Serie A - souhrn 8. kola

23.10.2010, 22:45, aktualizováno 25.10.2010, 22:46
Komentáře a souhrny
Fiorentina konečně zabrala a doma porazila Bari 2:1. V úvodním utkání nedělního programu remizoval AS Řím na půdě Parmy 0:0, stejně tak Juventus na půdě Boloně. Dále si tři body připsala jen domácí mužstva. Vedoucí Lazio porazilo Cagliari, Inter jenom remizoval se Sampdorií a po výhře AC nad Neapolí přišel o druhé místo.

SSC Neapol - AC Milán 1:2

25.10.2010 20:45

Góly: 78. Ezequiel Lavezzi - 22. Robinho, 71. Zlatan Ibrahimović

V dohrávce kola italské ligy zvítězil AC Milán na horké půdě Neapole 2:1 a dostal se na druhou pozici. O branky vítězů se postarali Robinho a Ibrahimovič, přičemž pokaždé přihrával Oddo. Domácí v závěru vývoj zdramatizovali, trefil se Lavezzi. Už v prvním poločase byl vyloučen Pazienza.

O první rozruch se postaral Robinho, s jeho první střelou ale neměl De Sanctis vážné problémy. Při jeho druhém pokusu však byl brankář Morgan De Sactis bezmocný, střídající Oddo mu totiž přesně přihrál a Robinho z voleje otevřel skóre utkání - 1:0 pro AC Milán. Neapol se ale nepoložila a sama měla velké množství šancí. Cavani z dobré pozice přestřelil a Marek Hamšík sám před brankou nedal. Hamšík byl hlavní postavou i následujícího okamžiku, kdy odcentroval před branku, kde ale nikdo z hráčů Neapole nezasáhl. První poločas pokračoval šancí Pata, jeho individuální akce skončila střelou nad, přestože mohl mladý Brazilec posouvat na lépe postaveného Ibrahimoviče.

Diváci se na stadionu San Nicola rozhodne nemohli nudit. Bohužel domácí Tifosi vůbec nepotěšil Pazienza, ten obdržel na sklonku první půle druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Pro Neapol se celá situace stala hodně složitou, přesto měla ve druhém poločase spoustu příležitostí minimálně na vyrovnání. Ještě v nastavení sahal po vyrovnání Lavezzi, Abbiati však předvedl neuvěřitelný zárkok.

Hned z kraje druhé půle se mohl o vyrovnání postarat Lavezzi, jenže opět neměl srovnaná mířidla. Odpovědí mělo být zakončení Ibrahimoviče, brankář De Sanctis si ale poradil. Pak přišla další velká chvíle brankáře Abbiatiho. Milánská jednička se zaskvěla už v prvním poločase a i teď předvedla proti Hamšíkovi parádní zákrok. Naples zahrávali jen rohový kop. Utkání bylo hodně otevřené a vůbec nebylo znát, že domácí hrají v oslabení. Zvýšit vedení milánských doslova měl Pato, De Sanctis proti němu rychle vyběhl a zmenšil mu střelecký úhel.

Druhá branka Rossoneri se přeci jenom dostavila, Massimo Oddo opět z pravé strany přesně přihrál a Ibrahimovič se hlavou nemýlil - 2:0 pro AC Milán. I za tohoto stavu se Neapol nehodlala vzdát a šance na obou stranách pokračovaly. V 78. minutě nechala milánská obrana zakončit Lavezziho, ten dokonce upadl a ještě se rychle zvedl a dloubákem přehodil Abbiatiho - 2:1. Zápas se tím dosti zdramatizoval a na hřišti také vzplanuly emoce. Znovu o dvě branky to mohlo být po střele Flaminiho, jenže celá akce skončila jen rohem. O chvíli později zase pálil vedle Seedorf. AC Milán výsledek uhájilo a postoupilo na druhé místo před konkurenční Inter Milán.

Více informací k zápasu

Inter Milán - UC Sampdoria 1:1

24.10.2010 20:45

Góly: 80. Samuel Eto'o - 62. Stefano Guberti

Inter jen remizoval se Sampdorií a nejen, že odmítl pronásledovat vedoucí Lazio, které má nyní na čele čtyřbodový náskok, ale zároveň může zítra přijít o druhou pozici. Na ní se tlačí AC Milán i Neapol.

Dnešní zápas Nerazzurri nevycházel podle představ a po hodině hry svěřenci Rafy Beníteze dokonce prohrávali, když se trefil Guberti. Osmnáctiměsíční domácí neporazitelnost pro Inter zachránil kdo jiný než Samuel Eto'o a ačkoliv měli domácí v závěru tlak, vítězný gól už nepřidali.

V základní sestavě Interu se opět objevil mladý Coutinho a byl hodně vidět. V desáté minutě připravil dobrou pozici pro Lúcia, ale střelu brazilského stopera zlikvidoval Curci. Na druhé straně byl zase asistentem Cassano a po půlhodině měl první šanci Sampdorie Guberti. V další akci Guberti hlavičkoval zpátky do ohně, kde byl Pazzini, ale jeho patičku zlikvidoval Julio Cesar.

Aktivní Coutinho, jenž se pomalu rozehrává k velkým výkonům, si to ve 34. minutě namířil přímo do vápna, ale Curciho nepřekonal. Vyražený míč pak napálil do boční sítě Eto'o.

Ve druhé půli chtěli Nerazzurri pomalu stupňovat tempo a Maiconův pokus musel až z brankové čáry vyrážet Luciano Zauri. Po hodině hry však San Siro dokonale zaskočili Blucerchiati. Cassano obral o míč Chivua a poslal přesný pas na Gubertiho, jenž akrobaticky překonal Cesara. Gól může jít částečně na vrub brazilského gólmana, ale hlavně to byla chyba jeho krajana Maicona, jenž Gubertiho vůbec nepokryl.

Deset minut před koncem přišla pro hosty nepříjemná zpráva z branky, kterou musel kvůli zranění opustit Curci. K prvnímu startu v Serii A tak naskočil Costa. A bohužel přišel zcela nevhod, protože jen pár sekund po příchodu lovil míč z branky. Cambiasso poslal míč na Coutinha, jenž přesným centrem našel Eto'a a ten zavěsil. V závěrečných minutách pak Inter obléhal branku soupeře a nejlepší šanci měl Maicon, avšak hlavou přestřelil a zápas skončil remízou.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Juventus FC 0:0

24.10.2010 15:00

Góly: -

Bez branek skončilo také utkání Boloni s Juventusem. Stará Dáma měla v prvním poločase výhodu pokutového kopu, ovšem Iaquinta nedal a na výsledku 0:0 se už nic nezměnilo.

Stará Dáma začala náporem a Boloňa měla víceméně štěstí, že brzy neprohrávala. Vytáhlý brazilsko-italský útočník Amauri se dostal dvakrát do solidního zakončení, pokaždé to bylo ze vzduchu a pokaždé skončil míč těsně nad. Ve stoprocentní situaci se objevil také Quagliarella, Krasič mu před branku poslal přesnou přihrávku, jenomže jeden z bránících hráčů před prázdnou brankou zablokoval.

Tlak Juventusu se stupňoval a vygradoval pokutovým kopem. Miloš Krasič sice faul hodně přifilmoval, nicméně rozhodčí mu to zbaštil i s navijákem a odpískal penaltu. Spravedlnost však přeci jenom zvítězila, Iaquinta penaltu nedal, a tím jako by celý Juventus poznamenal, protože od této chvíle už se toho příliš neudálo. Boloňa byla směrem dopředu víceméně neškodná.

Jak už bylo avizováno, druhý poločas nebyl tolik atraktivní. Dobrým momentem byl individuální průnik Martineze, ovšem koncovka byla lehce nepřesná. Z palebné pozice to o chvíli později vyzkoušel i Marchisio, jenže ani on nepochodil. Boloňa nadále držela nerozhodný stav a nakonec mohla jít sama do vedení. Jimenez odvedl skvělou práci, ale brankáře Juventusu nepřekonal. Změnu výsledku nepřinesla ani nenápadná a velice nepříjemná střela Mutarelliho. Boloňa remizovala s Juventusem 0:0.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Cesena 2:1

24.10.2010 15:00

Góly: 31. Boštjan Cesar, 90+2. Cyril Théréau - 45. Roberto Guana (vl.)

Chievo hrálo s Cesenou dlouho remízový zápas, po poločase byl stav 1:1 a ten vydržel až do 92. minuty. Pak však úřadoval Thereau a vystřelil pro domácí Flying Donkeys tři body. Cesena tak zaplatila za Von Bergenovo vyloučení.

Stedio Bentegodi vidělo první šanci ve čtvrté minutě, Thereauova patička našla Gelsona Fernandese, jenž svojí střelou nechal vyniknout Antonioliho. Mariano Bogliacino pak posílal za obranu Constanta, jenže toho zradilo zpracování, a tak nemohl sám na branku pokračovat. Dalekonosný volej předvedl v hostujícím dresu Parolo a Sorrentino se musel činit.

Domácí fanoušci na gól na jejich stadionu čekali od 29. srpna a dnes se konečně dočkali. Ve 30. minutě se po Pellissierově asistenci trefil netradiční střelec Cesar. Cesena se ale nevzdala a tlačila za vyrovnáním. Giaccherini ale Sorrentina nepřekonal. Na druhé straně znovu hrozil Cesar, ale tentokrát jeho hlavičku Antonioli zneškodnil. Hostům nakonec k vyrovnání stavu pomohl soupeř. Domácí trestuhodně při rohovém kopu nepokryli Jimeneze a jeho ránu tečoval Guana a nešťastně překonal Sorrentina.

Do druhé půle se vybíhalo za stavu 1:1 a všichni se asi divili, když si další šanci vypracoval Cesar, jenže před dnešním zápasem v Itálii nikdy neskóroval. Dnes byl ale očividně při chuti. Antonioli byl i tentokrát úspěšný. Pellissier byl dalším, kdo mohl vrátit Chievu vedení, ale míč si dobře nezpracoval a Antonioli měl pak ulehčenou práci.

Dvě minuty před vypršením základní hrací doby byl po druhé žluté kartě vyloučen Von Bergen, jenž tak nemohl sledovat, jak Chievo ve druhé minutě nastavení získává zápas ve svůj prospěch. Tři body domácím zajistil přesnou ranou Thereau.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Calcio Catania 1:0

24.10.2010 15:00

Góly: 68. Marco Rossi

Hodně utrápené, leč nesmírně důležité vítězství si připisuje Janov. Ten na domácí půdě porazil jedinou branku kapitána Marca Rossiho Catanii a Gian Piero Gasperini si může oddechnout. Nicméně určitě moc dobře ví, že se svými svěřenci musí ještě tvrdě pracovat.

V základní sestavě Grifů se po dlouhých týdnech objevil Raffaelle Palladino, jenže co se nestalo. Ve 23. minutě si natáhl sval a na hřiště naskočil Giandomenico Mesto. Ještě předtím musel Gomeze likvidovat v první příležitosti Eduardo. Většina šancí v první půli připadla Janovu, ale ten nebyl příliš úspěšný.

Milanettův volej zamířil nad břevno, Criscitův centr poslal rovněž mimo Luca Toni. A když hrozil na druhé straně Silvestre, nemusel Eduardo zasahovat, ačkoliv se míč otřel o brankovou konstrukci.

Diváci se na Stadio Luigi Ferrariho velké zábavy nedočkali. Ve druhé půli měl dobrou šanci na otevření skóre Martinho, jenže dobrou pozicí vyloženě pohrdl a branku vůbec netrefil. V 68. minutě se domácí dočkali vytouženého gólu. Rafinha utekl po pravé straně, nacentroval a míč před Andujarem poslal do sítě Marco Rossi. Kapitána neuhlídal Spolli.

Catania měla v závěrečných minutách šanci na vyrovnání, což by možná bylo vzhledem k průběhu duelu spravedlivější, jenže střídajícího Ricchiutiho skvěle vychytal Eduardo a udržel tři body pro Janov.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Cagliari Calcio 2:1

24.10.2010 15:00

Góly: 21. Sergio Floccari, 53. Stefano Mauri - 59. Alessandro Matri

I po tomto kole zůstane v čele Serie A Lazio Řím. Biancocelesti si tentokrát "smlsli" na Cagliari, které porazili 2:1. Lazio vedlo po trefách Floccariho a Mauriho, a hostující Matri už dokázal jen zkorigovat.

Cagliari mohlo hned z kraje Olympijský stadion pořádně zmrazit, ovšem Matri byl v ofsajdu. Ve 22. minutě poprvé udeřilo Lazio, zahraný volný přímý kop obranná hráze hostí zachytila. Totéž platilo i o první dorážce, nicméně z další vlny už byl Floccari úspěšný - 1:0 pro Lazio. Pět minut před odchodem do šaten na sebe upoutal Hernanes, ten se hezky uvolnil, ale jen těsně minul vzdálenější tyč. Do poločasu však přeci jenom mohlo být srovnáno, Cagliari toho doposud moc nepředvedlo, ovšem v závěru byl Matri velmi blízko - hlavou ale minul.

Druhý poločas začal lépe pro domácí Biancocelesti, kapitán Mauri zužitkoval přesný centr Floccariho a hlavou zvýšil na 2:0. Cagliari v tuto chvíli potřebovalo co nejrychleji vstřelit kontaktní branku, a to se podařilo! Matri doslova hlavou zatloukl míč do sítě a bylo to 2:1. Aktivní Matri mohl zanedlouho srovnat, znovu se pověsil do vzduchu, jenže tentokrát nebyl úspěšný. Ke konci utkání mohl dodat klid do římských řad Tommaso Rocchi, sám před brankářem situaci nezvládl. Lazio se muselo o výsledek strachovat až do samotného konce, nicméně o tři body už nepřišlo.

Více informací k zápasu

US Lecce - Brescia Calcio 2:1

24.10.2010 15:00

Góly: 54. Edward Ofere, 61. David Di Michele - 19. Andrea Caracciolo

Lecce doma přehrálo v souboji nováčku Brescii 2:1 a v tabulce si výrazně polepšilo. Branky zaznamenali Ofere, Di Michele, a ze strany hostí Caracciolo. Výhra Lecce mohla být ještě vyšší, kdyby proměnil pokutový kop David Di Michele.

Ve 13. minutě si hosté vypracovali první příležitost utkání. Kone odvedl dobrou práci a po něm Caracciolo nechal vyniknout zákrokem brankáře Rosatiho. Lecce si z tohoto varování nepoučilo a Caracciolo měl zanedlouho na kopačce další šanci, tu tentokrát využil a brankáře Rosatiho překonal - 1:0 pro Brescii.

Aktivnější Brescia nadála pokračovala v ofenzivním snažení, Lecce to mělo dost těžké, jediným zajímavým okamžikem ze strany domácích byla žlutá karta Mesbaha za simulování. Těsně před koncem prvního poločasu se dočkali i domácí, Ruben Olivera byl blíízko kýženého vyrovnání, ovšem zastavilo ho břevno.

Po změně stran se domácí dočkali vyrovnání, Guillermo Giacomazzi nabídl premiérovou trefu pro Ofera, a ten nepohrdl - 1:1. O chvíli později došlo k obratu, ještě než se tak stalo mohl tuto proceduru urychlit Di Michele. Mesbah byl v pokutovém území faulován Martinezem, jenže penaltu Di Michele nedal. David Di Michele si vše vynahradil o minutu později, kdy levačkou překonal Sereniho - 2:1 pro Lecce.

Brescia se nehodlala s tímto obratem smířit, Eder se ocitl v situaci jeden na jednoho, Rosati však domácí uchránil. Tlak Brescie byl v závěru velký, jenomže Lecce ho přečkalo a zvítězilo v důležitém utkání 2:1.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Città di Palermo 2:1

24.10.2010 15:00

Góly: 10. Medhi Benatia, 54. Antonio Di Natale (pen.) - 83. Mauricio Pinilla

Udinese zvládlo hodně náročnou zkoušku, ambiciózní Palermo doma porazilo 2:1, ačkoliv muselo v závěru čelit těžkému tlaku. Navíc dohrávalo o desíti, když se nechal vyloučit Coda. Důležité je, že výhra Bianconeri okamžitě katapultovala mimo sestupové pásmo.

Pro domácí nemohl zápas začít lépe, už v deváté minutě se v jejich prospěch měnilo skóre. Di Natale trestný kop z rohu hřiště našel hlavičku Inlera, kterého sice zastavilo břevna, ale dorážející Benatia už soupeři šanci nedal a otevřel skóre. Giovanni Pasquale vstřelil druhý gól, ale byl v jasném ofsajdu, takže se radoval zbytečně. Isla v něm však nebyl, ale proti němu zase skvěle zasáhl Sirigu.

Za Palermo pak také promluvil Javier Pastore, jenž opět zkoušel jednu ze svých prvotřídních střel, ale Handanovič byl pozorný a ránu vyrazil. V nastaveném čase první půle to bylo Udinese, kdo mohlo navýšit vedení. Alexis Sanchez byl v obrovské šanci, ale Sirigu jeho hlavičku vytáhl na břevno.

Udinese si všechno napravilo v úvodu druhého dějství. Po necelých deseti minutách totiž nařídil sudí Giannoccaro penaltu za faul Cassaniho na Zapatu a Di Natale standardní situaci bezpečně proměnil. Jenže za dalších deset minut si Bianconeri situaci zkomplikovali. Coda musel po druhé žluté kartě totiž předčasně do sprch.

Palermo vycítilo šanci a Pastore opět testoval Handanoviče, ale ten opět v minisouboji zvítězil a dorážející Iličič slabší pravačkou netrefil. Nakonec se ale v 83. minutě hosté dočkali, Nocerinova dělovka sice neuspěla, ale Handanovič ji pouze vyrazil a Pinilla povedenou střelou vykřesal palermskou naději. Hosté ze Sicílie se sice snažili v závěrečných sekundách ještě něco vymyslet, ale Iličičův pokus zblokoval Benatia a se svým dalším projektilem neuspěl ani Pastore. Proto se Udinese radovalo z výhry.

Více informací k zápasu

Parma FC - AS Řím 0:0

24.10.2010 12:30

Góly: -

Nedělní porci italské ligy odstartoval zápas Parmy s AS Řím a bohužel diváci se branek nedočkali. Remíza 0:0 však pro oba týmy nic neřeší, Parma zůstává v sestupovém ohrožení.

O první rozruch se postarali domácí borci, jmenovitě Marques. Brankář Říma Bogdan Lobont předvedl proti jeho střele parádní zákrok, míč prsty vytáhl nad břevno. Do zakončení se dostali také Morrone a na straně hostí Borriello, ani jeden z nic však nebyl úspěšný.

Brankář Parmy Mirante se musel mít na pozoru při přímém kopu Francesca Tottiho, kapitán Vlků však minul a Mirante nemusel zasahovat. Ve 39. minutě byl blízko domácí Marques, zblízka ale trestuhodně netrefil. Na tom, že poločas skončí 0:0, nic nezměnilo dobré zakončení Borriella, Mirante se totiž po jeho voleji vytáhl.

O přestávce udělal Claudio Ranieri překvapivou změnu, rozhodl se stáhnout Tottiho a nahradit jej bývalým hráčem Parmy Simpliciem. Jenomže úspěch to nepřineslo, Mexes sice efektivně střihl nůžky ale branka nepadla.

Čtvrthodiny před koncem napřáhl ze střední vzdálenosti Simplicio, jenomže jeho pokus byl hodně nepřesný. Parma se rozhodně s remízou nehodlala spokojit a Řím do závěrečného hvizdu hodně trápila. Nicméně Giallorossi neinkasovali a z Parmy si odvážejí bod. Remíza 0:0 však pro oba celky nic neřeší.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AS Bari 2:1

23.10.2010 20:45

Góly: 34. Marco Donadel, 82. Alberto Gilardino - 90. Alessandro Parisi

Fiorentina protrhla smůlu a konečně zvítězila. Ze stadionu Artemia Franchiho odjíždí s prázdnou Bari, které po nevýrazném výkonu prohrálo s Fiorentinou 1:2. Skóre otevřel v prvním poločase Donadel, ve druhém pak pojistil výhru kanonýr Gilardino. Během čtyř minut nastavení snížil Parisi.

Viola potřebovala nutně zvítězit a podle toho se také odvíjel první poločas. Mario Alberto Santana se dostal do dobrého zakončení, ale trefil pouze boční síť. Branku měl na kopačce také Marco Marchionni, po pohledné akci Fiorentiny zakončil, ale brankář hostí předvedl skvělý a pohotový zákrok. Snaha domácích nakonec přinesla kýžené ovoce, ve 34. minutě se nádherně o tyč trefil Donadel a Viola vedla 1:0.

Tím aktivita domácích neustala, ještě do šaten mohl zvýšit italský reprezentant Montolivo, z dálky napřáhl a Gillet opět předvedl fantastický zákrok. Bari toho příliš v první polovině nepředvedlo a výsledek 1:0 pro Fiorentinu byl zcela zasloužený.

Také ve druhém poločase hráli domácí lépe. Krátce po změně stran dokonce Ljajič vsítil druhou branku, ovšem díky spoluhráčově postavení v ofsajdu nebyl gól správně uznán. Mladičký Ljajič na sebe upozornil i o chvíli později, kdy po spolupráci s Gilardinem nepřesně a nepříliš razantně vypálil. Bari nebylo v ofenzivě vůbec nebezpečné, Parisi sice vystřelil, ale bylo to hodně nepřesné. Ačkoliv toho hosté moc nepředvedli, stále prohrávali jen 0:1.

V 82. minutě výrazně přiblížil tři body Viole Alberto Gilardino. Vargas se uvolnil po levé straně, jeho střelu Gillet vyrazil před Gilardina a ten z dorážky zvýšil na 2:0. Utkání spělo do svého konce, rozhodčí nastavil čtyři minuty a během nich dokázalo Bari ještě zkorigovat. Na rohový kop si naskočil Parisi a snížil na. Vzápětí mohlo být vedení Violy znovu dvoubrankové, Gilardino ale spálil obrovskou příležitost. Bari už si nic nevytvořilo a Fiorentina může slavit veledůležité vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio861112:619
2.AC Milán852113:617
3.Inter Milán843110:415
4.Chievo Verona841311:913
5.Juventus FC833216:912
6.SSC Neapol833214:1112
7.Città di Palermo832315:1211
8.UC Sampdoria825110:811
9.Janov CFC83238:911
10.US Lecce83237:1311
11.Udinese Calcio83146:1010
12.Calcio Catania82338:89
13.Brescia Calcio83058:119
14.AS Řím82337:129
15.ACF Fiorentina82249:108
16.Bologna FC81528:128
17.AC Cesena82246:108
18.AS Bari82247:138
19.Cagliari Calcio81438:87
20.Parma FC81436:87

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (533)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A cisty konto samozrejme vydrzet nemohlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz mi hral Frey a De Silvestri, jde mi i o neco jinyho.

Reagovat
smazaný uživatel

De Silvestri, neseděl náhodou?

Reagovat
lnterista

jj par vykradacek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ano, tak mi bude hrat Dias.. A ten taky inkasoval, tudiz to je vcelku fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

já jen, že jsem ho měl v základu taky.. Snad Bonera místo něj proti Neapoli podrží

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly Marekiara bych ocenil vic.

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

vitej v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky . Nejlepší v Toskánsku .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

né, že bych nechal Gilu vyjímečně sedět..., ale nechal . aspoň mi zas jednou dokázal, že on do toho základu prostě patří, ať se děje cokoliv

Reagovat
M11

dobros

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil jsem něco podobného s Di Natalem, bojím sa

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem posadil zase Cassana...

Reagovat
smazaný uživatel

jn... Cassano ve fantě dokáže nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

na Interu mu nevěřim

Reagovat
smazaný uživatel

Mne hraje Gila i Antonio, jeden uz gol dal, tak snad i ten druhej, nejlepe hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho já nasazuju pořád, jednou to prolomit musel

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš recht, ted mu dám prsotor tak 5 kol

Reagovat
terry

Ty jo, Palladinaldo už v základu. A já ho mám na lavičce.

Reagovat
Francesco Totti AS

dneska sem čekal výhru ale nakonec remíza dobrá...v 1.pol. strašně moc zkazených přihrávek směrem do předu!!! Totti dneska nic moc...Baptista a Simplicio mě docela mile překvapili, ale Julio to pak zazdil!...Místo Okaky sem chtěl vidět Taddeie, ale co už ze strany Parmy hráli dobře Valiani s Marquesem....největší uplakánek Marrone a Bojinov? Parodie na útočníka ten kluk vůbec neví co je ofsajd!

Reagovat
Slejdy

ze remiza dobra...ztracene 2 body..julio to pojebal cele

Reagovat
smazaný uživatel

zapas to bola pekna nuda ,tempo žiadne baptista ty slepy prasiak dnes na fife 11 za 10 milionov letiš ......aspon ze uz je po zapase lebo teraz by bola 17 minuta tej nudy ...

Reagovat
smazaný uživatel

fifa 11

Reagovat
smazaný uživatel

Flocca. To je drzak, zadnej Di Natale, zadnej Gila.

Reagovat
Pipo123

jojo a pekné goly dáva

Reagovat
Slejdy

a je po me

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni utocnici gol a to sem jeste prihravajiciho Cossua nechal na lavici.

Reagovat
Slejdy

gratuluji k vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

aspon jeden strelec dneska

Reagovat
M11

Krasic Iaquinta

Reagovat
terry

JO! Sice hrozně utrápená výhra, ale tři body tam jsou, to je teď důležité. Ale stejně by měl Gasperini s hráčema pořádně zamakat, protože tohle je fakt bída.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

odesel Amauri a slo to do prdele.. Iaquinta uz u nas nema misto.. doufam ze v zime odejde..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Iaquinta u mě osobně neměl v Juventusu nikdy co dělat..., ať už měl dřív slušnější období, nebo ne.

Reagovat
Pinturicchio

Takových hráčů máme v týmu momentálně víc. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Beton z Bologně byl nad naše síly . Rozhodčí nám sice chtěl pomoct ale Vincenzo se zachoval jako charakter . Škoda že se jako charakter choval celý zápas . Každopádně postupem času zjišťuji že hrčák je čím dál tím akutnější . Taky jsem si nemohl nevšimnůt jisté zkvalitněná DeCeglieho . Příště proti AC bych nasadil asi stejnů sestavu . Proti slabším soupeřům , jako např Bologna bych určitě vyzkoušel místo Claudia , Martineze .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dneska pil Cenzo krev

Reagovat
10

mě jí pije dlouhodobě...

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak. Nehraje absolutně nic a ještě koukat na ten jeho útrpný obličej, kdy to vypadá, jakoby za tu jeho prachbídnou hru mohl někdo jiný, než on sám. Kéž by se ho podařilo střelit už v zimě.

Samotný útok ted vypadá jako jeden z našich největších problémů

Reagovat
smazaný uživatel

... možná se zdáli jako největší problém krajní obránci, ale já si myslím, že je to spíš právě útok... jsme tam úplně nuloví

Reagovat
Pinturicchio

Ti obránci se vzhledem k možnostem prozatím vyřešili dobře. Ale ten útok je příšerný. To, že Alex je v 36 letech náš nejlepší striker, o něčem vypovídá.

Ono se to sice nestane, ale já bych prodal Amauriho, Iaquintu a Quagliarelu poslal zpátky. Tihle hráči u nás nemají co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se pro začátek zbavil Cenza a přivedl Džeka či Benzemu. A postupně se zbavoval dalších.

Reagovat
Pinturicchio

Iaquinta ten bez diskuse. Samozřejmě, pokud by nebyla náhrada, tak by se nedalo svítit. Jak už jsme psali s "10", v zimě na hostovačku Karim a v létě Džeko.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by, kéž by

Reagovat
DelPiero137

A co tak vyskusat niekoho z primavery? Aspon proti slabsim superom, ked uz vsetci utocnici su max. neschopny (cest vynimke).

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá smysl... Libertazzi, Bianconi ani Giannetti by nás nevytrhli. To by mělo stejný účinek jako v loni Paolucci.

Reagovat
DelPiero137

Zapas Juve som bohuzial nevidel, ale 0-0 je pre mna zly vysledok. Videl som statistiku (celkovo strely na branu 3-15) hovori ze sme zato mali sance.

Ale ako citam prispevky, tak nemame utocnika hodneho Juve, okrem Alexa. Ak by to bolo mozne, tak skusit Benzemu na hostovanie v zime a uvidime ako by zahral. Asi by bolo riskantne mat dvoch(ale spickovych) "hromotlkov" v utoku (Benzema+Dzeko). Radsej by som tam videl aj nejakeho technika rychleho.

Reagovat
smazaný uživatel

Technický a rychlý je Pasquato, který letos hostuje v Modeně.

Reagovat
SqueeZy

souhlasim, máme přestárly, neplodný a líný útok. Ani od jednoho tam neni vidět snaha se pořádně zapojit do kombinace, vůbec nenapadají - připadá mi jako by jim práce dozadu vůbec nic neříkala, a v neposlední řadě ať už oni sami nebo někdo jiný zkazí akci vůbec se nesnaží vrátit zpátky a zapojit se do bránění... Už me to Amauriho upravování si vlasů, Iaquintovo pohledy jako by byl král střelců vážně nebaví... Fabio Q byla chyba už od začátku, v Neapoli neprokazoval známky kvality pro Juve... Není u nás jediný střelec na kterého by byl spoleh, naposledy v sezóně 07/08 dal náš útočník víc jak 20 golů. Karim(hostovačka) s Džekem(v létě) by byl sen... Každopádně kraje obrany a obzvláště Grygera mě pořád leží v žaludku...

Reagovat
Pinturicchio

Grygera se mi zdá OK, toho bych na lavičku klidně nechal. Ti obránci jsou taky velký problém, to bez diskuse, ale ti útočníci jsou problém na úplně stejné úrovni, ne-li větší.

Doufám, že v zimě přijde Afellay. Každopádně s tím kádrem bude ještě spousta práce.

Reagovat
SqueeZy

Grygeru nemam rád a asi nikdy mít rád nebudu, ale je pravda že v poslední době, hlavně teď pod Luigim se zlepšil. Afellay je kouzelník, taky bych ho přivítal s otevřenou náručí. Jsem na to zvědavý no, ale žádný zázraky nečekam...

Reagovat
Pinturicchio

V zimě asi ne ( i když Afellay a hostovačka Karima by zas takový zázrak nebyl, co se reálnosti týče )

Zázraky čekám v létě, po postupu do CHL

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jste vzali, že Afellay bude v plánech Juve na přestupy? Pokud vím, tak chce jít do Španělska, ale o Itálii nebyla řeč, neříkám, že by to nebyl dobrý kauf, ale zajímá mě ten zdroj, nebo je to jen tužba či snové přání?

Reagovat
Pinturicchio

Něco se psalo, v Itálii. Je to vynikající hráč, kterému končí smlouva a na post, který Juve potřebuje vyřešit, Marotta není slepý . Jinak tahle prohlášení o oblíbených klub, fotbalových zemích atd. bych nebral vůbec vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

O Itálii jsem nic nezahlédl ani koutkem oka, přesné znění je, hrači končí smlouva a chce vytřískat, co nejvíce peněz pro PSV, tak to řekl on a líbí se mito, že Holanďané to tak dělají, když mají supertalent tak ho střelí a vydělají na tom peníze a zapracují dalšího odchovance. Tím postem myslíš jaký? On je útočný záložník, tím pádem odejde kdo Marchisio, Sissoko půjdu do Wolfsburgu, to je myslím, už dosti reálné. Samozřejmě, že nelze brát prohlášení s takovou mírou věrohodnosti, avšak stylem by zapadl do Atletica Madrid, ale jako fanda Juve bych ho chtěl mít pruhovaného .

Reagovat
Pinturicchio

To chtít může, jenže to by dokázal akorát tak, že by prodloužil současnou smlouvu a to neudělá. V italských médiích ( ale tam se spekuluje prakticky o každém ).

Nalevo, levé křídlo, to samé, co hraje Miloš napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes tam hrál Marchisio, ten nechce také podepsat smlouvu, myslím si, že půjde také pryč, neříkám, že je špatný, ale vedení (Beppe) mu nedá požadovaný plat, no tak nalevo může hrát Martinez, i Pepe, ale ten mě zklamal, v Udinese, jeden z nejlepších v Juve obráceně. No byl by to dobrý nákup, vcelku tomu i věřím, že by to mohlo vyjít, Beppe má čich na posily. Vcelku jsem i smířený s odchodem Buffona, niceméně, už dloho se hraje bez něj a nevidím rozdíl... Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio nikam nejde

Reagovat
DelPiero137

Takze s Martinezom na lavom kridle okrem DelNeriho ani ty nepocitas? Afellay by mal zaujat lave kridlo nie? Ja by som ho bral, Holandania su vzdy prinosom do ofenzivy, a to my potrebujeme. U neho by som sa nebal ze by nevedel kombinovat a jedine zo by smerom dopredu vymyslel je dlha prihravaka.

Reagovat
Pinturicchio

No, dneska se mi tam docela líbil, ale tak Afe je někde trochu jinde a byl by hřích ho nezkusit. Martineze jsme kupovali trochu zbytečně, si myslím.

Reagovat
DelPiero137

Presne ako hovoris, skusit sa to musi. Cena by mohla byt do 20mega nie? zalezi kto by sa zapojil do boja o neho.

Reagovat
Pinturicchio

To bude určitě níž, protože všichni vědí, že mu končí smlouva. Do 15-ti si dovolím tvrdit určitě. Ale jak říkáš, určitě záleží, kdo všechno ho bude chtít.

Reagovat
Francesco Totti AS

Affelay má jít do Atletica Madrid

Reagovat
Francesco Totti AS

*Afellay

Reagovat
DelPiero137

Quagliarella sa ukazuje ako nepovedeny tah, ale je chvala bohu na hostovacku.

Neviem ako sa mozu zmenit vykony niektorych hracov, konkretne : Pepe a Quagliarella. Pred tym som ich priliz nesledoval, ale ked som videl ako na MS beha Pepe dozadu, ako podporuje utok a bojuje, som si povedal to je vyborna posila. Quagliarella v poslednom zapase MS ozivil ofenzivu a rozhybal muzstvo.

A teraz v Juve? Pepe skutocne zabojoval azda len v priprave. Quagliarellovi to vyslo asi len proti Udine. Co sa deje s tymito hracmi?

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem hrčák - myšleno hroťák

Reagovat
mickey mouse

Závěrečnou půlhodinu Cagliari nepříjemně kousalo, o to je ze 3 bodů větší radost. Za ty hov*dské zákroky a simulování by si Cagliari ani ten bod nezasloužilo. 3 body jsou tam kde mají být.

FORZA LAZIO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Mě stojí rozum nad produktivitou Di Vaia, je mu tuším 35, nemá kvalitní spoluhráče, hrajou jen na něj ale on je neuvěřitelně produktvní to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

sám jsi to napsal - hrajou jen na něj. je tam absolutní útočná jednička, král, zakončuje drtivou většinu jejich akcí..., špoluhráče má kreativnější oproti předchozím letům, kdy to byl v záloze výhradně samý řezník..., teď jsou k ruce aspoň Ekdal s Gimenezem, Mudingayi si to s míčem dává taky podezřele lépe, než dříve. no a nakonec toho všeho je Di Vaio samozřejmě parádní fotbalista.

Reagovat
terry

Reagovat
FC Porto FC

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

největší řezba v záloze začíná být u Parmy, krom Giovinca to je samej nekopa a pak ten fotbal vypadá tak jak vpadá...ikdyž oni takhle hrajou snad už 3 roky....

parmě se vyhýbám

Reagovat
smazaný uživatel

tak když jim do ní nikdo jiný nezbyl . Mariga v Interu, Candreva s Giovincem po zranění, Galloppa zraněný, aspoň ten Dzemaili celkem umí (granaťááák). až se tihle sejdou, bude to lepší..., vyjma Morroneho, to je klasik.

Reagovat
domingo

Čau, nevíš, jestli se dneska hrálo v Parku princů?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším..., kdyby hráli s někým důležitým, určitě bych o tom věděl

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Galloppa je trdlo, Mariga taky žádný špílmachr nebyl...prostě to je prokletý tým.

Reagovat
Bayern +

O týžden výhra a konečne bude Udine tam kam patrí !

Reagovat
Alberto Aquilani

Svet sa zbláznil ! Lázio vede ligu , Mauri najlepší hráč Serie A - a to je možno ešte viac drevenný ako Perrotta .

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl ale výbornej...

Reagovat
Pipo123

Mauri bol skvelý už v minulosti, posledné dve sezóny mu to nešlo, jediná vec ktorá ma u neho sere je že sa ani moc nesnaží, ale prihrávky má jedni z najlepších v lige

Reagovat
Ferguson6

Forza Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Co je toto za vikend, tolko nepremenenych penalt som uz davno nevidel

Reagovat
juveforever

ale no tak Juve, v Bologni treba vyhrávať

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to moc velké špagetové údolí, tak aby zebry vyhrály, ale měli vyhrát

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze nadchazejici zapas bude priblizne na stejne urovni jako loni

Reagovat
Votas

loni to byla celkem nuda-1:0 gólem Adriana, Ibra nehrál...jó letos v zimě, to byla jiná

Reagovat
smazaný uživatel

smejuse.cz

Reagovat
Votas

Reagovat
Shevchenko

Inter - Samp 0:4 (4x Reto Ziegler).

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, toho mam na lavicce.

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
terry

Blucerchiati dostanou! Sneijder se konečně probudí a jeden nebo dva tam foukne

Reagovat
smazaný uživatel

ten nekop?

Reagovat
smazaný uživatel

8. UC Sampdoria 8 2 5 1 10:8 11

9. Janov CFC 8 3 2 3 8:9 11

čus jak je

Reagovat
M11

100. FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho, ten kluk ušatá se mi začína líbit

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

hm, prcek se docela rozehrává

Reagovat
smazaný uživatel

už se do toho dostává, jak dá gól myslím,že to bude ještě lepší :-) Se Slípkama už byl blízko...

Reagovat
10

tohle mohl být super gól, škoda Pazzo

Reagovat
cresposuper

To mal byť gól !

Reagovat
DelPiero137

Zapas Juve som bohuzial nevidel, ale 0-0 je pre mna zly vysledok. Videl som statistiku (celkovo strely na branu 3-15) hovori ze sme zato mali sance.

Ale ako citam prispevky, tak nemame utocnika hodneho Juve, okrem Alexa. Ak by to bolo mozne, tak skusit Benzemu na hostovanie v zime a uvidime ako by zahral. Asi by bolo riskantne mat dvoch(ale spickovych) "hromotlkov" v utoku (Benzema+Dzeko). Radsej by som tam videl aj nejakeho technika rychleho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Benzema je technicky a taky rychlý dost, což ukázal v Lyonu

Reagovat
cresposuper

hlavne rýchly

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hodně dobrej zápas z obou stran, líbí se mi to, jen chybí góly. Nejlepší hráč na hřišti jasně Lúcio, neskutečnej zase dneska

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak u toho obranýho zákroku použil nůžky

Reagovat
cresposuper

Mne sa páči aj Pupi, na začiatku mal síce 2 nepresné prihrávky, ale potom sa o hodne zlepšil. Hrá skvele. Aj Coutinhovi to ide. Pomaly si ho začínam obľubovať.

Reagovat
stas87

ako zatial hra inter?je to posledny zapas na tikete mam 1 tak snad to dopadne....ked na nieco podam zasadne sa na to nepozeram

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Doria nevyužila lepe brejk 4 na 2.

Reagovat
panca

mohl by inter ztratit

Reagovat
Alberto Aquilani

Fakt hral Aquilani tak dobre , lebo na goal.com( ) dostal najvyššiu známku :o) .

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný si zatím udržuje svoji výkonnost, ale aby ho to nepřestalo bavit, kdy žvidí jak ty jelita vepředu pohrdají šancemi.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

u nej je to jen o zdravi.. je to pan fotbalista..

Reagovat
cresposuper

Javier Je fakt neskutočný

Reagovat
panca

co udelal tak super? vyhral jeden souboj

Reagovat
cresposuper

Hodnotím celý dnešný výkon, ty mudrc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Eto'o dneska zatim neviditelnej

Reagovat
cresposuper

Čo hovoríš kamarát?

Reagovat
smazaný uživatel

SAMPDOOOORIAAA

Reagovat
smazaný uživatel

no a co ze vedem na interu 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
GEGE

Reagovat
cresposuper

Orsato/ Tagliavento nie je to jedno? všetko jedna banda posratá

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zakončení César měl smůlu

Reagovat
Pipo123

Chivu nemá ani na Seriu B

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

přesně, polovina letošních gólů po jeho chybách Benitez to asi nevidí a furt ho bude stavět

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje místo něj Santon ?

Reagovat
Tomanatura

Julione druhý zápas po sobě "jeho" gól...

Reagovat
smazaný uživatel

tady hlavně Maicon...

Reagovat
Tomanatura

To ano, ale nějak nejsem zvyklý na to, že Julio to nechytí...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Godwinson

Výborný, snad to udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram ze Milos Krasic sa uz v Juväntuse udomacnil a prijal ich dlhodobu podvodnicku"filozofiu"futbalu ako sebe vlastnu

Je to hnus. Okolo 1 minuty.

http://www.youtube.com/watch?v=Py4FHcbWBB8

Reagovat
SqueeZy

ty si chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej cestny chudak ako zly,prehnity,nenavideny a necestny"vitaz"

Reagovat
SqueeZy

jen tak dál, dostaň to ze sebe!

Reagovat
M11

nezavid

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,hodit sa o zem vie aj moj 15 mesacny synovec,ale ja to este neovladam a preto vam zavidim .

Nastastie penaltu kopal najlepsi utocnik historie zebier Pan Captavy Vincko Iaquinta a.k.a dam to po zemi ako hero,takze je Milosko teraz pekne za debila a aj tak vam to hovno pomohlo

Reagovat
M11

AU

Reagovat
SqueeZy

ten kluk válí co? Asi dneska neusnu jak o tom budu pořád a pořád dokola přemýšlet

Reagovat
smazaný uživatel

Kedysi som si vsimol ze nie si velmi vyrecny a mas problem poskladat jedinu suvislu vetu,nieto este suvetie,teraz ale vidim rapidny pokrok v slovnej zasobe a nechapem tu premenu,jak to delas vole?

Nejake lieky,ci?

Reagovat
smazaný uživatel

běž někam už

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě prosím. Bavím se.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo a kdo a kdo bude zítra druhej?

Reagovat
smazaný uživatel

Milan a Milan a Milan vás tam u vás pod Vesuvem musí konečně nakopat...

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

Vase vyhra 3-2, Hamsik dva goly, dohodnuto?

Reagovat
smazaný uživatel

no co mám s Tebou dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeee, Cavani 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Hamsik dve asistence? Tohle kolo by mi to mohlo stacit.

Reagovat
M11

nejsi zrovna skromny

Reagovat
Tomanatura

To ale musí Nesta 2x zavěsit...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo , prečo sme si nenechali Gubertiho ? Jo, krídiel máme jak šafránov

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě nechápu, čím si Balotteli vysloužil pověst supertalenta. Coutinho za tenhle zápas předvedl víc než ten blbec za celou minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

maras

Reagovat
cresposuper

To či si nedal

Reagovat
smazaný uživatel

sneijder dneska marny

Reagovat
Dejwa

celou tuto sezonu

Reagovat
panca

a prvmi pulku minule

Reagovat
Shevchenko

Sneijder je celý marný, má jen dobrou střelu.

Reagovat
Tomanatura

Sneijder je rpostě koko*.

Reagovat
smazaný uživatel

jj...ale pššt

Reagovat
smazaný uživatel

Veliká škoda.. ale přece po něm nemůžem chtít vše. Že nedal jednu šanci? Zakončení se dá vypilovat, mě se prostě Coutinho strašně líbí

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

mne moc hezkej neprijde

Reagovat
smazaný uživatel

no odneste toho Curciho, protože to jeho dnešní chození pro centry..., brrrr.

Reagovat
smazaný uživatel

to chytání centrů dneska hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

obrana na párku asi

Reagovat
Dejwa

goooooooooooool

Reagovat
cresposuper

EToo, etoo eto eto etooooooooooooooooo GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Sammyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Co vám jeee.. Sammyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Pipo123

goooooooooooolllll

Reagovat
smazaný uživatel

to je devka ten etoo

Reagovat
terry

Eto'o je letos stejně neuvěřitelnej, až je mi Milita líto. Navíc nemám dělostřelce do fanty a ještě mě k tomu Tsigi zničí.

Reagovat
Tsigi

Tsigi ničí kohokoliv , jen minule mě remíza 4:4 dost nasrala

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

penize penize

Reagovat
Shevchenko

Tsigi asi neví s kým hraje příští kolo.

Reagovat
Tsigi

Vím, s tím posledním .... nemůžu si vzpomenout, co má za nick

Reagovat
M11

Curci vedel kdy odejit

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem říkal, nemusíme po něm chtít vše. Stačí, když takhle parádně Coutinho nacentruje

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól byl naprosto jasnej že padne, akorát trochu brzo

škoda zranění Curciho, Inter opět štěstí

Reagovat
cresposuper

Nešaškuj

Reagovat
smazaný uživatel

Né snad, myslím že si byl rád když střídal brankář

Reagovat
cresposuper

Mám to u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

sotva vysridaj golamna a uz gol ...inter muze byt rad za coutinha dneska jejich nej. hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Noo dotlačme tam ještě jedeeen pome.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra plichta z San Sira, pome udrzime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracené body dneska

Reagovat
Pipo123

nevim komu fandiť, oba tými mám rád, ale Inter mám na tikete, hrajte KURVA !!!

Reagovat
M11

zitra snad bude dobry match.. serie A i v pondeli.. to si necham libit

Reagovat
Shevchenko

A já budu v Polsku.

Reagovat
Shevchenko

Nastavení jsem už vypl, 5 minut? To by mě asi jeblo.

Reagovat
Shevchenko

Kolik ještě?

Reagovat
Pipo123

konec

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini jediný v šestnátce

Reagovat
Pipo123

to ma pobavilo, ked komentator povedal to bude štandartka a šanca na gól, pohlad na samotneho Pazziho ma pobavil

Reagovat
M11

dobra Doria

Reagovat
smazaný uživatel

ORA E PER SEMPRE SOLO INTER!!!

Reagovat
cresposuper

PER SEMPRE INTER! GRAZIE RAGAZZI!! GRAZIE CAPITANO!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda remizy na Interu no, byli sme jednoznacne lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter paradoxně čím zajímavější hraje fotbal, tím více bodů ztrácí..., takhle se na ně půjde koukat a ještě být spokojen s výsledkem..., dobrá práce Rafo.

Reagovat
Pipo123

;zajtra prehrá AC a 4 body náskok, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na toho vtipálka výše

Reagovat
Pipo123

tak ono stále lepšie doma remíza s Doriu ako s Cataniu ne ?

Reagovat
Shevchenko

Jo, prý AC prohraje. neskutečné.

Reagovat
Pipo123

ale ale

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se Pazzinimu zasmál

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Špičkovej zápas

Reagovat
lnterista

takne 2 ale 3 hrace potrebujem...

Forza Inter

Reagovat
Tomanatura

No. Asi už je to fakt strašná averze, ale Maicon není fotbalista, Maicon je idiot. Fakt nechápu, k čemu tam momentálně je, když nebrání jeho útočné akce stojí za strašně velké *****. Strašně moc mi pije krev, už ho nemůžu ani cítit.

Lúcio nejlepší na hřišti, neuvěřitelný hráč. Tady jde vidět, že Van Gaal je prostě umíněné prasátko, které neví, co je dobré.

Jsem rád, že jsem se strašně mýlil. Coutinho bude nejlepší hráč na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho bol dneska parádny borec, a to má len 18 rokov

Reagovat
Alberto Aquilani

Síce to väčšina fandí Láziu jak ja a píše , že rýchlo spadne ,ale kurna je 8.kolo a oni zvacsuju naskok . Buduce 2 kola na Palermu a DOMA s AS by uz mohli niečo stratiť , lebo s ami to celkom nepáči a ešte ten Mauri

Reagovat
Pipo123

Prorok povedal že derby vyhráme 2:0 takže bez straty kvetinky

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nevadi,zajtra strati aj AC takze je to na tom istom len o jedno kolo viac.Navyse Samp bude robit problemy aj ostatnym,my to mame za sebou+doliecuju sa zraneni.

Vidim to pozitivne ohladom do buducna

Reagovat
lnterista

kdyz v zime nikdo neprijde...tak to vidim na 40procent scudetto

Reagovat
Tsigi

podle mě tak na 99% k vám v zimě někdo přijde, ale nikdo hvězdných rozměrů to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom ani chodiť nemusí, priemerného hráča tam máme Biabianyho, to je hráč na lavičku, my potrebujeme jasný základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju výměnu Oddo - Mancini.

Reagovat
lnterista

ale aspon tohle me rozesmalo " Miloš z toho byl hodně špatný. Je to citlivý kluk..." ty voe to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Pohled na tabulku začíná být lepší a lepší!! FORZA LAZIO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder hral neskutočnú tužku. Ale za to Kutýňo bol najlepším hráčom na ihrisku. Som rád, že mladému hráčovi sa darí. Je to budúcnosť Interu, tie jeho kľučky boli dobré, len nech sa tak dalej zlepšuje a o 3 roky je z neho pán hráč. A další Brazílčan v dresu Interu - Lucio vzadu úplne bezchybný a dopredu sa hodne krát tiež dral.

Reagovat
Jajinek

Co k tomu dodat, Maiconova branka, ten člověk mě neuvěřitelně mrdá, centr nedá ani z klidu, když má hodinu čas si ho připravit a smšrem dozadu je úplně nulový...no a pan Sneijder se mohl koukat o pár kroků vedle sebe, jak se hraje fotbal Coutinho parádní přihrávky, kličky...jen tedy totálně zadrbal to zakončení své 100% šance, ale tak je mu 18. Zatím mě neuvěřitelně překvapuje. Jinak nevím jak na tom byl Goran, ale měl hrát od začátku, na obranu Dorie v které nastoupilo hned 8 borců Biabianyho výbušnost výbec neplatila, spíš Goranova nahrávka a tvořivost, díky níž rozjel akci při gólu. Eto´o sice gól, ale jinak jeden z nejhorších výkonů letos. Lucío nejlepší na place a Sneijder jasně nejhorší na place.

Ten Rafův styl se mi líbí, okénka v obraně už nevznikají kvůli rozestavení ale díky individuelním selháním na čemž se dá pracovat, ten gól v podstatě padnou ani nemusel, ale sudí to holt nepísknul no, Chivu si šel jasně pro faul, možná tam byl i kontakt, ale s tím nic nenaděláme no....

šance tam zase byly, i tlak, ale nedaří se to dotáhnout do konce. Jestli se do formy nedostne aspoň jeden z dvojice Milito - Wes, tak to můžeme zabalit...

no...aspoň se nikdo nezranil.

Snad Napoli uhraje zítra aspoň remízu, ať nám AC neuteče, z Lazia nemám strach, ale začít dohánět AC, by nebylo moc příjemné...dnes prostě zase ztracené body. Tyhle zápasy by měl Rafa vyhrávat, není to až zas tak jeho chyba nebo systému který hraje, ale prostě měl by je vyhrávat.

Dnes tedy takové celkově rozpačité...

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Davide Santon

Reagovat
Pinturicchio

Coutinho vypadá hodně dobře. Být Rafou, tak ho zkusím na Sneijderově pozici, toho bych zatáhl vedle Cambiassa. Pak by vám v zimě možná stačilo koupit jen to křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byly výsledky 4-3, 2-2, 1-3 a Lúcio na psychiatrii.

Reagovat
Pinturicchio

Alespon by u těch pánů doktorů měl Matrix kamaráda.

Reagovat
lnterista

Matrix je nahodou v poho...teda podle videii mimo hriste se tak jevi

Reagovat
Pinturicchio

To bylo něco s tou jeho rodinou, ne? Jakože ho lidi mají posuzovat podle chování mimo hřiště.

Reagovat
Jajinek

No já jsem rád, že tam jsou dva defensviní záložníi ( a i tak to hoří ), být tam sám Cuchu...

Reagovat
Pinturicchio

No já čím víc na Sneijdera koukám, tím víc mi přijde jako bořič, ne jako nějaký kreativní tvořič , s Coutinhem mi v tomhle přijde nesrovnatelný. Nebo myslíš, že by to s dvojicí Sneijder - Cambiasso moc hořelo?

Reagovat
Jajinek

Sneijder je silný na té své pozici díky pohybu, pořád se vytahuje dopředu, při napadání je někdy až nejvytaženějším hráčem a i Eto´o je za ním...to by vedle Cuchua dělat nemohl, není jeho styl držet se vzadu a v případě protiútoku se třeba nevysunout a zajišťovat krajního beka, to si u něj vůbec nedovedu představit.

Jinak ale jak jsem psal, Coutinho mu včera názorně ukázal, jak se hraje fobal...

Reagovat
Pinturicchio

To je škoda, kdyby se dokázal "krotit" směrem dopředu a hrál "stylem Cambiasso", tak by vám byl prospěšnější.

Jinak zatím se potvrzuje to, co jsem Ti psal před začátkem ligy, byt jen výsledkově ( CHL - OK, liga oproti té CHL pokulhává )

Reagovat
Jajinek

no tak máme za sebou 8. kolo, jsme druzí a snad až na AS Roma jsme všechny zápasy mohli vyhrát. Chyby tam jsou a uvídíme, jak je Rafa bude řešit. Nyní je týden pauza, tak uvidíme, kdo všechno se dá dopořádku.

Reagovat
Pinturicchio

Sám jsem na to docela zvědavý ( zvlást, kdyby ta monster forma opustila Eťáka )

Reagovat
Jajinek

Ještě bych doplnil, že po Josém jsem byli první rok po 8 kolech druzí se ziskem 17 bodů.

Reagovat
Pinturicchio

Pravda no, ještě je pořád moc brzo na nějaká hodnocení. Uvidíme na konci roku / v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se možná dokázal krotit dopředu, ale nevím, jestli má na to vykrývat celý zápas ten stejný prostor, když teď má prakticky volnost. Na takovém místě by měl být hráč, který buď umí rozehrávat, nebo pokud neumí, tak by měl být takticky disciplinovaný a hlavně ty těžší balony vůbec nezkoušet. To by byl u Sneijdera asi největší problém, pokud ztratí na polovině soupeře, zas tak moc se neděje, ale teď by ztrácel (a já vím, že ztrácel, znám ho z Realu) na vlastní a na obránce by toho bylo strašně moc. Navíc on má pořád nějakou kvalitu ve finální fázi, do které by se pak dostával minimálně. Než Sneijdera na CM, tak ho raději pustit a koupit třeba Palomba.

Reagovat
Pinturicchio

Vyčerpávající . Pravda. Já být v pozici Interu, tak ho asi prodám. On ( a i vedení Interu ) si na sebe tou lonskou sezonou ve Sneijderově případě ušilo bič. ( Těžko se zbavovat takového hráče, na druhou stranu jeho největší problém je jeho samotný styl hry, respektive herní systém Interu ).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on pořád může být a asi i bude hodně platný, třeba v LM se mu daří mnohem víc, tam se nehraje tak defenzivně a má víc místa proti silným na brejky i proti slabším do tlaku. Proti AC taky. Ale jinak je na otvírání italských obran naprosto nevhodný.

Reagovat
Jajinek

směr Sir Alex...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo k vám na trequartistu?

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari

Reagovat
Jajinek

Káká...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte Coutinha ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No výborně. A za dva roky Özil .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

ne, tak já bych se nebál zalovit v balkánských vodách, do budoucna by se mi líbil Pjanič nebo Stevan...

Reagovat
Tsigi

Jovetič roste pro AC, Pjaniče si nechte

Reagovat
Tomanatura

Canales

Reagovat
smazaný uživatel

Madridista para siempre

Reagovat
Tomanatura

Tomu nevěřím ani omylem, neprosadí se.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu. Ale nevěřím, že to je hráč pro Calcio Uvidime jak se Real vypořádá s Rickym. Tim padem by byl Canales jako dvojka za Mesuta, kterej neodehraje celou sezonu.

Reagovat
Tomanatura

Tak to jsem jenom plácl, to bych nechtěl, aby odcházel ze Španělska. Spíš bych mu přál Villarreal, nebo podobný tým, kde by mohl na maximum vyletět a hlavně by tam mohl být největší hvězda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
Tomanatura

Tak dík, teda.

Reagovat
Tsigi

Dyť Rooney chce ty posily

Reagovat
smazaný uživatel

A klidně někoho zaplatí, má přece teď ten obrovskej plat

Reagovat
Tomanatura

Nemá Nevěř všemu, co Daily Mail rozvíří

Reagovat
smazaný uživatel

Však tomu nevěřím, bylo to napsáno s kapkou ironie

Reagovat
Tsigi

Tak ani 160 000 není zrovna malej plat

Reagovat
Tomanatura

Tak má míň než Zlatan, Eto´o, nebo třeba Messi s Ronaldem.

Reagovat
Tsigi

Což je naprosto správný

Reagovat
smazaný uživatel

Bale a Sneijder musí být za každou cenu, to je na vaší fan stránce přání většiny diskutujících .

Reagovat
Tomanatura

Naše fan stránka...

Reagovat
Tsigi

Co se tak bavím s MUfanama, tak Balem jsou posedlí všichni. Ostatně jako vždycky když vystřelí nějaká ostrovní hvězdička

Reagovat
Tomanatura

Tak oni neví, co chcou. Defacto chcou každého ostrovana, kterému se chvilku daří. Ať už to byl Young, Downing, Carlton Cole, nebo Rodwell. Za chvilku zase ta Balemánie odšumí.

Reagovat
Tsigi

Přesně tak. I tady na webu jsou tyhle tendence naprosto příšerný

Reagovat
Pinturicchio

Něco jako Diego u nás, ne každý hráč je pro každou ligu / tým.

Reagovat
lnterista

max. souhlas s tim prodejem

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa by nejraději měl vedle Cambiassa nějakého kousavého bastarda proto chtěl Mascherana . Proto nechápu proč Muntari nehraje . Proč vlastně nehraje ?

Reagovat
Jajinek

Protože v systému 4-2-3-1 je strašný, nezvládá to rozestavení pozičně a strašně se tam toulá, ideální je pro něj 4-3-1-2, kde si drží svoji pozici a nedělá mu problém vyplňování prostor, prostě má ten svůj flek úzkej. Navíc Stankovič i Zanetti tam zahrají daleko lépe, hlavně Dejan chytil skvělou formu. Těším se na střed Cuchu, Deki...

Reagovat
smazaný uživatel

A Motta

Reagovat
Jajinek

jj

Reagovat
smazaný uživatel

A proč nehraje Motta ?

Reagovat
Jajinek

vždyť byl zraněný a po operaci, a nyní si to obnovil...jinak hrát bude

Reagovat
smazaný uživatel

Aha dík to jsem nevědel

Reagovat
Pipo123

čo ten Vučinič k vám ? myslíš že by to bolo reálne ? jemu by asi aj prospela zmena

Reagovat
Jajinek

Vučinič je dost nevyrovnaný hráč, to už raději Palacia...

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt nechápu, proč 4-2-3-1, když na to nejsou vhodné typy hráčů. Pro Inter by bylo ideální 4-3-1-2...

Reagovat
Jajinek

s tím, že Rafa nic jiného hrát nebude už jsem se smířil

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě půlka kádru nemá na to, abyste hráli fotbal. To je hlavní Benítézův problém. Máte kliku, že Eto'o má takovou formu, že gól dá pokaždé, když kopne do hovna. Taky jste mohli být někde na osmi bodech.

Reagovat
Jajinek

tak půlka je hodně silné slovo, ale někteří jedinci tam jsou...

Reagovat
lnterista

jsem si Gorana poradne nevysiml a Biabiany nema co v zakladu delat...neprezenu kdyz reknu ze Quaresma byl platnejsi jak ti dva dohromady...takovy proste nemuze mit kridla to je k smichu(zakladu). Chivu to same bez rychlosti a nejake agresivity at tam da laskave Santona...horsi to byt nemuze.

Reagovat
Jajinek

Goran zahrál dobře...rozdl pár dobrých míčů a ta gólovýá akce by bez něj taky nebyla...s Quaresmou nestraš, ten neobešel borce, Biabiany aspoň občas někoho oběhne...navíc Calcio mu nedělá problém, vloni v Parmě si kolikrát dělal co chtěl, on je na lavičku ideální hráč...

Reagovat
lnterista

no cekal jsem o hodne vic...quaresma si aspon vymodlil faul a sem tam nejaka paradicka...ale jasne ze jsem rad ze v pryc

Reagovat
smazaný uživatel

jsme hrozně zvědavej na dnešní sestavu...,systém 4-3-1-2..., pochybnosti:

CB: Yepes vs. Papa

AM: Seedorf vs. Robinho

ostatní: Abbiati, Bonera, Nesta, Antonini, Gattuso, Pirlo, Boateng, Pato, Ibrahimović

Reagovat
stas87

kurva!posledny zapas na tikete a dodrbe sa to

Reagovat
Pinturicchio

Francúzského útočníka už nebaví čakať, pretože po trénerom Mourinhom nedostáva veľa šanscí pravidelne hrávať, viac sedí na ľavičke, ako hrá.,, Sú to pre mňa ťažké časy, ale tvrdo na sebe pracujem a čakám na svoju šancu, povedal Benzema. Pokiaľ však hrajem menj ako polhodinu alebo iba päť minút, je to ťažké. Niekedy nemám ani čas kopnúť do lopty." Benzemove sťažnosti nenchali Juventus ľahostajným a mohol by ho získať už v januári, ako prípadnú alternatívu k Džekovi...

C'mooon, Karim

Reagovat
DelPiero137

Aj tak by som ho radsej na hostovanie...

Reagovat
Pinturicchio

To by bylo ideální, těžko říct, jak by se chytil + ta jeho povaha ( bary a tak ).

Reagovat
homeles8

jo aha. Já napřed myslel, že tim ''bary'' myslíš Milana Baroše

Reagovat
Pinturicchio

Ne, nee, restaurační zařízení.

Reagovat
homeles8

jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

at tahne.

Reagovat
Pinturicchio

A máte už někoho za něj? Píše se o někom? To by tomu dost pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame jen dva utočniky. Ho a Pipitu. Ronalda jako utočnika neberu. Mluví se o Llorentem. Jenže my potřebujem tři utočniky, ne že koupime Llorenteho, a pošlem pryč Karima.

Reagovat
Pipo123

no mať troch takých útočníkov tak to by bolo ...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo vyborne, protože Karim je hroznej. Nesnaží se, kdybys ho viděl proti ted...Racingu, bylo by ti zle. Hral 30 minut, a rozběhl se tak 0x, balonu se dotkl tak 2x, měl jednu vybornou přiležitost, ale než si to zpracoval, na dvakrat, pak mu to eště skočilo, a střela rychlosti 2,5 km/h z malyho vapna...

Reagovat
Pinturicchio

A nějaký mládežník by nebyl? Higuain, Llorente, eventuálně Ronaldo + někoho z vlastních zdrojů?

Reagovat
smazaný uživatel

Chodi s Ackem dycky ňácí ti mladíci, ale viděl jsi už v Realu že by se dostal pravidelně do hry nějakej odchovanec?

Reagovat
Pinturicchio

No, neviděl, ale nikdy není pozdě s tím začít . Však to by byla prakticky až čtvrtá volba, to by snad šlo. ( Ale idealizuju si to, protože o toho Karima bych fakt stál )

Reagovat
Pipo123

jo Portilio alebo ako sa volal, to bol sniper

Reagovat
smazaný uživatel

Portillo byl dobrej no, ale hral jen malo.

Reagovat
Pipo123

čo sa sním stalo, já si spomínam že ked začínal za Real a občas hral tak hral dost dobre a prišiel mi dosť talentovaní

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mam taky rad, libi se mi. A nevim co se s nim stalo. Možna se prodalo malo jeho dresů, tak musel odejit.

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Portillo

On byl v té sezoně 2003-04 naším asi nejhorším hráčem a tím jeho šance u nás skončily. Moc mě to mrzelo, předtím byl výborný, na to, kolik dostával prostoru, dával hlavně v roce 2003 dost gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na té wiki je to vidět, nejdřív 23/14 a potom 29/2, přitom byl mnohem víc v základu a ne jenom v Copě..

Reagovat
smazaný uživatel

Hej mám dotaz mimo Serii A: Co se stalo s týmem Perugia? Vždyť si pamatuju, jak Serii A hrávali a teď sem je nenašel v žádné soutěži. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Serie D...

Reagovat
smazaný uživatel

sestup? však byli ve středu tabulky loni

Reagovat
smazaný uživatel

V květnu šli do konkurzu. Federace je kvůli finanční neschopnosti poslala dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou prachy jako v hodně dalších klubech Itálie...bída

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jj díky ale přeju jim, měl jsem je vždycky rád a do Serie A ještě Torino, Modena

Reagovat
Pipo123

do Serie A sa musí vrátiť Torino a Verona

Reagovat
smazaný uživatel

Torino asi horko těžko. Mají před sebou ještě strašně moc práce.

Reagovat
Pipo123

to isté aj Verona, chýbajú mi tam Torino bolo vždy sympatické sorry

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě uznávám je, býval to velký tým. Kéž by se trošku přiblížili starým časům, aby byl taky nějaký boj o Turín

Reagovat
Pipo123

At. Madrid má velký záujem o Diakitého, cena je 6 mil eur, ak by za takého hráča dostal Lotito tolko love, tak to klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by to poprvé že?

Reagovat
Pipo123

ved to je aj jediná vec pre ktorú ju mám rád ale č otak čítam Lotito chce Forlana údajne by Madrid pristúpil na výmenu Diakite - Foggia + 8 mil e to je zasa drb

Reagovat
Pipo123

*ho mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve 8. kolo, začíná listopad a už je tu opět "lovecká sezona" Tyhle kachní hony miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder Jak ten mi pije krev. Ještě když vidím ten jeho ksicht, jakoby za jeho tragický výkony mohli spoluhráči, hrůza. Kéž by v létě vyšel třeba ten Manchester. Za včerejšek pochvala určitě Lúciovi, to je zvíře. Coutinho taky hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

včera to byla bída, do stavu 0:1 jsme předvedli výkon na úrovni týmu Serie B, byla to katastrofa

Reagovat
panca

zajimavej pohled na tabulku a zatim hrajem na pul plynu ale otazka jestli dokazeme pridat

Reagovat
Yanek

No to byl zápas, fůůůůů. Od začátku sme hráli dobře, hlavně šlo vidět, že na place je Robinho a Boa a ne Ronaldinho a Seedorf. Soudě podle dnešního výkonu Robinha bych řekl, že má našlápnuto k tomu aby překonal své výkony z Realu a Santosu. Když se zranil Antonini a šel tam Oddo dost sem se obával každopádně Oddo po dloooouhé době nezklamal a předvedl skvělý výkon. Hlavně u druhé branky měl lví podíl. Nebýt Abbiho taky by to dopadlo nevím jak a jak byla obrana v první půli dobrá (hlavně Sokratis) tak to v druhý půli dodrbala. Bonera se vzbudil ale to co tam dělal Laaevzzi se Sokratisem bylo snad nemožný. Ten gól, kerej sme dostali, trošku haluz ale patří to k fotbalu. Jednoznačně bych dnes vyzdvihnul výkon Gattusa, kterej byl jistej jak vzadu, tak vepředu a stále dokazuje, že ještě není na odpis. Naopak překvapil mě Pato, kterej sobčil a nebýt jeho spálených a usolovaných věcí možná by to skončilo ještě víc.

Díky za výkon, FORZA MILAN!!!

btw. Gattuso těším se na tvůj jako vždy kvalitní report.

Reagovat
Yanek

Jo a opravdu sou vidět pokroky, je dost věcí, které máme zlepšovat ale je to čím dál lepší. Max odvádí dobrou práci

Reagovat
panca

az na vykon gatussa. Na serii jeste ma, ale na evropu uz ne. Nestiha rychlostne. Radej postavil flamstra

Reagovat
Yanek

Flamstr pak střídal zrovna jeho, ale je zatím za očekáváním. Technicky se od dob Arsenalu dost zhoršil a hrozně sbírá karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš jen tak říct že na Evropu nemá, s Realem mu to hodně nevyšlo,protože to bylo o rychlosti, ale může přijít soupeř který by mu sedl víc (zápas který by byl víc o obojovnosti než o technice a rychlosti) a zase by podal dobrý výkon

Reagovat
Yanek

Gattuso na to má, proti Realu to bylo ovlivněný výkonem všech hráčů. Kdyby všichno bojovali jako on, třeba by to dopadlo jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho má zatím fakt jenom našlápnuto, ale uvidíme... s Oddem souhlasím a Sokratis podle mě odehrál dobrý zápas

Reagovat
Yanek

Sokratis hrál výborně v druhý půli, ale gol kerej sme dostali jde na jeho vrub a pokud si to viděl tak prostě nebylo to jako Thiago Silva. Nedostatky tam sou ale čím dál víc se zlepšujem, pokrok od zápasu s Lecce je takřka neuvěřitelný...

Reagovat
Yanek

*v první půli, to mám ještě z těch závěřečných nervů

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

Bych teda nechtěl vidět někoho, kdo podle tebe hraje špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska to bylo určitě lepší než v úterý,ale po tom prvním gólu jsme to zase trochu zabalili. Každopádně dobré 3 body, škoda Antoniniho snad bude ok, Prince ukázal,že umí (jak byl v základu přišel mě mnohem klidnější), Oddo taky nezahrál špatně stejně tak Sokratis na stoperu. Pořád to chce ale pilovat... FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec jeden z hezčích zápasů, aspoň co se týče samostatné kategorie našich matchů s Napoli. že se to popralo mě vůbec nepřekvapuje, spíš naopak. první poločas dobrý, druhý slabší, ale naštvaný nejsem, protože jsem to po vyloučení Pazienzy vážně tušil..., Napolitánci jsou zkrátka banda bláznů, to jsou zápasy a situace jako dělané pro ně. postupně odcházel Robson, Ibra hrál doteď takřka všechno a Pato se poslední 2 zápasy nepotkává s formou, přestože měl dnes několikrát nevídaný prostor k brejkům. příjemně překvapil Oddo, ale nerad bych pokoušel osud 2x. Sokratis ? na stopera zkrátka ne..., na pravém beku ho milerád někdy vyzkouším, ale do středu obrany v AC Milan radši vážně né. na druhou stranu kdyby byl na jeho místě dnes Yepes, Lavezzi by si ten zápas užil možná ještě o něco více, ať už totiž Sokratise koupal sebevíc, při každé možné příležitosti mu to Řek znepříjemňoval jak to jen šlo, což by byl pravděpodobně rozdíl oproti 3 metry vzdálenému, dech popadajícímu Kolumbijci (mám Mária rád, jen to nešlo napsat jinak). z ofenzivní trojky se mi nejvíce líbil Ibra..., on zkrátka týmový hráč je, dnes strčil takového Pata v týmovosti do kapsy..., smutnější pro Patinha je, že se to povedlo i Robinhovi. ideální to nebylo, ale v Neapoli bych na naši výhru nevsadil ani pětník, takže slavím...

p.s.: dost už toho vyzvihování Amelii nad Abbiatiho..., letos je opět famózní.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Jajinek

za toho Ibru ...ale stejně se tu na něj v nějakém přiším článku bude blít...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím, že lidi, co ho znají, nepotřebují se o jeho týmovosti ujišťovat. Stačí se podívat, co udělal třeba z Cruze.

Reagovat
Jajinek

asi tak

Reagovat
Yanek

Trochu nesouhlasím s tím Sokratisem, podle mě to nebylo až tak hrozný. Celkově mi to přijde trochu pesimistický to zhodnocení, ale to je fuk, důležitý sou tři body.

Jinak Neapol může být ráda že k tomu fightu nedošlo, to by se do toho totiž zapojil Boateng a Gattuso a pan Lavezzi by potom letěl na áro...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já bych naopak řekl, že pro vás momentálně není vhodnější soupeř. Jinak prakticky souhlas, akorát bych Robinha za ty dva góly posunul kousek před Ibru. Ale docela mě trápí jiná věc. Při některých zákrocích Sandra hodně trpím.

Reagovat
smazaný uživatel

Robson určitě kvalitní výkon a nebál bych se Dinha na té lavici podusit déle (o tom jeho zranění si myslím svoje). tvořil hru, nesobčil, neztrácel, šikovně se zakomponoval do týmu, to je hodně dobré znamení, jen mě prostě dnešní komplexní výkon Zlatana zaujal ještě víc.

mimochodem dnes šlo krásně vidět, jak obrovský rozdíl dělá, když aspoň dva z té útočné trojky pohnou zadkem i dozadu, defenzívě to strašně moc pomůže. nemusí vybojovat míč, jde jen o tu první vlnu pressingu a ta se mi dnes líbila jak od Ibry, tak od Robinha. být na hřišti místo Sokratise Thiago, nejspíš by se dnes žádné drama nekonalo.

co se týče Papy - má to těžké..., přišel na neurčitý post, na neurčitou pozici v kádru a po jediném zápase s Cesenou dostal BAN na nepříjemně dlouhou dobu. hráč v jeho věku potřebuje více důvěry, naskočil dnes do jednoho z nejtěžších zápasů sezony, páč se nám hraje v Neapoli tradičně velmi těžce a nakonec to s odřenýma ušima zvládl. výkon co se týče známky tak na 5 - 5,5, ale přesto nad ním nelámu hůl, protože dobře vím, čeho on je schopnej..., jen né na stoperu !

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to proto, že u Zlatana jsem zvyklej, kdežto Robinho mě překvapil. Hrál dobře a navíc první gól dal a v podstatě si ho i nachystal a na druhém měl rozhodující podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dinhovo zranění není podle mě nějaký sval, ale spíš hlava. Proti Realu jakoby ani nechtěl hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

A souhlasím,taky bych ho nechal chvilku odpočinout

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co Sandro? Je sice pravda, že nabere víc míčů, než všichni ostatní obránci, co jsou na hřišti dohromady, ale některé zákroky mě překvapují a dá se říct bolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vedle sebe nemá Thiaga tak to podle mě bere víc na sebe a nechce riskovat a z toho to asi pramení...i když se mě nezdá že by hrál nějak extrémně tvrdě

Reagovat
Yanek

Sandro odehrál průměr, měl tam slabší chvilky, ale bylo to dáno podle mě tím, že nehrál vedle Thiaga.

Jo a taky by bylo dobré zmínit gólovku Pata kdy šli s Ibrou sami dva na branku a když se potom Flamini ocitl uplně sám ve vápně s Boatengem nebo kým a golman mu to s klidem vychytal. Každej zápas takhle spalujem, musí se to změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě stárne a do nekonečně se nejde vymlouvat na to, že u něj věk nehraje roli..., vždyť má za sebou neskutečný chorobopis, tělo má zhuntované. já jsem šťastný za každý zápas, který odehraje ve velkém stylu, což se dá o něm letos pořád ještě prohlásit, přestože loni to byla jiná hitparáda. navíc mu dost pomáhá Thiago..., podobně jako Sandro pomáhal ze začátku jemu.

nebo se jen zbytečně bojíme a nemá zkrátka formu..., to u něj koneckonců v průběhu jeho kariéry taky není zrovna nevídaný jev, hlavně co se týče posledního roku v Laziu a sezony 07/08 v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem mě napadla jedna věc. Několik let si stěžujete, že vaši beci neumí nacentrovat a najednou ten "nejhorší" přihraje na 2 góly. Nemůže to prostě být tím, že jste tam za celou dobu neměli hráče, ktrerý by dělal podobnou práci, jako včera Robinho při druhém gólu(a vlastně i při prvním). Tohle třeba považuju za Zlatanovu velkou slabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, že se Oddo 2x ukopne a předtím nebyl schopný už asi 2 roky poslat pořádný centr, stejně jako Abate, Zambrotta, nebo Bonera, z toho opravdu neviním systém ani práci jiných hráčů. Flamini toho schopný byl..., jakto ? když má bek prostor k centru a přetáhne ho, pošle ho do autu, nebo na tribunu, nevidím v tom (ne)přínos jiných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně vám tohle chybělo. Samozřejmě centr na tribunu je něco jiného, ale centrů, které s přehledem odvraceli obránci soupeře kvůli statickým útočníkům, bylo taky hodně. I včera tam Ibra stál jako solný sloup, ale pohyb Robinha dostal obránce z prostoru, kde by ten míč s přehledem měl.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže já nekritizuju beka za to, že pošlou dobrý centr a nikdo ho ve vápně nezužitkuje..., já kritizuju beka za to, že pošle špatný centr. je jasný, že v případě dobrýho centru hraje důležitou roli pohyb spoluhráčů, ale to není případ, kdy kritizuju beky za neschopnost poslat dobrý centr. ve srovnání s Cafú, nebo Flaminim, to zkrátka není "chyba systému".

Reagovat
smazaný uživatel

nedělejme věci složitějšími než jsou

Reagovat
DelPiero137

Bol to pekny a zaujimavy zapas. Ak v Neapole nastupi top muzstvo, vzdy to ma svojsky naboj. Taky je Neapol a nehovorim to v zlom, aj teketo zapasy musia byt. Ibra je celkom fajn. Mne na nom vadi akurat ta jeho povaha, velmi casto sa dostava do zbytocnych provokacii a to sa mi na hracoch nepaci.

Robinho si mohol odpustit to chytanie sa za hlavu po ktorej nasledovala bitka.

Inak dobry zapas, Neapol sympaticky vykon. Skoda ze sa nehralo na suchom terene, bola by to este lepsie.

Reagovat
Tsigi

Docela mě zajímá, jak to Allegri poskládá na Juventus a snad se nějak vzpamatuje obrana, protože v tomhle složen bych ten zápas nerad viděl

Reagovat
Yanek

Měl by hrát už Thiago a Zambrotta.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini opustil nemocnici ve 22:35, neustále se ptající na skóre . měl by být v pořádku..., pár modřin.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má byt proti juve bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

chudák.. ten střet, to bylo fakt hrozný

Reagovat
Rssa

Pokud se na skóre ptá neustále, tak spíš v pořádku nebude

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem něco podobného dodat, ale zase si nechci moc nazlobit Gattusa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek
Reagovat
Pinturicchio

Skoda, skoda, málem mi to přání ( 2:2 ) vyšlo . Jak to vypadá se Silvou, proti nám už bude fit?

Reagovat
Pinturicchio

Amauri 10-15 dní out, Iaquinta jde dnes na vyšetření s kolenem. Tohle už fakt není možné. My ted nemáme, pokud nebude Vincenzo OK, klasického útočníka. ( Fabia počítám na Alexovu pozici )

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v hajzlu, slušně řečeno. Amauri out, Cenzo out, Lanzafame out. A zbývají křídelníci či podhroťáci Alex, El Malaka a Fabio. To je už na provaz. Nějak se nám to opět začíná rozpadat.

Reagovat
10

+ Miloš dneska odpoledne možná dostane ban, ideální načasování před Milanem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hovadina. To by neměl C. Ronaldo nikdy šanci stát se nejlepším hráčem, protože v United padal v kteréhokoliv soutěži těmi svými teatrálními kousky k zemi zápas co zápas. Miloš je jen obětním beránkem, protože všichni vidí, jak jsme bez něho v bezzubí. To je jedno... popereme se body tak či tak. Forza Juve!

Reagovat
Jajinek

No takové dva jasné pády v krétkém časovém úseku které znamenaly penaltu...to by se ani Krystýnka nemusela stydět...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že znamenaly penaltu, nesmí být důležité. Klidně ať ho potrestají, ale musí se trestat všichni, co to zkusí. Bez ohledu na to, jestli byla nebo nebyla penalta. Takhle je to trest pro hráče za chybu sudího a to je neakceptovatelné. A to mluvím jen o penaltách, globálně by mělo být správně to trestat všude a za všech okolností.

Reagovat
smazaný uživatel

... Ale to by pak asociace nedělali nic jiného, protože tohle zkouší kdekdo v každém druhém zápase. Neřeknu, kdyby mu dal kartu za filmování, tak pak ať se to řeší a udávají se tresty. Ale když to rozhodčí vezme bez povšimnutí a zkrátka odpíská faul (ať už kdekoliv) a pomezní to jasně vidí a nedá mu nic najevo, tak pak ať se na mě nezlobí, ale je zbytečné to řešit od stolu. To ať pak dostane distanc nejen hráč, ale i rozhodčí, který to přehlédl.

Reagovat
smazaný uživatel

*nedělaly

Reagovat
DelPiero137

Nevadi, nech to riesia od stola. Mensie filmovacky nie, ale teatralne pady, nafilmovane 11 nech riesia od rana do vecera. Nech trestaju aj rozhodcov ked su tam 3 a nikto z nich nic nesignalizuje.

Inak sa toho nejde zbavit, hraci neprestanu sami simulovat.

Reagovat
Jajinek

tak to je jasné...

Reagovat
DelPiero137

konecne rozumna rec. Nebezpecne-priehliadnute fauly, velke simulovanie by mali byt potrestany dodatocne. A je jedno ci to bol Ronaldo, Krasic alebo nahradnik z Piacenzy!

Reagovat
Pinturicchio

Jedna, to proti Lecce bych rozhodně na úroven toho, co udělal proti Bologni, nestavěl.

Reagovat
10

Miloš to posral, obětního beránka bych z něj nedělal, navíc to bylo podruhý, jak říká Jajinek...zároveň ale souhlasím s italem, že pokud chtějí zpětně trestat simulaci, tak musí trestat i všechny ostatní simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem spíš "obětního beránka", zkrátka trochu s nadsázkou. Kdekdo to dělá a není to tak dlouho, co to C. Ronaldo dělal zápas co zápas a ne jednou za zápas a nikdo, kromě fanoušků, neřekl ani půl slova. A našlo by se i více jiných případů. Jinak taky souhlas s italem, trestat se to musí globálně a ne jen tak jednou za čas, aby se neřeklo.

Reagovat
DelPiero137

Inak tiez si myslim ze z Krasica robia obetneho baranka a ako pises vyssie, niekomu asi vadi ze robi rozdiel v Juve a je nebezpecny pre supera. Je to velmi divne ako pred dolezitym zapasom, ho zrazu chcu ukrizovat za vec ktora sa deje v kazdom zapase...

Reagovat
Pinturicchio

Ronaldo, kdyby dostával za tohle tresty v MUTD, tak za ně neodehrál ani polovinu zápasů ( čímž nechci rozhodně ospravedlnovat to, co udělal Milouš proti Bologni )

Reagovat
DelPiero137

Naprsoty suhlas BTW : potom by sa mal riesit aj Robihnov distanc ked simuloval ze ho obranca Neapolu trafil do tvare, on sa tam zvijal a nakoniec z toho vznikla sarvatka pri striedacke.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan AC na titul

Reagovat
Pinturicchio

Jinak pokud dostane MIloš trest, napravo bude kdo? Pepe a za ním Motta? A nalevo DeCeglie - Martinez? To se to poskládalo fakt krásně.

A nebo to 4-1-3-1-1 ( 4 - Melo - Marchisio, Aqua, Pepe - Martinez - Qua - byt to není klasický striker, případně místo něj eventuálně zdravý Vincenzo )

Reagovat
Jajinek

ou..

Reagovat
Pinturicchio

To bude slušná koméédiaa . Fakt, na posraného i haz*l spadne a zrovna před takovým zápasem.

Nezbývá než doufat, že AC bude ta obrana hořet alespon stejně, jako včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Varianta 4-1-3-1-1 je ideální, lépe to nejde.

Reagovat
Pinturicchio

Taky se mi to líbí. Ono vyskakovat si moc nemůžeme, tak si říkám, jestli by nebylo případně lepší "obětovat" jednoho útočníka, na začátek, a postavit vedle sebe Mela a Momo ( 4-2-3-1 ) ... a podle průběhu případně přejít na 4-1-3-1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Po pravdě, Moma bych tam nerad viděl. Nějak ho nemůžu v poslední době zkousnout. Zdá se mi horší a horší ... Ale je pravda, že při 4-1-3-1-1 bude hasit De Ceglieho výjezdy Marchisio a zprava to bude na zabití, protože Pepe a Motta je zkrátka zabijácká dvojice, zvlášť když z jejich strany bude hrát Robinho/Ronaldinho.

Reagovat
Pinturicchio

Já mám z Moma taky strach a chci, aby odešel, ale přecejen by to bylo člověk navíc, co by se věnoval čistě defenzivě. Při tom případném Milošově trestu mě ta pravá strana straší mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby se to zvládlo směrem dozadu. Raději 0:0, než 3:3

Reagovat
Pinturicchio

1:1 by bylo taky fajn, Alex, 89'

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně 0:1 z pohledu AC já bych rád tu nulu, ta je pro mě z tohoto zápasu nejpřednější ale když vyhrajeme 2:1, zlobit se nebudu

Reagovat
Pinturicchio

0:1 s tím Alexovým golem na konci, po parádním zápase plném šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl až příliš dokonalý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Amauri out na 2 týdny, to znamená AC, Salzburg a Cesena

Reagovat
Pinturicchio

Amauri je až podezřele často out a s přibývajícím věkem to bude jen horší. Prodal bych ho.

Reagovat
DelPiero137

Trebalo by zahrat tak ako hral Real. V strede pola tlacit, bojovat a hlave vela behat. Melo+Marchisio+Aqua nech to tam rozbijaju. Postrazit Pirla aby nemohol prihravat a utocnici budu odrezany od lopt. Verim ze ak im nevyde zaciatok zpasu, tak sa Ibra ani Ronaldinho, Robinho nebudu vracat pre lopty a vypomahat.

Moma nemusim, ale mozno by to stalo za zmienku aspon prvy polcas ho tam polsat aby to ubehal. Jeden polcas vydrzi behat a prihravok by sa mohol zdrzat

Reagovat
Tsigi

3:0, taková pěkná tradice. Nevidím důvod ji měnit

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeň na to plichta jak vystřižená

Reagovat
Tsigi

Ani náhodou. Juventus dostane. toho bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi až moc jistý v kramflecích, aby se ti nevymstilo My se jen tak nedáme

Reagovat
Tsigi

U mě to tak je, že když mám důvod být sebejistý, tak sebejistý jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už mám vsazeno

Reagovat
Pinturicchio

Žádné takové, letos vám budeme, pevně doufám, mnohem důstojněším soupeřem než loni.

Reagovat
10

děláš to složitější, než to doopravdy je v případě trestu pro Krasiće bude napravo Pepe/Malaka, v útoku místo Amauriho Alex...se současnou formou dua Amauri-Iaquinta bude opravdovým oslabením jen případně Miloš

Reagovat
Pinturicchio

No, celá ta pravá strana je díky Zdenově zranění pofidérní. To jsem nevěděl, že Jorge může i napravo. Tak v tom případě on tam, Claudio nalevo a útok Alex a Fabio

Reagovat
Mr.Jindros

Není to zas tak jednoduché... Miloš byl snad u všech gólů poslední zápasy...

Reagovat
10

mluvím o náhradě na jeho pozice, ne o jeho ofenzivním přínosu pro tým, tam není o čem...

Reagovat
Mr.Jindros

Bez Miloše, s ani ne průměrnýma oběma krajema obrany a bez hroťáka a s Qua-ou v útoku mám z AC docela strach.

Reagovat
10

Miloš dostal 2 zápasy, už je to potvrzený. Nedá se nic dělat, podle mě to zvládneme a bod uhrajeme.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, tak doufám, že podobným způsobem pak budou trestaní i ostatní.

Reagovat
M11

ok.. ale doufam ze takto budou trestani vsichni

Reagovat
Pinturicchio

Beztak v tom mají prsty Galliani a Berlusconi, mají z té soboty vítr

Reagovat
DelPiero137

Len dufam ze uhrajeme co najlepsi vysledok a ti dvaja dostanu aspon jednu mrtvicu! Toto je smiesne a v pecku. Po 8 kolach zacat trestat za simulovanie a aj to len jedneho hraca a zrovna pred derby AC-Juve... No nie je to nasmiech?

Reagovat
Pinturicchio

No, nechci působit jako paranoik, ale minimálně podezřelé mi to přijde taky.

Reagovat
Jajinek

Výsledky Fanty na foru...

Reagovat
Tsigi

Tomanatura válí

Reagovat
smazaný uživatel

B je aspon vyrovnanější

Reagovat
Jajinek

kádr má výborný no..

Reagovat
Tomanatura

Je prostě nejlepší Ne, sranda. Snad mu to tak půjde i nadále...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to zase prokaučoval

Reagovat
Yanek

Číst tady to jak je naše obrana tragická od fanoušků Juventusu mě fakt baví Uvidíme v sobotu...

Reagovat
Pinturicchio

Na to, že jste dostali jen o tři goly min a ta obrana vám fakt hoří ... no, moc srandovní mi to teda nepřijde ( zvlást vzhledem k tomu, že ta obrana už u nás pracuje dost solidne, pokud narážíš na tohle ).

Reagovat
Yanek

Sokratis nastoupil na stoperu poprvé za sezonu, poprvé vedle Nesty a hned v tak těžkém utkání. Bonera taky nehrává nalevo a Oddo hrál výborně, i když to byl jeho první zápas v Serii A v tomhle ročníku. V sobotu by měl nastoupit už Thiago, napravo by měl být Zambro a nalevo snad uzdravený Tonda. Vaše zápasy nesleduju, ale vzhledem k tomu, jak na tom jste v EL to asi žádnej med nebude.

Jinak jedinej hráč, kerej se mi z těch nových líbil byl Krasič, ale ten jeho krásnej pád ala Kristýnka moje myšlení o něm docela zhnusil.

Reagovat
Pinturicchio

EL byla, co se obrany týče, calcio v bledě-modrém. ( Ten začátek prostě nestál za nic, ted se to v rámci možností dost ustálilo a docela to klape, v posledních třech zápasech jsme dostali jediný gol a to jsme hráli s Interem, City a Salzburgem ( a gol dostali právě od těch papírově nejslabších ). Ted v Bologni další nula vzadu ( což vzhledem k útočné aktivitě Bologni není takové terno, ale tak počítá se )

Krasič je parádní, ale na to filmování mám stejný názor, kéž bychom ho z toho dokázali v Turíně "vyléčit". Jinak parádně hraje Melo ( vzhledem k tomu, jak hrál minulou sezonu, ho počítám jako nového hráče, respektive znovuzrozeného )

Moc dobře se chytil i Alberto Aquilani, ten je taky hodně platný ( a bude to, snad, ještě lepší ).

Jinak já spíš narážel na to, proč by Juventini nemohl napsat něco o tom, že vaše obrana hoří / hořela ( zvlást když je to pravda ... a navíc, slovo tragická nepadlo ) .

Ale rozhodovat se bude v sobotu na hřišti, takže uvidíme, kdo z koho.

Reagovat
DelPiero137

Co je toto za do oci bijuce, mafianske tahy?! Okatejsie pred vzajomnym zapasom sa to ani nedalo spravit! Co k tomu dodat? Jediny simulant je potrestany a dalsich 100 ich pobehuje beztrestne na ihrisku. Ako Calsiopolli.....

Robihno by mal byt rovnako potrestany za simulovanie uderu do tvare. A este z toho vznikla bitka.

AC som mal vzdy rad a bolo mi sympaticke, ale teraz dufam ze uhrame co najlepsi vysledok ale najnezasluzenejsi. Nech vyhrame absolutne nezasluzene a ten kto toto "zariadil" nech ho porazi na mieste!

Reagovat
smazaný uživatel

Příliš mnoho emocí, nech to být. Ukážeme vnitřní sílu týmu a uhrajeme dobrý výsledek i s Milošem na tribuně

Reagovat
Pinturicchio

Náš jednoznačně nejlepší hráč, tahoun a je právě před takovým zápasem potrestaný za přihrátí penalty? Nevím, nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Když budeme "plakat nad rozlitým mlékem", stejně se nic nestane. Zítra bude odvolání a pokud se nic nezmění, jakože nic nečekám, tak to zvládneme i bez Miloše. Je to jedno, nechme to být. Dřív nebo později bychom stejně nějaký ten zápas bez Miloše hráli (zranění, karty, kdo víc co ještě...). Jsme bez Miloše, bez útočníků, s pofidérní pravou stranou hřiště, ale co má být. Stejně nejméně bod urveme. Věřím tomu

Reagovat
Pinturicchio

Nebrečím nad rozlitým mlékem, jde o princip. V prvé řadě neměl Miloš nic takového dělat, jenže v tomhle trendu se 100% pokračovat nebude, protože takový Pippo nebo Robinho by se pak mohli zfleku vykašlat na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím že jde o princip, ale pokud sis nevšiml, už se po nás všichni vozí 4 roky. My můžeme jen s pokorou přijímat rány a jít postupně nahoru, i když nám házejí klacky pod nohy. Za úspěchy se holt platí. Pippo, Robinho, C.Ronaldo, Busquets a řada dalších, všichni by měli být potrestání, určitě. Ale nic s tím nezmůžeme. Díky tomuto případu můžeme při podobné příležitosti v calciu poukázat na tento precedens, který v našem případě vzniká. Víc s tím neuděláme.

Reagovat
Pinturicchio

Máš asi pravdu no. I když tohle "řezání" Juventusu je čím dál očividnější a táhne se s náma od chvíle, co jsme se vrátili do calcia. Nestačilo přerazení do "béčka", nestačilo odebrání titulů, nestačil odchod hráčů ze základu.

Srát na to, o to chutnější to sobotní vítězství bude, at z toho Tučnáka třeba klepne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Uznavam, velmi ma to nahnevalo a zbytocne emocie ktore mi nepomozu(asi som temperamentny ako ti Taliani ). Ale ako hovorite, netreba plakat nad rozliatym mliekom a treba hrat.

Len som si uz myslel ze je koniec tymto "nahodam" a hraje sa cestne v celej lige. Nechcem uz vidiet, riesit a pocuvat taketo zakulisne tahy ale venovat sa futbalu (ale samozrejme chcem vediet pravdu o Calciopolli a tym to pre mna konci).

Takto je to moc do oci bijuce....

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si, že loni dali trest Maiconovi na dva zápasy za čk, ten druhý byl proti Juve a Inter prohrál, předloni to stejné De Rossi, opět dostal 2 zápasy, opět druhý byl Juventus, opět prohra AS. Co se týče tohoto, tak si nemáte co vyčítat. Ber to jako pohled nezaujatého fanouška .

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle srovnání je naprosto zcestné...

Reagovat
Jajinek

třeba Adriano svého času dostal 2 zápasy za jedinou simulaci...sami jste tady měli přednášku na fandy Interu co se týče paranoidních věcí a nyní sami hledáte spiknutí, vždyť vám dokonce oba ty lety byly odpískány jako penalta.

Reagovat
10

ne všichni zdejší fanoušci Juventusu na to mají tenhle názor, tak to nezobecňuj

Reagovat
Jajinek

ok, to nemělo být zobecnění, jen že už jsou nejméně dva, tak jsem použil množné číslo...

Reagovat
Pinturicchio

Nikdo paranoidní není, tak to zase nehrot. Řekl jsem, že je to podezřelé, to je celé. ( A ten případ Adriano, to jsem sem pravděpodobně ještě nechodil ).

Reagovat
DelPiero137

Ja si ostatne pripady moc nepamatam. Ja som skomentoval tento konkretny, ze je to velmi podozrive. Ale uznam svoju prehnanu reakciu. Nabuduce napisem prispevok az na druhy den

Reagovat
smazaný uživatel

Já za tím spiknutí nehledám, je to jen další pičovina vedení Série A.

Na Adriana jsem si vzpomněl a zapátral v archivu, jaký měl kdo na to názor. Bohužel jsem tam našel jenom jeden.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/moratti-nechape-trest-pro-adriana-32769/

Reagovat
Jajinek

neřešilo se to tenkrkát spíš v souhrnu nebo tak něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem tam a nebylo tam nic.

Reagovat
10

Moratti na to měl víceméně stejný názor jako vedení Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké dva lety ? Jaké dvě penalty ?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

proč je to zcestné, Maicon ten trest dostal za řeči sudímu, takže to nebyl klasický trest po červené kartě. No a že jsi tu nechodil, když se to stalu Adrimu neznamená, že to nemůžu použít jako argument...

Reagovat
Pinturicchio

Nemůžeš, protože tím argumentuješ mimo jiné proti mně, ne? Je to zcestné, červená x simulace. Jak píšu výš, Miloš měl dodatečně dostat kartu, pokutu, ne dvojzápasový trest.

Reagovat
Jajinek

já argumentuju tím, že se tyhle tresty dávají, stalo se to samé už Adrianovi 3 roky zpátky...bože proč bych to nemohl napsat jen proto, že jsi ty sem nechodil? to mi vážně uniká.

Co se týče toho Maicona, tam nešlo ani tak o tu kartu ,ale o ten následný trest, který se někomu zdál podezřelý právě tak, jako vám Miloš, že přišel tak, aby vynechal důležitý zápas. Takže v téhoe fázi je to podobné. Jen prostě poukazuju na to, že se podobné věci děly i jiným týmům...

Reagovat
Pinturicchio

Nezájem, jde o to, co té kartě předcházelo. Hledej si v tom paranoiu, nebo co je libo, po třech letech a náhodou proti Juventusu a před tímhle zápasem. Nevidím jediný důvod, proč by měl Miloš pykat za chybu rozhodčího takovýmhle způsobem.

Reagovat
Jajinek

opět na věcné argumenty říkáš "nezájem". Takže končím.

Reagovat
Pinturicchio

A navíc, penaltu jsme tak jako tak neproměnili, pak nepískli jednu na Iaquintu, tohle měli vzít mimo jiné taky v potaz.

Reagovat
Jajinek

jestli ta penalta byla proměněá už by mělo být srdečně jedno...

Reagovat
Pinturicchio

Nemělo, žádnou výhodu jsme tím nezískali. Reálnou.

Reagovat
Jajinek

tady jde ale o to, že to byl jasný skok, tak to řešili...jeho první skok proti Lecce nebyl tak jasný, tak to prošlo, stejně tak prošel skok Lúciovi proti Bari...

a už poněkolikáté říkám, tyto tresty před důležitými zápasy jsou v Calciu bohužel běžné a postihují všechny týmy.

Reagovat
Pinturicchio

Ale dobře, já neříkám, že se to nestalo i někomu jinému ( ale stalo se, jak píše ital, po velice dlouhé době, viz. Adriano ).

Krasič "jen" skočil x Maicon dostal červenou. Nevidíš ten rozdíl? Kdyby byly tak běžné a skákání se trestalo důsledně, tak za chvíli budou hrát Serii Primavery.

Reagovat
Jajinek

Krasičův skok byl ale až moc markatní, stejně jako tehdá ten Adriho, navíc na sebe upozornil tím proti Lecce...

...no a do složitého porovnávání co je horší, jestli nadávka sudímu nebo skok ve vápně, se nemá cenu pouštět...

Sám víš, jak dopadl Sneijder po zatleskání v derby.

Reagovat
Pinturicchio

Jako uznávám, že asi vidím "stíny", kde nejsou, ale tohle mě maximálně vytočilo a přijde mi to hodně neadekvátní, vzhledem k tomu, co Miloš udělal. Vem si, že by se, ( třeba od tohohle jeho trestu ) fakt všechno a všude posuzovalo takhle přísně. Tím neříkám, že by se to divování mělo pouštět, to vůbec ne, ale vždyt by tam za chvíli fakt neměl kdo hrát ( čest vyjímkám, co hrají naprosto čistě ). Trest by měl odpovídat tomu, co hráč udělá.

( A penaltu proti Lecce bych do toho netahal, protože tu nohu tam ten hráč jednoznačně měl a "švihl" s ní proti Krasičově noze ve chvíli, kdy ho obcházel. )

Reagovat
Jajinek

tak to prostě ber tak, že si vybrali holt ten nejjasnější případ u hráče, který je tím pověstný no...

Reagovat
Pinturicchio

Co jiného mi zbyde ... držet hubu, fandit a doufat, že to zvládneme i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Za řeči jsou 2 zápasy normální, za simulování se to stalo poprvé po x letech.

Reagovat
Jajinek

jasný, ale klíčové je, v jaké faázi sezóny ten trest padl a co pak ten hráč zmeškal, jestli se v tom hrabeš, nenašel někde diskuzi k tomu Maiconovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že jsem patřil mezi ty, co se smáli paranoikům... Ale zkusím to najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu se zeptat? Proc Oddo prisel tak brzo na hriste?

Reagovat
Pinturicchio

Antonini tam měl dost nepříjemnou srážku s protihráčem a musel střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Thiago Silva s největší pravděpodobností proti Juve nebude.

Reagovat
Pinturicchio

Paráda.

Reagovat
panca

na co by tam byl kdyz nemaji utocnika?

Reagovat
Pinturicchio

Alex celému tomu vašemu slavnému triu, kvarteru ukáže, jak se hraje fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

sebevědomí vám pánové z AC nechybí

Reagovat
Pinturicchio

Tohle bude vyhecovanější než proti Interu

Reagovat
panca

vyhocovany to bude, ale ja osobne to beru uplne v poho. Nemam zapotrebi tady nadavat smrt juve atd

Reagovat
Pinturicchio

To já taky ne, v žádném případě. Zdravě vyhecované, ve vší slušnosti.

Reagovat
panca

jj jen kdyz da alex gol z vymyslene penalty, tak si zanadavam

Reagovat
Pinturicchio

Tak penalta nebude, jestli Milošovi neprojde to odvolání

Reagovat
10

Malaka taky umí

Reagovat
Pinturicchio

Já už ho proti Bologni viděl na zemi, jak si to tam hned po příchodu na hřiště prohodil mezi tou jejich bránící dvojkou. ... Alex sebou umí taky hezky plácnout, když chce ( jenže to udělá tak šikovně, že to faul je, at obránce chce, nebo ne ).

Ale snad se tomu vyhnem a Mílouše to taky odnaučíme.

Reagovat
10

myslím, že Miloše ten trest "vyléčí"...

Reagovat
Pinturicchio

Nic si nepřeju víc, taková facka ze začátku "Tak tohle teda ne". Pořád je to mladý kluk, mohl by se na takové věci vykašlat ( aby pak nedopadl jako Švancara, kterému nepísknou penaltu, ani kdyby mu zlomili nohu )

Reagovat
DelPiero137

Ja len dufam ze to nebude az moc vyhecovane. S AC sme zvykli odohrat pekne zapasy a respektovali sme sa. Ale na oboch stranach su kohuti kory to mozu zhorsit. U nas Momo a Melo sa vedia lahko vytocit v na strane AC Ibra a Boateng.

Dufam ze bude co najmenej diskutabilnych situacii a nebude to mat podobny priebeh ako finale minulorocnej Coppa Italia. Take zapasy nemam rad...

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že to bude v pohodě, jak tady, tak na samotném San Siru.

Reagovat
panca

to je spravne byt zdrave sebevedomy

Reagovat
10

to ano, ale říkat, že nemáme útočníka se zdravým sebevědomím nemá co dělat ale on vám to Alex v sobotu ukáže, až vám tam šoupne dva fíky

Reagovat
panca

to bylo takovy maly popichnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Silva s největší pravděpodobností proti Juve bude.

Reagovat
Pinturicchio

500. pro omilostnění Miloše a tři body pro Juventus ze zápasu proti AC.

Reagovat
Francesco Totti AS

hlavně že všichbi odsuzujou video ve fotbale!!! vždyť posouzení Krasičova "pádu" bylo posouzeno až po zápase podle videa!!! .....A na co je teda na hřišti ten rozhodčí...ten nic neviděl a odpískal penaltu...a tím to podle mě hasne...nevím proč by se to mělo řešit po zápase ješte navíc když to ani neovlivnilo zápas...fanda Juve nejsem a zápas s Bolognou sem taky neviděl ale tohle je vůči Juve trochu nespravedlivé.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele