37. kolo
15.05.2011 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

SSC Neapol - Inter Milán 1:1

Neapol v dohrávce předposledního kola italské Serie A remizovala s Interem 1:1, po prvním místě AC je tedy nyní jasné i obsazení dalších dvou míst. Inter skončí druhý, Neapol třetí, oba celky si tak v příští sezoně zahrají Ligu mistrů. Skóre otevřel hostující Eto'o, ještě do poločasu ovšem vyrovnal Zuniga a skóre 1:1 se už nezměnilo.

První příležitost utkání měl v deváté minutě Samuel Eto'o, jeho chvíle však teprve měla přijít. O minutu později nebezpečně pálil na druhé straně Lavezzi, avšak Julio Cesar byl na místě. V patnácté minutě šli hosté z Milána do vedení, Nagatomo našel autovým vhazováním Milita, ten přiklepl míč Eto'ovi, jehož střela z dvaceti metrů zapadla přesně k pravé tyči branky De Sanctise.

V jednadvacáté minutě mohl odpovědět Zuniga, po skvělé přihrávce Hamšíka však minul. Hezkou dalekonosnou střelu vyslal na branku Interu Walter Gargano, Cesar s vypětím všech sil vyrazil balón na roh. Po půlhodině hry se do obrovské příležitosti dostal Ezequiel Lavezzi, v rozhodující chvíli ho však vychytal skvělý Julio Cesar. Neapol se tlačila za vyrovnání, další Zunigova rána skončila jen těsně vedle hostující brány.

Ve čtyřicáté třetí minutě měl Inter obrovskou šanci na vyrovnání, Maicon zakombinoval s Militem a křížnou střelou trefil tyč! V první minutě nastavení první půle již domácí vyrovnali, dlouhý Campagnarův aut našel v pokutovém území Maggia, k míči se nakonec se štěstím dostal Zuniga a zblízka vyrovnal.

Druhé dějství otevřela obrovská šance Hamšíka, ten však tváří v tvář Cesarovi selhal. Do další nadějné pozice se pak dostal nejlepší hráč na hřišti Camilio Zuniga, svou druhou trefu v utkání ovšem nepřidal. A když si obrana Interu poradila i s hlavičkou Yebdy, rozešla se Neapol s Interem smírně po výsledku 1:1.

Po utkání mohly být spokojeny obě mužstva, Inter si pojistil druhé místo v tabulce za rivalem z AC, Neapol slaví historický postup do Ligy mistrů.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2 3-Hamsik,Cavani,-Etoo,Milito,Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani nebude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele