38. kolo
26.05.2019 20:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Udine otočilo zápas s Cagliari a domů veze všechny body

Vítěznou tečku za ročníkem 2018/2019 udělalo Udinese, které v posledním kole vyloupilo Sardinii a Cagliari porazilo 2:1. V samotném utkání již o nic důležitého nešlo, oba týmy si zajistily definitivní záchranu dříve.

Na stadionu Sant'Elia panovala uvolněná atmosféra, Cagliari chtělo v posledním domácím zápase uspět a v úvodu mělo dobré příležitosti, jenomže přímák Lykogiasnnise Musso dobře vyrazil. Zadařilo se až o pár minut později, obrana Zeber se sice ubránila rohovému kopu, jenomže další centr už odvrátit nedokázala a Leonardo Pavoletti zblízka hlavou poslal Cagliari do vedení. Domácí tým měl i nadále více ze hry, ale další gól přidat nedokázal. Ve 29. minutě Musso opět skvěle zasáhl, tentokrát po střele Barelly a poradil si i s přízemním pokusem veterána Srny. Udinese podalo v prvním poločase nevýrazný výkon, avšak po obrátce si vše vynahradilo.

V 53. minutě se Zebrám podařilo vstřelit gól, který ale nemohl být pro těsný ofsajd uznán. Hosty to nemuselo tolik mrzet, neboť jen o šest minut později zamířil do černého Emil Halfredsson, který přetaženým centrem dokonale zaskočil brankáře Cragna. Halfredsson centroval na zadní tyč, jenomže balón zapadl k překvapení Cragna do sítě.

V 69. minutě pak hosté dokonali obrat, Mandragorův centr na zadní tyč hlavou poslal do sítě Sebastien De Maio a Cagliari marně reklamovalo ofsajd. Sedm minut před koncem byli domácí blízko vyrovnání, ale Pavolettiho šanci na poslední chvíli odkopl De Maio. Sardiňané se s přibývající koncem tlačili do šestnáctky, ale vyrovnat se jim ani v páté minutě nastavení nepodařilo - Joao Pedro zamířil ve stoprocentní šanci vedle.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele