8. kolo
24.10.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Juventus FC 0:0

Bez branek skončilo také utkání Boloni s Juventusem. Stará Dáma měla v prvním poločase výhodu pokutového kopu, ovšem Iaquinta nedal a na výsledku 0:0 se už nic nezměnilo.

Stará Dáma začala náporem a Boloňa měla víceméně štěstí, že brzy neprohrávala. Vytáhlý brazilsko-italský útočník Amauri se dostal dvakrát do solidního zakončení, pokaždé to bylo ze vzduchu a pokaždé skončil míč těsně nad. Ve stoprocentní situaci se objevil také Quagliarella, Krasič mu před branku poslal přesnou přihrávku, jenomže jeden z bránících hráčů před prázdnou brankou zablokoval.

Tlak Juventusu se stupňoval a vygradoval pokutovým kopem. Miloš Krasič sice faul hodně přifilmoval, nicméně rozhodčí mu to zbaštil i s navijákem a odpískal penaltu. Spravedlnost však přeci jenom zvítězila, Iaquinta penaltu nedal, a tím jako by celý Juventus poznamenal, protože od této chvíle už se toho příliš neudálo. Boloňa byla směrem dopředu víceméně neškodná.

Jak už bylo avizováno, druhý poločas nebyl tolik atraktivní. Dobrým momentem byl individuální průnik Martineze, ovšem koncovka byla lehce nepřesná. Z palebné pozice to o chvíli později vyzkoušel i Marchisio, jenže ani on nepochodil. Boloňa nadále držela nerozhodný stav a nakonec mohla jít sama do vedení. Jimenez odvedl skvělou práci, ale brankáře Juventusu nepřekonal. Změnu výsledku nepřinesla ani nenápadná a velice nepříjemná střela Mutarelliho. Boloňa remizovala s Juventusem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Tady to musí být tři body...

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
JuveIt

To musí být výhra. FORZA JUVE!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele