Serie A - preview 8. kola

23.10.2010, 10:59, aktualizováno 25.10.2010, 08:33
Previews
AC Milán se bude snažit v pondělní dohrávce tři body, aby v tabulce přeskočil městského rivala Inter. Nebude to však mít vůbec jednoduché. Rossoneri hrají na horké půdě Neapole, odkud se body vozí těžko.
SSC Neapol - AC Milán  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávka italské ligy nabídne zajímavou podívanou. Na stadionu San Nicola totiž změří síly SSC Neapol s favorizovaným AC Milán. Oběma týmům se v evropských pohárech nedařilo a o to více se budou výsledky snažit napravit v rámci italské soutěže.

Neapol si ve čtvrtek připsala už třetí bezbrankovou remízu a postup či nepostup ze základní skupin Evropské ligy je stále otázkou. Mazzarriho svěřencům se střelecky nedaří, což ale úplně neplatí o Serii A. Naples si v minulém kole přivezli bod z Catanie, čímž navázali na výhru nad AS Řím. V tomto kole přivítají "Napolitani” jiný slavný celek AC Milán.

Rossoneri ale v evropské soutěži, přesněji v Lize mistrů, také neoslnili. Proti Realu Madrid předvedli bídný výkon a zcela zaslouženě prohráli. Další výhlídkou je Neapol, na San Nicola to bude rovněž velmi obtížné.

"Proti Realu Madrid jsme udělali mnoho chyb, začali jsme s napětím a strachem. V takových to zápasech musíte ukázat charakter a my jsme to neudělali. Chceme se dostat zpátky na trať a uvidíte, že proti Neapoli odehrajeme dobrý zápas,” nechal se slyšet Alexandre Pato.

Domácím bude scházet Lucarelli a vykartovaný Cannvaro. Mnohem větší problémy má s marodkou Milán. Kapitán Ambrosini stále není fit, mimo jsou i Jankulovski, Silva, Abate, Zambrotta a dokonce i Ronaldinho, nad jeho startem visí otazník.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Aronica, Campagnaro - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Hamsik, Lavezzi - Cavani
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Nesta, Sokratis, Antonini - Boateng, Pirlo, Flamini - Robinho - Pato, Ibrahimovic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.05 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Parma FC - AS Řím  (neděle 12:30)
Kádry týmů Parmy a AS Řím by měly podle předpokladů bojovat o pohárovou Evropu. Ovšem jejich situace je v úvodu sezony zcela opačná, Parma se dokonce utápí v sestupových vodách, Vlci jsou třináctí.

Pouhých šest bodů v sedmi zápasech - to je bilance Parmy. Severoitalský celek vykročil do sezony dobře, hned v prvním utkání vyhrál, jenomže od té doby to jde s Marinovými svěřenci z kopce. Naposledy se Parma pakovala z Ceseny se ziskem jednoho bodu. Proti nováčkovi soutěže to však bylo málo. O tom, že Parma potřebuje body, nejsou pochybnosti.

"Proti Římu musíme doma za každou cenu vyhrát. Na startu sezony jsme měli trochu smůlu, ale už se zotavujeme. Musíme hrát s touhou vstřelit o jednu či o dvě branky více než soupeř," prohlásil bulharský střelec ve službách Parmy Valerij Božinov.

AS Řím letos podává rozporuplné výkony, v jednom zápase dokáže zazářit a zvítězit, jenže hned v následujícím propadnout a prohrát. Tolik jsou výkony římských Vlků nevyrovnané. Další šok prožili římští Tifosi v Lize mistrů, kdy jejich miláčci absolutně propadli a s Basilejí doma ostudně prohráli. Porážka přišla zrovna v době, kdy Giallorossi v domácí soutěži udolali Janov 2:1.

"Zase jsme se posunuli o krok zpět. Věci nejsou v pořádku a pro nás to znamená jen to, že musíme usilovněji pracovat," nechal se slyšet Claudio Ranieri.

Galloppa, Paloschi a Paci, ti všichni budou Parmě scházet, posledně jmenovaný je suspendovaný. Římané se zase na severu Itálie představí bez ofenzivního dua Menez - Adriano.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Antonelli - Valiani, Dzemaili, Gobbi - Giovinco, Crespo, Marques
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lobont - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Castellini - Taddei, Brighi, Pizarro, Vucinic - Totti, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.20 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Juventus FC  (neděle 15:00)
Pro tři body si na stadion Renato Dall'Ara jede Juventus. Staré dámě se podařilo třikrát neprohrát a vypadá to, že by se mohlo blýskat na lepší časy. Boloňa se ale zvučnějšího soupeře nebojí, také jejím cílem budou body.

Až do zápasu s Palermem vykazovala Boloňa velice slušnou formu a s mnohem zvučnějšími soupeři získávala body. Jenomže na sicilské půdě, přesněji na stadionu Renza Barbery, přišel zkrat a porážka 1:4. "Obdrželi jsme příliš mnoho chvály a nyní se musíme vrátit k týmu, jakým jsme byli na začátku sezony. Hráči musejí být pokorní," prohlásil po špatném výsledku s Palermem trenér Boloni Malesani.

Boloňa ale hlavu nevěsí a věří, že hned v dalším kole porážku napraví a získá nějaký ten bod. Soupeřem ale bude věhlasný Juventus, Boloňa ho za posledních deset let nedokázala ani jednou porazit.

Bianconeri mají za sebou další nepříliš vydařené vystoupení v Evropské lize. Juventus totiž potřetí v řadě remizoval - s rakouským Salcburkem 1:1. Celkově ale vypadá situace Staré dámy poměrně dobře. V Serii A tým trenéra Luigiho Delneriho už tři kola neprohrál, po výhře nad Cagliari přišla cená remíza s Interem Milán a pak drtivá výhra 4:0 nad nováčkem z Lecce. Juventus by v tomto tempu rád pokračoval a ze hřiště Boloni si odvezl pokud možno všechny tři body.

Boloni bude scházet jednak vykartovaný Perez, ale také Esposito a Della Rocca. Juventus na tom není rozhodně lépe, už tak rozsáhlá marodka se obohatila i o Zdeňka Grygeru. Jenom pro připomenutí, zranění jsou Buffon, Traoré, Rinaudo a Lanzafame.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Portanova, Britos, Rubin - Radovanovic - Buscé ,Mudingayi, Ekdal, Paponi - Di Vaio
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio - Amauri, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.33 - 3.60 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - AC Cesena  (neděle 15:00)
Přestože Chievo i Cesena odstartovaly do nové sezóny slušně, ani jeden tým nemyslí na nic jiného než na záchranu. Ostatně Cesena je outsiderem celé soutěže a ani Chievo nemá nic jisté.

Chievo naposledy prohrála v Miláně a na vítězství čeká už tři kola, přesto nadále drží slušnou osmou pozici. Kouč Stefano Pioli může vybírat prakticky z kompletního kádru, chybí jen Luciano a Marcos De Paula. Před zápasem se ještě rozhodne o stavu Gennara Sarda.

"Musíme se na zápas s Cesenou plně koncentrovat, protože to je zápas s přímým konkurentem v boji o udržení, což je pro nás důležité," prohlásil obránce Andrea Mantovani.

Ani Massimo Ficcadenti, kouč Ceseny, nemusí řešit mnoho absencí. Mimo hru bude pravděpodobně jen Igor Budan. Cesena minulý týden po třech zápasech konečně bodovala, remizovala 1:1 s Parmou a je dvanáctá.

"Po těch porážkách jsem se bál, aby nám to neublížilo po psychické stránce. Proti Parmě jsem ale viděl, že to bude dobré," poznamenal Ficcadenti, jenž má znovu k dispozici Giuseppeho Colucciho.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Cesar, Andreolli, Mantovani - Fernandes, Marcolini, Constant - Bogliacino - Moscardelli, Pellissier
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Benalouane, Nagatomo - Parolo, Colucci, Caserta - Giaccherini, Bogdani, Jimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Omíláme to každé kolo, ale v případě Janova to zatím stále nejde jinak. Grifové totiž nadále zůstávají po velkém přestupovém létě značně za očekáváním a kouč Gian Piero Gasperini by měl se svými svěřenci konečně pořádně zabrat. Šanci na reparát má v neděli proti Catanii.

Janov má po sedmi kolech jen dvě výhry a dvě remízy, to stačí pouze na 11. místo. Grifové sice v létě za posily hodně utráceli, ale několik nových tváří se zatím ještě zcela neadaptovalo a nepodává ideální výkony. I proto sází Gasperini stále na staré známé jako Sculliho, Milanetta a Rossiho.

V týdnu hrál Janov pohárové utkání s druholigovým Grossetem a až Luca Toni mu v prodloužení zajistil postup. A zatímco Gasperini zápas nazval užitečným, prezident Enrico Preziosi ho označil za otřesný. Naznačuje to menší rozbroje mezi dvěma hlavními muži? Uvidíme, jak dlouho ještě bude mít Preziosi trpělivost.

Hodně podobnou bilanci jako Janov má také Catania, ta má jen místo třech proher tři remízy a v tabulce je o dvě pozice výše. Rossazzurri rovněž nepodávají zrovna vyrovnané výkony, ale narozdíl od nedělního soupeře nejsou svazováni velkými očekáváními.

Marco Giampaolo zůstal u pro Catanii typické útočné hry. Jediným problémem je zatím proměňování šancí. Catania sice poslednímu zápasu s Neapolí dominovala, jenže neproměnila několik svých šancí, a tak se musela spokojit s remízou.

K absencím toho řekněme jen tolik, že Janovu chybí Miguel Veloso, Boško Jankovič a Rodrigo Palacio, Catania postrádá trio Blažej Augustyn, Fabio Sciacca a Pablo Ledesma.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Chico, Dainelli, Ranocchia - Rafinha, Rossi, Milanetto, Criscito - Rudolf, Toni, Mesto
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano - Delvecchio - Mascara, Izco, Biagianti, Ricchiuti - Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Lazio bude na domácím Olympijském stadionu hájit první místo v tabulce. Soupeřem Biancocelesti bude Cagliari, kterému se příliš nedaří, po sedmi kolech je sardinský klub až šestnáctý.

Kdo by to byl býval čekal, že Lazio bude po sedmi kolech vést Serii A s náskokem dvou bodů. Biancocelesti ale zatím narozdíl od minulých sezon předvádějí skvělé výkony a na samotné špici jsou zcela zaslouženě.

"Vykročili jsme tou správnou nohou, byli jsme odhodláni odrazit se od zklamaní z předchozích ročníků. Jsme ve skvělé pozici a na skvělém místě, musíme ukázat svojí sílu a jít od zápasu k zápasu," prohlásil kapitán Lazia Tommaso Rocchi. A má pravdu, Lazio v dalším kole hraje doma proti Cagliari a nejspíše jen vítězství by udrželo římský celek v čele i po tomto kole.

Fotbalistům Cagliari se zatím nedaří podle představ, nicméně poslední utkání s Interem hodně napovědělo, že by to do budoucna nemuselo být tak zlé.

"Moji hráči dali do zápasu s evropskými šampióny všechno, a pokud takto budeme pokračovat, výsledky se jistě dostaví," reagoval na zápas s Interem trenér hostí Bisoli. Jenže další zápas sehrají jeho svěřenci na půdě dosud vynikajícího Lazia. Sardinský celek se ale nebojí, s Laziem má vyrovnanou bilanci a v Římě s tímto soupeřem naposledy prohrál před třemi lety.

Edy Reja má k dispozici takřka kompletní kádr, jedinými ztrátami jsou absence Meghniho a Cavandy. Ani Cagliari se neobejde beze ztrát, Ragatzu, Pisano a Conti, ti všichni budou chybět.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Brocchi, Matuzalem, Mauri - Hernanes - Rocchi, Floccari
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Ariaudo - Biondini, Nainggolan, Lazzari - Cossu - Acquafresca, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
US Lecce - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
V souboji dvou nováčků přivítá Lecce Brescii. Sezóna se zatím vyvíjí lépe pro hostující celek, který je o několik příček v tabulce výš, ovšem rozdíl mezi Lecce a Brescií činí pouhý bod. Utkání nemá favorita.

Lecce nebude na minulé kolo vzpomínat v dobrém. Svěřenci trenéra Di Cania totiž obdrželi od Juventusu debakl 0:4. V letošním ročníku Serie A už to byla druhá drtivá porážka, tu první obdrželi domácí od AC Milán, se kterým prohráli také 0:4. Pochopitelně pro trenéra Di Cania je to velmi nepříjemná věc, nicméně sezona má dokonce ještě spousty kol.

"Musíme na tuto porážku zapomenout a soustředit se na neděli a na tříbodový zisk proti Brescii," poznamenal trenér domácího výběru Di Canio. Lecce je v současnosti na šestnácté pozici, jen o bod před sestupovými příčkami.

To Brescia je na tom o něco lépe, bodů sice nemá o moc víc, ovšem pohled na tabulku je z jejího pohledu příjemnější. Brescia je totiž desátá a s tímto umístěním by byli na konci sezony všichni spokojeni. Důvod ke spokojenosti však nepanoval po posledním kole, kdy Iachiniho svěřenci podlehli nejtěsnějším rozdílem 0:1 Udinese.

"Měli jsme spousty brankových příležitostí, a kdybychom od začátku sezony alespoň padesát procent z nich proměnili, byly bychom na ještě lepším umístění," bědoval na bídnou koncovku svého týmu trenér Iachini.

Oba týmy se velmi dobře znají, loni i předloni spolu hrály druhou nejvyšší soutěž a za ty tři roky vyhrálo Lecce pouze jedno jediné utkání. Jedinou absencí domácích je Reginiussen. Co se týče hostujícího celku, tak chybět bude Berardi a dvě utkání si musí odpykat Diamanti.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Rispoli, Ferrario, Fabiano, Mesbah - Grossmuller, Giacomazzi, Piatti - Olivera, Corvia, Di Michele
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Zambelli, Zebina, Martinez, Dallamano - Hetemaj, Budel, Baiocco - Kone - Possanzini, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.05 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Palermo se sice v tabulce pohybuje poměrně vysoko, ale Udinese bude chtít využít jeho pohárového vytížení a z nedělního zápasu si odnést tři body. Poslední dva zápasy Udinese vyhrálo a v osmém kole by rádo konečně uteklo ze sestupových pozic.

Mužstvo kouče Francesca Guidolina se v posledních zápasech konečně trochu zvedlo a sedmi body ze třech zápasů, které byly vůbec prvními v sezóně, se možná nastartovalo k lepším zítřkům. Výkony ještě zdaleka nejsou ideální, o čemž hovoří i prohlášení Guidolina po těsné výhře v Brescii. "Nezasloužili jsme si vyhrát," řekl dokonce trenér Udinese.

Největším problémem je v Udinese střílení branek. Loni od toho měli Di Nataleho, nejlepšího střelce ligy, ale letos se vůbec nedaří, v sedmi zápasech dali hráči pouhé čtyři branky. Jediné vítězství navíc přišly proti nováčkům ligy, což také o lecčems svědčí.

Hosté z Palerma v lize drží čtyři zápasy bez prohry, jenže ve čtvrtek doma vyhořeli s CSKA Moskva, v Evropské lize prohráli 0:3. Teď se ale musí přeorientovat zpět na Serii A, kde budou mít čerstvé Iličiče a Bacinoviče, kteří v týdnu nenastoupili. Mimo je stále Fabrizio Miccoli. Všichni opět čekají, jaký účinek bude mít na Palermo náročný program, speciálně pak na Javiera Pastoreho, jenž je letos jasným tahounem týmu, ale proti CSKA byl vyloučen.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Coda, Zapata - Isla, Inler, Asamoha, Pasquale - Sanchez - Di Natale, Denis
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Munoz, Goian, Balzaretti - Migliaccio, Bacinovič, Nocerino - Pastore, Iličič - Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.10 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Ve středečním duelu Ligy mistrů málem Inter přišel o pohodlné vítězství a něco podobného nebude chtít dopustit proti Sampdorii, která v neděli zavítá na San Siro. Pro obhájce titulu to ale nebude žádný snadný zápas.

Vraťme se ale ještě ke středečnímu výbuchu Nerazzurri v závěrečných minutách duelu s Tottenhamem. Inter sice už po 35 minutách vedl po skvostné jízdě 4:0, jenže ve druhé půli dal tři prakticky totožné branky Gareth Bale a Inter pořádně vystrašil. Více už naštěstí pro černomodré Tottenham nestihl.

Nicméně se začalo spekulovat, zda je obrana pod Rafou Benítezem stále tak pevná, jako byla poslední sezóny. To však ale asi ukáží až další zápasy. Do sestavy Interu se vrací Goran Panděv a Esteban Cambiasso. První jmenovaný nahradí v základní sestavě Biabianyho, jenž ho zastupoval a Cambiasso nastoupí místo Stankoviče, jenž si poranil lýtko. Na lavičce by měl figurovat také Thiago Motta, u něhož byla obava z návratu zranění. Ale vše by mělo být v pořádku.

Sampdoria, jenž se v neděli v Miláne ukáže, je sice sedmá, ale minulý týden zaznamenala teprve druhou výhru v sezóně, když porazila Fiorentinu. Právě na tomto vítězství by ale ráda stavěla, nicméně zápas s Metalistem Charkov v Evropské lize ukázal, že je ještě na čem pracovat. Blucerchiati totiž prohráli 2:1, ačkoliv hrál soupeř velkou část druhého poločasu o desíti.

Na Ukrajinu však necestovali Angelo Palombo a Giampaolo Pazzini, aby byli čerství právě na Inter. Mimo jsou ale Lucchini a Semioli, kteří se zranili v duelu s Fiorentinou. Na stoperovi by se měl objevit Massimo Volta, o místo na pravém kraji zálohy pak budou objovat Marilungo s Komanem.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cambiasso - Panděv, Sneijder, Coutinho - Eto'o
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Volta, Ziegler - Koman, Palombo, Poli, Guberti - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.55 - 6.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AS Bari  (sobota 20:45)
Bída a zoufalství. Bohužel, právě tato označení se hodí k současné Fiorentině. Co taky jiného říct k poslednímu místu a pouhým pěti bodům ze sedmi zápasů, čím se Viola může "chlubit". A pokud v sobotu neporazí na domácí půdě Bari, situace bude kritická.

O své místo by se pak již mohl strachovat i kouč Siniša Mihajlovič, jehož pozice byla doteď poměrně silná. Pro někoho to bylo celkem překvapení, protože loni bylo v tuto chvíli odvoláno už pět trenérů! A je otázkou, jak dlouho ještě vedení Fiorentiny vydrží.

Mladý a ještě nezkušený Mihajlovič totiž před sezónou vyhlašoval, jak Fiorentinu vrátí do Ligy mistrů, ale zatím to vypadá spíše na boj o udržení. A za fialovým neúspěchem najdeme několik faktorů - přestupové léto nevyšlo podle představ, neustále se neztenčující marodka a krutý úvodní los.

Přesto však stále mluvíme o Fiorentině, která by se do podobné situace vůbec neměla dostat. Není tedy ještě Mihajlovič pro podobnou pozici připraven? Když 41letý Srb v létě nahrazoval Cesare Prandelliho, měl za sebou pouhých jedenáct měsíců koučování a nikdo nevěděl, co od něj může čekat. A je tohle tedy výsledek jeho práce?

A trenérskou židličku může ještě více Mihajlovičovi podkopat Bari, které však zatím také nehraje úplně podle představ. Poslední dva zápasy Galletti prohráli a jsou čtrnáctí. Jenže Serie A je natolik vyrovnaná, že vítězství je může katapultovat až na pohárové pozici, stejně jako výhra do pásma sestupu. Ačkoliv možná Bari chtělo být po sedmi kolech výše, po letních ztrátách Ranocchii, Bonucciho a Meggioriniho nemůže být úplně nespokojeno.

A narozdíl od Fiorentiny nemají hosté žádné zdravotní problémy. To Fiorentina postrádá Stevana Jovetiče, Cristiana Zanettiho, Gaetana D'Agostina a Juana Vargase. Stále v trestu je Adrian Mutu, na jehož návrat všichni čekají jako na smilování.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Gulan - Marchionni, Donadel, Montolivo, Santana - Ljajič - Gilardino
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A. Masiello, Parisi, S. Masiello - Alvarez, Gazzi, Almiron, Ghezzal - Barreto, Castillo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio751110:516
2.AC Milán742111:514
3.Inter Milán74219:314
4.SSC Neapol733113:912
5.Juventus FC732216:911
6.Città di Palermo732214:1011
7.UC Sampdoria72419:710
8.Chievo Verona73139:810
9.Calcio Catania72328:79
10.Brescia Calcio73047:99
11.Janov CFC72237:98
12.AC Cesena72235:88
13.AS Řím72237:128
14.AS Bari72236:118
15.US Lecce72235:128
16.Cagliari Calcio71427:67
17.Bologna FC71428:127
18.Udinese Calcio72144:97
19.Parma FC71336:86
20.ACF Fiorentina71247:95

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (519)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele