37. kolo
14.05.2011 18:00 CET
4 : 2
(1:1)

Reportáž

SS Lazio - Janov CFC 4:2

Lazio doma přehrálo Janov a do neděle se ujímá čtvrté pozice. Na Olympijském stadionu padlo šest branek, z toho čtyři do hostující sítě. O osudu utkání rozhodla druhá půle a v ní tři slepené branky domácího výběru.

Diváci na Stadio Olimpico nemuseli na úvodní branku zápasu čekat příliš dlouho, hned z první šance se totiž domácí ujali vedení. Rohový kop Zarateho dopravil do sítě hlavou Biava a bylo to 1:0. Odpověď Grifů byla rychlá, Muslera sice předvedl fantastický zákrok proti Bosellimu, ale na dorážku Palacia už byl krátký - 1:1. Lazio si chtělo vzít vedení zpátky, ale do konce poločasu se svými šancemi neuspělo.

Až po změně stran Lazio rozhodlo. Rocchi ještě přestřelil a vzápětí na to musel Kuckův pokus vyrážet Muslera. V 52. minutě ale bravurně zpracoval dlouhý centr Rocchi a přesným zakončením vrátil vedení na stranu Lazia - 2:1. Sotva se Janovští ze zásahu otřepali, byla tu další branka, na krásný centr Ledesmy si povyskočil Hernanes a dal na 3:1. Biancocelesti se uklidnili a za dalších pár minut připravili čtvrtý úder. Zarate poslal přesnou přihrávku na volného Hernanese a ten svojí druhou brankou v zápase definitivně rozhodl o vítězství Lazia - 4:1. Za rozhodnutého stavu viděli diváci ještě jednu branku, postaral se o ní Floro Flores, po rohovém kopu předvedl přesnou volej a zkorigoval na 4:2. V dobrém utkání tedy padlo šest branek a Lazio se minimálně do zítřka posunulo na čtvrtou pozici.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro ses trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

...no se poser třeba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele