37. kolo
15.05.2011 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - Brescia Calcio 1:0

Klid už mají i v Ceseně, ta se dvě kola před koncem bála sestupu, ale po dnešní výhře 1:0 nad Brescií má jistotu, že si nejvyšší soutěž zahraje i v příští sezoně. Hodně k tomu domohlo další zaváhání Sampdorie, která vlastně zkompletovala sestupovou trojici.

Na stadionu Dina Manuzziho se nehrál ledajaký fotbal, nicméně diváci si na své přišli. Už po dvou minutách musel předvést těžký zákrok debutant v brance Brescie Leali, když přímý kop Parola vyrazil na břevno! I o chvíli později, při Sammarcově pravačce, měli hosté více štěstí než rozumu. Brescia se osmělila až prostřednictvím Caracciola, nicméně jeho přímý kop v brance neskončil a do útoku se znovu mohla hnát domácí Cesena.

Jediný brankový moment celého zápasu nastal po hodině hry, s velkou dávkou štěstí se gólově prosadil Emanuele Giaccherini, když si slabší chvilku vybral v prvním poločase chválený Leali - 1:0 pro Cesenu. Brescia se snažila alespoň o vyrovnání a velmi blízko tomu byla po hlavičce Caracciola, proti byl však obránce Davide Santon, který takřka jistou branku odvrátil.

Cesena tedy vyhrála 1:0, a jelikož Sampdoria prohrála, má jistou záchranu. Osud Brescie už byl zpečetěn před tímto utkání.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Povinné tři body a záchrana pak už bude jistá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele