9. kolo
31.10.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - UC Sampdoria 0:1

Až brankou v nastaveném čase rozhodla o svém vítězství nad Cesenou Sampdoria Janov. V 92. minutě se na půdě letošního nováčka prosadil Giampaolo Pazzini. Blucerchiatti tak potvrdili solidní formu, naopak Cesena se dál trápí.

První poločas toho zas příliš nenabídl, na straně domácích se blýskl Erjon Bogdani, avšak z dobré pozice se svojí šancí nenaložil dobře. Hosté zase zahrozili prostřednictvím Pazziniho, ale ani zde se fanoušci branky nedočkali. Nejvíc práce měl brankář Curci při ráně Yuri Nagatoma, poradil si s ní dobře.

Ve druhém poločase měla více ze hry Sampdoria, jenž měla několik velice solidních příležitostí. V 63. minutě poslal Giaccherini dobrou přihrávku Lucchinimu, ten ale balón zasáhl rukou, a tím celou akci pokazil. Následně nechal vyniknout Francesca Antonioliho z přímého kopu Palombo. Aktivita Blucerchiatti pokračovala, Giaccheriniho střílený centr zasáhl Pazzini a Antonioli předvedl famózní zákrok, čímž prozatím uchránil domácím nerozhodný výsledek.

Vše nasvědčovalo tomu, že utkání skončí 0:0, ovšem ve druhé minutě nastavení odvedl dobrou práci střídající Marilungo, který našel Pazziniho a italský ostrostřelec se v těchto situacích nemýlí - 1:0 pro Sampdorii Janov. Hosté už s udržením výsledku problém neměli a získali další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bojím se, že ztráta Cassana se projeví a to fatálně!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele