38. kolo
25.05.2019 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone jen bez branek remizovalo s Chievem

Domácí Frosinone se s první italskou ligou rozloučilo na domácí půdě výsledkem, který ho tak nějak charakterizuje. S Chievem Verona si rozdělilo body díky remíze bez branek. Chievo končí na nějakou dobu své působení mezi elitou a doufá v nový start.

Už před začátkem utkání bylo jasné, že ani jeden ze soupeřů se už nezachrání. Pocit posledního utkání a vědomí, že se chcete s vlastními fanoušky rozloučit co nejlíp ale v obou soupeřích rezonoval. Jenže, kdo se na utkání koukal, musel asi uznat, že oba týmy sestupují zcela zaslouženě.

Nuda a opět nuda. Neschopnost míč déle udržet na svých kopačkách, natož pak vytvořit si nějakou větší šanci. Pro oba gólmany to byla víceméně zívačka, protože je nikdo dlouho neobtěžoval. Z dálky napřáhl ke střele Camillo Ciano, ale jeho přízemnímu pokusu chyběl zhruba metr. Stejně tak jako všem jeho spoluhráčům, chyběla mu přesnost, chuť i síla udělat ze zápasu něco zajímavějšího.

Když máte oba týmy víceméně smířené s tím, že příští rok budou prodávat lístky jen na druhou ligu, těžko po hráčích můžete chtít nějaké výkony. Toho se obě jedenáctky zuřivě držely. Dost možná největším vzrušením a změnou v první půli se stali nucené střídaní zraněného Assaneho Dioussého, což hovoří za vše.

Rozhodčí Di Martino přidal k předváděné nudě jednu minutu a i on zřejmě doufal, že co nejdřív skončí. Jako kdybyste se dívali na Okresní přebor. Chievo mělo více ze hry a do skóre to mohl promítnout Manuel Pucciarelli, který hlavičkoval po celkem zajímavém centru. Ale s jeho slabým pokusem si zkušený brankář Francesco Bardi v pohodě poradil.

Po rohu hlavičkoval útočník Daniel Ciofani, ale s jeho slušným pokusem si Adrian Šemper poradil a míč vyrazil. Domácí Frosinone si pro sebe ukradlo alespoň konec zápasu a dostalo se ke dvěma rohovým kopům. Ani jeden z nich ale neproměnilo. Zčásti zásluhou obrany Chieva a zčásti byla na vině vlastní nemohoucnost. Serie B tak čeká na další dva týmy. Oprávněně.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele