37. kolo
15.05.2011 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Juventus FC 1:0

Stará dáma jakoby nechtěla hrát evropské poháry, Delneriho hoši prohráli na Parmě po jediné brance Giovinca 1:0 a nevyužili případného zaváhání Říma. Parma výhrou potvrdila skvělou formu, která jí v závěru sezony ovládla.

Parma zle zatopila už po pěti minutách zápasu, Božinov se dostal k rohovému kopu a Buffon musel jako několikrát ve své kariéře prokázat své nesmírné kvality. Na druhé straně se dožadoval pokutového kopu Alessandro Del Piero, nicméně zákrok Zaccarda byl sice riskantní, avšak čistý. Gialobllu ale byli lepším týmem, Giovinco na Gigiho nevyzrál a totéž platilo i o Dzemailim. Ve 38. minutě se vytáhl i Mirante, když zneškodnil střelu Felipe Mela.

Po změně stran se zase uvedl Giovinco, jeho nebezpečný přímý kop chytil Buffon. První branku vstřelili hosté, jmenovitě Alessandro Matri, nicméně byl mu máván ofsajd, takže se pokračovalo za bezbrankového stavu. Stará dáma začala více ohrožovat prostor kolem Miranteho, ale byla to paradoxně Parma, která první udeřila. Giovinco si popotáhl míč a jedovatou pravačkou nedal Buffonovi šanci - 1:0 pro Parmu. V závěru mohl definitivně pojistit Candreva, jenže trefil pouze boční síť.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
cerwi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele