8. kolo
24.10.2010 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Chievo Verona - AC Cesena 2:1

Chievo hrálo s Cesenou dlouho remízový zápas, po poločase byl stav 1:1 a ten vydržel až do 92. minuty. Pak však úřadoval Thereau a vystřelil pro domácí Flying Donkeys tři body. Cesena tak zaplatila za Von Bergenovo vyloučení.

Stedio Bentegodi vidělo první šanci ve čtvrté minutě, Thereauova patička našla Gelsona Fernandese, jenž svojí střelou nechal vyniknout Antonioliho. Mariano Bogliacino pak posílal za obranu Constanta, jenže toho zradilo zpracování, a tak nemohl sám na branku pokračovat. Dalekonosný volej předvedl v hostujícím dresu Parolo a Sorrentino se musel činit.

Domácí fanoušci na gól na jejich stadionu čekali od 29. srpna a dnes se konečně dočkali. Ve 30. minutě se po Pellissierově asistenci trefil netradiční střelec Cesar. Cesena se ale nevzdala a tlačila za vyrovnáním. Giaccherini ale Sorrentina nepřekonal. Na druhé straně znovu hrozil Cesar, ale tentokrát jeho hlavičku Antonioli zneškodnil. Hostům nakonec k vyrovnání stavu pomohl soupeř. Domácí trestuhodně při rohovém kopu nepokryli Jimeneze a jeho ránu tečoval Guana a nešťastně překonal Sorrentina.

Do druhé půle se vybíhalo za stavu 1:1 a všichni se asi divili, když si další šanci vypracoval Cesar, jenže před dnešním zápasem v Itálii nikdy neskóroval. Dnes byl ale očividně při chuti. Antonioli byl i tentokrát úspěšný. Pellissier byl dalším, kdo mohl vrátit Chievu vedení, ale míč si dobře nezpracoval a Antonioli měl pak ulehčenou práci.

Dvě minuty před vypršením základní hrací doby byl po druhé žluté kartě vyloučen Von Bergen, jenž tak nemohl sledovat, jak Chievo ve druhé minutě nastavení získává zápas ve svůj prospěch. Tři body domácím zajistil přesnou ranou Thereau.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele