MORATTI NECHÁPE TREST PRO ADRIANA

20.04.2007, 12:38
Aktuality
V Itálii se opět mluví o Adrianovi. Po jeho nočních výletech a návrzích na výměnu do Barcelony nebo Fiorentiny je na pořadu dne nafilmovaný pád. Ten brazilský útočník předvedl ve středečním utkání proti AS Řím a stihl ho za něj tvrdý trest...

Na začátku druhého poločasu středečního utkání si Adriano v pokutovém území zpracoval přihrávku od Zlatana Ibrahimoviče, počkal si, až se k němu přiblíží brankář Doni a když mezi nimi byla zhruba půlmetrová vzdálenost, upadl bez jakéhkoliv kontaktu na zem. Rozhodčí Trefoloni mu jeho hereckou scénku spolkl i s navijákem, Donimu udělil žlutou kartu a nařídil penaltu, kterou proměnil Materazzi.

Inter do této chvíle prohrával 0:1 a byl horším týmem, vstřelená branka ho však povzbudila a dlouho sahal po vítězství, které by znamenalo zisk titulu. Jenomže hosté byli proti a spravedlnosti nakonec bylo učiněno za dost. V 89. minutě se trefil Totti a vítězství Římanů pak v nastaveném čase potvrdil Cassetti. Disciplinární komisi to ale nestačilo a Adriana potrestala zákazem startu v následujících dvou ligových zápasech.

"Rozhodnutí suspendovat hráče je komedií, je to holý nesmysl," zlobí se prezident Interu Massimo Moratti. "Čeho tím chtějí dosáhnout? Přeji si, aby zapomněli na minulost. Penalta to nebyla a já jsem byl první, kdo to řekl, ale dvouzápasový trest je absurdní. V Reggině nám nebyla odpískána jasná penalta, jejich hráč by tak možná taky měl být potrestán. Samozřejmě toto je provokace, ale také příklad zdůraznění absurdity některých rozhodnutí," pokračuje dále Moratti.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*ital

No nevím.Na jedné straně by hráči za simulace měli být trestáni,ale na druhé straně,dostal by trest,kdyby to sudí nepískl?Protože takvou penaltu by snad nikdo jiný nepískl.Už na první pohled bylo jasný,že to nasimuloval,jsem v první chvíli myslel,že mu dává žlutou.Nevíte,jaký trest dostal sudí?V první řadě měli potrestat jeho.

Reagovat
HOST*merengues

suspendováno bylo 7 hlavních (včetně Paparesty a Racalbuta) a 2 asistenti, Trefoloni tedy ne, což je zajímavé, ale těch přehmatů a záhadných penalt bylo v tomto kole až moc...

Reagovat
Slejdy

je spekoun simulant .. jeste ze tam vyhralo AS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele