by měl jet Liberec v kompletním složení.

Trenér Dukly Kozel prohlásil, že mají dostatek bodů, takže budou chtít hrát otevřený fotbal. Na to jsem já osobně velmi zvědavý, protože tento styl by měl Libereci velmi vyhovovat. Navíc jsem zvědavý, jak si Dukla poradí v tak těžkém zápase s absencí pravidelného obránce. Myslím, že by to mohl být pohledný fotbal, ve kterém budou padat branky. Kurzy na tyto příležitosti ale nejsou až tolik atraktivní (oba týmy skórují - 1,66; over 2,5 - 1,8). Proto jsem se rozhodl vsadit na výhru Liberce, kvalita kádru i motivace jsou jasně na jeho straně. Navíc pokud se Dukla opravdu pustí do otevřené partie, tak by ji měl Liberec několika góly potrestat a ukončit její neporazitelnost. Můj tip 3:1 pro Liberec.

Tip: 2
Důvěra: 2/5
Kurz: 2.11 (SBOBET)
Tipér: TomBP007


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (118)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady se vyplati vsazet uplne opacne nez sou tipy

Reagovat
Posledni Kovboj

no, nevyplati

Reagovat
PJ

asi je zbytečný se ptát, jestli jsi četl statistiky na začátku článku...

Reagovat
k0udy

s tím, že kdyby vsadil pokažde opak, tak je daleko více v + než to co je ted takže nevím, proč tady rozkecávaš statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to veru nie

Reagovat
PJ

Tak to spočítej, na to sem vážně zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

koudymu to nejako dlho trva

Reagovat
k0udy

Nechce se mi to počítat, ale ve většine sází na favority a bilance 8-7 by byla určitě více vyhodnější pro ty, co by hráli outsidery

Reagovat
smazaný uživatel

napisal si ...."k0udy 31.03.2012 14:05

s tím, že kdyby vsadil pokažde opak, tak je daleko více v + než to co je ted" ...takze ak by daval opak, by mal bilanciu 7OK a 8KO, tz, ze by mal ROI -8.89%, ale kedze su kurzy urezane, tak by to bolo okolo -10% ....a to je plus???

Reagovat
k0udy

nechápeš jiné kurzy? Dejme tomu že tady hrajou průměrný kurz 1.8 u outsideru by byl minimálně 2.5

Reagovat
Posledni Kovboj

Smutne svedectvi o stavu ceskeho skolstvi

Reagovat
fantomas

Bastürk...to asi nebude TEN Bastürk co? Že by si šel po konci kariéry jen tak čutnout...

Reagovat
smazaný uživatel

veru nie, predpokladam, ze TOHO, si myslel Yildiraia

http://www.transfermarkt.de/de/muhittin-bastuerk/profil/spieler_60367.html

Reagovat
tulen

dovera 2/5 .. to fakt uz bud zrusit tuto sekciu alebo tu davat normalne typy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

normalne typy? ...mas na mysli chlapcov alebo dievcata?

Reagovat
tulen

ospravedlnujem sa za gramaticke chyby .. .staci tak ?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska tutovka :

Balotelli da Gol

Gyor (maďarsko)

Real Madrid

Malaga

Bordeaux

Dundee United

CSKA Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko nedá gol s kurzem 1.20 nebo 1.40 tuším

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Žižkov vyloženě vyšel. Poprvé v sezóně jsem vsadil, že nějáký tým nevstřelí gól a Žižkov, nejhroší tým ligy dá hned čtyři.

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se mi úplně to samý ale teď jsem na ně dal čistou 2ku s kurzem 4.10 a hle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase terno tady ty tipy........ tady ten tip Naprosto zbytečné články a příšerně příšerná úspěšnost tipů

Reagovat
PJ

Kdybys každej tip tady vsadil za stovku, tak jsi skoro 500 v plusu. Opravdu příšerně příšerná úspěšnost Dej sem svoje tipy a ukaž svojí super úspěšnost

Reagovat
smazaný uživatel

tak já už tu svý dal podle mně je to blbost mnělo by se udělat něco jako že by se do dizkuzí davaly tikety atd a ne taková analýza na nějakou německou ligu ktera nikoho nezajimá ne?

Reagovat
PJ

Hm, taky zajímavý. Když se daji tipy na Gambrinus ligu, tak tu lidi píšou, že je to k ničemu, že ty neznámý ligy v prvních dílech byly lepší. Teď je tu neznámá liga a zase je to špatně

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak podle mně třeba tip na Chile je zajimavej nebo třeba ekvádor atd to bych uvítal ale mně včera podřízl tým z 2 Irské takže už tipy pod 1 ligu nechci vidět chápeš ne? a nebyla to zrovna malá výhra o kterou mně připravili jinak ok na počtení je to dobrý mně to tady nevadí ale říkám bral bych spíš tipy na jižní ameriku nebo třeba portugalsko atd

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy sa moze prejavit dole pod previews jednotlivych zapasoch a moze ukazat svoje schopnosti ....ale vacsina teda vsetci tu budu len kecat do tipov, na viac nemaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod jedním článkem u GL jsem svůj lístek hodil, myslím že to bylo nějak Uličný: Je to pro nás cenné vítězství... běžně s lístky nemachruji, ale tohle mi vyšlo parádně. Jinak pro mě je šílený neúspěch, když mi nevýjdou tři z deseti zápasů, natož mít bilanci 8:7. Jinak já tipy nikdy nedávám, pověrčivost , ale rád si nějaké přečtu, ale nějaké normální, né tyhle, kde příští týden bude úspěšnost 1/5 a další 0/5

Reagovat
smazaný uživatel

*důvěra... ne úspěšnost..

Reagovat
PJ

Jasně, s tiketem co vyjde se machruje snadno. Až budeš machrovat se všema, co vsadíš, a budeš v součtu v plusu, pak můžu říct, že jsi dobrej tipér. Zatim ale vystupuješ jen jako rejpal, kterej navíc ignoruje fakta (viz ta tvoje příšerně příšerná úspěšnost). Nejde přece o to, kolik z kolika tipů vyjde, ale o to, jak vychází celková bilance se zohledněnim kurzů a důvěry. A ta vychází kladně, o čemž si většina sázkařů myslim může nechat jen zdát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže ten tiket jasně ukázal, že o sázení vím hovno a byly to tipy jen tak na náhodu, že? A jsem natolik nezkušený, abych to vsadil za tisícovku. Radši budu rejpal, který vyhrává, než se roztýkat nad takovýmahle tipama a být, jak jsi sám napsal, 500,- v plusu.

Reagovat
PJ

Kde jsem napsal to, co mi cpeš do huby svojí první větou? Nikde. Ten tiket ukázal, že ti vyšel jeden tiket. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to napsáno mezi řádky. V plusu jsem dost, sázení mi vychází, mám prostě štěstí ve hře, vždy jsem ho měl a vždy mít budu. S tou láskou by štěstí taky bylo, ale i kdyby ne, v 21letech by mi bohatě stačilo jen to štěstí ve hře To všechno mi dává právo rýpat nad takovýmahle tipama. Ze začátku se to dalo, proč? Bylo jich tu více, ale uznej sám, důvod co jsi mi napsal je k smíchu. Osvěžím ti paměť - ,,Kdybys každej tip tady vsadil za stovku, tak jsi skoro 500 v plusu.'' Za osm víkendů skoro 500,- v plusu? Ještě dalších osm víkendů a můžu vyrazit na diskotéku

Reagovat
PJ

Ty výhry jsou samozřejmě relativní, kdybys to sázel za tisíc a ne za stovku, tak jsi v plusu pět tisíc Mezi řádky jsem nepsal ani nemyslel nic... A trvam na tom, že příšerně příšerná úspěšnost vypadá jinak, než bejt v plusu. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sto lidí, minimálně dvě chutě Já jsem ta druhá chuť. Pro mě je neúspěch 10tipů s kurzy nad 2,0 a tři chyby. Já mám laťku nastavenou ale skoro ve všem takhle vysoko.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ano, tenhle byl vyjímečný, to se pak machruje snadno Ale přes 300tisíc jsem vážně za celý život neprohrál a navíc to nebyla má první větší výhra, když běžné vsázím za tisíc, takže v plusu jsem. Všeho moc ale škodí, spíše vsadím za 500,- kurz 3 max a výhru zase vsadím za kurz třeba 2 a to si nechám. Jen takový přivýdělek k práci a jestli jsem rejpal. Mmmm, dát tu jeden tip s důvěrou 2/5 nějakých 35minut před výkopem a ještě z ligy, kterou tady 9 z 10ti lidí nesleduje. Pardon, nebudu rýpat, to si totiž zaslouží uznání a chválu.

Reagovat
PJ

V článku máš psáno, že tipy budou tři, dva ještě přidam. Vydal jsem rychle jen jeden, protože už na něj bylo dost pozdě, což je pravda. A že je to tip z ligy, kterou 9/10 lidí nesleduje? Když tu byly tipy jen na ligy, který sledujou všichni, tak se tu zas nadávalo, že je to k ničemu, protože se tam nikdo nic novýho nedozví. Těžký se zavděčit všem...

A k tvýmu sázení - jestli je pravda to co píšeš, pak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, je to zase o lidech. Já jsem hodně na peníze, což je možná důvod proč tady vystupuji jak vystupuji. Článek jsem celý nečetl, tak jestli přidáš i další, bude to jen dobře. Omlouvám se za své dnešní vystupování, ale po alkoholu jsem agresivní a ještě nějaký ve mne je. Proto nepiju skoro vůbec, ale byl sakra důvod k oslavě. Nerad se vymlouvám, ale to co jsem napsal jsem mohl podat o dost mírněji a přátelštěji. Hlavně je to ale proto, že chci tady narazit na pořádnou porci fotbalových zápasů, jelikož mé sázení je hokej, házená, basketbal a tenis. Ve fotbale štěstí moc nemám a to mě frustruje a pak příjdu tady s šíleným očekáváním a místo deseti super tipů tu je jeden, který navíc nestihnu vsadit, nediv se mi pak

Reagovat
PJ

Vždycky tu byly dvě až tři analýzy, minule jedna, a teď si jich čekal deset?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy počítám s tou lepší variantou, než s tou horší Jinak oba ty zápasy jsem vsadil, teď jsem přišel z Chance a naleznu je i tady, takže po špatném představení se musím sklopit hlavu a dát palec nahoru za dva dobr tipy

Reagovat
PJ

No, tak snad budou lepší než ten první, kterej zrovna moc nevyšel

Reagovat
popltak

zajímavé, že když se vyhrávalo, tak bylo vše OK,ale po pár nezdařených tipech je posílate do... Každý den není posvícení!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ale na světě chodí prostě když se vyhrává každej to bere automaticky i já a když se jednou prohraje tak každej nadává

Reagovat
popltak

ale psát že to jsou zbytečné články. Jsou to myslím dobré analýzy, kde se v těch kurzech snaží o co největší value. Kdyby chtěli mít větší úspěšnost, tak sem dají že vyhraje MU, Barca a Real..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně jde o to jde dát nějakej zajímavej tip ale já jen říkám že lidi tohle nevidí oni vidí úspěšnost a když není tak je to na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

typicka ceska mentalita, takhle to ma i nas fotbalovej narodak

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, typická česká mentalita, zrovna u mě Kdybys mě znal, zasmál by ses tomu co jsi napsal taky

Reagovat
domingo

S tema Stepanama jsi pomerne odvazny, za ten kurz..

Reagovat
smazaný uživatel

s kym?

Reagovat
domingo

Saint-Etienne. Samozrejme ze jsou favoriti a vyhrat by meli, ale Nice jsou bojovnici, pravidelne se placaji na sestupu a na konci zaberou, navic naposledy venku vykradli Bordeaux, zatimco ASSE pod Galtierem zatim kazdy rok vystartujou na pohary, na podzim dotiraji na ligu mistru a nakonec skonci nekde osmi. Posledni tri kola tri prohry, vcetne doma s Evianem.. proste to vypada, ze uz to zacina :)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je Nice bez sance na jakejkoliv bod, ale uvidime, nicmene me staci kdyz me tam vydou tri skupiny... ted uz jen dve, protoze prvni je chycena

Reagovat
domingo

Told ya.

Reagovat
fantomas

Tam mu hlavně stejně nevyjde jednička na FFC.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyde, to su klidny

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham jo?

Reagovat
fantomas

Nakonec si měl stažený půlky, co?

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle tip zas po case vypada relativne rozumne, i kdyz do te ligy nevidim, tak to za drobny zkusim, jinak nahazovat tip 36 min pred vykopem je docela alibisticky

Reagovat
PJ

Jo, je to hodně pozdě, původně jsem ho chtěl právě kvůli tomu vyřadit, ale nechal jsem se ukecat... Příště bude určitě dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale stejne sem ho stihl podat, takze si nemuzu stezovat

Reagovat
smazaný uživatel

biggpee mas siroky rozsah stavkovania, ale za for fun bet to stoji

Reagovat
smazaný uživatel

zase sem zamerenej jen ciste na fotbal, ostatni vetsinou davaj aspon jeste hokej nebo tenis atd., tomu ja se vyhybam a jedu si jen svoje

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ... ako sa na Slovensku hovori .. ." Kovac, drza sa svojho remesla"

Reagovat
miky10

Ještě někdo sází na střelce NHL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Šílenej tiket.

Reagovat
popltak

čekám nějaký nový tiket, a pořád jsou to ty samé

Reagovat
satan_666

zajímavý, takový opatrný tipy na jistotu a pak jedna plichta Cagliari-Bergamo to byl omyl?

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podivej na ten kurz na tu plichtu

Reagovat
PJ

Bergao vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

v Italii bude zase krizkovana

Reagovat
PJ

Jo to je fakt, tam to remízama smrdí vždycky. Tenhle zápas taky. Ale když kouknu na formu obou týmů a na to že Atalanta má 10 bodů na sestup a nemá tak potřebu domlouvat si remízy, tak mi kurs 4,50 na dvojku přijde přestřelenej

Reagovat
smazaný uživatel

biggpee ma kontakty na taliansku mafiu, to sa mu potom tipuje

Reagovat
smazaný uživatel

nemam kontakty jen si vsimam... v Italii vzdycky ke konci jsou remizy s kurzama 2,5 a min a vetsina z nich vychazi

Reagovat
smazaný uživatel

ted tam sou dve, mimo tyhle jeste Bologna-Palermo, minulej tejden bylo neco podobnyho a vysla jedna z nich, tudiz, kdy to das na sola tak budes furt v plusu protoze kurzy jsou pres 2

Reagovat
stas87

beznadejne posledna hansa vedie v mnichove....

Reagovat
smazaný uživatel

a hle, mnichov odezvdal zapas Rostocku a jsem z kola ven

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co jsem dnes viděl tikety, tak 95% lidí má Fulham...to zase bude hromadný výjeb

Reagovat
fantomas

Jono. Norwich je venku silnější, Fulham ve výsledkový i střelecký krizi. Minimálně nula to snad bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem jako fotbal hodně dlouho nevsadil, ale už od čtvrtka jsem to měl v oku, tak jsem to dal. Uvidíme.

Reagovat
fantomas

Koho co?

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
fantomas

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SondejyskE-Aalborg (hokej Dánsko) - 1 (kurs 1,42 u Chance) - to by mělo v poho vyjít!

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses stastnej clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Zavedl bych něco jako "Sázkařské okénko uživatelů". Po čase by se ukázalo, od koho je chytré opisovat a od koho ne. Kdo by chtěl, tak se inspiruje, kdo ne, tak se může pochlubit. Bez zbytečných hádek o větší koule, které probíhají tady. Proti této rubrice nic nemám, ale ruku na srdce, sázkařů je tady jak nasr... a takový koutek, kde bychom to mohli pořešit a jak bývá zdejším zvykem i vyhrotit, by se nám hodil. Co ty na to PJ?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak neni nic jednodussiho nez to zajit probrat primo za autorama tech textu na to jejich forum ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci hrát hru "Profi tipér" vs somrák, chci koutek pro sázkaře na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak se to probira v diskuzi pod zapasama, kdyby to bylo vsechno na jednom miste, tak by tam byly tuny komentaru a by to neprehledne

Reagovat
PJ

Něco na ten způsob je v plánu, ale je to spíš vzdálená budoucnost, bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jestli můžu doporučit, líbí se mi stránka tipforum.cz Občas tam dělám i analýzy na střelce i zápasy.

Reagovat
popltak

zdravím, stránku jsem našel cca před 10 dny. Vsázím jen občas, 1 max 2x tydne na pobocce za vyšší vklad a minulý týden jsem se inspiroval touto stránkou a vzal si 3 tipy a všechny OK. Možná byla některá analýza i od tebe takže díky. A co bys doporučil na tento víkend?

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim, já tam dělám skoro jenom střelce

Reagovat
Puskas

A trefíš se?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znáš to, střídají se lepší a horší dny. Ale nestěžuji si. Baví mi to víc než normální zápasy.

Reagovat
miky10

A já už skoro začal přemejšlet, proč že se ti líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

slaba stranka, nedoporucujem

Reagovat
smazaný uživatel

Máš lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

jj mam, su to ale zahranicne - fora v anglictine BA, PL, potom su to konkretne napr. portugalske, talianske, spanielske, danske atd. ....samozrejme niektore su lepsie, ine trochu horsie ....na tipforum.cz este nevedia, aky je rozdiel medzi tipovanim a kurzovym stavkovanim a taktiez tam pri analyzach skor vychadzaju zo statistik, co je velmi malo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaké např?

Reagovat
smazaný uživatel

BA - bettingadvice, PL - punterslounge ... portugalske - apostaganha, danske - betxpert ...atd...treba len googlit

Reagovat
domingo

8-2-8

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec souhlasim, ale radsi bych si vybral Plzen, chile netusim

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy mi tyhle víkendové tipy připadají dost bláznivé. Je to něco jako tipovat ve Sportce. Sázet na důvěru 2/5 resp. 3/5 navíc od cizího člověka je dost crazy - zvláště od minulého úletu (tomu Žižkovu se směju ještě teď ). No nic, ještě sázím jenom pro radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodnotím si svůj tip (pro případné rýpaly - snažím se to dělat pokaždé bez rozdílu výsledku)

Liberec 1:2 OK Díky rychlému gólu Liberce to nakonec tolik ofensivní utkání nebylo. Liberec nechal Duklu hrát, ta si až na pár závarů větší šanci nevytvořila. Bobky měl Liberec až v závěru po snížení, ale naštěstí to ustál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele