8. kolo
24.10.2010 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - AS Řím 0:0

Nedělní porci italské ligy odstartoval zápas Parmy s AS Řím a bohužel diváci se branek nedočkali. Remíza 0:0 však pro oba týmy nic neřeší, Parma zůstává v sestupovém ohrožení.

O první rozruch se postarali domácí borci, jmenovitě Marques. Brankář Říma Bogdan Lobont předvedl proti jeho střele parádní zákrok, míč prsty vytáhl nad břevno. Do zakončení se dostali také Morrone a na straně hostí Borriello, ani jeden z nic však nebyl úspěšný.

Brankář Parmy Mirante se musel mít na pozoru při přímém kopu Francesca Tottiho, kapitán Vlků však minul a Mirante nemusel zasahovat. Ve 39. minutě byl blízko domácí Marques, zblízka ale trestuhodně netrefil. Na tom, že poločas skončí 0:0, nic nezměnilo dobré zakončení Borriella, Mirante se totiž po jeho voleji vytáhl.

O přestávce udělal Claudio Ranieri překvapivou změnu, rozhodl se stáhnout Tottiho a nahradit jej bývalým hráčem Parmy Simpliciem. Jenomže úspěch to nepřineslo, Mexes sice efektivně střihl nůžky ale branka nepadla.

Čtvrthodiny před koncem napřáhl ze střední vzdálenosti Simplicio, jenomže jeho pokus byl hodně nepřesný. Parma se rozhodně s remízou nehodlala spokojit a Řím do závěrečného hvizdu hodně trápila. Nicméně Giallorossi neinkasovali a z Parmy si odvážejí bod. Remíza 0:0 však pro oba celky nic neřeší.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

když se podívám na zápasy z předminulých let tak musíme vyhrát....ale nepodceňujme soupeře...zkusme navázat na Janov ale důležitý bude ještě zápas s Basilejí.....FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dost, tohle už nemá obdoby. Vučinič neumí přihrát, Brighi je tam jak namalovanej, Cicinho, se kterym se ani nepočítalo, hrál pravýho záložníka, Baptista s největší šancí zápasu vym*dá, jak vožrlej dorostenec co hraje kraj.Vidim jediný pozitivum, a to že Mexes ukázal, že je pořád kvalitní (a možná kvalitnější než Burdisso). Ten nesmí odejít. Jinak by to chtělo dostat do týmu nějaký prachy, vyházet Taddeie, Perrottu, Baptistu, Brighiho a nahradit je někym mladšim a schopnějšim.

Reagovat
Il Principino

Je mi to líto, letos jsem konečně doufal ve Scudetto, ale budem rádi, pokud vůbec budem na pozicích zajišťující předkola LM.

Reagovat
Francesco Totti AS

není důvod zooufat...Scudetto letos asi nebude ale před sebou máme ještě mnoho zápasů...Parma je sice dole ale slabý soupeř to není...Porazili jsme Janov i Inter, klidně můžem porazit i další velké kluby...chce to dát dohromady kádr pak to pujde jako dřív

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele