9. kolo
31.10.2010 12:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Città di Palermo - SS Lazio 0:1

Lazio si upevnilo vedení v tabulce, když vyhrálo i na horké půdě stadionu Renza Barbery. Hrdinou utkání se stal obránce Dias, jenž po rohovém kopu vstřelil jedinou branku utkání. Palermo prohrou 0:1 navázalo na nepovedený výkon s Udinese, domácím v závěru nepomohlo ani vyloučení Biavy.

Zápas nezačal v nikterak velkém tempu, první pozdrav pro Musleru obstaral z dálky Iličič. Ve 27. minutě udeřili zčistajasna hosté, zahraný rohový kop se snesl přímo na nohu nehlídaného Diase a brankář Sirigu neměl šanci - 1:0 pro Lazio. Ani poté se tempu zápasu nezměnilo. Fanoušky římského celku pořádně vystrašil Muslera, jenž odkopem trefil dotírajícího Pastoreho a míč jen tak tak neskončil v brance. Javier Pastore byl nejaktivnějším muže Sicilanů, jeho další zakončení, tentokrát přes hlavu, skončila nad.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, pozorné defenzívy obou celků nedovolovali soupeři pořádně zakončit. Z dálky se ke střelbě odhodlal Brocchi, ale příliš starostí Sirigovi nenadělal. Vzápětí se podobně uvedl i Pinilla. Palermo se dostávalo do zakončení čím dál častěji, jenže domácímu celku nebylo přáno.

V 64. minutě měl obrovskou šanci na vyrovnání Pinilla. Vyhnul se ofsajdové pasti ale souboj jeden na jednoho proti Muslerovi nezvládl. O chvíli později zase mohl zvýšit Zarate, z přímého kopu ale nedal. Třináct minut před koncem zápasu uviděl Biava druhou žlutou kartu a musel do sprch. Biancocelesti oslabení zvládli, několikrát je velmi výrazně podržel Muslera, Pinillovu hlavu vyškrábl nad břevno a vzápětí zblízka vychytal i Cassaniho.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mám obavy, že Lazio to nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Taky myslim , že to nedají. Ale obavy rozhodně nemám

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
cresposuper

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

fuha lazio ide ako pila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele