9. kolo
31.10.2010 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Bari - Udinese Calcio 0:2

Bari se dnes nedařilo. Barreto neproměnil penaltu, Udinese dvakrát skórovalo a zasadilo se o to, že jsou Galletti po tomto kole poslední. Naopak Bianconeri zaznamenali první výhru na Stadio San Nicola v Serii A.

Udinese tak jen potvrdilo stoupající formu. Ještě před měsícem mělo jediný bod, ale po dnešku jich má už 12. Naopak Bari prohrálo už čtyři zápasy v řadě, takže v jejich táboře spokojenost rozhodně nepanuje.

Bianconeri sice v nejvyšší soutěži v Bari nikdy nevyhráli, ale dnes se jim dařilo. V patnácté minutě otevřel gólový účet úžasnou ranou Alexis Sanchez. Chilský reprezentant si sběhl na střed hřiště a z 25 metrů vypálil nechytatelnou ránu do levého horního růžku branky. Jen díky Gilletovi to zanedlouho nebylo 2:0. Domácí gólman nejprve vychytal Inlera a z následného rohu překazil radost také Di Natalemu.

Ve druhém poločase, v 51. minutě, dostalo Bari jedinečnou šanci na srovnání. Zapata fauloval Barreta a Pierpaoli odpískal pokutový kop. Jenže sám postižený Brazilec penaltu nedal, Handanovič ho vychytal a z dorážky už Galletti nic nevytěžili. Gillet sice pak vychytal Sancheze, ale na dalšího Chilana v sestavě soupeře už neměl. Půlhodiny před koncem pojistil vítězství Udinese Isla. Sanchez vyvezl míč k vápnu, tam ho prostrčil na Islu, který z těžkého úhlu míč parádně napálil od břevna do branky. Další skvělá branka. V nastaveném čase mohl korunovat dobrý výkon chilské dvojice Inler, ale tentokrát ho už břevno zastavilo úplně.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super konečně dal Alexis gól a ještě Isla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele