9. kolo
31.10.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Chievo Verona 0:0

Bezbranková remíza byla k vidění v Parmě. Domácí výběr totiž nedokázal vstřelit branku Chievu a připisuje si jen bod za výsledek 0:0. Diváci sice neviděli branku, zato však viděli dvě červené karty. Jako první vyloučený byl domácí Dzemaili a šest minut před koncem ho napodobil Fernandes.

První práci měl domácí brankář Mirante, střelu Kevina Constanta však dobře ztlumil. Bohužel ve 25. minutě přišla špatná zpráva pro trenéra Parmy, Stefano Morrone se zranil a nahradit jej musel Gobbi. Ve 38. minutě se nadechl k akci Božinov, hráči Fly Donkeys celý závar přečkali bez úhony a pak mohli sami udeřit. Před koncem poločasu totiž Thereau nepříjemně cpal míč na kanonýra Pellissiera, obrana domácích zasáhla na poslední chvíli.

Na začátku druhého dějství mohli být diváci svědky pokutového kopu Alessandro Lucarelli fauloval Pellissiera, ovšem rozhodčí ukázal "hraj dál". O chvilku později Parmě zkomplikoval utkání Blerim Dzemaili, po faulu na Constanta uviděl druhou žlutou kartu a tím pádem červenou.

Chievu se naskytla skvělá příležitost přesilové hry, avšak Parma úspěšně vzdorovala. Mantovaniho hlavička ani střela Constanta k brance nevedly, byť to byly velmi dobré pokusy. Parma byla i v deseti nebezpečná, Božinov ale svojí další šanci spálil. To platilo také o příležitosti Antonia Candrevy. Diváci se i přes nulový počet branek nenudili.

V další velké šanci Mirante vychytal Guanu, brankáři Parmy dokonce pomohlo břevno. Blízko důležité trefy byl i hlavičkující Candreva. Pár minut před koncem se počet sil na hrací ploše vyrovnal, druhou žlutou dostal také Gelson Fernandes. V nastaveném čase mohli všechny tři body zůstat v Parmě, Sorrentino ale předvedl po hlavičce Paletty bravurní zákrok. Utkání tak vítěze nepoznalo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele