8. kolo
24.10.2010 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

US Lecce - Brescia Calcio 2:1

Lecce doma přehrálo v souboji nováčku Brescii 2:1 a v tabulce si výrazně polepšilo. Branky zaznamenali Ofere, Di Michele, a ze strany hostí Caracciolo. Výhra Lecce mohla být ještě vyšší, kdyby proměnil pokutový kop David Di Michele.

Ve 13. minutě si hosté vypracovali první příležitost utkání. Kone odvedl dobrou práci a po něm Caracciolo nechal vyniknout zákrokem brankáře Rosatiho. Lecce si z tohoto varování nepoučilo a Caracciolo měl zanedlouho na kopačce další šanci, tu tentokrát využil a brankáře Rosatiho překonal - 1:0 pro Brescii.

Aktivnější Brescia nadála pokračovala v ofenzivním snažení, Lecce to mělo dost těžké, jediným zajímavým okamžikem ze strany domácích byla žlutá karta Mesbaha za simulování. Těsně před koncem prvního poločasu se dočkali i domácí, Ruben Olivera byl blíízko kýženého vyrovnání, ovšem zastavilo ho břevno.

Po změně stran se domácí dočkali vyrovnání, Guillermo Giacomazzi nabídl premiérovou trefu pro Ofera, a ten nepohrdl - 1:1. O chvíli později došlo k obratu, ještě než se tak stalo mohl tuto proceduru urychlit Di Michele. Mesbah byl v pokutovém území faulován Martinezem, jenže penaltu Di Michele nedal. David Di Michele si vše vynahradil o minutu později, kdy levačkou překonal Sereniho - 2:1 pro Lecce.

Brescia se nehodlala s tímto obratem smířit, Eder se ocitl v situaci jeden na jednoho, Rosati však domácí uchránil. Tlak Brescie byl v závěru velký, jenomže Lecce ho přečkalo a zvítězilo v důležitém utkání 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele