Serie A - preview 38. kola

25.05.2019, 09:02, aktualizováno 26.05.2019, 08:31
Previews
Až poslední kolo dá definitivní odpověď na to, kdo bude v příští sezoně hrát Ligu mistrů - Atalanta hostí Sassuolo a výhra jí dá jistotu podobně jako Interu, jehož soupeřem bude Empoli. Na případná zaváhání obou rivalů pak musí spoléhat AC Milán a teoretickou naději má ještě AS Řím. Dramatická je situace i okolo třetího sestupového místa...
Turín FC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Na stadionu Grande Torino se v neděli v tradičním čase od tří hodin odehraje duel dvou adeptů, kteří dlouho snili o pohárech. Nakonec se do nich nedostane ani Lazio stejně jako Turín, ale to neznamená, že nás čeká nudný duel.

Když se spolu střetne Turín s Laziem, pak branky prostě padají. Když se rozešly bez gólů naposledy, psal se rok 2008, což už je slušná řádka let. Favoritem v těchto střetech bývá Lazio a je jedno, jestli se hraje v Turíně, nebo jestli je dějištěm hlavní město. Za posledních 18 let vyhrálo Lazio jedenáctkrát, zatímco Býci to zvládli jen ve čtyřech případech.

S touto sezonou se navíc budou určitě chtít rozloučit důstojně. Z pohledu do tabulky to vypadá, že Turín už nic řešit nemusí. Na šestý AS Řím ztrácí tři body a jeho šance na Evropu jsou v podstatě nulové. Druhý pohled je už ale o něco zajímavější. Poslední dobou se totiž proslýchá, že UEFA bude prošetřovat AC Milán kvůli nesplnění finanční fair-play a jako možný následek v případě provinění by následovalo vyloučení z pohárů. A to už by se Turín dostal do předkola!

To je tedy pádný důvod, aby Býci nic nepodcenili, i když se samozřejmě bavíme v teoretické rovině a dost možná podobný scénář vůbec nenastane. Turín hodně zklamal v minulém kole. Proti Empoli byl sice jasným favoritem, jenže od bojujícího domácího týmu dostal potupné čtyři branky a prohrál drtivým rozdílem!

Jediný střelec Býků v tomto utkání, Iago Falqué, ale zmínil: "Je pravda, že minulé kolo jsme mohli a určitě měli zvládnout mnohem lépe. Nechápu, co se stalo. Teď je ale před námi poslední šance napravit si reputaci a zlepšit našim skvělým fanouškům náladu. Na zápas s Laziem se hodně těšíme a věříme, že v něm dokážeme bodovat naplno," přeje si Falqué.

Jediným hráčem, který se do zápasu v domácích barvách nebude moci zapojit, je obránce Ansaldi. Rovněž Lazio má jen jednu absenci, kterou diskvalifikovaný obránce Radu.

Jinak je pravděpodobné, že mladý trenér Simone Inzaghi postaví stejnou jedenáctku, která se na trávník dostala v minulém kole. To se sice Laziu povedlo daleko líp než Turínu, ale jásat taky nemohlo. Nad Boloňou sice na domácí půdě vedlo, ale ještě deset minut před koncem prohrávalo. Z přestřelky byl nakonec hodně divoký výsledek 3:3.

Jinak ale Lazio může tuto sezonu označit za úspěšnou, protože v ní získalo pohár. Ve finále Coppa Italia si totiž poradilo s Atalantou a mohlo slavit. To samé by moc rádo udělalo také v lize, jenže v ní mu patří až současná osmá příčka se ztrátou jednoho bodu právě na Turín.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Moretti - De Silvestri, Meité, Rincon, Aina - Baselli, Berenguer - Belotti
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Guerrieri - Bastos, Acerbi, Luiz Filipe - Marušić, Parolo, Lucas Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.61 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Juventus FC  (neděle 18:00)
Juventus se chystá na své poslední utkání v této sezoně Serie A, které ho v neděli v podvečer vyšle do Janova. Tam se obrana Staré dámy pokusí odolat atakům nejlepšího kanonýra ligy a naopak pomoci vlastnímu útočnému esu.

Sampdoria dlouho bojovala o poháry a doufala, že se dostane do Evropské ligy. To byl ale jen sen, který se ani tentokrát nevyplní. Doria ztrácí na Evropskou ligu už 13 bodů, což za jedno zbývající kolo prostě za žádných okolností nedoženete. Doria se hodně snažila, ale nepomohl jí dokonce ani Fabio Quagliarella. Což je velký div, protože tento zkušený veterán zažil snovou sezonu. Aktuálně je na metě 26 ligových branek a vévodí střeleckým tabulkám.

Další z nich by rád dal právě Juventusu, za který sám v minulosti nastupoval. V sezonách 2010 až 2014 vstřelil za Starou dámu 23 branek a teď by pro změnu rád její účet zatěžkal. Bude se ale muset popasovat s tou nejlepší obranou v lize, protože Juventus zatím dostal jen 28 branek! Sampdoria sice dala 58 gólů, ale za Quagliarellou následuje dlouhé prázdno, takže pokud Juventus eliminuje střelce číslo jedna, má z poloviny vyhráno.

Doria v minulém kole předvedla další hodně špatné představení, což je pro ni ostatně v těchto týdnech častým jevem. V posledních deseti kolech vyhrála jen třikrát a na výhru čeká už pět zápasů. Naposledy nedokázala ani jednou překonat obranu sestupujícího Chieva a body si s ním pouze rozdělila.

Poslední návštěva Juventusu v přístavním městě jí ale dává menší naději. V listopadu 2017 vedla janovská Doria nad slavným soupeřem už o tři branky a nakonec i přes pozdní reakci Juve uhrála tři body. Jinak se ale samozřejmě daleko víc daří Juventusu, protože Doria vyhrála na domácí půdě za uplynulých 18 let jen třikrát.

Ani tentokrát nebude výběr trenéra Giampaola kompletní, protože mu pro zranění chybí trojice Andersen, Belec a Murru. Juventus má těch absencí ještě o něco víc, protože postrádá vykartované hráče Bernardeschiho s Matuidim a zraněni jsou Chiellini, Douglas Costa a Khedira.

Juventus čeká poslední utkání, které odřídí zkušený trenér Massimiliano Allegri. Jednapadesátiletý rodák z Livorna strávil na lavičce turínského Juventusu pět let a výrazně pomohl k jeho současnému renomé mezinárodní úrovně. Mistrovské Scudetto s ním slavil i v této sezoně a to dokonce s velkým předstihem.

V posledních týdnech se pak na hvězdném kádru projevovala jednak únava a jednak vědomí, že jim první místo už nikdo nesebere. Za deset minulých zápasů vyhrál Juventus jen třikrát a ani naposledy se mu tři body získat nepoštěstilo. S Atalantou totiž na domácí půdě s velkou dávkou štěstí jen remizovala.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Sala, Tonelli, Colley, Tavares - Barreto, Ekdal, Jankto - Ramírez - Quagliarella, Caprari
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Cuadrado, Can, Pjanić, Spinazzola - Dybala, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.64 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Empoli FC  (neděle 20:30)
Inter chtěl být touto dobou už dávno v klidu a usazen na pohodlném třetím místě. Jenže typicky po italsku nechává své fanoušky v napětí až do posledních chvil. V neděli večer potřebuje vyhrát, aby si zajistil Ligu mistrů. Empoli má ale ještě větší motivaci.

Tou je totiž záchrana. Empoli se díky posledním zlepšeným výkonům dostalo z posledních tří příček a aktuálně je před závěrečným kolem na 17. místě. Vzhledem k tomu, že ho od 18. Janova dělí jen jeden bod, ale nemůže být v klidu. Jeho úkol je jednoduchý - pokud se nechce ohlížet na své soupeře a jejich výsledky, musí vyhrát.

Empoli už v minulých kolech ukázalo, že není radno ho podceňovat a že ohrožené zvíře zahnané do kouta je pěkně nebezpečné. Empoli si v derby s Violou poradilo stejně jako pak na půdě Sampdorie. Nejlepší výsledek ale zaznamenalo v minulém kole na domácí půdě. To si totiž bez smilování poradilo s Turínem, od něhož dostalo jen jednu branku a samo mu nastřílelo čtyři! Výsledek jasně ukázal, že Empoli to se záchranou myslí smrtelně vážně.

To potvrzují i slova nejlepšího střelce týmu, Francesca Caputa. "Víme, co máme dělat. Musíme se naprosto soustředit a vyhrát. Nic jiného teď v hlavách nemáme. Jsme naprosto soustředění a nažhavení na poslední duel. Dáme do něj všechno, to můžeme našim fanouškům slíbit. Už jsme ukázali, že s velkým srdcem můžete dosáhnout skvělých výsledků," míní zkušený útočník a autor šestnácti branek.

Problémem pro zkušeného trenéra Aurelia Andreazzoliho by mohla být absence záložníka Kruniće, který trpí svalovými problémy. Kromě něj ale Andreazzoli může spoléhat na všechny. To samé může říct trenér Spalletti. Jeho jedinou obavou je to, zda se stihne dát dohromady útočník Matteo Politano. A navíc musí vyřešit, zda dá na hrot Maura Icardiho, nebo jestli dá opět šanci Martínezovi.

Pro Inter je tento zápas rovněž hodně důležitý. Potřebuje v něm vyhrát, pokud se nechce dívat za sebe. Liga mistrů se stala před sezonou hlavním cílem nově skládaného klubu, který má jen ty nejvyšší cíle.

Nerazzurri byli dlouho favoritem na třetí místo, ale poslední dobou si připsali několik zbytečných ztrát. A především pak narážejí na skvělou formu Atalanty, která je prohání. Aktuálně má lepší skóre i vzájemné zápasy, což je z hlediska konečného umístění faktor nejdůležitější.

Inter tedy potřebuje pomoct od Sassuola, které jede na půdu Atalanty, ale především musí sám nejprve uspět. Kromě toho vyhlíží čtvrtou pozici AC Milán, kterému chybí na městského soka jen jeden bod. Inter se navíc musí vzpamatovat z minulého kola, které mu nevyšlo. V Neapoli totiž jeho obrana fatálně selhala a domácí jí pronikli hned čtyřikrát.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D’Ambrosio, Miranda, Škriniar, Asamoah - Vecino, Brozović - Politano, Nainggolan, Perišić - Icardi
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Maietta, Silvestre, Dell’Orco - Di Lorenzo, Acquah, Bennacer, Traoré, Pajač - Farías, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.45 - 8.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Janov CFC  (neděle 20:30)
Janov má před sebou ultimátní pokus o záchranu. V duelu s Fiorentinou musí vyhrát a ještě ani to mu nemusí stačit. Potřebuje totiž pomoc Interu, který by měl obrat o body Empoli. Ani Fiorentina ale nemá zrovna ideální situaci.

Sezonu janovského CFC můžeme dělit na dvě období. Na Janov s Piątekem a bez Piąteka. Zatímco s ním v kádru Janov sázel branku za brankou a v první polovině tabulky se mu celkem dařilo, tak od Polákova lednového odchodu to jde s Grify z kopce. Jeho branky zoufale chybí a Janov se bez něj hodně trápí. Dokonce tak, že se teď nachází až na 18. místě!

Tým prezidenta Preziosiho figuruje v bojích o záchranu a jeho nešťastnou situaci jsme nastínili výše. Pokud by Empoli vyhrálo, žádný výsledek už Janovu nepomůže. Oba týmy totiž od sebe dělí jen bod. Janov vyhrál naposledy před devíti duely, paradoxně na něj nestačil mistrovský Juventus. Jinak je to ale v jeho podání herní i výsledkové trápení. Nejinak tomu bylo i v minulém kole, kde Janov narazil na Cagliari. A musel být hodně vděčný za přísnou penaltu v 89. minutě, kterou proměnil Criscito.

V zápase byl mimo jiné vyloučen mladý obránce Giuseppe Pezzella, kterého se tedy poslední utkání sezony týkat nebude. Do hry se ale po odpykání trestu vrací Romero. Fiorentině se vrací konečně hráč, na kterého se Montella hodně těší - Jordan Veretout. A po zranění je připraven i kapitán Pezzella.

Fiorentina by na tuhle sezonu také nejraději co nejdřív zapomněla. Při sledování hry musí mít nejeden fanoušek rovnou sebevražedné sklony a při pohledu na tabulku pak nadchází nefalšovaná deprese. Fialky - ambiciózní tým hovořící každoročně o pohárech, je až na 15. místě!

Ozdravná kůra, kterou měl za úkol přinést do týmu trenér Montella, zatím fatálně nevychází. Jeho experimenty se sestavou nepřináší kýžené výsledky a aktuálně Viola už v posledních šesti soutěžních duelech prohrála! Naposledy si proti Parmě dokonce dala vlastní branku, aby toho nebylo málo. Už ve čtyřech kolech nedala Viola soupeři ani jeden gól.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Ceccherini, Pezzella, Biraghi - Fernandes, Veretout, Benassi - Chiesa, Muriel, Mirallas
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Zukanović - Pereira, Criscito, Radovanović, Bessa, Veloso - Pandev, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 2.40 - 4.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SPAL 2013 - AC Milán  (neděle 20:30)
Milánské AC stále živí naději na Ligu mistrů. K tomu ale potřebuje, aby Atalanta nebo Inter ztratily body. A především potřebuje samo vyhrát na půdě SPALu. Což nebývá tak snadné, jak by se mohlo zdát.

Před sezonou si movité a ambiciózní vedení AC Milán vytyčilo jasný cíl - dostat se do Ligy mistrů. Ještě po zimních nákupech panoval v kádru Rossoneri velký optimismus a vypadalo to, že je AC konečně na té nejlepší cestě do Evropy. Před posledním kolem je však až na pátém místě a hrozí mu, že se podívá maximálně do Evropské ligy. A ta je v Itálii všeobecně považovaná za méněcennou soutěž, do níž v podstatě ani nemá smysl vkládat energii.

Rossoneri mají v cestě k milionům dvě překážky. Jednak potřebují, aby Inter a Atalanta (v tuto chvíli na čtvrtém a třetím místě tabulky) ztratily body. Ale hlavně musí sami vyhrát. A to se jim docela daří. V posledních třech duelech se jim to povedlo vždycky a ve dvou zápasech z nich ještě nedostali ani gól. V minulém kole dokázali reagovat na zaváhání AS Řím a připsali si tři body v duelu s Frosinone. To se sice zprvu dost bránilo, ale nakonec se milánskému týmu povedlo pomocí Piąteka se Susem skórovat.

Italský útočník Fabio Borini k poslednímu duelu prohlásil: "Je před námi poslední kolo a my se na něj hodně těšíme. Bude to vzrušující bitva a jsem si jistý, že každý z nás udělá maximum pro tři body. Nebude to nic snadného, protože na stadionu Paolo Mazza se hraje velmi těžko. Máme ale dost kvalitní kádr a když budeme poslouchat pokyny našeho trenéra, můžeme zvítězit. Budeme až do poslední chvíle věřit v Ligu mistrů."

Trenér Gennaro Gattuso musí denně číst o tom, kdo a kdy ho nahradí ve funkci kouče. A kromě toho se musí obejít bez brazilského záložníka Paquety, který nemůže nastoupit kvůli kartám. Dobrou zprávou pro něj ale je, že ze tří posledních duelů se SPALem AC dokázalo vyhrát všechny.

Domácí SPAL se musí obejít bez Missiroliho a menší zdravotní obtíže možná nepustí do hry ani Schiattarellu. Jinak má ale trenér Semplici volné pole působnosti. A bude ho chtít využít co možná nejlépe.

SPAL dokázal s předstihem zachránit v první lize a splnil cíl, který mu vedení dalo. Aktuálně je klub z Ferrary na skvělém 11. místě a sezonu může hodnotit jako velmi pozitivní. Samozřejmě se ale s domácím prostředím bude chtít rozloučit výhrou a skalp Rossoneri by byl hodně ceněn. V posledních dvou kolech ale SPAL na své soupeře vždy o gól nestačil - po Neapoli ho o body obralo i Udinese.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cionek, Vicari, Bonifazi - Lazzari, Murgia, Valoti, Kurtić, Fares - Petagna, Floccari
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez - Kessié, Bakayoko, Calhanoglu - Suso, Piątek, Borini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.28 - 4.63 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Parma Calcio  (neděle 20:30)
Římané prakticky přišli o možnost zahrát si v příštím ročníku Ligu mistrů a bojují alespoň o Evropskou ligu. Poslední duel sezony bude těžký zvlášť pro jejich fanoušky, protože je posledním utkáním Daniela De Rossiho. Pokazí mu rozlučku s AS Parma?

Teoreticky vzato, AS je pořád ve hře o Ligu mistrů. Má ale před sebou dvě základní překážky. Tou první je fakt, že nemá vše ve svých rukách. Čili aby AS do Ligy mistrů postoupilo, musí Atalanta, Inter i AC prohrát. Druhá a možná ještě větší překážkou je to, že AS musí nad Parmou nejen vyhrát, ale musí jí ještě nasázet alespoň pět branek!

S největší pravděpodobností je to nesplnitelná mise. Trenér Claudio Ranieri ale svému týmu věří. "Vždycky jsem se považoval za optimistu. Samozřejmě, situace nám není nakloněna a máme před sebou dvě obrovské překážky, ale dokud existuje matematická šance na to, že se dostaneme do Ligy mistrů, pak v ní budu věřit. Teď jsem spíš v roli fanouška, který bezelstně přeje svému týmu to nejlepší. Je potřeba zázrak, ale já v něj doufám," uzavřel zkušený trenér.

Pro něj to bude poslední utkání na lavičce AS, protože kontrakt mu běží jen do konce sezony a další mu nabídnut nebyl. V okruhu AS se kromě něj mluví o dalším odchodu, který fanoušky zasáhl daleko víc. Poprvé od roku 2000 totiž v příští sezoně nebude v kabině AS kapitán Daniele De Rossi! Tomu také nebyl prodloužen končící kontrakt a protože De Rossi se ještě cítí jako hráč, zkusí své štěstí jinde.

Jak tenhle nečekaný konec zapůsobil na fanoušky, to asi není třeba zase tak rozebírat. Prakticky po celém světě se čas od času objeví nápisy kritizující vedení a především majitele Jamese Pallottu. Přesto fanoušci dávají najevo svou solidaritu k hráči a již teď je Stadio Olimpico naprosto vykoupeno. To znamená, že na rozlučce klubové ikony bude 60 tisíc fanoušků. Hráči se pokusí napravit nepovedené minulé kolo, ve kterém jen remizovali se Sassuolem.

Do hry zřejmě nezasáhne obránce Manolas, ale jinak má trenér Ranieri kompletní kádr. Parma má jisté obavy o Gervinhovi s Inglesem, ale do hry by se mohl vrátit Biabiany. Parma se pokusí prolomit prokletí Olympijského stadionu, kde se jí nepovedlo domácí porazit za posledních 19 let ani jednou.

Ani zdá se, že to ani tentokrát nevyjde. Parmě se totiž moc nedaří a za posledních deset duelů si připsala tři body jen jednou. V minulém kole jí proti Viole pomohla vlastní branka Gersona, takže se teď Ducali nacházejí na 14. místě a o záchranu se již delší čas strachovat nemusí. Při posledním výjezdu dostala Parma čtyři branky, což bude chtít De Rossi a spol. zopakovat.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Florenzi, Fazio, Jesus, Kolarov - De Rossi, Cristante - Kluivert, Zaniolo, El Shaarawy - Džeko
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Gazzola, Iacoponi, Bastoni, Gagliolo - Kucka, Štulać, Barillà - Biabiany, Ceravolo, Siligardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.72 - 18.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - US Sassuolo  (neděle 20:30)
Atalanta se usadila na třetím místě a bude na něm chtít zůstat i po posledním kole aktuální sezony. Z důvodů rekonstrukce svého domácího stadionu se Atalanta přesune právě na půdu Sassuola, kde se zápas výjimečně odehraje. Forma Sassuola je navíc v posledních týdnech hodně vrtkavá.

Už jen poslední krok! Atalanta začala svou pouť aktuálním ročníkem Serie A velmi špatně až mizerně a chvíli se nemohla z nečekaného vyřazení v předkole Evropské ligy vzpamatovat. Postupem času ale trenér Gian Piero Gasperini dokázal tým sjednotit a opět do něj dostat život. Výsledek? Atalanta produkuje parádní fotbal, pyšní se nejlepší ofenzivou v soutěži a aktuálně sídlí na skvělém třetím místě, které jí zaručuje Ligu mistrů!

Pro prezidenta Antonia Percassiho a jeho tým je to jako pohádka. A moc nechybí k jejímu happyendu. Atalantě stačí vyhrát a pokud to dokáže, nemusí se ohlížet na výsledky svých konkurentů. Těch samozřejmě není málo - na záda jí dýchá čtvrtý Inter a poslední slovo neřeklo ani milánské AC, které Ligu mistrů vnímá jako jasný cíl. O tři body dál je ještě AS Řím, u něhož jsou ale šance téměř nulové.

Atalanta má lepší vzájemné zápasy s Interem, což by v případě rovnosti bodů (aktuální stav) rozhodovalo. Tým z Bergama je tak maximálně spokojený, i když se ze sezony dalo vytřískat víc. Například vyhrát finále Coppa Italia, které místo toho směřovalo do Lazia. V minulém kole sahala Atalanta po skalpu mistra Itálie Juventusu, jenže deset minut před koncem vyrovnal na konečných 1:1 Mario Mandžukić a body se dělily.

Teď Atalanta cítí šanci alespoň částečně si napravit chuť po nepovedeném finále poháru. A ví to i obránce Robin Gosens. "Máme před sebou druhou nejdůležitější partii. Ve finále proti Laziu jsme nedokázali vyhrát, i když nejde zapomenout, že jsme mohli kopat penaltu. Ale nemá smysl se k tomu vracet. Potřebujeme tři body, abychom se dostali do Ligy mistrů bez ohledu na ostatní a to by byl sen," domnívá se německý univerzál.

Trenér Gasperini do posledního utkání sezony nenasadí vyloučeného Hanse Hateboera, ale do hry se mu vrací obránce José Luis Palomino. Z téhož důvodu se v barvách Sassuola může znovu představit Bourabia, přičemž menší zdravotní potíže trápí útočníka Khoumu Babacara.

Sassuolo z minulých deseti kol vyhrálo jen dvakrát a většinou sbírá remízové body. Podobně jako v minulém kole, když si po bezbrankové remíze a nudném utkání rozdělilo body s AS Řím. Ve venkovních duelech je až na dvanáctém místě. Mírnou náplastí by pro něj mohl být fakt, že právě toto utkání se odehraje na jeho půdě, tedy na stadionu Mapei. Stadio Azzurri d’Italia v Bergamu totiž prochází rozsáhlejší rekonstrukcí.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Mancini, Palomino, Masiello - Castagne, Freuler, De Roon, Gosens - Iličić, Gómez - Zapata
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Demiral, Ferrari, Rogerio - Bourabia, Magnanelli, Sensi - Djuričić, Matri, Boga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.73 - 11.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Udinese Calcio  (neděle 20:30)
Cagliari se poslední dobou přestalo dařit a na vítězství čeká už čtyři zápasy. Pád tabulkou by sardinský celek moc rád zastavil na domácí půdě před vlastními fanoušky, kam zavítá Udinese. Zebry se ale naopak dostaly do parádní formy.

Už tři zápasy se týmu z Udine povedlo neprohrát, poslední dva pak rovnou vyhrálo. Poradilo si s Frosinone a tři branky nasázelo také dalšímu soupeři. V minulém kole se jím stal SPAL, který sice utkání dokázal zdramatizovat, ale tou dobou už prohrával o tři góly. Nakonec se tedy z boje o záchranu stala současná 16. příčka s tím, že pouhý bod z posledního utkání dá Udinese definitivní jistotu nehledě na výsledky soupeřů.

Na osmnácté příčce zatím sídlí Janov a s ním má Udinese lepší vzájemné zápasy, což při rovnosti bodů rozhoduje. Trenéra Tudora může těšit i fakt, že s výjimkou diskvalifikovaného Zeegelaara má k dispozici kompletní kádr. Bude ale muset vymyslet, jak překonat obranu Cagliari. Na Sardinii se totiž jeho Zebrám moc nedaří. Za posledních 18 let se jim zde povedlo vyhrát jen třikrát!

I proto trenér Tudor vítá formu domácího týmu, která rozhodně není oslnivá. Cagliari je sice zachráněno, ale fanoušci právem čekali z konce sezony víc požitku. Na současné třinácté příčce je mu sice příjemně, ale od nedělního soupeře dělí Cagliari jen jeden bod, takže všechno může být během jednoho kola jinak.

Cagliari čeká už čtyři zápasy na radost ze tří bodů. Po třech porážkách v řadě se mu v minulém kole povedlo alespoň uzmout bod v zápase s Janovem, ale fanoušci se asi nemohou zbavit pocitu, že jejich tým měl na víc.

Dlouho totiž v Janově vedl. Jenže v samém závěru se z přísně nařízené penalty prosadil Criscito a srovnal. Aktuálně třináctý tým má před duelem s Udinese jednu vážnou starost. Trenér Rolando Maran se totiž bude dost možná muset obejít bez střelce Leonarda Pavolettiho, kterého v minulých dnech trápilo zranění svalového rázu a od první minuty zřejmě nenastoupí.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Cacciatore, Pisacane, Pellegrini - Ionita, Bradarić, Barella - Pedro, Birsa - Cerri
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - De Maio, Troost-Ekong, Samir - Larsen, Mandragora, Sandro, De Paul, D’Alessandro - Pussetto, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.76 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Frosinone Calcio - Chievo Verona  (sobota 18:00)
V posledních dvaceti letech se Frosinone nepovedlo ani jednou porazit tým z Verony. Další pokusy si příště bude připisovat ve druhé lize, kam oba celky zamířily. Ještě předtím se ale domácí poperou o důstojnou rozlučku se Serií A.

Na stadionu Benita Stirpeho se odehraje poslední kolo Serie A ze všech nejdřív. Konkrétně už v sobotu od šesti hodin. A pro oba soupeře to zřejmě na delší dobu bude poslední utkání v první lize. Domácí Frosinone je předposlední, přičemž na záchranu ztrácí už poměrně výrazných 14 bodů. V posledních deseti soutěžních duelech se Frosinone povedlo vyhrát jen dvakrát a celkově má na svém kontě jen pět výher za celou sezonu.

Po vysoké porážce od Udinese se Frosinone protrápilo také v minulém kole, kde prohrálo s AC Milán. V první půli to bylo ještě poměrně dobře sehrané z jeho strany, ale pak se favorit prosadil dvěma rychlými trefami a bylo po zápase. Obránce Edoardo Goldaniga proto oprávněně doufá, že v posledním kole předvede jeho tým lepší podívanou.

"Hrajeme na domácí půdě a to je pro nás velká motivace. Moc rádi bychom tuto sezonu zakončili co nejlepším možným výsledkem a potěšili fanoušky. Ti nás celou dobu neskutečně podporovali, i když už jsme měli jistotu sestupu. Dlužíme jim poslední tři body v první lize. Věřím, že to s Chievem bude vyrovnaná bitva," dodává zkušený zadák.

Dobrou zprávou pro domácího trenéra Marca Baroniho je fakt, že nemá téměř žádné absence. To hosté rozhodně říct nemohou. Kádr Chieva je decimován absencemi, což se odráží i v posledním utkání. Mimo hru jsou vykartovaní Barba a Stepiński, přičemž zranění trápí hráče jako Schelotto, Sorrentino, Rossettini, Giaccherini a Djordjević.

Chievo má problémy na obou stranách hřiště. Zatím dalo jen 25 branek a v posledních třech kolech ani jednu. V obraně je situace ještě horší, protože to je nejhorší obrana v celé soutěži. Mussi Volanti dostali už ohromujících 75 branek! Naposledy se v domácí Pellissierově rozlučce rozešli smírně se Sampdorií.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Bardi - Goldaniga, Ariaudo, Brighenti - Paganini, Cassata, Sammarco, Valzania, Beghetto - Trotta, Ciano
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Šemper - Depaoli, Bani, Cesar, Jaroszyński - Leris, Dioussé, Hetemaj - Vignato - Meggiorini, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.66 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - SSC Neapol  (sobota 20:30)
Boloňa předvedla skvělý finiš a pod vedením trenéra Siniši Mihajloviće vybojovala nakonec poměrně s přehledem záchranu. Před vlastními fanoušky by si moc ráda v posledním kole připsala další body, i když proti sobě bude mít druhou Neapol.

Felsinei zažili skvělé jaro a díky povedeným výkonům se jim nakonec povedlo se s předstihem zachránit, i když ještě v zimě a pod vedením trenéra Inzaghiho to vůbec nevypadalo reálně. Včasný zásah vedení a dosazení správného kouče ale byl krokem správným směrem. Boloňa pod vedením trenéra Mihajloviće rozkvetla a začala sbírat důležité body. Před posledním kolem jí patří 12. příčka s tím, že za jistých okolností by se mohla posunout až na místo desáté.

V posledních deseti utkáních se Boloně povedlo prohrát jen dvakrát a ukázala, že ani vysoké skóre pro ni není problémem. Parmu rozstřílela čtyřmi góly a jen o jednu branku méně dokázala dát Laziu. V minulém kole proti Římanům ale jen remizovala. Před utkáním s Neapolí, dalším velkým favoritem, trenér Mihajlović nemusí řešit žádné vážnější komplikace s absencemi.

Boloně se ale doma nedaří, a to zvlášť proti Neapoli. S Partenopei zatím Boloňa od roku 2000 vyhrála doma jen čtyřikrát. Celkově si doma v této sezoně připsala osm výher a celkem 28 bodů, což je ligový podprůměr. Neapol naopak venku válí a je druhá nejlepší hned za Juventusem. Připsala si v celé sezoně jen čtyři venkovní porážky.

Neapol potkal hodně velký propad formy v tu nejméně vhodnou dobu. Za minulý měsíc odehrála sedm duelů, z toho dvakrát zasáhla do Evropské ligy. Vyhrát se jí ale povedlo jen ve dvou případech. Květen už byl v tomto ohledu mnohem lepší a Neapol za předchozí tři duely bodově nezaváhala ani jednou.

I proto se jí povedlo udržet si konečné druhé místo, přestože první Juventus rozhodně neproháněla tak jako v minulé sezoně. V minulém klání nadchla své fanoušky, protože si na stadionu San Paolo poradila s Interem Milán ve šlágru kola naprosto jasně. Svému soupeři vstřelila čtyři góly a nemuselo zůstat jen u nich.

Menším problémem, na který bude muset trenér Carlo Ancelotti reagovat při sestavování základní sestavy, je absence Allana a Koulibalyho, kteří nemohou hrát z důvodů karetního trestu.

Přesto je trenér Ancelotti přesvědčen, že se jeho týmu povede zakončit sezonu třemi body. "Boloňa udělala v poslední době velký krok kupředu a je z ní hodně nebezpečný soupeř. Navíc hraje doma, takže bude mít větší motivaci. My se ale nesmíme spokojit s naším umístěním, protože Neapol musí hrát vždycky o tři body. A já věřím, že se nám to povede," míní zkušený trenér Ancelotti.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Dijks, Lyanco, Danilo, Mbaye - Soriano, Pulgar, Poli - Palacio, Destro, Orsolini
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Hysaj, Luperto, Maksimović, Mario Rui - Callejon, Diawara, Ruiz, Verdi - Insigne, Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.71 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC37286370:2890
2.SSC Neapol37247672:3379
3.Atalanta Bergamo37199974:4566
4.Inter Milán37199955:3266
5.AC Milán371811852:3465
6.AS Řím371712864:4763
7.Turín FC371515749:3660
8.SS Lazio371781255:4359
9.UC Sampdoria371481558:5150
10.US Sassuolo379161252:5743
11.SPAL 2013371191742:5342
12.Bologna FC3710111645:5441
13.Cagliari Calcio3710111635:5241
14.Parma Calcio3710111640:5941
15.ACF Fiorentina378161347:4540
16.Udinese Calcio3710101737:5240
17.Empoli FC371081950:6838
18.Janov CFC378131639:5737
19.Frosinone Calcio37592329:6924
20.Chievo Verona372132225:7516
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (219)

Přidat komentář
BaggioRoberto

Tak to jsme s naším oddaným prostředníkem na trhu Janovem pěkně vyj..ali. Jsme jim nemohli poslat Silvu nebo Cutroneho na hostování? Je mi jich líto.

Reagovat
Recoba Inter

však mají Lapadulu

Reagovat
Recoba Inter

Co to píše za chytráka tyhle previewy? Lazio nebude hrát poháry? Jakto? Odkdy se za výhru v poháru nic nehraje? Něco mi uniklo? Nehledě, že Turín má stále byť jen matematickou šanci v případě, že by AS prohrálo... Oba týmy dlouho bojovaly o Ligu Mistrů.A statečně.

Reagovat
Largo

Pokud by se potvrdilo nařčení pro AC, tak by se Turín dostal do EL.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pipo123

Stefano Mauri sa vracia do Lazia, bude robiť asistenta Taremu.

Tommaso Rocchi postúpi v Laziu a bude trénovať Primaveru

Je paráda sledovať ako sa do klubu vracajú hráči, už tam pôsobi Peruzzi, teraz Mauri, Rocchi do toho Inzaghi

Reagovat
cresposuper

Tare

Reagovat
Pipo123

jo na neho by som zabudol

Reagovat
rossoneri89

skvela praca takto si to predstavujem v AC

Reagovat
KillSwitch

Roma Champions League if…

They beat Parma by at least five clear goals and Inter lose 1-0, Atalanta avoid defeat and Milan lose

OR

They beat Parma, while Atalanta, Inter and Milan all lose

to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědav na tu Atalantu, jestli ten 3.flek dá

Reagovat
Largo

Doufám že jo. Zaslouží si ho jak nikdo.

Reagovat
Airus

Jsem zvědav jestli Juve prosere i poslední zápas sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vůbec o nic nejde. Klidně s 3.brankarem a juniorkou

Reagovat
smazaný uživatel

Když tu sezónu shrnu, tak nevím proč jsme prodali Skorupskiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly tam prý problémy s přístupem i v kabine.

Reagovat
Yanek

Tak dnes definitivně zamáváme LM a pozitivním vyhlídkám do další sezony

Reagovat
Rip

Reagovat
Nuno čomes

Dobře to zkousis. Třeba to klapne.

Reagovat
Rip

Inter - Empoli 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
snuff24

4:3 po nájezdech

Reagovat
rossoneri89

pre Empoli

Reagovat
rossoneri89

nasou hrou si LM nezasluzime, hlavne aj za ten fatalny 7 zapasovy vypadok ale aj tak dufam ze jeden z dvojice Atalanta, Inter nevyhra .... a my dame Spal Forza Milan

Reagovat
Inter Eterno Amore

Atalanta to dá .. oni si to zaslúžia ako nikto

Reagovat
rossoneri89

Atalanta urcite ano

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouží, ale vždy když o něco šlo, tak se posrali

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak teoreticky im môže stačiť aj remíza

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, těch 82 lidí, co hlasovalo, že CR7 nebyl nejlepší hráč ročníku, kdo to podle nich byl

Reagovat
Inter Eterno Amore

možno Qéčko

Reagovat
smazaný uživatel

Úctyhodný výkon, na druhou stranu 8 má z penalt

Reagovat
Forza_Inter

Allan?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

mnozstvo Juventinov tu písalo ze CR7 vylozene kazí hru, berie priame kopy lepsiemu Pjanicovi ci Dybalovi a ze Juve to hraje teraz vsetko nanho co neprospieva hre. Podla mna to vobec nieje talé jednoznačne. 100 ludi 100 chutí.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri do Juve? Bulvárna kačica, alebo je to viac než isté?

Reagovat
cink

30%

Reagovat
cink

Podle mě zůstane v Chelsea. Měl úspěšnou sezónu. 3.misto, finále carling cupu, finále EL... fakt nevím proč by měl odcházet

Reagovat
Jackmaker1989

Dobre to počítam ak vidím, že AS už nemôže ísť do LM? Takže už jedine AC?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Jackmaker1989

A ešte jedna otázka, bude Fiorentina hrať na výhru alebo to pustí ak bude zároveň Empoli prehrávať?

Reagovat
Largo

Může, ale ty podmínky jsou nesplnitelný.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Nuno čomes

Nemá ani koule tam postavit Lautara

Reagovat
Bandita_Harry

Mihajlović paradna robota s napoly zostupujucim timom da este mozno 10 miesto este dokonca ich nadstandardz minulych rokov

Reagovat
Yanek

Reagovat
Largo

Daje!!!! Za Daniho! Forza Roma

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Rip

Dneska je to kolo kdy vyhrajou všechny domaci týmy.

Reagovat
Ragazzo d'oro

HAKAAAAN

Reagovat
CubONE

BERARDI!

Reagovat
Nuno čomes

Dambrosi tragikomik

Reagovat
Ragazzo d'oro

KESSIIEEEE

Reagovat
Pipo123

Atalanta sa takto oberie o domácie prostriedie

Reagovat
Panděvova ofina

Zrovna dneska musí mít golman Empoli den

Reagovat
Kixi Syhimour

Atalanta agree

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď nevím je-li tam "s". U těch týmů se to dává taky?

Reagovat
CubONE

Ano

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
fenixLFC

nie som odbornik na anglictinu ale s timami sa pouziva mnozne cislo takze by to malo byt bez. aj ked pozriem vysledky na google, tak ked tim s niecim suhlasi je to agree, ked hrac tak agrees (pochopitelne)

Reagovat
CubONE

No snazil som sa to najst na nete teraz, lebo ma to zaujalo. Vyzera to tak, ze v britskej anglictine pouzivaju na tzv. collective nouns (ako team) vyhradne plural, zatialco v americkej anglictine pouzivaju oboje, kedze rozlisuju, ci je to slovo/nazov timu v mnoznom cisle alebo nie.

Takze:

Briti - Southampton are eyeing up a ready-made replacement for Luke Shaw

Americania - Southampton is eyeing up a ready-made replacement for Luke Shaw

Ale trebars ak je New York Knicks, tak Americania rozlisuju, co povedia vo vete - New York wins the game alebo Knicks win the game.

Reagovat
Kixi Syhimour

*agrees

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý celou sezónu.

Reagovat
rossoneri89

takyto cigansky gol aky sme dostali

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
Nuno čomes

Klasická tragická (žádná) taktika Spallettiho. Neskutečný borak.

Reagovat
Panděvova ofina

Není tam nikdo, kdo by dokázal přejít přes bránícího hráče. Hráči bez jakého koliv náznaku techniky

Reagovat
LesyJePan

Co sa tam deje? podla statistik ich deriete jak žito

Reagovat
cink

Hrajou víceméně na polovině Empoli a tlačí se do zakončení. Empoli hrozí jen z breaku

Reagovat
LesyJePan

Vy to dáte, v druhom tam strelite 2-3 goly a bude vybavené. Ale bodaj by som sa mýlil

Reagovat
Panděvova ofina

Poprvé za dlouhou dobu vidím náznak nějaké větší snahy, ale bez koncovky je to prostě zbytečný.Golman je dost zachraňuje.

Reagovat
Nuno čomes

Snahy tvl

Reagovat
cink

Nevím proč to kopal ikardi. Měl nechat keitu perisice nebo naingolana udělal by líp. Ten ksicht Vandy áje k nezaplacení

Reagovat
fenixLFC

boze, nech to ta atalanta nedodrbe, dva milanske kluby v LM to by bol tragedia, uz jeden je moc ked uz tak radsej inter nez AC

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

To Sassuolo by to taky mohlo pustit

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
lnterista

Je to nervozni no ale verim

Forza Inter

Reagovat
Deki

8 střel na bránu a nic jestli to fakt domrdáme...

Reagovat
Nuno čomes

Domrdame. Zaslouzime si to za to, ze ho nevyhodili dřív.

Reagovat
Largo

3. Atalanta, 4. Inter, 5. AC 6. Řím. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Může to být ještě horší, hlavně ne AC v top 4

Reagovat
Lech

Hlavne ne inter v top 4

Reagovat
mastakillah

ideální

Reagovat
Yanek

Berardi ty kokotko, to je výmaz

Reagovat
LesyJePan

Co sa tam stalo? Akurat som prepinal a videl som ako tasil cervenu ale neviem komu.

Reagovat
Yanek

Byla tam roztržka mezi dost hráči, nikdo pořádně neví, ale Berardi ji dostal, takže určitě udělal nějakou blbost jak má zvykem.

Reagovat
LesyJePan

Idiot, prave dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ten důvod proč zůstane navždy v Sassu.

Reagovat
CubONE

https://streamable.com/ohaj6

No stacila podla mna zlta, ale vymaz to je.

Reagovat
Nuno čomes

Tak se nic zásadního nestalo ne? To herectví nepočítám.

Reagovat
stuff

Reagovat
lnterista

Keita Balde

Reagovat
Deki

Špalek má taky jednou cit

Reagovat
Nuno čomes

Nema nic absolutně.

Reagovat
lnterista

Funguje to

Reagovat
Deki

KEITAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Panděvova ofina

Konečně !!!

Reagovat
lnterista

Reteeeeeee

Reagovat
Nuno čomes

Super. Dík, ze jsi ho cely rok zabíjel na lavicce. Snad s nim nový kouč bude zacházet lépe

Reagovat
Tomanatura

?vykuoka je 40 mega, toho asi nevykoupi.

Reagovat
Nuno čomes

Je to skoda. Kdyby hrával tak ho mohli koupit. Není špatný hráč.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hotovo

Reagovat
mastakillah

SPAL .... Papu Goméz

Reagovat
lnterista

Gomeeeez

Reagovat
rossoneri89

a je to v pici

Reagovat
CubONE

Tvl, to boli dve minuty smrti pre nas

Reagovat
LesyJePan

To teda raz si hore, za dve minuty si ale dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeees !!!!!! A Btw: Finové tady hodně hodně sympatický! Je mi jedno asi, kdo vyhraje oba týmy hrají skvěle, ale to finský vítězství by asi bylo trochu hezčí.

Reagovat
Nuno čomes

To nebyla penalta. Simulace

Reagovat
sinter

jediny koment od teba s ktorym dnes suhlasim

Reagovat
Nuno čomes

Ok názory můžeme mít ruzně. Ale jde o Inter. A všichni víme, co je spatne.

Reagovat
Pipo123

Murgia sa rozohral k dobrým výkonom, to hosťovanie v Spale mu len a len prospelo, od budúcej sezóny by mohol a mal nahradiť Parola v Laziu

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Deki

Mauro, jeb na to už

Reagovat
Panděvova ofina

Doprostřed. Evidentně už má Inter na párku

Reagovat
cink

Pyča

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Largo

Teď dá Schickino čtyři góly a soupeři prohrajou...

Reagovat
Nuno čomes

Jestli se to posere, tak bude Icardi potřebovat ochranku, aby se dostal ze staďaku.

Reagovat
cink

Reagovat
Nuno čomes

Už to obvolává :)

Reagovat
mastakillah

Atalantaaaaa

Reagovat
Nuno čomes

Brw. změnil jsem názor, ty dresy jsou skvělý.

Reagovat
Inter Eterno Amore

no vidíš

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Gomez hraje v suchým triku ne? Si to dává.

Reagovat
mastakillah

P.s. Finsko

Reagovat
eliskafan

Ty milánské kluby jsou pěkně rozhodčími tlačeny. Příbram hadra

Reagovat
Pipo123

hnus

Reagovat
cink

Reagovat
Panděvova ofina

Bůh existuje a chytá za Inter

Reagovat
Pipo123

No nič já ten Inter radšej prepnem, lebo dopadnú ako Lazio minulú sezónu

Reagovat
Deki

díky

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Nuno čomes

Malo ho vypiskali.

Reagovat
Deki

výborně... zajímalo by mě, proč jako přestali od tý penalty hrát

Reagovat
eliskafan

Empili, ještě jeden!

Reagovat
rossoneri89

Empoli prosim este jeden ... prosiiiim

Reagovat
Kixi Syhimour

Není třeba

Reagovat
Kixi Syhimour

Už chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Inter nedá LM, tak už by se na měl Spalleti vykašlat

.

Reagovat
cink

Proč nedrzis Píču vole

Reagovat
Nuno čomes

A je to tu

Reagovat
Nuno čomes

Zkusim to vypnout. Nám se daří když se nedivam

Reagovat
Kixi Syhimour

Chytrá strategie

Reagovat
Panděvova ofina

Nech to prosím vypnuté !!!!!!!!!!!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Ty Pico to bylo rychlé jak padl? Mám to nechat vypnute? Chci to vidět

Reagovat
Kixi Syhimour

Empoli neumí rozehrávat a Radja umí dávat do prázdné

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
cink

Vypinej vole

Reagovat
Nuno čomes

Jsem to zapnul a oni břevno a ten nájezd hned jsem to zas vypnul.

Reagovat
cink

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
BaggioRoberto

Udržet Empoli i my!

Reagovat
sinter

Reagovat
Kixi Syhimour

AC jde zase terorizovat Evropu

Reagovat
cink

*Evropskou ligu

Reagovat
Pipo123

goool

Reagovat
lnterista

Ninjaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Empoli s tímhle výsledkem ale spadne, ti ještě zaberou

Reagovat
rossoneri89

smatlavy Njangoljan

Reagovat
BaggioRoberto

Do háje. Empoli vy chcete spadnout?

Reagovat
stuff

Paradne kolo

Reagovat
eliskafan

Prosím taky pentli pro Empoli.

Reagovat
Deki

já na tohle nemam, fakt ne ty vole... co to tam předvádějí

Reagovat
Panděvova ofina

Já jsem úplně vyřízenej

Reagovat
cink

Ty Pico taká haluz to břevno já mám plus 1000 šedých vlasů dnes

Reagovat
stuff

Reagovat
CubONE

Jezis, Empoli

Reagovat
sinter

, to je uplne v p ako hraju

Reagovat
Tomanatura

Muze mi nekdo vysvetlit, co to zas ma znamenat druhy rok po sobe? Jak v pici musi ten tym jeste byt? Spaletti je dinosaur jako prase, ten by mel okamzite po zapase skonvit karieru

Reagovat
Tomanatura

Bezte do hajzlu kazdy jeden hrac tam skoncete s fotbalem a bezte hrat kulicky vy preplacene vylizne primadony. Co to kurva je

Reagovat
Nuno čomes

Úplný Maras. On je nenaučil ani bránit. My máme nejtragičtější beky, ambrosio hraje Furt a on tam dá i Dalberta musí jo hned zítra vyhodit jediná šance. Pokud ne, nema vedení koule.

Reagovat
cink

Je to jasné. Píše se o tom jako o hotové věci. V pondělí se ohlásí Conte.

Reagovat
Nuno čomes

Snad no teda.

Reagovat
cink

Ono výměna trenéra není všechno. Snad přijdou i nejake posily a odejde hlavně brozovic gagliardini Mario.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gaglia nie

Reagovat
Nuno čomes

Gaglia bych nechal. Brozovic určitě pryc. Mária ani nepočítám ze je součást týmu.

Reagovat
cresposuper

Gaglia okrem zaciatkov za Pioliho hra permanentne hovno, od zranenia je pomaly a neohrabany ako korytnacka. Toho by som pustil.

Reagovat
sinter

Neda sa cez jedno prestupove obdobie zmenit cela zaloha, prio budu hraci do zakladu. A ako hrac z lavicky je gaglia v pohode

Reagovat
cresposuper

No ved neda, ale neviem, preco by zrovna Gaglia mal ostat. Vecino hral posledne dva roky lepsie.

Reagovat
Pipo123

To je paródia

Reagovat
LesyJePan

Farias

Reagovat
CubONE

Boze, to je zaver

Reagovat
stuff

Toto som este nevidel

Reagovat
LesyJePan

Boze Inter to je stasticko

Reagovat
Panděvova ofina

A to k fotbalu patří

Reagovat
LesyJePan

To samozrejme ano a ja ako fanda AC to musím spomenúť

Reagovat
Pipo123

Andreazzoli je fajn tréner, Empoli hraje dosť dobre, ale tá ich koncovka ich potopila už veľa krát.

Reagovat
eliskafan

Škoda, že Keita neproměnil

Reagovat
Deki

keita inteligent

Reagovat
CubONE

Zrus ten gol, faul na Dragowskeho

Reagovat
Kixi Syhimour

Máš nějaké další přání?

Reagovat
CubONE

Aby Empoli nebolo tak hrozne v zakonceni.

Reagovat
Deki

cíl splněn, ale zestárnul jsem o 10 let. to je prostě Inter... nečekal jsem, že vyhrajeme 4:0, ale toto? ufff... Handa bůh snad Icardiho poslední zápas. dnes pokud bychom nevyhráli, měl bych velký strach o jeho bezpečnost...

FORZA INTER <3

Reagovat
cink

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Teda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
CubONE

To tam Empoli na konci hralo bez brankara?

Reagovat
Deki

šel na roh a Keita ho při vracení se do brány uplně nesmyslně zatáhnul za dres. přitom byl 10m za míčem a nikdy by to nestačil doběhnout

Reagovat
CubONE

Ja som myslel az po tejto situacii, tu poslednu minutu. Lebo v grafike Sky tam svietila cervena aj pre Dragowskeho.

Reagovat
stuff

Skoda Berardiho cervenej. Ak odide Gasp, neverim v dostojnu reprezentaciu. Ale neuveritelne kolo. Tesim sa na leto

Reagovat
smazaný uživatel

dobré psycho ten konec Interu-Empoli

Reagovat
Forza_Inter

kurva ja nevladzem psychicky ale sme tam!

Reagovat
lnterista

Trosku jsem se zapotil

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Handa na hrad, balde si zasluzi zostat

Reagovat
Largo

Je mi do breku. Konci muj nejoblibenejsi hrac. Radim ho vejs nez Tottiho.

Dneska znova ukazal, ze rok mohl klidne hrat. ne zaklad, ale s jeho pomoci mohl nejakej mladej hrac neskutecne vyrust.

Vys nez 6. misto jsme si nezaslouzili. Zabil nas Pallotta, kdyz v klicovy fazi sezony pripravil hracum a fanouskum takovej sok. A samozrejme se na zapase neukaze. fakt jen stinova figurka, alibistickej developer. Baldini to samy. Kdyz to srovnam se Zhangem z Interu, kterej ma taky svy plany, ale nechybi na jedinym zapase,...

AS mam rad. Ale dokud ho bude vlastnit Pallotta, nikdy z nas nebude velkoklub.

Tak pevny nervy a snad bude pristi sezona lepsi...

Daje a diky za vsechno, DDR.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi byl vždycky blíž než Franta. V mých očích nikdy nebyl ,,méně" Capitano než Er Puppone.

Po těch událostehc musí být těžké se soustředit, po dobré přípravě by v pohodě dal 20 zápasů, včetně těch nejdůležitějších. Vedle něho mohl růst Berge nebo Samassekou.

Pod nikým se nikdy velkoklubem nestaneme. Vnímáme to subjektivně, kvůli stadionu, ale jeho stavba nás ,,jen" zařadí mezi dalších 20-30 klubů v Evropě, kde už stejně jsme. Příjmy vyrostou, ale zas ne tak moc, abychom měli ročně o 70-100 víc - pořád do klubu potečou jen příjmy ze zápasových dní, stejně LM musíme dávat a budeme na ni závislí.

Daje.

Reagovat
Kaka14

Škoda AC.... ale ako 3 najslabší tím dokáže zatlačiť Inter na San Sire to je fakt sila

A keby tlačili rozhodcovia Milansle kluby, tak si rozhodca ide pozrieť prvý gól Atlanty minimálne na VAR...

Reagovat
stuff

plus ta redka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele