37. kolo
14.05.2011 20:45 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

AC Milán - Cagliari Calcio 4:1

Oslavy milánského AC se vydařily, mistr Itálie pro letošní rok porazil Cagliari 4:1 a potvrdil, že mu titul patří právem. Dvěma brankami se zaskvěl Robinho, po jedné pak přidali Gattuso se Seedorfem. Cagliari toho moc nepředvedlo, jedinou trefu obstaral už za rozhodnutého stavu Cossu.

Zajímavostí bylo, že Milán oblékl do utkání s Cagliari novou sadu dresů pro následující ročník 2011/2012 a dařilo se mu v nich náramně. Už po 22. minutách rozradostnil diváky v ochozech San Sira Robinho, když individuální akci zakončil přesnou střelou k tyči - 1:0 pro Milán. O dvě minuty chybovali hosté v defenzívě, Agazzi vyrazil míč jen na hlavu Gattusa, od kterého skončil míč v síti - 2:0 pro Milán. Rossoneri si zápas užívali a ve 35. minutě zvýšili už na 3:0, Pato přihrál Robinhovi a brazilský kouzelník opět v klidu zakončil!

Za další tři minuty zužitkoval krásnou kolmici Nainggolana Cossu, když se zasekávačkou zbavil Robinha a prostřelil Abbiatiho - 3:1. Milánští ale mohli být s průběhem prvního poločasu naprosto spokojeni, vedli dvoubrankovým rozdílem, navíc rozhodně nepotřebovali chvástat dopředu. Stejným výsledkem první poločas skončil a ve druhém Rossoneri skóre navýšili. Čtvrthodiny před koncem předvedli krásnou akci Robinho, Pato a Seedorf a právě nizozemský veterán v tváří tvář Agazziho uspěl - 4:1.

Cagliari rezignovalo a Milán si zbytek utkání bez problémů pohlídal. Vítězství 4:1 odstartovalo velkolepé oslavy Scudetta, Milán se poslední kolo rozloučí se sezonou na venkovním hřišti.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to vidim na jasnou výhru, nezkazíme si přece oslavy

3:0

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

4 1-Cassano,Cssano,Robinho,CasaANO

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty az na ty strelce FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

presne az na strelce super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele