8. kolo
25.10.2010 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

SSC Neapol - AC Milán 1:2

V dohrávce kola italské ligy zvítězil AC Milán na horké půdě Neapole 2:1 a dostal se na druhou pozici. O branky vítězů se postarali Robinho a Ibrahimovič, přičemž pokaždé přihrával Oddo. Domácí v závěru vývoj zdramatizovali, trefil se Lavezzi. Už v prvním poločase byl vyloučen Pazienza.

O první rozruch se postaral Robinho, s jeho první střelou ale neměl De Sanctis vážné problémy. Při jeho druhém pokusu však byl brankář Morgan De Sactis bezmocný, střídající Oddo mu totiž přesně přihrál a Robinho z voleje otevřel skóre utkání - 1:0 pro AC Milán. Neapol se ale nepoložila a sama měla velké množství šancí. Cavani z dobré pozice přestřelil a Marek Hamšík sám před brankou nedal. Hamšík byl hlavní postavou i následujícího okamžiku, kdy odcentroval před branku, kde ale nikdo z hráčů Neapole nezasáhl. První poločas pokračoval šancí Pata, jeho individuální akce skončila střelou nad, přestože mohl mladý Brazilec posouvat na lépe postaveného Ibrahimoviče.

Diváci se na stadionu San Nicola rozhodne nemohli nudit. Bohužel domácí Tifosi vůbec nepotěšil Pazienza, ten obdržel na sklonku první půle druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Pro Neapol se celá situace stala hodně složitou, přesto měla ve druhém poločase spoustu příležitostí minimálně na vyrovnání. Ještě v nastavení sahal po vyrovnání Lavezzi, Abbiati však předvedl neuvěřitelný zárkok.

Hned z kraje druhé půle se mohl o vyrovnání postarat Lavezzi, jenže opět neměl srovnaná mířidla. Odpovědí mělo být zakončení Ibrahimoviče, brankář De Sanctis si ale poradil. Pak přišla další velká chvíle brankáře Abbiatiho. Milánská jednička se zaskvěla už v prvním poločase a i teď předvedla proti Hamšíkovi parádní zákrok. Naples zahrávali jen rohový kop. Utkání bylo hodně otevřené a vůbec nebylo znát, že domácí hrají v oslabení. Zvýšit vedení milánských doslova měl Pato, De Sanctis proti němu rychle vyběhl a zmenšil mu střelecký úhel.

Druhá branka Rossoneri se přeci jenom dostavila, Massimo Oddo opět z pravé strany přesně přihrál a Ibrahimovič se hlavou nemýlil - 2:0 pro AC Milán. I za tohoto stavu se Neapol nehodlala vzdát a šance na obou stranách pokračovaly. V 78. minutě nechala milánská obrana zakončit Lavezziho, ten dokonce upadl a ještě se rychle zvedl a dloubákem přehodil Abbiatiho - 2:1. Zápas se tím dosti zdramatizoval a na hřišti také vzplanuly emoce. Znovu o dvě branky to mohlo být po střele Flaminiho, jenže celá akce skončila jen rohem. O chvíli později zase pálil vedle Seedorf. AC Milán výsledek uhájilo a postoupilo na druhé místo před konkurenční Inter Milán.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (17)

Přidat komentář
Tomtaf

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

0-2AC MILAN,forzza Rossoneri....

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Forza Millano:

Reagovat
smazaný uživatel

SSC Neapol 1 - 2 AC Miláno

Góly:Hamšík,Ibrahimovič a Ronaldinho

FORZA MILAN

Reagovat
cresposuper

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ac 1-0 Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze se AC probudi a bude to tam padat!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
satan_666

z čeho sou ty hráči zraněný,snad ne z procházky na Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Robinhoooooo !

Reagovat
smazaný uživatel

yes ac vyhra:)

Reagovat
smazaný uživatel

perfektny vysledok len sa mi troska nepacila hra utocnikov moc hrali na seba a nie pre kolektiv..... Boateng super vykon :)

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. normálne som nahnevaný na Pata. bol príliš sebecký. ale aj ostatný sa "predviedli". keby si každný z nich vtedy keď mohol a MAL prihrali navzájom, tak každý z nich mohol ešte po góle pridať..

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ale PATO hrozn zapas mysilm ze DInho by zahral lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě kde se daj sledovat zápasy serie A? Někde na satelitu nebo na netu? Poraďte prosím, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

digi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele