Serie A - souhrn 9. kola

29.10.2010, 22:45, aktualizováno 31.10.2010, 16:59
Komentáře a souhrny
Šlágr kola vyzněl lépe pro Juventus, Stará dáma porazila AC Milán. Římské AS získalo doma tři body ze zápasu s Lecce. Inter Milán v pátek přivezl body z Janova. Jeho nápor ale odrazilo Lazio, které zvítězilo v Palermu. Udinese vyhrálo počtvrté v řadě, tentokrát veze body z Bari. Venku zvítězily také Neapol a Sampdoria. Cagliari porazilo Boloňu. V Parmě gól nepadl.

AS Bari - Udinese Calcio 0:2

31.10.2010 15:00

Góly: 19. Alexis Sánchez, 60. Mauricio Isla

Bari se dnes nedařilo. Barreto neproměnil penaltu, Udinese dvakrát skórovalo a zasadilo se o to, že jsou Galletti po tomto kole poslední. Naopak Bianconeri zaznamenali první výhru na Stadio San Nicola v Serii A.

Udinese tak jen potvrdilo stoupající formu. Ještě před měsícem mělo jediný bod, ale po dnešku jich má už 12. Naopak Bari prohrálo už čtyři zápasy v řadě, takže v jejich táboře spokojenost rozhodně nepanuje.

Bianconeri sice v nejvyšší soutěži v Bari nikdy nevyhráli, ale dnes se jim dařilo. V patnácté minutě otevřel gólový účet úžasnou ranou Alexis Sanchez. Chilský reprezentant si sběhl na střed hřiště a z 25 metrů vypálil nechytatelnou ránu do levého horního růžku branky. Jen díky Gilletovi to zanedlouho nebylo 2:0. Domácí gólman nejprve vychytal Inlera a z následného rohu překazil radost také Di Natalemu.

Ve druhém poločase, v 51. minutě, dostalo Bari jedinečnou šanci na srovnání. Zapata fauloval Barreta a Pierpaoli odpískal pokutový kop. Jenže sám postižený Brazilec penaltu nedal, Handanovič ho vychytal a z dorážky už Galletti nic nevytěžili. Gillet sice pak vychytal Sancheze, ale na dalšího Chilana v sestavě soupeře už neměl. Půlhodiny před koncem pojistil vítězství Udinese Isla. Sanchez vyvezl míč k vápnu, tam ho prostrčil na Islu, který z těžkého úhlu míč parádně napálil od břevna do branky. Další skvělá branka. V nastaveném čase mohl korunovat dobrý výkon chilské dvojice Inler, ale tentokrát ho už břevno zastavilo úplně.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - SSC Neapol 0:1

31.10.2010 15:00

Góly: 77. Ezequiel Lavezzi

Brescia utrpěla další domácí porážku, jenže opět ne zrovna zaslouženě. V duelu s Neapolí byla často lepším týmem, jenže doplatila na dorážku Ezequiela Lavezziho a prohrála 0:1. Na kontě má už pět porážek v řadě, ale stále se drží nad sestupovými vodami.

V základní sestavě Neapole chyběla hlavní postava posledních zápasů, Edinson Cavani totiž odpočíval. Walter Mazzarri ho šetřil před nadcházejícím těžkými zápasy.

Morgan De Sanctis musel v úvodu likvidovat několik pokusů Nicolase Cordovy, Grava zase akrobaticky zasahoval proti centru, který mířil na Caracciola. První šance Partenopei přišla skrze střelu Lavezziho, jenž prověřil náhradníka zraněného Sereniho Arcariho. Na druhé straně po rohu Cordovy hlavičkoval Caracciolo, ale nepřesně. Vlastní gól riskoval Martinez Vidal, když špatně trefil míč, ale naštěstí neuspěl. Střely Lavezziho a Sosy se mezi tři tyče nevešly, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Cavani se na hřiště dostal v 55. minutě, když nahradil Sosu a přivítalo ho nepříjemné počasí, na Stadio Rigamonti totiž silně pršelo. Zatímco slunci se mraky protrhnout nepodařilo, Brescia to málem se skóre dokázala. Eder našel ve vápně Caracciola, jenže tomu se zakončení nepovedlo, ačkoliv nakonec míč skončil na tyči. De Sanctis jen sledoval.

Eder pak šel do zakončení sám a po kontaktu s Campagnarem se dožadoval penalty, ale sudí Valeri usoudil, že Eder do soupeře naběhl schválně, i když mohl volit jinou cestu. Pak málem skóroval Campagnaro, jenže do vlastní sítě. Hetemajův centr hlavičkoval přes bezmocného De Sanctise, ale Neapol zachránilo břevno. A pak proti proudu hry Azzurri udeřili. Lavezzi našel pasem Hamšíka, ten mu míč vrátil a Argentinec snadno dorážel. Cavani se snažil o skvostný lob asi z 25 metrů, ale Arcari si s ním poradil. De Sanctis pak zlikvidoval Caracciola a Neapol mohla slavit.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Bologna FC 2:0

31.10.2010 15:00

Góly: 51. Nenê, 78. Radja Nainggolan

Cagliari prolomilo sérii nepříznivých výsledků a doma porazilo Boloňu 2:0. Sardiňané rozhodli o zisku tří bodů během druhého poločasu, kdy se postupně trefili Nené a Nainggolan.

Hostující brankář Emanuele Viviano si připsal první zákrok až po půlhodině hry, až do té doby se totiž nic podstatného na hřišti neudálo, Neného střelu vyrazil. O osm minut později měl obrovskou příležitost útočník Matri, ten zesměšnil hned trojici obránců Boloni, ovšem branku nevstřelil. Bohužel pro diváky to bylo v prvním poločase všechno.

Cagliari se ujalo důležitého vedení až v průběhu druhého poločasu, Cossu přihrával a Nené parádní trefou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Cagliari. Brzy mohlo být o odpověď postaráno, Di Vaio z přímého kopu hodně vystrašil domácího brankáře Agazziho. Brzy na to měl Di Vaio další čistou gólovku, Garics mu předložil parádní pas ale někdejší italský reprezentant hlavou nevyrovnal.

Boloňa se prakticky mohla rozloučit s vidinou jednoho bodu v 78. minutě, belgický player Nainggolan předvedl fantastickou volej a zvýšil na 2:0 pro Cagliari. Sardiňané mohli výsledek ještě navýšit, ale Viviano Contiho vychytal. Cagliari porazilo Boloňu 2:0.

Více informací k zápasu

AC Cesena - UC Sampdoria 0:1

31.10.2010 15:00

Góly: 90. Giampaolo Pazzini

Až brankou v nastaveném čase rozhodla o svém vítězství nad Cesenou Sampdoria Janov. V 92. minutě se na půdě letošního nováčka prosadil Giampaolo Pazzini. Blucerchiatti tak potvrdili solidní formu, naopak Cesena se dál trápí.

První poločas toho zas příliš nenabídl, na straně domácích se blýskl Erjon Bogdani, avšak z dobré pozice se svojí šancí nenaložil dobře. Hosté zase zahrozili prostřednictvím Pazziniho, ale ani zde se fanoušci branky nedočkali. Nejvíc práce měl brankář Curci při ráně Yuri Nagatoma, poradil si s ní dobře.

Ve druhém poločase měla více ze hry Sampdoria, jenž měla několik velice solidních příležitostí. V 63. minutě poslal Giaccherini dobrou přihrávku Lucchinimu, ten ale balón zasáhl rukou, a tím celou akci pokazil. Následně nechal vyniknout Francesca Antonioliho z přímého kopu Palombo. Aktivita Blucerchiatti pokračovala, Giaccheriniho střílený centr zasáhl Pazzini a Antonioli předvedl famózní zákrok, čímž prozatím uchránil domácím nerozhodný výsledek.

Vše nasvědčovalo tomu, že utkání skončí 0:0, ovšem ve druhé minutě nastavení odvedl dobrou práci střídající Marilungo, který našel Pazziniho a italský ostrostřelec se v těchto situacích nemýlí - 1:0 pro Sampdorii Janov. Hosté už s udržením výsledku problém neměli a získali další tři body.

Více informací k zápasu

Parma FC - Chievo Verona 0:0

31.10.2010 15:00

Góly: -

Bezbranková remíza byla k vidění v Parmě. Domácí výběr totiž nedokázal vstřelit branku Chievu a připisuje si jen bod za výsledek 0:0. Diváci sice neviděli branku, zato však viděli dvě červené karty. Jako první vyloučený byl domácí Dzemaili a šest minut před koncem ho napodobil Fernandes.

První práci měl domácí brankář Mirante, střelu Kevina Constanta však dobře ztlumil. Bohužel ve 25. minutě přišla špatná zpráva pro trenéra Parmy, Stefano Morrone se zranil a nahradit jej musel Gobbi. Ve 38. minutě se nadechl k akci Božinov, hráči Fly Donkeys celý závar přečkali bez úhony a pak mohli sami udeřit. Před koncem poločasu totiž Thereau nepříjemně cpal míč na kanonýra Pellissiera, obrana domácích zasáhla na poslední chvíli.

Na začátku druhého dějství mohli být diváci svědky pokutového kopu Alessandro Lucarelli fauloval Pellissiera, ovšem rozhodčí ukázal "hraj dál". O chvilku později Parmě zkomplikoval utkání Blerim Dzemaili, po faulu na Constanta uviděl druhou žlutou kartu a tím pádem červenou.

Chievu se naskytla skvělá příležitost přesilové hry, avšak Parma úspěšně vzdorovala. Mantovaniho hlavička ani střela Constanta k brance nevedly, byť to byly velmi dobré pokusy. Parma byla i v deseti nebezpečná, Božinov ale svojí další šanci spálil. To platilo také o příležitosti Antonia Candrevy. Diváci se i přes nulový počet branek nenudili.

V další velké šanci Mirante vychytal Guanu, brankáři Parmy dokonce pomohlo břevno. Blízko důležité trefy byl i hlavičkující Candreva. Pár minut před koncem se počet sil na hrací ploše vyrovnal, druhou žlutou dostal také Gelson Fernandes. V nastaveném čase mohli všechny tři body zůstat v Parmě, Sorrentino ale předvedl po hlavičce Paletty bravurní zákrok. Utkání tak vítěze nepoznalo.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - SS Lazio 0:1

31.10.2010 12:30

Góly: 27. André Dias

Lazio si upevnilo vedení v tabulce, když vyhrálo i na horké půdě stadionu Renza Barbery. Hrdinou utkání se stal obránce Dias, jenž po rohovém kopu vstřelil jedinou branku utkání. Palermo prohrou 0:1 navázalo na nepovedený výkon s Udinese, domácím v závěru nepomohlo ani vyloučení Biavy.

Zápas nezačal v nikterak velkém tempu, první pozdrav pro Musleru obstaral z dálky Iličič. Ve 27. minutě udeřili zčistajasna hosté, zahraný rohový kop se snesl přímo na nohu nehlídaného Diase a brankář Sirigu neměl šanci - 1:0 pro Lazio. Ani poté se tempu zápasu nezměnilo. Fanoušky římského celku pořádně vystrašil Muslera, jenž odkopem trefil dotírajícího Pastoreho a míč jen tak tak neskončil v brance. Javier Pastore byl nejaktivnějším muže Sicilanů, jeho další zakončení, tentokrát přes hlavu, skončila nad.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, pozorné defenzívy obou celků nedovolovali soupeři pořádně zakončit. Z dálky se ke střelbě odhodlal Brocchi, ale příliš starostí Sirigovi nenadělal. Vzápětí se podobně uvedl i Pinilla. Palermo se dostávalo do zakončení čím dál častěji, jenže domácímu celku nebylo přáno.

V 64. minutě měl obrovskou šanci na vyrovnání Pinilla. Vyhnul se ofsajdové pasti ale souboj jeden na jednoho proti Muslerovi nezvládl. O chvíli později zase mohl zvýšit Zarate, z přímého kopu ale nedal. Třináct minut před koncem zápasu uviděl Biava druhou žlutou kartu a musel do sprch. Biancocelesti oslabení zvládli, několikrát je velmi výrazně podržel Muslera, Pinillovu hlavu vyškrábl nad břevno a vzápětí zblízka vychytal i Cassaniho.

Více informací k zápasu

AC Milán - Juventus FC 1:2

30.10.2010 20:45

Góly: 83. Zlatan Ibrahimović - 24. Fabio Quagliarella, 65. Alessandro Del Piero

Juventus vrátil Milánu poslední porážky a dnes na San Siru překvapivě zvítězil 2:1. Skóre utkání otevřel Fabio Quagliarella a ve druhém poločase zvyšoval Alessandro Del Piero. Jediný zásah domácích Rossoneri měl na svědomí Zlatan Ibrahimovič.

Vše přitom mohlo začít lépe pro Milán, v 7. minutě měl ideální příležitost Ibrahimovič, jenže trefil břevno Storariho branky. Zato přišel ve 24. minutě trest, Paolo De Ceglie posadil míč na hlavu Quagliarelly a Juventus vedl na San Siru 1:0. Vyrovnání mohlo přijít po přímém kopu Andrey Pirla, jenže se tak nestalo. Po půlhodiny hry musel kvůli zranění opustit hrací plochu Bonera, nahradil jej Abate. Také na druhé straně došlo k brzkému střídání, zranil se De Ceglie a na plac přišel Simone Pepe. Do konce poločasu mohla Stará dáma zvýšit vedení, Abbiati ale předvedl fantastický zákrok a zasloužil se o to, že Milán prohrával jen o jednu branku.

AC začalo ve druhém poločase náporem, Ibrahimovič měl dost času, jenže míč do sítě nepropasíroval. V 66. minutě přišel pro Milán další šok, Antonini chyboval, čehož využil Sissoko a z druhé vlny se přesně trefil Alessandro Del Piero - 2:0 pro Juventus.

Domácí to měli těžké, ale nevzdávali se. Robinho nebezpečně vypálil, ovšem branku netrefil. V 77. minutě mohl zpečetit výhru Juve Fabio Quagliarella, stejně jako Robinho na druhé straně také minul. Další šanci zápasu měli Rossoneri, stoper Papastathopoulos ve vzduchu přestřelil a v zápalu hněvu ještě povalil Mela na zem, potrestán však nebyl. Milán nakonec utkání ještě pořádně zdramatizoval, Ibrahimovič zužitkoval své tělesné proporce a hlavičkou snížil na 1:2.

Snaha vyrovnat se dostavila okamžitě a Juventus musel přežít několik nepříjemných závaru. V nastaveném čase neskončila brankou střela Seedorfa a o chvíli později se marně dožadoval odpískání pokutového kopu střídající Inzaghi. Superpippo sice faulován byl, jenže přihrávku přebíral v ofsajdu. Juventus už vedení nepustil a zvítězil trochu překvapivě 2:1.

Více informací k zápasu

AS Řím - US Lecce 2:0

30.10.2010 18:00

Góly: 62. Nicolás Burdisso, 76. Mirko Vučinić

Římané sice dokázali porazit Lecce, jenže jejich výhru 2:0 kalí červená karta pro Francesca Tottiho, který tím pádem nuceně vynechá derby s Laziem. Kapitán Vlků byl vyloučen po roztržce s Rubenem Oliverou, která předcházela druhé brance. Také hostující hráč musel předčasně do sprch.

AS se potřeboval vítězstvím nasměrovat z krize a nakonec se mu to povedlo, ale v prvním poločase se na gól čekalo marně. Rosati musel poprvé zasahovat proti střele Mirka Vučiniče a byl úspěšný. Po deseti minutách se málem překvapivého vedení ujalo Lecce. Jako blesk z čistého nebe vypálil z uctivé vzdálenosti z voleje Corvia a Julio Sergio jen sledoval, jak míč letí do břevna. Tifosi Giallorossi si oddechli.

A Corvia byl aktivní i nadále. Tentokrát už Julio Sergio zasahoval u bližší tyče. Na druhé straně se pak předvedli další dva útočníci. Francesco Totti posadil míč na hlavu Borriella, ale ten zamířil nad břevno. Už v 18. minutě muselo Lecce poprvé střídat. Ferrario si obnovil zranění a na trávník vyběhl Giuliatto.

Římané se snažili co nejrychleji otevřít skóre, ale jejich snažení nemělo úspěšného konce, ačkoliv to kolikrát vypadalo nadějně. Například poté, co Vučinič utekl obraně, vrátil míč na Tottiho, ten se zbavil obránce a vypálil. Rosati míč vyrazil pouze k Borriellovi, jenže také jemu chyběl kousek štěstí, míč poslal do břevna. A když konečně poslal míč do brány, nemohl se gól počítat, protože De Rossi stál v ofsajdu a ovlivňoval hru. Ve 32. minutě trefili domácí brankovou konstrukci znovu. Vučinič si udělal prostor ke střele a Rosati musel předvést kvalitní zákrok, aby míč vytěsnil na břevno.

Vučinič dělal obraně Lecce problémy i v další akci, ale Rosati zůstal nepřekonán. Pak se ukázali také hosté a Nicolas Burdisso na poslední chvíli zablokoval Corviu, který mířil za gólem. A domácí stoper si připsal ještě důležitější zákrok za pár minut. Julio Sergio totiž vyběhl z vápna, aby zastavil Di Micheleho, jenže ten se ho zkušeně zbavil a přihrával Corviovi, ale ten opět ztroskotal na Burdissovi, jenž jako živý štít zakročil na brankové čáře.

I po přestávce se musel Julio Sergio činit, prověřoval ho Ignacio Piatti. Di Michele branku netrefil. Další dobrý zákrok si na druhé straně připsal Rosati, když vytěsnil Borriellovu nepříjemnou ránu. Gólu se nakonec Vlci dočkali po více než hodině hry. John Arne Riise poslal do vápna přesný centr, na který si naběhl Nicolas Burdisso a svou první brankou v sezóně poslal AS Řím do vedení. Netradiční střelec, zato hodně důležitý gól.

Branková konstrukce Rosatiho branky se zatřásla i potřetí, Borriellova hlavička znovu skončila pouze na ní. V 76. minutě se ale Římané dočkali i druhé uklidňující branky. Šťastným střelcem byl Vučinič, jenž poslal míč přízemní ranou ke vzdálenější tyči. Jenže gól domácím hodně zkalila situace, která gólu předcházela. Tělo na tělo totiž běželi vstříc brance Ruben Olivera a Francesco Totti, načež hostující záložník domácího kapitána poslal k zemi. Totti však na zákrok reagoval hodně podrážděně a od sudího si nakonec stejně jako Olivera vysloužil červenou kartu.

AS Řím ho tak bude postrádat v ostře sledovaném římském derby, které se hraje příští týden. Navíc to pro Tottiho nemusí být konečná, protože italský veterán neudržel při odchodu do šatny nervy a v tunelu se ještě snažil na Oliveru zaútočit. Zastavovat ho muselo minimálně pět lidí.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Inter Milán 0:1

29.10.2010 20:45

Góly: 45. Sulley Muntari

Inter si sice veze z Janova tři body, ale kdo zápas sledoval, musí mi dát za pravdu, že Grifové si za svůj výkon minimálně ten bod zasloužili. O osudu utkání však rozhodlo hloupé zaváhání gólmana Eduarda, jenž za svá záda propustil střelu Muntariho a Janov, leč tlačil, nedokázal gólově odpovědět.

Obě strany nastoupily v hodně poslepovaných sestavách, a tak se předem nedalo úplně předpokládat, co se bude na trávníku Marassi dít. V prvním poločase si ale diváci rozhodně nemohli stěžovat, protože jim hráči nabídli zajímavou podívanou.

V prvním poločase byl sice Sneijder hodně nevýrazný, ale ve 12. minutě si připsal první vážnější střelecký pokus. Po asistenci Biabianyho pálil, ale Eduardo hladce kryl. O necelých deset minut později se poprvé blýskl Luca Toni. Domácí útočník hýřil aktivitou a když si šikovně udělal prostor na hranici šestnáctky, musel vytáhnout parádní zákrok Julio Cesar. Brazilský gólman si vedl dobře i proti střele Mesta, ale ta nebyla tak nepříjemná.

Ještě předtím ale postihla Inter těžká rána. Po dvaceti minutách totiž hřiště opustil se svalovým zraněním Esteban Cambiasso a na hřiště musel Sulley Muntari. A byl to právě ghanský záložník, který po půlhodině hry připravil obrovskou šanci pro Samuela Eto'a. Kamerunec stál úplně sám na penaltě, jenže míč nedokázal usměrnit mezi tři tyče a oprávněně se chytal za hlavu.

Do další šance Interu se hrnul Coutinho, ale Kaladze předvedl na poslední chvíli výtečný obranný zákrok a akci Nerazzurri zmařil. Na promarněnou šanci Eto'a mohl pár minut před koncem reagovat Marco Rossi, jenž měl na druhé straně rovněž velkou šanci. Chico utekl po pravé straně a zpětnou přihrávkou hledal svého kapitána, který však minul. Stadionem to jen zahučelo. A Janov ve třetí minutě nastavení pocítil, jak moc taková neproměněná šance proti Interu bolí. Muntari se totiž ze střední vzdálenosti napřáhl ke střele a už asi třetí v pořadí mu konečně vyšla. Vlastně mu úplně nevyšla, ale Eduardo vytvořil neskutečnou minelu a nechal míč propadnout do sítě.

Do druhého poločasu tak šli Grifové s jednogólovým mankem, nicméně odhodlaní vyrovnat, protože už v první půli cítili, že branka může přijít. Druhou pětačtyřicetiminutovku sice načala další velká příležitost Interu. Biabiany se po přihrávce Sneijdera ocitl úplně sám před Eduardem, ale ten protentokrát vytáhl vynikající zákrok a částečně si vyžehlil předchozí zaváhání.

Pak už útočil zejména Janov. Inter vystrkoval růžky z brejků, ale příliš se mu nedařilo. Ale že by se dařilo Janovu, zejména o koncovce se to říci nedá. Domácí sice často drželi míč dlouho na svých kopačkách, ale k žádné větší šanci to nevedlo.

Čtvrthodiny před koncem se poprvé výrazněji ukázal Destro, jenž je kmenovým hráčem Interu, ale "svůj" tým příliš neohrozil, když svojí střelu poslal nad bránu. Mnohem lépe si vedl vzápětí Criscito, když ukázal svou techniku, dobře si zpracoval míč a z voleje ho poslal na bránu. Tu už pár minut kvůli zranění Julia Cesara okupoval Castellazzi. Náhradník v brance Interu však nemusel zasahovat, Criscito mířil těsně vedle.

V posledních minutách měl příležitost střídající Boayke. Nadějný mladík ale mířil těsně nad břevno, jaká škoda. Neujala se ani hlavička Destra, Castellazzi byl pozorný. Poslední šanci duelu si připsal Luca Toni, ale ani on prokletí domácích nezlomil. Míč poslal z velkého úhlu do boční sítě a Inter se po šesti nastavených minutách mohl radovat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio971113:622
2.Inter Milán953111:418
3.AC Milán952214:817
4.Juventus FC943218:1015
5.SSC Neapol943215:1115
6.UC Sampdoria935111:814
7.Chievo Verona942311:914
8.Udinese Calcio94148:1013
9.AS Řím93339:1212
10.Città di Palermo932415:1311
11.Janov CFC93248:1011
12.US Lecce93247:1511
13.Cagliari Calcio924310:810
14.Calcio Catania82338:89
15.Brescia Calcio93068:129
16.ACF Fiorentina82249:108
17.Parma FC91536:88
18.AC Cesena92256:118
19.Bologna FC91538:148
20.AS Bari92257:158
Zbývající zápasy
31.10. 20:45Calcio Catania - ACF Fiorentina

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (731)

Přidat komentář
Jajinek

Nejde nám to nejde, forma většinu hráčů je fuč, mladíci nevyrovnaní, půlka kádru zraněná, Eto´o se začíná ztrácet...a proto tyhle výhry, kdy mámě štěstí a ubojujeme to, budou strašně důležité. Jen tedy nevím co dál...kdo bude hrát dál a jak...

Jinak Sneijder se mi druhý poločas líbil, jen tak dál...

Jdu si ještě užít páteční večer...

Reagovat
terry

Říkejte si co chcete, ale tohle měla být remíza! Inter byl hodně špatnej, hodně. Na gólovky to bylo 1:1, bohužel pro Janov, Interu tam pak spadla taková střela. Celej druhej poločas se ale bránil a to ještě dneska hodně špatně. Nepamatuju, kdy jsem naposledy viděl tak špatnou obrannou hru od nich.

A opravuju, že gólovku měl ještě Biabiany, ale ta Eto'ova mi přišla mnohem větší. Škoda, že u Biabianyho zakročil Eduardo tak skvěle a blbou Muntariho střelu pustí.

Reagovat
Lubinterista

ty chceš plichtu za jednu gólovku a střely někam do hajzlu. Bylo to vydřený

Reagovat
terry

Ty chceš výhru za dvě gólovky? Z toho jste navíc ani jednu nedali.

Reagovat
Lubinterista

Povidám, že to jsou vydřený body a je váš problém, že si neumíte poradit s tím, že kvůli zranění odejde Cuchu a zbytek zahraje hluboko pod svoje možnosti.

Reagovat
terry

Povídám, štěstí bylo na vaší straně.

Reagovat
Lubinterista

tak když myslíš, tak oukej

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

veledůležitý 3body pro Inter. Jen tak dál (ale už s Militem a lepší hrou )

Reagovat
smazaný uživatel

jo, už ho chci taky vidět zpět na hřišti, chybí mi

Reagovat
smazaný uživatel

Něco bych s tím už začal dělat, stojí to už dost dlouho za h♥vn♥. Tolik výborných hráčů a plácají se ve středu tabulky a ani dívat se na to letos moc nedá. Ideální scénář - vyhodit Gasperiniho a v dubnu ho vzít zpět .

Reagovat
Pipo123

zobrať niekoho kto hraje normálnu taktiku a nie hroznú 3-4-3

Reagovat
terry

Jak mám Gasperiniho rád, tak už si taky začínám pohrávat s myšlenkou, co by se stalo, kdyby odešel. Navíc o tom podle mě už Preziosi uvažuje. Rozhodně by bylo zajímavé sledovat, jak by se k tomu nový trenér postavil. Já osobně Janov pod nikým jiným nepamatuju, takže bych byl hodně zvědavej. A jestli to takhle bude pokračovat dál, klidně se toho můžeme dočkat.

Je vůbec někdo ideální volnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo mě nenapadá, ale Dunga by byl supr .

Reagovat
terry

Mohla by být sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls jsem až od 30. minuty, takže Cuchu se zranil, jo? Tak to je solidně v prdlei, snad nic vážnýho? Obnova svalu?...

Jinak, Aliho gól mě rozesmál, stejně jako očekávaná následná Robertova esemeska kanonýr.

Vyrovnaný a ohromně těžký mač, kde jsou klíčové body, budem za ně rádi. Zítra budu tajně sržet palce, z čehož mám dost podivnej pocit, musím se na to asi trochu napít, abych nepohrdal sám sebou, ale snažte se Juventini!

GRAZIE RAGAZZI. PER SEMPRE INTER!!!

Reagovat
terry

Mělo by to být obnovený svalový zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíš, že vážný, nebo na LM bude fit? Jak moc to vypadalo? Dík

Reagovat
terry

Tak byl to sval, takže ne moc vážně. Ale jelikož si to obnovil, tak to asi bylo uspěchaný a těžko říct, jak dlouho bude mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, grazie

Reagovat
cresposuper

Grazie Ragazzi, Grazzie Sulley

Reagovat
cresposuper

Malo byť samostatné.

Reagovat
Pinturicchio

"abych nepohrdal sám sebou"

Reagovat
smazaný uživatel

no však jo

Reagovat
Pinturicchio

No ne, rozesmálo mě to. ( Chápu, měl bych to úplně stejně ).

Reagovat
lnterista

Forza Inter!!

a je po vikendu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsi to smazal?

Reagovat
smazaný uživatel

říkal sem to škoda, janované, dneska ste na to ale měli

Reagovat
Shevchenko

KURVAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

sadomasochisticky:Genoa si zasloužila prohrát

Reagovat
terry

Reagovat
REPLIKATOR

Neprohra Janova a nic

Reagovat
REPLIKATOR

Benítezu ty jsi ale k....

Reagovat
smazaný uživatel

rafa nevyjitý sázky propláci zde:

raphaelbenítez@seznam.ctobě tu dvacku pošle,mě poslal s kurzem 1,43 doprdele

Reagovat
Jajinek
Reagovat
smazaný uživatel

Milito s panděrem, to se povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pohodové vítězství až na koncovku ta je hrozná co zás Vučinič nedal. Jěště , že máme Burdissa. Škoda zbytečné redky pro Tottiho. Máme tří body a snad to bude čím dal lepší. Musíme zvládnou zapas v LM a přípravit se na derby.

Reagovat
Francesco Totti AS

ale aspoň 3 jsme jim dat mohli

Reagovat
smazaný uživatel

to hej ... koncovka je hrozna... treba ju zlepsit..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si asi utrhnu obě ruce a zmlátím se jimi hlavně že jsem toho blbouna Burdissa stáhl ze základní jedenáctky a posadil ho Jsem holt pablb

Reagovat
Tsigi

MILAN: Abbiati; Bonera, Papastathopoulos, Nesta, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.

JUVENTUS: Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Del Piero, Quagliarella

Reagovat
smazaný uživatel

stary znamy juventus... 8 talianov v zaklade to sa mi lubi ... keby aj ostatny tak mysleli ...

Reagovat
smazaný uživatel

I v Milánské sestavě je jich hodně, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce 9

Reagovat
smazaný uživatel

no a ked bude aj Buffon tak vas bude 10 ..

Reagovat
Shevchenko

Jo, Storari bude stát u levé tyče, Buffon u pravé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Jako bude hrať za Mela či Martinéza ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne.. este tam pride taky Pepe ... vtedy nemusia dvaja byt v brane ... ale hrat za niekoho.. :) som sa sekol no ... co uz :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak začínal jako záložník...( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ono to nebude na betu?

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

bude, co plašíš?

Reagovat
Shevchenko

Bude no, to je asi tou nervozitou.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole , tak to som teda asi riadne nervozdny , lebo ani ja to tam pred chvilou nevidel . No nisť , rýchlo sa idem vyspovedat ,lebo sa zomna stava Juventino a to ja nerad :P .

Reagovat
smazaný uživatel

forza juve...forza juve...forza juve...opakovat 3x denně Alberto

Reagovat
panca

kuva to je divny!!! ja koukal pred hodkou a bylo to tam a ted to tam neni!!!

Reagovat
GEGE

Já to tam mám v nabídce

Reagovat
panca

uz to tam zase mam! Hmmm at me ani nezkousej, ze bych to dnes nevidel

Reagovat
cresposuper

Veď preto

Reagovat
smazaný uživatel

Trezeguet gol Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná práce

Reagovat
panca

typickej gol pro trezegola

Reagovat
smazaný uživatel

já sem to věděl TREZE!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, láska a AC vždy vítězí

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, komu mám dneska přát?

Reagovat
Tomanatura

Jednoznačně AC. Sledovat bitvu o titul mezi Interem a AC bude bomba

Reagovat
smazaný uživatel

budu fandit tomu, kdo bude zrovna útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pěkně na to domácí vletěli . Ibra to dost zbrzdil. Sice střihnul složitou kolmici, ale dalo se to řešit jinak.

Reagovat
Shevchenko

OOOOOOOOOOOU

Reagovat
panca

aaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ibraa,hmm

Reagovat
panca

dnes by mel robinho ukazat, co v nem je

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná střela, Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Juve, trošku nedávačka...

Reagovat
smazaný uživatel

A zase Ibra,sem rad,ze se mu v AC tak dari...

Reagovat
Shevchenko

Pome to pořádně rozproudit! A ofsajd nebyl.

Reagovat
10

ta obrana je výsměch...

Reagovat
smazaný uživatel

není Giorgio, není obrana....

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

teda ale zatím vcelku herně nářez

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mr.Jindros

S druholigovou obranou, spornými kraji zálohy a pouze Alexem v útoku to na AC nemůže být jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, hrejte něco Juventini, zatím dost směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo když má Alex míč, tak komentátor řiká Mr. Piero?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej je link na AC ?

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

jj dik

Reagovat
smazaný uživatel

už nic...jede to, ale seka se to

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng zatím dvě úplně nepřesné přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se zeptám - co to hraje vlastně Ibra? Volný hráč? Dokonce hází i auty a to na obou stranách hřiště. Zírám

Reagovat
smazaný uživatel

To si snad hned zapnu.

Reagovat
smazaný uživatel

pravolevej střed, jako Kalousek

Reagovat
Swarley

AC může litovat, že z toho úvodního tlaku nevytěžili gól...teď už to vypadá, že se Juve trošku oklepalo...

Reagovat
Mihal

Ak to bude takto pokračovať tak budú za remízu radi nie len Interisti ale aj Juventini

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, škoda

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně něco i z druhý strany. Vůbec se ta hra srovnává. Akorát záloha Juve má velký problém udržet balon trochu dýl.

Reagovat
10

výhoda 2 na 6

Reagovat
smazaný uživatel

To je koh-i-noor jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to strouhátko

Reagovat
smazaný uživatel

... absence Miloše je ještě v cajku, ale když chybí Giorgio, tak je to v takový řiti, že ji svět neviděl

Reagovat
Shevchenko

Bavím se.

Reagovat
smazaný uživatel

StarDance?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak tohle mi jako faul nepřišlo ...

Reagovat
Mr.Jindros

No co si budeme povídat, dneska nejsme konkurenceschopní a budeme rádi, když nedostanem kotel. Mottu okamžitě utratit.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jaký som já šťastný že máme Borriella a nie Kvaljarelu ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Mihal

to ti vyšlo

Reagovat
Mr.Jindros

Quag je fakt divnej hráč... on kdyby řešil všechny svoje akce z poloviny tak dobře, jak je řeší, když má ten svůj záblesk, byl by super.

Reagovat
Francesco Totti AS

já sem ho knám chtěl před sezonou...ted už ani ne

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
10

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool caaazzzoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

karamba

Reagovat
Pinturicchio

FABIOOOOOOOO, GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej kus.

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě poserte na holý záda

Reagovat
Mihal

je to tam, ani by som nepovedal že sa tak budem tešiť s gólu Juve

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

CALCIO É MIGLIORE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

co nadelas no

Reagovat
smazaný uživatel

oh noo

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak čo tam spravil Aquilani pri góle ? akurat som nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatim je to od branky k brance...celkem cumim

Reagovat
Shevchenko

šmankote

Reagovat
M11

QUAGLIARELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Swarley

tohle nase*e

Reagovat
smazaný uživatel

tak byli tam dva obránci, ale na střelce se jen koukali a dost možná fandili gólmanovi

Reagovat
Swarley

njn, trošičku si stopeři zahráli na kulisy...ale spíš jsem to myslel tak, že z toho tlaku AC nevytěžilo nic a z takové pološance dostanou branku...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm Juve má víc štěstí jak rozumu

Reagovat
Pipo123

to je ono Juventus

Reagovat
panca

papa je hroznej a ty abbiatiho vykopy

Reagovat
lnterista

Chiellini nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-e

Reagovat
lnterista

a kdo bude prasit toho zmetka?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych taky rád věděl

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se toho ujal, založil bych si na to zvláštní sešit

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

nn, taky jsem čuměl

Reagovat
Mr.Jindros

Přiznám se, že jsem ani po desítkách minut nedokázal postřehnout, kdo hraje místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicola

Reagovat
Mr.Jindros

Teď jsem ho tam poprvé zahlédl.

Reagovat
M11

AC samozrejme lepsi.. ale zapas je to pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak jsme se tu bavili ráno...přímáky...ale určitě není nic ztraceno

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Chiellinim?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké zranění při rozcvičce, řekl bych...

Reagovat
smazaný uživatel

sem teď přišel, zapnu to a koukám jako blázen. Nic se nepsalo a Giorgio není na place

uvidíme...

Reagovat
Pinturicchio

Píííííískeeeeeeeej koneeeeeeeeec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero proti celýmu světu

Reagovat
Pinturicchio

Aleeeeeeeeeeeeeex

Reagovat
lnterista

Alex bez turba

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

beru zpět, trošku úcty...už to není žádný mladík, takže jen " "

Reagovat
smazaný uživatel

no proto

Reagovat
M11

je to elegan

Reagovat
10

on neběhá, aby to bylo pro ty beky aspoň trochu spravedlivý

Reagovat
M11

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ouu

Reagovat
smazaný uživatel

Martínéz to je průnikář

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ani nechtěl. Zdálo se mi to, jako by mu sjel balon z nohy a on najednou kouká, že může jít dál

Reagovat
10

ono to takhle vypadá, ale prochází mu to dost často

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

bud je fakt frajer.. a nebo dite stesteny

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný, ale proti Bologni udělal něco podobnýho...a loni proti Interu, krása.

Reagovat
lnterista

deepthroat

Reagovat
Mr.Jindros

Zatím levá a pravá strana jak nebe a dudy...

Reagovat
10

hm, teď jsem zvědavej kdo půjde do obrany...

Reagovat
Mr.Jindros

Já to snad ani nechci vědět.

Reagovat
Pinturicchio

Pepe?

Reagovat
10

jedině...

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavici jen Sorensen z Primavery to je fakt v háji

Reagovat
M11

konecne se Alberto prezul.. jezdil tam jak na bruslich

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tohle bylo nebezpečný. Koleno na koleno.

Reagovat
GEGE

ou koleno na koleno chudák Bonera

Reagovat
smazaný uživatel

Melo se ale stejně zlepšil o parník...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně jinej hráč

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

sebavedomia nabral teda dosť .. páči sa mi ako hrá

Reagovat
smazaný uživatel

A Grygera je zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Na měsíc mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík, myslel jsem, že už je ok

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Boateng diametrálně nezvedne, tak jde o půlce dolů. Zatím jsem od něj neviděl vydařenou akci.

Reagovat
panca

hroznej

Reagovat
Swarley

zatím tragickej...zase poslal Juve málem do brejku a ještě si vysloužil žlutou...

Reagovat
panca

s bonerou to vypada hodne spatne

Reagovat
cresposuper

pekne, chlapci, len tak ˇˇdalej

Reagovat
Pinturicchio

S tou rozehrávkou si nepěkně zahráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Boateng takovej strom

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie a Martínez zatím Mottu s Marchisiem válcují jak dopředu, tak dozadu.

Reagovat
Mr.Jindros

Jj...

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio ale hraje ve středu hřiště s Albertem ..... 4-1-4-1...

Reagovat
Alberto Aquilani

OU Pepe

Reagovat
M11

tak se ukaz Pepe

Reagovat
Alberto Aquilani

De Ceglie vyzerá jak Ashton Kutcher

Reagovat
10

tjn

Reagovat
10

proto taky hraje...

Reagovat
lnterista

kua ja si rikal koho mi pripomina

Reagovat
10

tušil jsem, že se měl na tom beku zkusit už dřív...

Reagovat
Mr.Jindros

Tipuju, že to na tréninku už zkoušeli. Snad nás zachrání zimní přestupové okno, i kdyby to měla být nějaká záplata. Špatní beci nám strašně ubližují.

Reagovat
10

i u špatných je vidět zlepšení, takže bych rád viděl, co by Gigi udělal s těma opravdu kvalitníma

Reagovat
panca

ty vole to juve je tak slaby!! a ac hraje jak splaseni dorostenci

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bude teprve sranda.... zleva Motta - Martinez ... zprava Pepe - Quagliarella ... no hošiii, to bude mazec

Reagovat
Mr.Jindros

Motta je náš jediný klasický zdravý bek. Milé.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepemu asi chutná....

Reagovat
Swarley

teď si je tam Alex vodil jak slepý koně

Reagovat
smazaný uživatel

Juve prvotřídní beton....co bych asi měl čekat

Reagovat
Mr.Jindros

Měli jsme víc šancí než vy, betone.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky, z protiútoků

Reagovat
Swarley

kdyby AC dalo na začátku jeden dva góly, mohlo být po betóně

Reagovat
Pinturicchio

Beton? Ale jdi.

Reagovat
M11

beton vypada jinak.. my ho ani s takovym kadrem co je na place hrat nemuzeme.. to by byla sebevrazda

Reagovat
maras93

Beton to neni Ještě to otočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se Paolo...teď se zhroutí

Reagovat
cresposuper

Quagliarella sa mi zatial lúbi

Reagovat
panca

pirlo genius na vyliskani

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

deska na odstřel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Melo je čím dál lepší. Ten začátek nezvládnul stejně, jako celé Juve, ale teď už hraje dobře.

Reagovat
10

Sandro, to je krása prostě...

Reagovat
Pinturicchio

Pro mě osobně možná nejlepší stoper vůbec.

Reagovat
10

minimálně nejlepší stoper svojí generace určitě...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych to na tu generaci Před ním byla řada lepších

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych to na tu generaci Před ním byla řada lepších

Reagovat
Pinturicchio

Vždycky jsem ho měl strašně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Storari - reflex 10/10

Reagovat
lnterista

to bych taky chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

a to jsem v brane hodne marnej

Reagovat
Swarley

já už bych shrábl ten centr

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to dokázal posrat

Reagovat
lnterista

bych to nebo bych se

Reagovat
smazaný uživatel

by ses nebo co?

Reagovat
lnterista

ja bych to chytil nebo prihral Alexovi

Reagovat
smazaný uživatel

kecáš

Reagovat
lnterista

par treninku a i prihral no

Reagovat
smazaný uživatel

a jako na alexe jo? tomu jak bys to nedal na nohu...

nevěřím prostě

Reagovat
lnterista

na nohu ne...do behu

Reagovat
smazaný uživatel

do turba

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přesně tohle je Ibra a přesně tohle mu ve Španělsku foukali jako faul .

Reagovat
smazaný uživatel

co se presne stalo ??

Reagovat
smazaný uživatel

prvně si Ibra dělal trochu rukama místo a hlavičkoval do gólmana. A pak Ibra v šavlovačce obránce přetlačil a vypálil z nebezpečné pozice nad. Obě situaci by ti kašpaři v Primeře foukali jako faul útočícího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Saša

Reagovat
panca

prince dolu clarence in. Tohle jeste otocime.

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

poďmě do nich !!! juve nic moc...akorát nehrajem svoji hru tam je problém

Reagovat
M11

no jeste ze nas Zlatan usetril.. snad to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

bonera to schytal dost skarede

Reagovat
Alberto Aquilani

Hodne dobrý zápas , myslím ale , že to AC otočí , sú nebezpečnejší v koncovke a majú tam na to lepších hráčov ako Juventus , tí hlavne strašne horia na krajoch . FORZA ROMA

Reagovat
GEGE

Smůla...Kupa šancí a žádný gol...Juventusu tam pak padne takoová mrdka...Do druhé půlky Boateng OUT Seedorf IN...Sokratis mi na stoperu řádně pije krev Allegri je asi slepý,že to nevidí...Tohle je přesně zápas pro Yepese...

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis je tragédie, Yepes by proti pomalým útočníkům Juve byl daleko platnější.

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Opět náš výkon stoupá a (v tomto případě) padá s hrou zálohy. Juventus hraje špatně, řekl bych nekoukatelně, ale my také. Nevidím špetku invence, špetku nápadu..špetku Leonardovska či Ancelottovska.

Reagovat
GEGE

Kdyby tenhle tým trénoval Leonardo tak by to bylo o něčem jiném...

Reagovat
10

taky si to myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri je pro mě (bohužel) doposud zatím zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžíme z minima maximum ve všech ohledech. Jsem zvědavý, kdy se nám ta z řiti klika vysměje a pošle to háje.

Reagovat
DelPiero137

Tak toto je dost divoka zostava na tak silneho supera. Obrana je naruby, ale aspon stastie stoji pri nas. V tomto zapase nech sa Pepe neopovazi to odflaknut, teraz musi bojovat jak o zivot.

Inak Melo a Aqua vedia velmi rychlo a pekne vyniest loptu dobredu.

Zatial hrateny zapas z nasej strany ale AC si vytvara dost vela nebezpecnych sanci.

Reagovat
10

zatím hodně štěstí, hodně srdce...tak to musí pokračovat...nejlepší zatím Felipe

Reagovat
DelPiero137

Dnes sa mi zda ze bojuje kazdy. Ale ten Motta ma tam velmi trapi... Mozno Pepe bude klucovy, musi behat jak ozivot a branit.

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek jasně pro ACčko, postupem času vyrovnávání hry. Pak přišel gól z čistého nebe. ACčko se snažilo srovnat, bylo lepší i nebezpečnější, ale nedalo šance.

Líbí se mi výkony De Celieho a Martíneza, postupně se mi začal líbit i Melo. Na straně domácích to dost pozvedl Abate a dobře hrál po celou dobu i Pato i Ibra.

Nelíbí se mi - pravá strana Juve, Robinho a Boateng.

Reagovat
smazaný uživatel

to naše 4-3-2-1 je celé špatně pokud nebude hrát naplno záloha. A destruktivní dvojka Boateng s Gattusem pro tento zápas nejsou vhodné řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng je univerzál...ale Rinovi tenhle zápas nesedí

Reagovat
panca

robinho by tam mel jezdit po prdeli, kdyz hraje s dinhen o fleka a zatim teda nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jsem za těch 30 minut viděl:

Antonini se asi ještě nevzpamatoval z tý hlavičky minulé kolo.. Co ten kluk dělá..

Celkově obrana nic moc. Rino mě poslední zápasy neuvěřitelně vytáčí.. Bohužel věk nezastavíš a už ztrácí rychlost. Boatenga by měl někdo uklidnit, jinak dostane červenou. Pirlo dneska nemá svůj den, přihrávky jdou všechny do..

Ibra je hodně nebezpečny a pokud bude takhle pokračovat, tak věřím, že mu to tam spadne.

FORZA AC!

Reagovat
Mr.Jindros

S touhle sestavou je to zatím malý zázrak.

Reagovat
10

Reagovat
M11

jj o to prave jde

Reagovat
lnterista

staci behat

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
cresposuper

Paráda, díky, kolegovia

Reagovat
Swarley

každopádně je se na co dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Musím přiznat že z DeCeglieho se stává pomálu bek . Bohužel teď ho asi zabrzdí zranění

Reagovat
10

dneska hrál zrovna hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďmě na ně vlítnout, Prince dolu (Seedorf) trochu víc musíme podržet míč a víc kombinace, ta jejich obrana je žalostná, útok se musí dnes prosadit E andiamo!!! Forza MILAN !!!

Reagovat
M11

piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

ted je znicime

Reagovat
DelPiero137

Forza Juve!!!

Reagovat
Pinturicchio

300. pro vítězství Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Aquilani-Melo mě opravdu baví, ideální dvojice

Reagovat
Pinturicchio

Penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-eee

Reagovat
Pinturicchio

Dvakrát ho obouruč stáhnul k zemi.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
panca

juve bojuje to se mi libi

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za zákroky

Reagovat
Swarley

Reagovat
Shevchenko

Sokratis se s tím nesere.

Reagovat
smazaný uživatel

Si Sokratis dělá srandu ne?

Reagovat
Mr.Jindros

FELIPE MELO

Reagovat
smazaný uživatel

Ooouuuuu

Reagovat
Shevchenko

Poserte mě někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, kde seš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Melo ten to hecuje, jeho morálka nikdy neklesne...ani 20 popelnic

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

teď je to pěkný fotbal nahoru dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Kua vyrovnat AC, mam kříž.

Reagovat
Pipo123

o čo som prišiel v druhom polčase ?

Reagovat
Shevchenko

Sokratis se projel po Quagliarellovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem toho kluka nemusel, tak teď ho žeru ... FELIPE MELO

Reagovat
10

Pepe asi zatím trénoval jenom skluzy...

Reagovat
smazaný uživatel

To byla kosa

Reagovat
smazaný uživatel

Simone je tvrďák, slušně si na Gattusa vyšlápl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl misto Rina Pato, tak ma po nohach

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ať někdy zkusí dát DelNeri do útoku Martineze...tam by mohl udělat ještě větší průvan.

Reagovat
10

to snad ne už, zrovna jsem chtěl Malaku pochválit

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, Martinez neee

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

to je prase ten pepe

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee, Moma neeeee

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

asi přijde další bouchač Sissokho, jako by jich tam nebylo už dost

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil bych tam Giannettiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má slušný náběhy na balon. S Bonipertim jsou celkem dobrá dvojka v Primaveře.

Reagovat
smazaný uživatel

vím... vím

Reagovat
smazaný uživatel

on a Beretta z milána, to je budoucí nejlepší útok Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jinak Gigimu už nebude zbývat jiná možnost, než povolat zpátky Grossa a Brazza, jeden z nich už tam měl být dneska...

Reagovat
Shevchenko

Kde je vlastně Grosso?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve výslužbě... Delneri ho nechce...

Reagovat
10

odstavenej mimo tým, stejně tak Salihamidzić

Reagovat
Mr.Jindros

To jsem zvědavej, jestli se mu na to nevykašlou a pokud ne, jak budou hrát.

Reagovat
M11

tak jestli toto nejak uhaluzime tak klobouk dolu panove

Reagovat
lnterista

Juve dneska super

Reagovat
Alberto Aquilani

žeby Aquila podhrot ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby Momo všechno zakopával do autů a běhal co nejvíc to půjde, hlavně mu nepůjčovat balon

Reagovat
10

s těma krajema obrany je to teď ještě celkem dobrá volba, mít na jedný straně Moma a Claudia na druhý

Reagovat
panca

nejak prestavam verit

Reagovat
smazaný uživatel

Pato má dnes všude ochranku

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný zpracování Robsona

Reagovat
smazaný uživatel

začíná se to zvrhávat v souboje, kdo koho víc zajede

Reagovat
Mr.Jindros

JOOO PICOOO

Reagovat
10

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

simulant dal gola

Reagovat
Alberto Aquilani

a že nedavajte sisokovi balon , pche

Reagovat
Mihal

jednoducho

Reagovat
Pinturicchio

SISSOKO

Reagovat
smazaný uživatel

To je střelec. Chtěl bych vidět střed Sissoko-Muntari.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, taky mě to hned napadlo

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

tak prvé miesto aj po tomto kole, Juve pekne

Reagovat
smazaný uživatel

karamba na druhou

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tý, vado, to byla díra jako vrata.

Reagovat
Pinturicchio

Dobrý den, jmenuji se Alessandro del Piero a jsem jeden z nejlepších útočníků na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinturicchioooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
M11

DEL PIEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

SISSOKOOOOO

Reagovat
Mr.Jindros

BOJOVNÍCI Z JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

ALESSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla tam ruka Sissoka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Momo je kalič, maras fakt. Antonini to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, a sme druhí

Reagovat
cresposuper

gol, jo, jo ,jo

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem říkal ragazzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Momovi podjedou cvičky a ještě to dá Alexovi na gól to co jsem proti němu řekl, beru částečně zpět, tahle přihrávka na 2 metry se povedla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a KDE JE TEN NAJLEPSI UTOK NA SVETE?

Reagovat
smazaný uživatel

já vím kde není - v šatně pana Benitéze.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo kdo píše druhí, by měl radši držet hubu

Reagovat
smazaný uživatel

u nás sa v mn. čísle píše druhí

Reagovat
Mihal

Momo slušný break dance pred tou gólovou asistenciou

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole on fakt dal ten svůj 180. gól

Reagovat
lnterista

Juve dobre

Reagovat
maras93

Prší prší len sa leje , táhneme už do prd*le.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dost..bez servítek říkám: naše obrana je katastrofální - včetně Nesty a Allegri taky, naprosto neumí reagovat na vývoj zápasu a o motivaci hráčů ani nemluvě.

Reagovat
10

nesmíme povolit, pořád na krev...AC to můžou klidně otočit

Reagovat
Pipo123

Nesta je už slabé ako čaj

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice přehnané, ale dneškem už končim v jeho glorifikaci.

Reagovat
GEGE

vždyt si to dává jako jediný s obrany,.,.oba goly Antoniniho + Sokratise...

Reagovat
smazaný uživatel

Naše obrana je komická celkově, což bohužel jde na trika jejímu vůdci - Nestovi. Juve je nekšodnej, dopředu nic nevymysleli a dali 2 góly..za to musí nést plnou odpovědnost obrana.

Reagovat
GEGE

Nesta snad může za to,že vedle něho hraje dřevák blbě bránící Abate a Antonini,kterému se dneska nedaří?(ten to aspon malinko napravil tim centrem)

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže, to vůbec ne..jde mi o to, že prostě naše obrana je špatná s Nestou i bez něj. Což se dříve NESTAvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

EšTE BY JUVENTUS MOHOL DAť AJ TRETIEHO GÓLA, BOLA BY ASPOň SRANDA

Reagovat
smazaný uživatel

tys už začal s chlastem?

Reagovat
smazaný uživatel

MYSLíS DNESKA ALEBO CELKOVO?

Reagovat
smazaný uživatel

to je v podstatě u tebe jedno a totéž, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

fúj ne NIE.

Reagovat
Mihal

ty nepiješ alkohol?

Reagovat
smazaný uživatel

nepáči sa mi to slovo ne, bléé, sa hovorí nie

Reagovat
Shevchenko

Správně, ještě máš čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Však aj ty

Reagovat
lnterista

a kdyz pujdes spat tak jeste vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

teba to tam asi začína ťahať, ked na to myslíš, čo?:)

Reagovat
maras93

Taky tak miluješ CAPSLOCK ?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá otázka na zamyslenie

Reagovat
smazaný uživatel

nie on len podrží shift a tak to píše

Reagovat
smazaný uživatel

však tak som to odpozoroval od teba

Reagovat
maras93

Thiago měl o poločasu sundat bundu , vzít dres a jít na hřiště. Byl by tam platnější zraněnej než ti co tam hrajou ted'.

Reagovat
Mihal

a dieťa by mu strážil Dinho, nie?

Reagovat
Pipo123

jááááá súúú taj rád ž

e AC prehráva já viem, som škodoradostná svina, ale súúú rádd

Reagovat
10

"Krasić might be struggling to keep a starting 11"

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som si vravel že čo to trepe

Reagovat
smazaný uživatel

Debilní systém 4-3-1-2, Allegri nevidí že na stranách hoří tak proč to nehraje na křídla takhle to cpát přervaným středem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě napadá - chválil jsem tři hráče Juve a dva z nich se zranili. Jak dlouho zůstane Melo?

Reagovat
smazaný uživatel

PIPPOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Olalaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pata bych nesundával...

Reagovat
lnterista

jj nechame ho Matrixovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Vidim to na hattrick pro Pata a černých 10 minut pro Juve

Reagovat
maras93

tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

A pojď SUPERPIPPO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

a koniec nádejí pre AC odchodom pata

Reagovat
M11

Melo nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasů out minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš, oni toho jsou schopní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Ho naučili ve fiorentině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se moc kamarádí s Milošem

Reagovat
smazaný uživatel

jsou na pokoji spolu, a vždy v 6 večer chodí padat. Miloš - "Tak co Filipe, jdeme si zaskákat?" Filda - "jo, jen co tady dofalšuju ty daně, tal jdem na to. Já skáču po skluzu, ty po náznaku facky, ok?"

Reagovat
smazaný uživatel

poteš sa z výhry juve, to je trochu sila, ale potešii mna, a tie haluze ešte

Reagovat
lnterista

2zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

este jeden

Reagovat
GEGE

IBRAAAAA!!!Podme jeste!!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

MEEEERDAHIMOVIČ VAFFANCUOLO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to cazzo, ještě víc u mě klesnul, puttana

Reagovat
smazaný uživatel

GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GÓ L

Reagovat
smazaný uživatel

ibrahimovics

Reagovat
smazaný uživatel

yebat

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAA !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jak ich ibra predskočil

Reagovat
Mihal

čo je na tom smiešne?

Reagovat
smazaný uživatel

kedže sú to obrancovia juventusu, takého veľkoklubu...

Reagovat
Mr.Jindros

Koukáš na fotbal první den nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

druhý škoda no, ty si na tom asi o dva alebo tri dni lepšie

Reagovat
panca

debile zalez uz do nejakyho slovenskyho gheta a uz nevylejzej

Reagovat
smazaný uživatel

môôôj, aký si mi nervózny, maminka ti neuvarila kakauko? tak popros otecka

Reagovat
lnterista

na Janu nesahej

Reagovat
panca

ne jen jsem alergickej na blbost

Reagovat
smazaný uživatel

na svoju?

Reagovat
Shevchenko

Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nebude nuda. Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá čistota a dokonalost, tedy právě Božkost, vylučuje, aby Bůh sestoupil do hmotnosti...proto se převtělil do ZLATANA.

Reagovat
Mihal

tráva?

Reagovat
lnterista

ty jsi to koukam taky prehnal co

Reagovat
smazaný uživatel

take it easy.

Reagovat
lnterista

ja jsem v poho neboj

Reagovat
10

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tohle znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Rino

Reagovat
maras93

Pěkně Ibraaaa Pod'me ještě !!

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z toho po.... to jsem zvědavý, kdo bude proti Salzburgu hrát

Reagovat
smazaný uživatel

jsem k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo ,já se normálně bojím o výhru Juventusu ,co se to děje?

Reagovat
lnterista

zase ztrata 4body takhle jenom 3

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale mě jde o Milan, Juve na titul stejně nemá letos

Reagovat
lnterista

to si nemyslim

Reagovat
smazaný uživatel

já jo , bez urážky Juventini

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dostáváš rozum, to se stává mezi 2-3 rokem života..buď v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

já čekal, kdo něco takovýho hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

řekl jsem si o to sám

Reagovat
lnterista

tak to jsem ho teda jeste nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio capitano Do háje, teď už to musíme udržet

Reagovat
smazaný uživatel

čo skušal Amauri ?

Reagovat
M11

to co Antonini

Reagovat
smazaný uživatel

Aquagól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sudí Puček nastavuje 7 minut

Reagovat
GEGE

Pirlo dneska katastrofa

Reagovat
panca

proc to jednou nezkusi uz bez neho!!!???

Reagovat
10

pumpa jede slušně no...

Reagovat
lnterista

garancka?

Reagovat
smazaný uživatel

kurváááá....padají mě z toho vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Satan Ibrahimovič

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

juve sa zahráva s ohňom .. udržte to prosím

Reagovat
smazaný uživatel

MADONNA MIA ... UFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

500. per Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3-1 pome free kick

Reagovat
10

no ty krávo to bylo štěstí

Reagovat
10

(Momo magor klasicky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Ja som myslel ze skolabujem ked som videl jak Inzaghiho nohy letely do vzduchu...

Reagovat
Pinturicchio

Málem jsem měl infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže tak

Reagovat
smazaný uživatel

POZOR!!! pohádky lžou - pravda a láska nevítězí vždy, občas dostane přes prsty od .... a ...., ale jinak čest vítězům a budoucí sláva poraženým.

Reagovat
smazaný uživatel

MIALNO SIAMO NOI, SOLO NOI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MILANO

Reagovat
Mr.Jindros

Neskutečný, jak naši hráči bojovali... to jsem neviděl léta... o to pak víc nasere třeba ta remíza v Bologni a podobné výsledky.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

grazie, 4 body ze San Sira, to je super

Reagovat
smazaný uživatel

z meazzy !

Reagovat
10

v jaký lokalitě ten stadion stojí?

Reagovat
smazaný uživatel

v Miláne

Reagovat
smazaný uživatel

pekne juve

Reagovat
Pinturicchio

FORZA JUVEEE, BIANCONERI PER SEMPREEEEE ! ! ! ! !

Reagovat
cresposuper

Čo som to tipoval?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo on je snad prokletý...škoda

Reagovat
smazaný uživatel

DEL PIERO WINNER

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

MADONNA MIA, MADONNA MIA.... TUTTI GRAZIE RAGAZZI .... NAAAA NA NAAAA NAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE ..... FORZAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej, zajímavej mač. Dokonce byla i kovbojka na konci. Dobré

Reagovat
lnterista

v Milane stoupla teplota na +1°C

Forza Inteeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejkrásnější zápas, pocitově, za hodně dlouhou dobu do poslední minuty mi srdce tlouklo o 106 ... spousta parádních okamžiků a bojového ducha celého týmu ... a neskutečná hrdost, když Pinturicchio předával kapitánskou pásku Claudiovi ... jdu slavit

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
lnterista

uzij si to...Juve se mi libilo

Reagovat
Pinturicchio

Jdu do baru a střízlivý se rozhodně nevrátím.

FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, gratulace do Turína, za tu bojovnost zaslouženě. Milán byl sice lepší a Juventus opravdu kvalitou nic moc, ale ta snaha, kompaktnost a přes všechna ta zranění, to jsem nečekal, Juventus překvapil, neřekl bych to do nich. Milán si může trhat vlasy, mohl to být jejich spettacolare večírek, ale vlastní blbostí se o to připravili. Boj o Scudetto bude mít grády

Reagovat
DelPiero137

Je to paradox, cim viac zranenych, tym viac stastia, tym lepsi vykon. V plnej sile nepremenime zapas v Bologni a podobne. Ale bojovnost bola fakt dobra, aj Momo po dlhom case zabojoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se to nakonec stalo. Ale zasloužili jsme si minimálně remízu...takový je fotbal, je třeba pogratulovat vítězům - Juve Aspoň bude boj o špičku vyrovnanější a zajímavější Teť hlavně doufám, že se VŠEM Italským týmům povede v Evropě mnohem líp než minulé kolo. Forza calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je docela dobrý blázen, v úplném závěru takhle zkosit Inzaghiho....Ještě, že byl ofsajd. Zpočátku jsem nefandil nikomu, ale Juve se mě svým týmovým pojetím a bojovností dostalo na svou stranu....

Reagovat
M11

!!! FORZAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEE !!! dekuju kluci.. zaslouzite uznani..

GRANDE ALEEEEEEEEEEEEX MAGICO DEL PIEROOOOOO 180 180 180 180

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

obrana tragicka zaloha pomala a pak s tak slabym juve 1:2 z te jejich bojovnosti by si meli vzit priklad! Utok dobry, jen nam to tam dnes nepadalo. Ale kurva stahovat pata? To uz je drzost ne?

Reagovat
10

slabý Juve, Juve bez útoku, bla bla bla...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

takhle slaby juve na san siru nepomatuju

Reagovat
10

to máš hodně krátkou paměť

Reagovat
panca

nepocitam minulej rok, kdy jste byli totalne psychicky haji, ale predtim tak 10 let urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

hráči Juve dřeli na 100%, Aquilanimu stačilo 50%

Reagovat
DelPiero137

Aqua dnes dobry, ale obcas spravil mensiu chybicku. Tiez mam pocit ze nehral na plny plyn.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 50% je zakopaných v Římě.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavil Zlatan ten gol?

Reagovat
lnterista

az po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

velke oslavy nebolo vidno .. ale iba znižoval .. kto vie ako by to vyzeralo keby dal veduci gol

Reagovat
DelPiero137

Dobry zapas, dost stastia a vela bojovnosti. Mrzi ma ta marodka co teraz prichadza. Po takomto vydrenom vytazstve velmi mrzi remiza v Bologni a Salzburgu.

Melo najlepsi hrac, tesne za nim Storarri. Aqua dobry ale obcas k tomu pristupoval laxne a robil chyby. Pacil sa mi Quagliarella a Alex. Teraz porazit Salzburg a cez vikend potvrdit proti Cesene.

FORZA Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=a3IAbgDU1Qw

proti Sampdorii ve 2. polovině videa si asi šlehl

tahle ho dnes běhat už neuvidíme

ale 3 body dal on!

Reagovat
Pipo123

Lazio a Inter na špici, tak to má byť

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

KOUKAL JSEM NA STEJNEJ ZAPAS ????? JUVE absolutne 0 dnes.......... AC MELO VYHRAT 5:0 a nikdo by se nemohl divit.... nicmene fotbal je krutej i to se stava .....

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

No asi si pozeral iný zápas, lebo čo si napísal je samý blud

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle že byl duel dvou nejslavnějších italských týmů????? Nevim kdy někdo u nás pochopí, že bez pohybu se fotbal prostě hrát nedá! Ne že by Juve hrál fotbal, ale když mu naši obránci ty góly doslova vnutí. Gattuso už na to nemá, Seedorf za těch 20 minut co byl na hřišti ušel sto metrů, Antonini dopředu dobrej ale dozadu tragédie, žádná akce se nerozběhne bez Pirla, ostatní se bojí něco vymyslet, tomu ale dnes ty přihrávky taky nelítaly zrovna přesně. Útočníci se snažili, hlavně Robinho, ale co je to platné.

Reagovat
Tomanatura

Ty vole, ten Del Piero je srdcař a autorita jako kráva, Delneri byl proti němu jenom maličký klučík.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky jsem si všiml, to máš jako kdybys vedle sebe dal Javiera a Rafu

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
smazaný uživatel

no co jee jako?

Reagovat
smazaný uživatel

dělám si srandu, proti Benitezovi je autorita i Santon

Reagovat
smazaný uživatel

však já vím, v poho

Reagovat
terry

Předběhl si mě.

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš ještě mokrý oči ze včera, viď?

Reagovat
terry

Mě šlo jednak o to, že si pořád všude cpeš Zanettiho (nic ve zlym) a kdo by oproti Benitezovi takovej nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

* mně

Reagovat
smazaný uživatel

každej si holt cpe to svý

Reagovat
smazaný uživatel

to taky no...

Reagovat
10

hlavně že k tomu ještě nezapomene přidat něco o komplexech

Reagovat
Tomanatura

Tojo, Delneri za ním přišel a beztak říkal něco jako "Neblbni, trenér jsem tady prý ještě já"

Reagovat
cresposuper

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
terry

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný moment tápasu, když šel Momo sám na bránu měl štěstí, že si nepolámal nohy...škoda, Juve podalo týmový výkon s velkou dávkou štěstí, ted aby Allegri zprdl hráče a aby si vzali příklad z týmovosti Juve...

Ted je čas na odplatu z Madridu, přeju ať všechny italské týmy vyhrají své evropské zápasy

ps: kdy se hraje Derby ?

Reagovat
smazaný uživatel

14.11., za mého osobního dohledu

Reagovat
Francesco Totti AS

kde scháníš lístky na SA?

Reagovat
smazaný uživatel

přes fanklub

Reagovat
DelPiero137

tak to aj ja dufam ze Calcio si prida vsetky body do koeficientu tento tyzden.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že měl Momo ty sálovky

Reagovat
cresposuper

Nie, že by som sa chcel chváliť, ale...

cresposuper28.10.2010 19:04

Juve bude hrať srdcom a vyhrá 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

dost dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Černokněžník, na hranice s tebou

Reagovat
Mihal

prečo sa nepochváliť, veď je čím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu s Juventusem

Reagovat
smazaný uživatel

Juve si to dnes doslova vydřel, pomohl mu první gól, hráli sme pak celou dobu hodně nervózně. Doufám že Silva bude co nejdřív použitelný stejně jako Zambrota protože takhle je ta obrana tragická (Nesta tím padá o několik stupňů dolů). Myslím, že v tomhle zápase chyběl nebránící Dinho (dnes by to vůbec nevadilo kdyby se nevrátil) který by s tím ze strany, kde byl Juve hodně slabý, mohl trochu víc zamávat. Pirlo měl dnes taky slabší den, celá záloha obět vypadala hodně rozpačitě, ale to by částečně dané tou bojovností v zápase. Střídání Pato... asi měl nějaké lehké zranění jak bylo vidět, ale celkově sem nepostřehl nějakou větší reakci od Allegriho Dneska jsme opět nehráli svoji hru jako proti slabším soupeřům a to se musí změnit.

Reagovat
Krausio_Real_M

Juve, ač ho nemusim, mi udělalo radost, protože porazili tým, který přímo nenávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600. per Milito

Reagovat
Mihal

a pre jeho gólový návrat

Reagovat
smazaný uživatel

jistě

Reagovat
smazaný uživatel

IL PRINCIPE

Reagovat
Murtago

Reagovat
maras93

Zítra musí vyhrát Palermo

Reagovat
Pipo123

fúúúújjj

Reagovat
smazaný uživatel

to by mělo

Reagovat
maras93

Oni to dají

Reagovat
DelPiero137

Este jedna technicka otazka. Preco na zaciatku nastupil Marchisio na pravej strane a Martinez na lavej? Martinez je viac pravak a tak hraval aj naposledy v Catanii nie? A Marchisio odohral poslednych par zapasov na lavej strane zalohy a islo mu to tam celkom dobre. Ja nie som taky odbornik, preto sa pytam

Reagovat
Mr.Jindros

Martinez je hráč nalevo.

Reagovat
maras93

Juve si před zápasem pustilo nejspíš sestřih české hokejové repre z letošního MS a vzali si příklad v bojovnosti a týmové spolupráci.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE!!!! Neskutečná bojovnost dnes, a porazit AC s 5 náhradníky...všechna čest!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to jo AC mělo dnes jen 4 náhradníky to se hned pozná rozdíl

Reagovat
Arne

Dobrá podívaná, Juve trochu šťastně, ale ne nezaslouženě... Sissoko magor, ale aspoň byl závěr zajímavej.

Jinak Alex nějak sóluje, nezdá se vám?

Reagovat
smazaný uživatel

zdá, on si ten zápas vždycky odchodí, občas zasoluje, pak ho rozhodne a vystřídá

Reagovat
panca

ale on takhle hraje uz od svych 4, takze se neni cemu divit, pokud ho nevidis poprve

Reagovat
smazaný uživatel

já se nedivím ale, jenom to konstatuju

Reagovat
Arne

To jo, ale dneska tam byly min. dvě situace, kdy to mohl dát spoluhráčovi do jasné gólovky a místo toho to tam rval z hroznýho úhlu, resp. skrz tři bránící...

Reagovat
Arne

Teda včera.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by tak sólovalo víc hráčů...

Reagovat
panca

trosku mam strach co ted doma s nama provede real?! ale za tyden v bari jasna 2

Reagovat
Krausio_Real_M

My vás rozdrtíme

Reagovat
Darren Fletcher

neviem kolko golov dal del piero, ale na mojom fm ma kerzakov uz 181 ligovych v drese zenitu ;)!

Reagovat
Mr.Jindros

Tak to je ovšem nejdůležitější informace večera.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to někoho zajímalo tak já mám ve FIFE s Patem jen nějakých 50

Reagovat
Darren Fletcher

a ja uz som sa tesil ze tie palce hore a smajle idu mne

Reagovat
juveforever

4 body z Interom a AC u nich doma je fantastické. Len tak ďalej priamo k tretej hviezdičke

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Juve

Na titul aj tak nemaju a tak aspon pripravili AC o body a tym pomohli Interu

Reagovat
Yanek

"Málo" štěstí mělo Juve, i tak nás tyhle 3 body budou sakra mrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

nj drevaci su stastkari

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Lazio odskočí na 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Hlúpi futbalisti Santosu, šikanovali spoluhráča

http://sportky.topky.sk/c/54072/video-hlupi-futbalisti-santosu-sikanovali-spoluhraca

Co to je? Som cakal ze to bude nejaka recesia,ale hlavne tam na zaciatku do neho poriadne pumpuje

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar fakt týpek

Reagovat
blaugrana

Vypatlanosť v akcii.

Reagovat
smazaný uživatel

prohra AC? tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

No Drama to bylo, to jo.

Reagovat
homeles8

hovnoo, škoda že jsem upad do bezvědomí a nekoukal jsem se. Na druhou stranu spíš dobře, protože vždycky když koukám na Juve tak prohrajem :-) Ale dobře hoši, FORZA JUVE! FORZA ALESSANDRO DEL PIERO!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, žes v tom limbu nezůstal o pár chvil (let?) dýl ...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, do fanouška ADP se navážet nebudeš!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že sem to neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak podle těch komentářů to zas musel bejt výkon, je mi z nich už na blití

Reagovat
GEGE

Tak zranění Bonery by nemělo být vážné.Má jen velké modřiny ale vazy by něměli být přetrhlé.Uff...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to celkem pěkný zápas. Jak jsme zvyklí v Itálii na ''menší pohyblivost'', tak tomuto duelu pohyb nechyběl. Byl to bojovný výkon Juve a nakonec i velký zápas pro Alexe. V některých pasážích, kdy bylo Juve trochu zataženější, mi připadali milánští trochu bezradní. Vypadá to po minulé sezóně, že turínšt seí pomalu vzpamatovávají, i když v tomto utkání byli v roli papírového outsidera. Naopak AC mi připadá, že ještě dostatečně nezapracovali posily a také tomu často chyběla kloudná myšlenka. Jinak Boateng měl jít dolů už o poločase a Clarence na plac.

Reagovat
$dolar$

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Edy

Reagovat
mickey mouse

Cenné tři body. Z Palerma bych byl rád i za bod, ale mít hned tři je fantazie. Škoda že jsem viděl jen posledních 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

vršek tabulky vypadá jak kdyby byl rok 2000 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až díky té červené se dostalo Palermo přímo do možností vyrovnat.. ale už kvuli hláškám Zampariniho jsem rád za tři bodíky.. pojďme na Champions League

Reagovat
Pinturicchio

Lazio znovu tři body? Tady přestává všechna sranda

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

příští kolo prazit jen AS s budu spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,co som pozeral 2.polcas tak sa Lazio nedostalo poriadne pred branku,sem tam obranu prevetral Zarate,ale co z toho ked sme sa dostavali max. pred sestnastku kde bud stratili alebo centrovali dnu kde bolo Lazio zo 6 hracmi.Pinilla si to dnes musel uzivat .

Neviete ako to vyzera z Fabriziom?Nemam momentale cas to nejak sledovat ale vsimol som si ze vcera hral za Primaveru tak snad uz o tyzden .

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo- 21 striel, z toho 10 na bránu. To čo majú za akože strelcov?

Reagovat
smazaný uživatel

Allegriho nesnášim.... Leo vrat se!!!

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu bych chtěl vidět Lea s timhle týmem...

Reagovat
smazaný uživatel

Italska liga pravidelny nasup golovych hodu

Reagovat
smazaný uživatel

Doriaaaa

Reagovat
Francesco Totti AS

škoda mohli jsme být 8....ale 9 taky dobrý

Reagovat
Francesco Totti AS

hmm... tak nakonec 10

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, 2 hraci, co mam na lavicce, dali gol, fakt parada.

Reagovat
Shevchenko

Oba záložníci z lavičky se mi trefili (Sanchéz, Nainggolan) Jinak výsledky nic moc, aspoň Cagliari potěšilo. Jinak pro mě zatím zklamání Brescia a Cesena, po tom velmi dobrém začátku to je teď bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore je světová extratřída. V Serii A mu může tykat jen Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po tak špatnym startu sezony bejt devátej a ztrácet 10 bodů na první je myslim ještě dobrý, ale mohl by mi někdo vysvětlil tu redku pro Franceho? Za co jí třeba dostal? Za to že ho protihráč zkopnul? Nebo že si při tom pádu ušpinil kolena???

Reagovat
smazaný uživatel

Franceska a ne franceho sakra kdo to má po tobě luštit proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, tim si mi odpověděl na mojí otázku a ještě si poukázal na to, že jazyk, ve kterém sem napsal svůj příspěvek, je nejspíš Hebrejština, když ho musíš luštit. Třeba slovo protihráč ti muselo dát zabrat, než si ho rozluštil.

Reagovat
Jajinek

Bianco ty zas*** haluzáři Dva náhradníci gól a Pazzo v 90. minutě....to není možnýýýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

já se na to vykašlu, jen co hráče posadím, tak začne dávat góly je to fajn, že kluci střílejí góly, ale taky by je mohli dávat občas když jsou v základu, pitomci .... A navíc, co bys chtěl, mám 3 body, už bych rád bodoval

Reagovat
Jajinek

no ono je to jedno, páč i Burdisso i Kvajára se ti budou počátat...takže i když dali gól na lavičce, tak máš body...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že tak jsem rád, že jsem vrátil důvěru Pazzovi a Cavaniho posadil nezoufej, sice se na tebe možná bodově dotáhnu, ale stejně jsem v loji ... Martinez out na 2 měsíce, De Ceglie na 3 do toho ten Tonda já mám bandu blbců

Reagovat
terry

Jestli jsem teď koupil Lavezziho a on zase začne střílet góly Cavani, tak končím, pánové.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazioooooooooo! vítězná šňůra pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Darren Fletcher

fakt bolo v palerme 3 000 divakov?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kolko divakov bolo ale uz vcera bolo predanych cez 11 000 listkov,takze nie

Reagovat
smazaný uživatel

tak tribuny byly zaplněné pookraj alespon z přenosu to bylo vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si ten zápas? ja jen chvíli nepřišlo ti že tam bylo nějak málo fans Lazia tak 100 mě přišlo že jich tam je

Reagovat
smazaný uživatel

jojo.. je to tím, že bývalá skvadra IRR, blokuje kvůli kartě fanoušků fotbal.. navíc Palermo je hoodně daleko.. a tradičně tam jezdí málo fans Lazia.. ..je však pravdou že ta skupina "Lazio Sicilia" tam nechyběla.. jenže nebyly pospolu v sektoru.. každopádně i přes karty fanoušků, bych osobně nic takového neblokoval.. týmu se daří a je třeba podpory a neblbnout.. je smutné, že možná ti co odjeli do Palerma, si to pak od skupiny fanoušků, co blokují letos chození na fotbal asi slíznou.. těžko říci.. co se jim honí hlavou ..

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to bylo plný

Reagovat
Darren Fletcher

jasne som si myslel, ze kktina..na profutbale to niekto pisal na diskusii

Reagovat
smazaný uživatel

700. per Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z Allegriho je mě špatně samí.... Měli sme šance neproměnili je a proto jsme prohráli... Omg ne asi to je takovej blbec at už ho vykopnou sice si momentálně na Tabulku nemůžu stěžovat ale nepadl mě do oka třeba se to časem změní chvílema sem ho i bral ale stejně Leonardo je prostě Leonardo

Reagovat
smazaný uživatel

takže abych to shrnul: z Allegriho je Ti špatně, je to takovej blbec, na tabulku si nemůžeš stěžovat, nepadl Ti do oka, třeba se to časem změní, chvílema jsi ho bral = ať už ho vykopnou.

bravo..., nazvat někoho blbcem při splození podobnýho komentu.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme Lazio, vy nejste nic! Ale ne, pěkně se na to dívá, hlavně, aby nenarostl nosánek. Příští týden porazíme AS Merda Roma a dále se budeme usmívat pod knírem. Myslím, že liga mistrů nás (Lazio) snad už nemine a udržíme si snad nějaký standart. FORZA LAZIO PER SEMPRE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si že si formu udržíte... sezona je ještě hodně dlouhá

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese 8. místo velmi dobré zatím... konečně dal gól Alexis a do toho jeetě Isla-chilská výhra oufám že budou do 10. místa...

Reagovat
smazaný uživatel

ted běží rozbor první půlu Genku vs. Anderlecht a Pudilova strana tam hoří jako papír

Reagovat
cresposuper

FORZA VIOLA, snaď už to bude nejaký bod (y), ikeď Catania má horúci hrávnik

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Mutu? dík

Reagovat
cresposuper
Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, tak se jdu dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kura to Lazio mi pije krev

Derby bude zajímavé, AS se hecne a vyhrajou jako proti Interu

Reagovat
Shevchenko

Tragické kolo.

Reagovat
GEGE

Jn

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Mutu? Sledoval někdo ten zápas?

Reagovat
terry

Podle reportu, co jsem psal, byl jasně nejaktivnějším hráče Violy. Měl i pár dobrých příležitostí, ale žádnou nedal.

Reagovat
cresposuper

Prvý polčas bol z jeho strany lepší, tvoril, strielal, bol rýchly, nepredvídateľný pre obranu. V druhom polčase si naňho začali dávať pozor , takže sa trošku sťahoval , ale podal dobrý výkon.

Reagovat
Godwinson

Hm, to Lazio se nějak rozjelo.

Reagovat
Pipo123

LAZIO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu zvítězil team spirit nad kvalitou. Naším nejlepším hráčem Antonnini, bez něj bychom to rozhodně nezvládli. Pochvalu určitě zaslouží středová dvojice, je vidět, jaký to má vliv na celou defenzívu. I se strašnou obranou jde hrát v defenzívě slušně. Třeba rozdíl ve výkonnosti Zdendy a De Ceglieho je markantní.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jedna věc. Technická kvalita AC se těžko může projevit, když se bude hrát na poli, jako v sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

pls napsal by mi tu nekdo odkaz na FM 2011 a navod jak to spustit? protoze sem minulou verzi nedokazal zprovoznit...diky moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele