8. kolo
24.10.2010 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Cagliari Calcio 2:1

I po tomto kole zůstane v čele Serie A Lazio Řím. Biancocelesti si tentokrát "smlsli" na Cagliari, které porazili 2:1. Lazio vedlo po trefách Floccariho a Mauriho, a hostující Matri už dokázal jen zkorigovat.

Cagliari mohlo hned z kraje Olympijský stadion pořádně zmrazit, ovšem Matri byl v ofsajdu. Ve 22. minutě poprvé udeřilo Lazio, zahraný volný přímý kop obranná hráze hostí zachytila. Totéž platilo i o první dorážce, nicméně z další vlny už byl Floccari úspěšný - 1:0 pro Lazio. Pět minut před odchodem do šaten na sebe upoutal Hernanes, ten se hezky uvolnil, ale jen těsně minul vzdálenější tyč. Do poločasu však přeci jenom mohlo být srovnáno, Cagliari toho doposud moc nepředvedlo, ovšem v závěru byl Matri velmi blízko - hlavou ale minul.

Druhý poločas začal lépe pro domácí Biancocelesti, kapitán Mauri zužitkoval přesný centr Floccariho a hlavou zvýšil na 2:0. Cagliari v tuto chvíli potřebovalo co nejrychleji vstřelit kontaktní branku, a to se podařilo! Matri doslova hlavou zatloukl míč do sítě a bylo to 2:1. Aktivní Matri mohl zanedlouho srovnat, znovu se pověsil do vzduchu, jenže tentokrát nebyl úspěšný. Ke konci utkání mohl dodat klid do římských řad Tommaso Rocchi, sám před brankářem situaci nezvládl. Lazio se muselo o výsledek strachovat až do samotného konce, nicméně o tři body už nepřišlo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
Pipo123

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele