Serie A - souhrn 38. kola

25.05.2019, 20:10, aktualizováno 26.05.2019, 22:37
Komentáře a souhrny
Juventus na závěr sezóny prohrál na hřišti Sampdorie, neuspěla ani Neapol, která pro změnu nestačila na Bolognu. Atalanta potvrdila skvělou sezónu výhrou nad Sassuolem a podobně jako Inter se může těšit na Ligu mistrů. Tu si navzdory výhře nad SPALem nezahraje AC Milán, na AS Řím čeká předkolo EL. Janov se rozešel bez branek s Fiorentinou a na úkor Empoli slaví záchranu...

Inter Milán - Empoli FC 2:1

26.05.2019 20:30

Góly: 51. Keita Baldé, 81. Radja Nainggolan - 76. Hamed Junior Traorè

Inter s Ligou mistrů hazardoval, nakonec ale dramatický závěr utkání s Empoli zvládl a milionářskou soutěž si zahraje po druhé v řadě. Výsledek 2:1 ze stadionu Giuseppe Meazzy sice rozradostnil Nerazzurri, ovšem hostující tým tím nasměroval do Serie B. Empoli přitom mělo spoustu šancí a dokonce přežilo pokutový kop soupeře, který neproměnil Mauro Icardi.

Nic jiného, než vítězství Inter nebral. Tři body potřeboval, aby se nemusel ohlížet na výsledky Atalanty respektive Milána, ale doma ho čekal soupeř, který měl o co hrát. Empoli potřebovalo na stadionu Giuseppe Meazzy alespoň bodovat, protože jenom to by ho udrželo v Serii A.

Byly to nervy, Inter musel o Ligu mistrů bojovat až do závěrečných sekund, ale situace nakonec i s velkou dávkou štěstí zvládl. Do utkání přitom vstoupil dobře a po deseti minutách musel Perišičovu ránu vyrážet Dragowski. Kolem třicáté minuty měli domácí další dvě gólovky, které zneškodnil opět výtečný brankář Dragowski. Nejprve zlikvidoval střelu Brožoviće a po něm vyrazil nebezpečnou hlavičku De Vrije. Empoli nevyužité příležitosti domácích mohlo potrestat, po Faríasově lehkém posunutí se před Handanovićem ocitl Caputo a i domácí brankář se skvělým zákrokem nenechal zahanbit.

Interu průběžný výsledek 0:0 nevyhovoval, neboť AC na hřišti Spalu vedlo a postupem času otočila výsledek ve svůj prospěch i Atalanta Bergamo. Příznivci Nerazzurri si museli na gólový počin počkat až do druhého poločasu. Kouč Luciano Spalletti poslal na hřiště Baldého Keitu a ten po pouhých sedmi minutách na hřišti vstřelil vedoucí gól. Střídající útočník si navedl balón ke střele a křižnou ranou k tyči nedal Dragowskimu šanci. O chvíli později měl Inter obrovskou možnost zvýšit vedení, po kontaktu Dragowskiho s Icardim nařídil sudí Banti pokutový kop, jenomže sám postižený Argentinec ho nedokázal proměnit. Dragowski vystihl směr a ještě udržel naděje Empoli na záchranu.

To dodalo hostujícímu celku kuráž a zanedouho se Inter ocitl pod tlakem. Farías nejprve zblízka nepřekonal Handanoviče, ale čtrnáct minut před koncem šokoval San Siro Hamed Traoré, který se na zadní tyči zjevil úplně sám a přihrávku Ucana neměl problém poslat do odkryté branky. Skvělá zpráva nejen pro Empoli, ale také pro AC Milán. Nicméně tato radost dlouho netrvala.

V 82. minutě Matías Vecíno pálil do tyče a dorážející Radja Nainggolan vrátil Interu důležité vedení. San Siro si mohlo znovu oddechnout, ovšem stále ještě nebyl konec. V posledních minutách zápasu si příznivci Nerazzurri a koneckonců i Empoli prožili své a Inter s Ligou mistrů doslova hazardoval. V 90. minutě si srazil Ucanovu přihrávku do břevna D'Ambrosio a ve druhé minutě nastavení zastavil ve stoprocentní šanci Ucana až výtečným zákrokem Samir Handanović. Slovinský brankář se pak musel činit ještě jednou, když vychytal v závěrečném náporu hlavičku Francesca Caputa. To už hráli domácí bez vyloučeného Baldého Keity a ještě je potřeba zmínit, že Interu nebyl uznán gól na 3:1. Empoli bylo blízko záchraně, ale tolik potřebné štěstí nakonec stálo na straně domácího týmu. Inter Milán si i v příští sezoně zahraje Ligu mistrů, zatímco Empoli po roce strávené v nejvyšší soutěži opět sestupuje.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Janov CFC 0:0

26.05.2019 20:30

Góly: -

Utkání na Stadio Artemio Franchi žádnou branku nepřineslo a z tohoto výsledku mohou být mnohem spokojenější hosté, kteří se nakonec zuby nehty udrželi v nejvyšší soutěži. Grifům vedle remízy 0:0 pomohla i porážka Empoli.

Další zápas bez vítězství si na své konto připisuje Fiorentina. Klub z centra renesance nedokázal porazit ani o záchranu bojující Janov, ba dokonce mu nedal ani gól. Pro fanoušky Violy je to další velké zklamání a není divu, že konec sezony je v Toskánsku velice vítán.

Fiorentině už de facto o nic nešlo, domácí celek se chtěl ale rozloučit vítězstvím, na které čeká od poloviny února! Mnohem větší důležitost měl zápas pro Janov, který potřeboval vyhrát a zároveň doufat ve ztrátu Empoli.

Oba týmy začaly opatrně, Fiorentina byla o něco aktivnější, nicméně žádnou větší příležitost si nevypracovala. Až ve 27. minutě vyslal na Radua nepříjemný projektil Chiesa, ovšem hostující brankář ho schoval v rukavicích. Na druhé straně musel zasahovat i Lafont, když k němu propadl nikým netečovaný balón. Poslední příležitost prvního poločasu měl na svědomí Luis Muriel, který v tísni pálil hodně nad.

Janovští věděli o průběžném výsledku zápasu Inter-Empoli a jejich nerozhodný výsledek z Florencie jim hrál do karet. V 77. minutě ale přišel velký problém, Empoli na půdě Interu vyrovnalo a za této situace potřebovali Grifové vyhrát. V ještě větších potížích mohli být hosté po střele Chiesy, kterou Radu naštěstí zpacifikoval. Nerozhodný výsledek v Miláně měl jen krátkého trvání a po vedoucí brance Interu už remíza 0:0 Janovu zase stačila na záchranu. Grifové se svojí účastí v Serii A hodně hazardovali, ale nakonec situaci zvládli a díky získanému bodu z Florencie se zachránili.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - AC Milán 2:3

26.05.2019 20:30

Góly: 28. Francesco Vicari, 53. Mohamed Fares - 18. Hakan Çalhanoğlu, 23. Franck Kessié, 64. Franck Kessié (pen.)

Další sezonu zklamání uzavřel Milán, který se sice s ročníkem 2018/2019 rozloučil vítězně, ale s celkovým pátým místem být spokojen nemůže. AC si ještě mohlo zajistit čtvrté místo, ale situaci nemělo ve svých rukou a pomoc, na kterou spoléhalo se nedostavila. Rossoneri jinak vyhráli na půdě Spalu 3:2.

AC Milán potřeboval na hřišti Spalu bezpodmínečně zvítězit a k tomu doufat v zaváhání Atalanty nebo Interu, oba konkurenti však hráli před vlastními diváky a pravděpodobnost, že by zaváhali, byla malá. Milánští se každopádně své roli ujali zodpovědně a ve Ferraře si brzy zajistili dvoubrankový náskok.

Ještě než se tak stalo dvakrát nebezpečně zahrozili Piatek a Çalhanoğlu, přičemž brankář Viviani dobře zasáhl. V 18. minutě ale přišla přihrávka na hranici pokutového území od Kessiého a Hakan Çalhanoğlu střelou z voleje zajistil hostům vedení. O pět minut později si navíc sám Kessié nechal přihrát od Rodríguéze a přesnou střelou uvnitř šestnáctky navýšil vedení. Milánu hrálo vše do karet, nejenže ve Ferraře brzy vedl, ale dobré zprávy přicházely i z Bergama, kde se Sassuolo ujalo vedení. Dobře rozehraná partie se však brzy začala sypat, SPAL o chvíli později vstřelil kontaktní gól, když si na standardní situaci naskočil Francesco Vicari a hlavou překonal Reinu. Milán sice poločasové vedení udržel, ale na ostatních stadionech se pro něho začala situace vyvíjet nelichotivě.

Sám Milán navíc v 52. minutě inkasoval vyrovnávací gól. Defenziva Rossoneri nepokryla ve vápně hlavičkujícího Mohameda Farese a za stavu 2:2 mohli milánští na Ligu mistrů samozřejmě zapomenout. Naději vrátila fanouškům 66. minuta, kdy se po faulu na Piąteka pískal pokutový kop. Franck Kessié ho proměnil a Milán po třetí v zápase vedl.

Gattusovi svěřenci pak kontrolovali hru a nervózní fanoušci AC hlídali ostatní výsledky. Skvělá zpráva přišla ze samotného Milána, kde jedenáct minut před koncem Inter inkasoval na 1:1 a v tu chvíli bylo AC na postupových místech. Naděje však vzala brzy za své, Inter se znovu ujal vedení a i když AC na hřišti Spalu vyhrálo 3:2, do Ligy mistrů se znovu nepodívá.

Více informací k zápasu

AS Řím - Parma Calcio 2:1

26.05.2019 20:30

Góly: 35. Lorenzo Pellegrini, 89. Diego Perotti - 86. Gervinho

Až šesté místo nakonec obsadil AS Řím, který se zároveň v domácím zápase s Parmou rozloučil s ikonou klubu Danielem De Rossim. Vlci porazili Parmu těsně 2:1, když vítěznou branku vstřelil až dvě minuty před koncem Diego Perotti. Krátce před tím se hostům podařilo vyrovnat, ale Řím nakonec o tři body nepřišel.

Klub z hlavního města Itálie si tak v příští sezoně zahraje jen Evropskou ligu a bude to už bez kapitána Daniele De Rossiho, trenéra Claudia Ranieriho či útočníka Edina Džeka, který má namířeno do Interu Milán. AS Řím ještě teoreticky mohl dosáhnout na Ligu mistrů, ale potřeboval zaváhání všech konkurentů, což se už před tímto kolem zdálo jako vysoce nepravděpodobné.

První podmínkou ale bylo porazit Parmu a v prvním poločase se to zdálo jako těžký oříšek. Parma na Stadio Olimpico dobře bránila a domácí fotbalisty vlastně k ničemu nepouštěla. Výjimkou byla 36. minuta, kdy se Vlci dostali do vůbec první vážnější příležitosti a tu okamžitě proměnili ve vedoucí gól. Když už se zdálo, že Parma závar před Frattalim zvládne, přišel nedůrazný odkop a Lorenzo Pellegrini pak z hranice vápna a rovnou z voleje poslal balón do sítě.

Další velkou příležitost měli Římané až po obrátce, v 52. minutě orazítkoval tyčku Diego Perotti a to bylo na delší dobu vše, co si domácí dokázali vytvořit. Claudio Ranieri poslal po hodině hry na hrací plochu i Patricka Schicka, ale tlak Říma se tím nijak nezvýšil.

Osm minut před koncem prožilo Stadio Olimpico dojemnou chvíli, ze hřiště se totiž poroučel kapitán a velký bojovník Daniele De Rossi. Ikona klubu se tak zařadila po bok dalších klubových legend včetně té největší Francesca Tottiho, který pochopitelně v ochozech stadionu nechyběl.

AS Řím nakonec nejtěsnější vedení udržet nedokázal. V 87. minutě dostal kousek prostoru rychlonohý Gervinho, obrana Vlků mu nestačilo a zkušený útočník z Pobřeží slonoviny přízemní střelou překonal Antonia Miranteho. Z vyrovnání se však Parma dlouho neradovala, jen o dvě minuty později poslal Ünder načechraný centr na zadní tyč a Diego Perotti hlavičkou od země vrátil Římu vedení. Domácí tým nakonec zvítězil 2:1 a v tabulce obsadil šesté místo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Sassuolo 3:1

26.05.2019 20:30

Góly: 35. Duván Zapata, 53. Alejandro Gómez, 65. Mario Pašalić - 19. Domenico Berardi

Atalanta to dokázala a poprvé ve své historii si zahraje prestižní Ligu mistrů! Bergamaschi udělali poslední krok doma se Sassuolem, které i díky dvěma červeným kartám soupeře přehráli celkovým výsledkem 3:1. I když domácí prohrávali, znovu se mohli spolehnout na své střelce Duvána Zapatu a Alejandra Gómeze, třetí branku pak přidal Mario Pašalić. Atalanta nakonec v Serii A obsadila třetí místo.

Příležitost, která se klidně nemusela dlouho opakovat. Atalanta měla před sebou poslední krok, který potřebovala zvládnout, aby si zahrála Ligu mistrů. Před sezonou celek z Bergama na Ligu mistrů málokdo tipoval, ale před 38. kolem stačilo porazit v domácím prostředí Sassuolo a fotbalový zázrak by byl skutečností.

Gasperiniho družina však nezačala optimálně, jako první si sice vytvořil dobrou šanci Freuler, ale v 19. minutě udeřil soupeř. Duncan šikovně patičkou přistrčil balón na Domenica Berardiho, který nekompromisně zavěsil. Společně s inkasovaným gólem přišly špatné zprávy i z Ferrary, kde se AC Milán ujal vedení. Domácí se ale nevzdávali a zaslouženě vyrovnali ve 35. minutě. Na malém vápně Sassuola došlo k velkému závěru a balón nakonec doslova protlačil za brankovou čáru Duván Zapata. Ještě do konce poločasu mohl dokonat obrat Iličič, křižnou ranou ale těsně minul zadní tyčku. Těsně před odchodem do šaten se na trávníku strhla pošťuchovaná, kterou sudí Doveri nakonec rozřešil červenou kartou pro Domenica Berardiho. To byla komplikace nejen pro Sassuolo, ale také pro oba milánské celky.

Atalanta totiž neponechala nic náhodě a početní převahu zužitkovala ve svůj prospěch. V 51. minutě ještě Gómez střílel těsně vedle, ale o dvě minuty později už se mohl radovat. Josip Iličić vypálil, přičemž Pegolo jeho střelu vyrazil a Alejandro Gómez přiblížil Atalantě Ligu mistrů!

V 65. minutě navíc po centru Gómeze přesně hlavičkoval Mario Pašalić a Atalanta už vedla o dva góly. Eufórie na stadionu Atleti Azzurri D'Italia byla obrovská. Liga mistrů dostala realné kontury a vše ještě stvrdilo další vyloučení hostujícího hráče. Domenica Berardiho napodobil Francesco Magnanelli. Atalanta porazila Sassuolo 3:1, v tabulce obsadila konečné třetí místo a v příští sezoně si zahraje Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 1:2

26.05.2019 20:30

Góly: 17. Leonardo Pavoletti - 59. Emil Hallfredsson, 69. Sebastien De Maio

Vítěznou tečku za ročníkem 2018/2019 udělalo Udinese, které v posledním kole vyloupilo Sardinii a Cagliari porazilo 2:1. V samotném utkání již o nic důležitého nešlo, oba týmy si zajistily definitivní záchranu dříve.

Na stadionu Sant'Elia panovala uvolněná atmosféra, Cagliari chtělo v posledním domácím zápase uspět a v úvodu mělo dobré příležitosti, jenomže přímák Lykogiasnnise Musso dobře vyrazil. Zadařilo se až o pár minut později, obrana Zeber se sice ubránila rohovému kopu, jenomže další centr už odvrátit nedokázala a Leonardo Pavoletti zblízka hlavou poslal Cagliari do vedení. Domácí tým měl i nadále více ze hry, ale další gól přidat nedokázal. Ve 29. minutě Musso opět skvěle zasáhl, tentokrát po střele Barelly a poradil si i s přízemním pokusem veterána Srny. Udinese podalo v prvním poločase nevýrazný výkon, avšak po obrátce si vše vynahradilo.

V 53. minutě se Zebrám podařilo vstřelit gól, který ale nemohl být pro těsný ofsajd uznán. Hosty to nemuselo tolik mrzet, neboť jen o šest minut později zamířil do černého Emil Halfredsson, který přetaženým centrem dokonale zaskočil brankáře Cragna. Halfredsson centroval na zadní tyč, jenomže balón zapadl k překvapení Cragna do sítě.

V 69. minutě pak hosté dokonali obrat, Mandragorův centr na zadní tyč hlavou poslal do sítě Sebastien De Maio a Cagliari marně reklamovalo ofsajd. Sedm minut před koncem byli domácí blízko vyrovnání, ale Pavolettiho šanci na poslední chvíli odkopl De Maio. Sardiňané se s přibývající koncem tlačili do šestnáctky, ale vyrovnat se jim ani v páté minutě nastavení nepodařilo - Joao Pedro zamířil ve stoprocentní šanci vedle.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Juventus FC 2:0

26.05.2019 18:00

Góly: 84. Gregoire Defrel, 90+1. Gianluca Caprari

Juventus postihla mistrovská kocovina a suverénní vládce Itálie v závěrečném kole podlehl Sampdorii 0:2. Na stadionu Luigi Ferraris to dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu, než šest minut před koncem udeřil Defrel a v nastavení výstavní trefou z volného přímého kopu pojistil vítězství Caprari. Trenérskou derniéru si na lavičce Staré dámy odbyl Max Allegri.

Sampdoria vyhrála 2:0 a také získala jednu jistotu, nejlepším střelcem ročníku 2018/2019 se stal nestárnoucí Fabio Quagliarella. O titul "Capocannoniere" se ještě na dálku ucházeli Krzysztof Piatek, Duván Zapata nebo Cristiano Ronaldo, který však do utkání se Sampdorií nakonec nezasáhl.

Do utkání vstoupil lépe mistr, který po bujarých oslavách nechal odpočívat nejen portugalskou superstar Ronalda, ale také další opory v čele s brankářem Szczesnym. Juventus kontroloval hru, ale do velké příležitosti se za celý první poločas nedostal. Sampdoria vyrovnala hru až s blížícím se koncem prvního dějství a před náhradním brankářem Pinsogliem si několikrát vytvořila závar, který však ke vstřelenému gólu nevedl.

Ani začátek druhého poločasu nijak závratné tempo nepřinesl. V 51. minutě zkusil střelecké štěstí ze střední vzdálenosti Pereira, ovšem scházela mu větší přesnost. Čas na "Marassi" rychle utíkal a diváci stále neviděli žádnou stoprocentní příležitost. Jedenáct minut před koncem protáhl Pinsoglia střídající Caprari a zdálo se, že utkání žádnou branku nakonec nenabídne, zvláště když gól Moise Keana nebyl kvůli odmávanému ofsajdu uznán.

Trpěliví diváci se nakonec přeci jenom dočkali. V 84. minutě se po kombinaci šikovně uvolnil ke střele Grégoire Defrel a s pomocí teče poslal balón za Pinsogliova záda. Juventus neměl na vyrovnání příliš času a jakékoliv naděje na bodový zisk rozcupoval parádním přímým kopem Gianluca Caprari. Pinsoglio po jeho střele udělal jen krok do strany, jinak nezareagoval. Sampdoria na závěr sezony porazila Juventus 2:0.

Více informací k zápasu

Turín FC - SS Lazio 3:1

26.05.2019 15:00

Góly: 51. Iago Falqué, 53. Saša Lukić, 80. Lorenzo De Silvestri - 66. Ciro Immobile

Fotbalisté Turína nedovolili Laziu posunout se před něho na sedmé místo a sezonu nakonec zakončili těsně pod příčkami zaručujícími evropské poháry. Na ty se naopak může těšit Lazio, které si účast v Evropské lize vydobylo triumfem v poháru. Všechny branky na Olympijském stadionu v Turíně padly až po změně stran.

Vzhledem k horší vzájemné bilanci s římským AS bylo jasné, že ať už poslední kolo dopadne jakkoliv, Turín se na pohárové pozice nedostane. Granata se tak chtěla alespoň rozloučit se sezonou domácím vítězstvím, což se jí proti Laziu podařilo.

První poločas diváky v ochozech turínského stadionu zrovna dvakrát nepobavil. Urputná bitva s řadou nepřesností žádné velké šance nenabízela. Ani jeden z týmů neměl větší převahu a poločasové skóre 0:0 plně odpovídalo tomu, co se na hřišti skutečně dělo. Druhý poločas ale přinesl zásadní předěl.

V 53. minutě rozehráli Turínští dlouhatánský aut, který dolétl až na malé vápno na kopačku Iaga Falquého, který poslal Granatu do vedení. Lazio se sotva stačilo oklepat z úvodní branky a za chvíli inkasovalo podruhé. Parolovu ztrátu balónu potrestal Saša Lukić tím, že se zbavil vyběhnutého Prota a střelou do prázdné branky zakončil. Lazio dokázalo utkání ještě zdramatizovat, když se křižnou střelou prosadil Ciro Immobile, avšak z jeho strany to bylo všechno. Devět minut před koncem pečetil dorážkou vítězství Lorenzo Di Silvestri a Turín už výsledek 3:1 nepustil.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SSC Neapol 3:2

25.05.2019 20:30

Góly: 43. Federico Santander, 45. Blerim Džemaili, 88. Federico Santander - 57. Faouzi Ghoulam, 77. Dries Mertens

Neapol překvapivě nezvládla poslední ligový duel této sezony a v Boloni prohrála! Po většinu utkání sice byla aktivnější, ale nakonec rozhodly dvě branky Federica Santandera.

Neapol chtěla ukázat, že jí druhé místo v Serii A patří zcela oprávněně. Ačkoli byl tým vedený trenérem Carlem Ancelottim jasným favoritem, dobře věděl, že ho nečeká nic snadného. I proto vlétli na hřiště hráči jako Milik, Insigne, Ruiz nebo Albiol. Domácí Boloňa ale také neponechala nic náhodě a postavila Palacia, Santandera, Soriana, Džemailiho či Orsoliniho.

První větší šanci měla na svých bedrech Neapol. Útočník Verdi si narazil s Aminem Younesem, následně centroval do pokutového území, kde se pohyboval Milik. Před polským střelcem ale odpravil balon do bezpečí Danilo. Younesovi nevyšla ani další rychlá spolupráce s Lorenzem Insignem, která skončila jen odkopem brankáře Boloni.

Polský brankář Skorupski v 10. minutě sledoval jen jako neplatící divák parádní akci Neapole, která mohla skončit první brankou hostí. Insigne si před vápnem Felsinei narazil míč s Verdim a ten parádní střelou namířil míč jen těsně vedle tyče! Palacio na opačné straně po lehkém přistrčení od Soriana pálil jen do obránce před sebou.

Do další šance se po prudkém centru ze strany dostal Arek Milik, jenže míč poslal těsně vedle tyče! Hostující brankář Orestis Karnezis musel ukázat perfektní zákrok proti hlavičce mladého obránce Lyanca, který zakončoval hlavou standardní situaci Boloni. V těchto chvílích Boloňa naprosto přehrávala favorita a brzy se dočkala vedení.

Ve 43. minutě nejprve Rodrigo Palacio táhl balón podél autové čáry a odcentroval přes Albiola. Jeho nabídka dopadla na hlavu Federica Santandera, který už neměl problémy dostat míč do sítě!

Aby se Partenopei náhodou nevzpamatovali, Boloňa jen o dvě minuty později udeřila znovu. Santander tentokrát vybídl přihrávkou ke střele Blerima Džemailiho a zkušený záložník poslal svou střelu neomylně na zadní tyč, kam brankář Karnezis nemohl dosáhnout - 2:0 pro Felsinei!

První půle se rozhodně neodvíjela podle scénáře, který trenér Ancelotti nastavil svým svěřencům. Druhá polovina utkání už byla o něčem jiném. Nejprve se do šance a ke střele dostal Arek Milik, který vyzkoušel s problémy zasahujícího brankáře Skorupskiho.

Pak se stejný duel opakoval. Milik byl opravdu velkým nebezpečím v obraně Felsinei a brankář Skorupski měl prakticky pokaždé co dělat, aby jeho aktivity alespoň omezil. Místo Milika se ke gólu propracoval Faouzi Ghoulam, jenže jeho radost ukončil praporek pomezního.

Zkušený obránce se ale branky přeci jen dočkal. Sice to sudímu trvalo asi dvě minuty, ale po poradě s videorozhodčím nakonec gól Neapole uznal! A to rozhodně nebylo všechno, protože v 77. minutě Neapol srovnala! Na centr za obranu si naběhl Amin Younes, který nahrál na malé vápno Driesi Mertensovi a ten srovnal!

Přesto měla poslední slovo Boloňa. Střídající Krejčí se dostal ke dvěma centrům z levé strany a ten druhý posadil krásně na hlavu Federica Santandera, který zmrazil hostující fandy!

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Chievo Verona 0:0

25.05.2019 18:00

Góly: -

Domácí Frosinone se s první italskou ligou rozloučilo na domácí půdě výsledkem, který ho tak nějak charakterizuje. S Chievem Verona si rozdělilo body díky remíze bez branek. Chievo končí na nějakou dobu své působení mezi elitou a doufá v nový start.

Už před začátkem utkání bylo jasné, že ani jeden ze soupeřů se už nezachrání. Pocit posledního utkání a vědomí, že se chcete s vlastními fanoušky rozloučit co nejlíp ale v obou soupeřích rezonoval. Jenže, kdo se na utkání koukal, musel asi uznat, že oba týmy sestupují zcela zaslouženě.

Nuda a opět nuda. Neschopnost míč déle udržet na svých kopačkách, natož pak vytvořit si nějakou větší šanci. Pro oba gólmany to byla víceméně zívačka, protože je nikdo dlouho neobtěžoval. Z dálky napřáhl ke střele Camillo Ciano, ale jeho přízemnímu pokusu chyběl zhruba metr. Stejně tak jako všem jeho spoluhráčům, chyběla mu přesnost, chuť i síla udělat ze zápasu něco zajímavějšího.

Když máte oba týmy víceméně smířené s tím, že příští rok budou prodávat lístky jen na druhou ligu, těžko po hráčích můžete chtít nějaké výkony. Toho se obě jedenáctky zuřivě držely. Dost možná největším vzrušením a změnou v první půli se stali nucené střídaní zraněného Assaneho Dioussého, což hovoří za vše.

Rozhodčí Di Martino přidal k předváděné nudě jednu minutu a i on zřejmě doufal, že co nejdřív skončí. Jako kdybyste se dívali na Okresní přebor. Chievo mělo více ze hry a do skóre to mohl promítnout Manuel Pucciarelli, který hlavičkoval po celkem zajímavém centru. Ale s jeho slabým pokusem si zkušený brankář Francesco Bardi v pohodě poradil.

Po rohu hlavičkoval útočník Daniel Ciofani, ale s jeho slušným pokusem si Adrian Šemper poradil a míč vyrazil. Domácí Frosinone si pro sebe ukradlo alespoň konec zápasu a dostalo se ke dvěma rohovým kopům. Ani jeden z nich ale neproměnilo. Zčásti zásluhou obrany Chieva a zčásti byla na vině vlastní nemohoucnost. Serie B tak čeká na další dva týmy. Oprávněně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC38286470:3090
2.SSC Neapol38247774:3679
3.Atalanta Bergamo38209977:4669
4.Inter Milán38209957:3369
5.AC Milán381911855:3668
6.AS Řím381812866:4866
7.Turín FC381615752:3763
8.SS Lazio381781356:4659
9.UC Sampdoria381581560:5153
10.Bologna FC3811111648:5644
11.US Sassuolo389161353:6043
12.Udinese Calcio3811101739:5343
13.SPAL 2013381191844:5642
14.Parma Calcio3810111741:6141
15.Cagliari Calcio3810111736:5441
16.ACF Fiorentina388171347:4541
17.Janov CFC388141639:5738
18.Empoli FC381082051:7038
19.Frosinone Calcio385102329:6925
20.Chievo Verona382142225:7517
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (157)

Přidat komentář
johan14

Boj o Top4 bude zaujímavý do poslednej minúty...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
johan14

Presne ako som predpokladal, menilo sa to hádam 5 krát, kto dostane Čierneho Petra. Nakoniec je to AC, Inter to urval na poslednú chvíľu.

Reagovat
The Krupy

Nechce si to ešte Allegri rozmyslieť a ostať? Minulú sezónu som sa smial Chelsea že nahradili niekoho ako Conte niekým ako Sarri, teraz platí to isté, pretože Allegri je samozrejme lepší tréner. Nad týmto krokom len nechápavo krútim hlavou, Sarri je nesympatický, v minulosti si na Juve viackrát otváral hubu, plus je to tréner jednej taktiky. Toto je zlý sen, horší by bol len Mourinho, aj to kvôli jeho vzťahu s Interom, tréner je to samozrejme lepší.

A ak bude vymýšľať pičoviny s Higuainom, budeme musieť vycestovať do Talianska a hodiť ho do vody so zviazanými rukami a nohami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu dám šanci jedině bez Higuaina. Jinak po 17 letech šlus. Tohle už na mě není. Celý italský fotbal.

Reagovat
Lech

Presneee, jak nevyhrajete 9.titul po sobe, uz to neni ono. To bude chtit fakt skoncit s fandenim

Reagovat
Zark

tak.. nejsou to gloryhunteri

Reagovat
JuventusFC1897

Ak je Sarri trener s jednou taktikou, tak Allegri je potom trener bez taktiky.

https://www.juvefc.com/the-rumour-mill-has-been-dizzying/

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ale prd, Sarri je trenér mnoha taktik, zkuste to s ním

Reagovat
blade115

Reagovat
The Krupy

Ty si to musíš veľmi užívať

Reagovat
blade115

Ještě nikam nejde, ale jestli to dopadne, bude to ... Ehm ... Zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se, že moc ne

Reagovat
Zark

ze zrovna ty tak nenavidis Sarriho, pritom aj v tom tvem empoli je mega uctivany a legendou.

Reagovat
The Krupy

Jo, hlavne keď potom zdúchol do Afriky a vykúpil im skoro polku kádra

Reagovat
Zark

by sly tak ci tak nekam naivko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Gratulace domacim..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se na ten konec sezony vysrali....

Reagovat
Kincl

Moc to Atlantě přeji :)

Reagovat
mastakillah

ATALANTAAAA

Reagovat
Pipo123

Atalanta klobúk dolu, tretie miesto, finále Coppy, hrali jednoznačne najlepší futbal.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
johan14

Dali najviac gólov, priemer 2 góly na zápas. Všetka česť.

Reagovat
Kucka

Reagovat
pantondavo

Skoda AC Ale EL je pro ne aktualne lepsi

Reagovat
Pharrell

Reagovat
rossoneri89

skoda ze to takto skoncilo ale mozme si zato iba my sami .... nikto iny ... nie Atalanta ani Inter cisto iba my .... presrat si 7 zapasov nedokaze hocikto .... ale som fakt rad ze sa sezona skoncila ... nachvilu koniec nervov a nasierani kazdy vikend .... teraz mozu hraci rychlo na dovolenke popridavat fotky na Instagram a Facebook ... teraz zacina ich obdobie ktore ich naozaj bavi .... gratulujem Atalante ... jediny tim ktory naozaj chcel !!!!

Reagovat
Tomanatura

malo fotbalistu neni zkazenych

Reagovat
Nuno čomes

Ale taková je bohužel dnešní shit doba.

Reagovat
Dron

Reagovat
Rip

Super jsme tam. Gratulace Atalantě.

Reagovat
Yanek

Reagovat
bobis21

Atalantě to přeji Interu už teda o něco méně no ...

Reagovat
Panděvova ofina

4 důvody k radosti : Neuvidím Icardiho

Neuvidím Perišiče

Neuvidím Spalettiho

Jsme v LM

Reagovat
johan14

A ešte Suomi

Reagovat
Nuno čomes

Ty jsem naopak zapnul místo Interu na konci a akorát dali třetí fík

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Nuno čomes

Kezby.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
santini

inak to, čo sa dialo v posledných minútach na San Sire bola pekná fraška... jednoznačne mal padnúť Janov

Reagovat
Pipo123

Spalletti má viac štastia než rozumu, už minulú sezónu proti Laziu to uhral ani nevedel ako, dnes to isté. On už nemá šancu Inter niekam posunúť, herne to bolo niečo hrozné

Reagovat
Nuno čomes

Traged

Reagovat
Dejwa

Handa neskutecnej, dnes jeho zápas.. 3 jasný góly chytl, zbytek nemá cenu komentovat, v takovým stavu mi asi ani ten Conte nebude vadit

FORZA INTER!!

Reagovat
Pipo123

Handa podržal, najviac mi prišiel mimo Skriniar, čo malo znamenať to jeho presovanie súpera niekde v prdeli?! Až príliš často išiel do presu a potom chýbal vzadu

Reagovat
Nuno čomes

Nechci ho, ale jestli to prekope a nakope je do zadku, tak budiž. Jose asi nedorazí.

Reagovat
Nuno čomes

Yeees, povinnost splněna!!

Byla to bida, ale to jde za trenérem. Neumí hrát dopredu ani dozadu, hodně špatný. Fakt robil špatnou robotu letos. Musí se hodně věci za léto změnit, ale hned zítra vyhodit Špalka, pak všechny beky, ze středu zálohy nechat jen radju a gagliu, dále Perisic a Icardi. Na křídlo máme jen Politana (Keitu asi nevyplatime). Takže tak.

Marotta má co robit. Forza Inter

Reagovat
Nuno čomes

A teda po tom hejtu.. tak teda klobouk dolu Handa

Reagovat
Jeňa

Empoli

Reagovat
Tomanatura

Jestli s timto donaze conte neco udelat, tak je to pan trener. Tak kluci jedte si na dovolenky s rolexkama a gucci hadrama a smejte se, jak ste vlastne super.

Reagovat
Pipo123

Tá kvalita tam je obrovská, Conte ich posunie na vyšší level, Spall hraje najhorší futbal v SA, ak zoberieme do úvahy čo má k dispozícii, tak je to niečo hrozné, pritom tam má kvalitných futbalistov.

Reagovat
lnterista

Jaka kvalita? Vzdyt to je hrozny

Reagovat
Pipo123

Pozri taký Perisic, pred rokom za Chorvatsko ukázal svoju kvalitu, Icardi patrí k najlepším útočníkom na svete, máte skvelého brankára, do novej sezóny troch výborných stopérov, v zálohe stále kvalitného Radju a hlavne Brozovica ktorý už viac krát ukázal že strop svojich výkonov má hodne vysoko, ten by mohol pod Contem vyletieť najviac.

To že ich Spall tak rozjebal a hlavami sú niekde inde neznamená že nemajú kvalitu, já som stále toho názoru že po Juve a Neapole ste najsilnejší klub. Conte to dá do poriadku.

Reagovat
Nuno čomes

Icardi má v hlavně manýry od ženy. Ten bude mít problem dat kariéru do poradku.

Reagovat
Recoba Inter

Icardi je sra*ka. O tom to je.

Reagovat
smazaný uživatel

"Icardi patrí k najlepším útočníkom na svete" .... Aha, tak to si sa asi vrátil v čase o jednu sezónu.

Reagovat
lnterista

Brozo je lehkomyslnej a naladovej...ja bych ho okamzite prodal. S timhle tymem by se motal kazdej trener. Na papire to vypada dobre ale zaloha a kridla jsou hodne nekvalitni

Reagovat
cink

To zubpisu už 3 roky a furt ho všichni obhajuji

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Tomanatura

... kteri na to uplne jebou.

Reagovat
Nuno čomes

Já bych s tou kvalitou velmi brzdil. Pokud se neprodá Icardi Perisic a brozovic, tak bude bordel v kabine Furt. Ale souhlas, Spall hraje nejhorší fotbal ever.

Reagovat
raduinho

Inter a Atalanta do LM a Janov zachráněn Dopadlo to nejlíp jak mohlo

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

v LM sice kvalitativne nic moc zostava ale to bolo jasne uz od rozsirenia na 4 miesta. asponze tam je novacik atalanta, to je pozitivum ako lusk a hlavne tam nebude strasit AC. tak ako tak aspon papierovo maju taliani celkom fajn zostavu do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Aka zostava by bola lepsi ? :)

Reagovat
fenixLFC

dve miesta priamo a jedno playoff, taliani 4 kvalitne timy na LM nemaju

Reagovat
Pipo123

Lenže LM im pomôže po finačnej stránke, to nie je ako v PL kde tie kluby LM ani nepotrebujú, aj bez LM majú plnú prdel prachov

Reagovat
fenixLFC

to je sice pravda ale celkom irelevantne ked sa bavime o kvalite ktoru prinesu do LM. a davat im dalsie miesta iba preto aby na to o par rokov mohli mat, to mi pride takevselijake. nehovoriac o om ze inter a AC prachy maju aj bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne ze anglické týmy posledni roky (ne tento) předváděli v pohárech strašně moc :D Proc by na to Inter s Contem nemel ? Poprve bez ffp a letos byla smolna skupina (neříkám, ze mel Inter na to jit kdo vi jak daleko, ale ... A Atalanta? Tvl kdo si to zaslouží vic ? Koukal jsi nekdy jak skvělý fotbal hraji, mimochodem i loni v Evropě? Juve i Napoli tam podle me samozřejmě taky patří. Mimochodem komu by jsi ty mista prosimte dal ? :O ještě po té vasi haluzni skupine prave a napoli ?

Reagovat
fenixLFC

anglicke timy prechadzali aspon cez kvaldu, to sa o talianoch povedat neda kedze pravidelen ich zastupca v predkolach vypadaval. anglicko malo niekolko slabsich sezon a aj tak na tom bolo furt lepsie nez taliani iba s juventusom. to ze conte pride je pekne ale neznamena to automaticky postup, staci si spomenut na jeho vypadnutie v skupine. u atalanty pojde o to ci sa im to klasicky nerozsype ako kazdemu novacikovi po uspechu. taliani neboli schopni utiahnut ani 3 timy (ked to tri ani neboli schopni hrat), nie to este styri.

Reagovat
CubONE

A aky tim by tu kvalitu v LM zdvihol namiesto stvrteho talianskeho?

Reagovat
fenixLFC

niekto kto sa tam prebojuje na ihrisku a nie od stola?

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta, gratulácia. Len škoda toho Interu.

Reagovat
Recoba Inter

Jo. Taky bude velká škoda, až to ve finále tottenham schytá od Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Handa na hrad !!!!

Reagovat
lnterista

Danilo taky

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Až na excelentné zákroky Handanoviča to bol z našej strany otras! Toto bol výkon na domácej pôjde v plnej sile proti tretiemu najhoršiemu celku v tabuľke, keď nám doslova išlo o život? Po góle Keitu som si hovoril, že ako to krásne trafil, a nakoniec to potom posral, keď nepremenil čistú šancu a potom bol vylúčený a kvôli nemu ešte anulovali gól Brozoviča. A Icardi? Ten sa dostal do jednej šance (penalty) a ani tú nepremenil. Perišič sa pre istotu zranil, aby nemusel byť súčasťou toho divadielka v posledných minútach. A stopérska dvojica spolu s Dalbertom tam v druhom polčase vyzerali tak ako keby proti nim hral útok Messi, Messi a Messi. Však Empoli si vypracovalo neskutočne veľa čistých šancí. Len so šťastím ich nedali alebo ich vychytal Handanovič. Inak včera som niekde čítal, že Spaletti je náš najúspešnejší tréner od sezóny 2010/2011. Uff, no ako sa to vezme, ale máme jedno šťastie - že prichádza Conte. Pretože pod Spalettim by to bolo ďalšiu sezónu obrovské trápenie (ak nie aj väčšie ako túto sezónu), však aj tento zápas bol jedným veľkým zrkadlom celej sezóny.

Reagovat
Nuno čomes

Přesně tak. Utrpení lvl 1000. Chce to autoritu na lavičku, ne to co tam bylo teď.

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZA INTER! Konec byl na infarkt

Reagovat
Liquid

Atalanta přál jsem jim to moc, neokoukaný tým v LM, ale dnes hanba ta červená, naprostá simulace hráče Bergama, žádnýho zidana mu nedal, místo milánských týmů bych v LM raději viděl AS a škoda Empoli, závěr měli super

Reagovat
Zark

Reagovat
The Krupy

Dopadol to úplne na hovno, Empoli zostúpilo, Inter v LM.

Reagovat
Liquid

k pádu Empoli jste výrazně přispěli vy z Juventusu tou béčkovou sestavou na Janovu a logickou prohrou 2:0, celkově mi přijde nešťastný, že po tom co jste měli titul jistý, tak najedou jste přestali bodovat viz https://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/juventus-fc/zapasy/serie-a-2018-2019/?cID=43&sID=296 chci tím jenom říct, že zkrátka někerý týmy dojely na kalendář

Reagovat
The Krupy

Súhlasím.

Reagovat
raduinho

Reagovat
cresposuper

Handa najlepsi golman ligy a najlepsi hrac Interu v sezone (aj bez dnesneho zapasu).

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Coutinho10

neskutecny, co pocapal

Reagovat
Largo

Je mi do breku. Konci muj nejoblibenejsi hrac. Radim ho vejs nez Tottiho.

Dneska znova ukazal, ze rok mohl klidne hrat. ne zaklad, ale s jeho pomoci mohl nejakej mladej hrac neskutecne vyrust.

Vys nez 6. misto jsme si nezaslouzili. Zabil nas Pallotta, kdyz v klicovy fazi sezony pripravil hracum a fanouskum takovej sok. A samozrejme se na zapase neukaze. fakt jen stinova figurka, alibistickej developer. Baldini to samy. Kdyz to srovnam se Zhangem z Interu, kterej ma taky svy plany, ale nechybi na jedinym zapase,...

AS mam rad. Ale dokud ho bude vlastnit Pallotta, nikdy z nas nebude velkoklub.

Tak pevny nervy a snad bude pristi sezona lepsi...

Daje a diky za vsechno, DDR.

Reagovat
Nuno čomes

Na fotce z kabiny lautr všichni (Marotta, Zhang), ale mister nikde

Reagovat
Coutinho10

fantazie...Inter sice nervy zápas, ale zvládl to a to samí Bergamo

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vcera skoro infarktoval? Hlavne na konci, ahhhh Spall musi letiet lebo to bola katastrofa. Bez lucku by sme tam neboli ale aspon je viac cashu. Teraz by mohlo byt najzaujimavejsie leto v poslednej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Tie posledné kolá, keď je o titule rozhodnuté sú od majstra už len nutné zlo. Viď výsledky Juventus, Barcelony, PSG...

Reagovat
Shevchenko

Další sezóna na hovno. Rozhodly dvě prohry s Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodove i jedna remiza by stacila no

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ta šance Patrika na konci zápasu teď mrzí ještě víc

Reagovat
LesyJePan

A co tak remiza na Laziu z prvej polovice sezony kedy sme viedli 1:0 a Rino si setril 3 striedania na koniec zápasu aby nakoniec ani jedno nevyuzil a Correa vyrovnal v 90+3 ????

Reagovat
Yanek

Nebo prokauč s Neapolí, prohru s Juve, remízu doma s Udinese...

Reagovat
LesyJePan

presne, tych zlyhaní bolo kvantum.

Reagovat
GEGE

těch promrdaných zápasů bylo tolik...Ale to samé si může říct Inter nebo ASR...

Reagovat
celestial-

Prosím Vás Inter bude hrať priamo skupinu LM, alebo predkolo? Bol som v tom, že hlavnú fázu, ale teraz ráno v telke hovorili o predkole, tak teraz neviem

Reagovat
Dron

Skupinu

Reagovat
smazaný uživatel

předkolo

Reagovat
cresposuper

Vsetci styria idu do skupiny.

Reagovat
celestial-

Ďakujem,teraz nadržiavanie stranou.. nie je to trochu nefér voči ostatným ligám?

Reagovat
smazaný uživatel

Z každý země jde 4. do předkola, ne?

Reagovat
cresposuper

Praveze nikto, to uz je par rokov zmenene. Teda aspon myslim

Reagovat
fenixLFC

no, par rokov...tento rok to bude par

Reagovat
snuff24

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ze 4 nejlepších soutěží, SA, La liga, pl a bindesliga 4 tymy rovnou do skupiny. Zadne predkola. Plati to od loňského roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se omlouvám, tahle informace mi unikla

Reagovat
The Krupy

Juventus legend, Fabio Capello:

"Juve's mentality has always been about winning. It's the DNA of Boniperti, which is that winning is the only thing that matters. And then playing good is important/beautiful but it's a misconception that Allegri's teams don't play well."

"Sarri has failed to play the way that he wanted during his time at Chelsea. He spoke of a 3-year project but at Juventus, he'll certainly not have three years at his disposal. I think that, also for the team available, Roma is better suited to him than Juve."

Fabio vie

Reagovat
Ragazzo d'oro

Škoda toho Empoli, to co nedali bylo fakt peklo. A včerejší zápas opět ukázal, jak ten tým strašně potřebuje změnu. Nedokážou hrát ani jeden poločas, jsou příšerně labilní. V momentě, kdy protivník sníží, se okamžitě poserou. Rino pryč, minimálně 3 posily do základu, minimálně 3 hráče ze základu prodat.

Milan per sempre!!

Reagovat
The Krupy

Vidíš ten Romagnoliho príchod k nám ako reálny?

Reagovat
CubONE

Ja osobne nie, Romagnoli posobi, ze mu na klube naozaj zalezi a on ho ako kapitan chce niekam dotiahnut.

Jediny problem vidim, ak by sme ho chceli predat, hlavne teraz, ked peniaze z LM nebudu. Ale snad sa to podari zalepit, Montolivo, Bertolacci koncia, to sa dost usetri, snad sa preda trebars Silva a Suso do PL atd.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Ragazzo d'oro

Já si nějak netroufám nic odhadovat... Z logiky věci mi to ale přijde jako nesmysl, na prodej budou jiní hráči, kteří by nás tak neboleli a ze kterých se nedělá hlavní tvar AC. Zároveň doufám, ze kapitán AC proste do Juve nepůjde v žádném případě!

Ale znáš to, nemůžu odhadovat nic, protože jsme tam, kde jsme...

Reagovat
LesyJePan

Tento rok bola ideálna šanca sa pohnúť dopredu, teraz bude Inter investovat a kvalitou nam utečie samozrejme. Buduci rok budeme bojovat s AS a Laziom uz len o jeden flek.

Gazidis teraz pravdepodobne vyštve z klubu Leonarda s Maldinim a nechá si Gattusa pôjdeme po vzore arsenalu, nákupom mladých lacných hráčov, ktorý sa u nás rozohrajú a vydupú si prestup do Juve ci Realu.

Kam sme sa to dostali

Reagovat
rossoneri89

Donnarumma, Reina, Plizzari

Romagnoli, Caldara, Conti,

Paqueta

Piatek, Cutrone

- tychto hracov by som si nechal do buducej sezony ... ostatni mozu ist kludne aj zajtra

Reagovat
LesyJePan

+ Suso

Reagovat
CubONE

A zasa predvedie jeden dobry a jeden fatalny polrok? Uz by sme ho naozaj tento rok mohli predat, niekto v PL by mohol ponuknut aspon 30M.

Reagovat
LesyJePan

Ja to beriem tak ze bez jeho skveleho polroku by sme boli na 10. Mieste. Obcas posadit ked sa nedarí a priviest za neho backup. Ku konci sezony uz bol zase dobrý.

Reagovat
Forza_Inter

ten vam nahnal vela bodov.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hráč, na kterého se nedá spolehnout, je k ničemu...

Reagovat
Ragazzo d'oro

na konci zas dal krásný gol, tak snad by někdo mohl dat i 40.

Reagovat
rossoneri89

Suso nie .... potrebujeme hraca ktory ma formu aspon 3/4 sezony a nie polku rok co rok ... aj kvoli nemu hrame 4-3-3 co je pri jeho neforme onicom .... takze ak dojde seriozna ponuka, treba Susovi podakovat a kludne moze ist ...

Reagovat
Kaka14

no ja by som si nechal aj Çalhanoğlu a Kessie ..... Bakayoko tiez nasu zalohu zdvihol o level, ale na tu jeho vykupku asi nemame bez LM ....

Reagovat
rossoneri89

ked prizmurim vsetky oci co mam aj co nemam tak mozno Hakan ... ale Kessie vobec ... nepaci sa mi jeho nemotorny pohyb, vzdy sa tlaci dopredu kde 90 % akcii zadrbe ... to nech si ide hrat do Bologne alebo Cagliari .... ked prisiel k nam tak bol dobry ale teraz co predvadza je horor ...

Reagovat
Kaka14

je mozne ze som polavil z narokov pre nasu zalohu .... kedze v poslednom obdobi tam boli hviezdy ako Muntari, Essien, Taarabat, Menez, Honda, Poli, Cerci, Montolivo, Bertolacci, De Jong

Reagovat
rossoneri89

De Jong bol fajn ..... mam aj jeho dres .... ale zaloha Muntari - Essien bola TOP na infakt

Reagovat
Kaka14

De Jonga a Meneza beriem späť, ty nepatria medzi tie hviezdy

Reagovat
rossoneri89

na Menezov gol proti Parme budem spominat do konca zivota

https://www.youtube.com/watch?v=rGRFXKxQuOE

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Ragazzo d'oro

Registu v Itálii a nemůže hrát frajer, co není schopny nahrát dál než na 3 metry. Jaka je hráč absolutně k nicemu, který se akorát veze s týmem. Kessie je na tom lip, ale za 2 roky neudělal ani minimální progres a pokud by za nej přišla zajímavá částka, tak s klidným srdcem šáteček.

Reagovat
Nuno čomes

U nás se čekalo daleko víc od Gaglii. Nějak to ti mladí, když jdou do většího klubu, nedávají.

Reagovat
Ragazzo d'oro

ono nenechat se semlít tím bordelem, co je v obou milánských klubech musí být taky dost složité.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kde je sakra Calabria a JACK?

Reagovat
rossoneri89

na Jacka som zabudol kedze je dlho mimo ... jeho by som si tiez nechal .... ak za Calabriu dojde dobra ponuka tak by som ho pustil

Reagovat
maras93

Gratulace Atalantě, jim jsem to přál a kéžby to nerozprodali a zůstal i Gasperini. Těším se na ně v LM. Na Inter jsem zvědavej, jak se popere s přestavbou a připraví na LM. Moc jim nevěřím, ale furt lepší situace než AC. U AC to jde za Gattusem, kterej v klíčových chvílích nedokázal správně takticky reagovat.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pipo123

Inak zaujímavé ako málo bodov stačilo klubom na LM, neviem či to je len môj pocit, ale zdá sa mi že minulé sezóny tie kluby museli vždy uhrať 70+ aby sa dostali do LM, aj to niekedy nestačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Nezda, letsoni sezona byla opravdu paralympiáda. Všechny tymy tragedie. Uz proto jsem rad, ze Luciano konci, s timto kadrem mel urcite udelat vic bodu nez loni, nakonec je to - 3 oproti lonsku

Reagovat
Yanek

Nebylo to jen v Itálii.

Reagovat
mul

možno sa to aj trochu skresluje aj tym, ze nedavno sli do LM len 3 kluby... pozrel som tabulky od 2004/2005 kedy je seria s 20 muzstavmi...a iba v troch sezonach ziskalo muzstvo na 4. mieste viac bodov ako tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty 38.kola jsou na foru,

Diky všem a nashledanou v srpnu

FORZA CALCIOOO !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele