Serie A - preview 37. kola

14.05.2011, 08:49, aktualizováno 15.05.2011, 10:05
Previews
Třetí Neapol dnes může snížit ztrátu na druhé místo, doma totiž hostí Inter. Pokud Udinese vyhraje v Chievu, vrátí se na čtvrté místo, na Ligu mistrů stále myslí i AS Řím, který jede do Catanie. Mimořádně důležitý zápas sehraje Lecce a hlavně Sampdorie, která má aktuálně nejblíže k třetí sestupové pozici.
ACF Fiorentina - Bologna FC  (neděle 12:30)
Fiorentina přivítá v zajímavém duelu Boloňu a vesměs půjde o vylepšení stávajících pozic a výsledků. Platí to zejména pro Boloňu, která si sérií bez vítězství zkomplikovala závěr sezony a ještě nemá úplnou jistotu záchrany.

Svěřenci trenéra Siniši Mihajloviče nestačili v minulém kole na Inter Milán, ale s jejich postavením v tabulce se vlastně nic nestalo. Viola tak i tak zakončí sezonu v první desítce, což je pochopitelně zklamání. "Chceme zakončit sezonu tím nejlepším způsobem, měli jsme problémy se zraněními, proto ty vzestupy a pády," nechal se slyšet Siniša Mihajlovič. Fiorentina bude chtít odměnit fanoušky a to ničím jiným, než domácí výhrou nad Boloňou.

Hosté pocestují na stadion Artemia Franchiho s faktem, že když tu vybojují bod, budou zachráněni. Boloňa předváděla až do 30. kola dobré výsledky a její záchrana se zdála jako jistá věc, jenže pak přišla série bez jediného bodu a situace se změnila. V minulém kole Boloňa remizovala s Parmou 0:0, ale jistotu záchrany to Melasaniho hochům nedalo.

"Chybí nám svěžest a odhodlání. V tuto chvíli bojujeme zejména v útoku. V letošní sezoně jsme hráli velmi dobře, jenže teď je to čím dál obtížnější. Doufám, že v Toskánsku předvedou mí hráči vítězný výkon. K záchraně potřebujeme alespoň jeden bod, do Florencie ale jedeme vyhrát," prohlásil trenér Boloni Malesani. Boloňa v posledních dvou letech sehrála s Violou vyrovnanou partii, ba dokonce byla lepším týmem, když v lednu 2010 Violu na jejím hřišti porazila 2:1.

Fiorentina bude na domácím Artemio Franchi bez Jovetiče a Babacara. Také hosté mají ztráty, zranění jsou Buscé, Montelongo a Garics, k tomu si odpykává karetní trest Ekdal.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Cerci , Gilardino, Mutu
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Britos, Cherubin - Perez, Mudingayi, Casarini - Della Rocca - Di Vaio, Paponi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.15 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Cesena - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Fotbalisté Ceseny mají záchranu na dosah, ale dvě kola před koncem ještě musí zabrat. To Brescia se s nejvyšší soutěží loučí a rozloučit se hodlá co nejlépe, s sebou do Serie B chce stáhnou i Cesenu.

Cesena vybojovala ve 36. kole nesmírně důležité vítězství 2:0 na sardinské půdě proti Cagliari a učinila důležitý krok v cestě za konečnou záchranou. Ficcadentiho svěřenci teď mají 40 bodů a za jistých okolností si mohou dovolit i prohrát. Pokud však zvítězí - definitivně se zachrání. "Ve fotbale jsem viděl ledacos a rozhodně vím, že není čas na odpočinek. Máme 40 bodů a jsme blízko k záchraně, nicméně ještě není konec," krotí euforii trenér Ficcadenti.

To na druhé straně už je hotovo. Brescia svůj boj ohledně setrvání v nejvyšší soutěži prohrála a opět po roce bude hrát Serii B. "Mí hráči dělali co mohli, ale nestačilo to. Jsme z této sezony zklamáni, možná jsme si mohli v jiných zápasech počínat lépe. Teď se musíme dívat do budoucnosti a pokusit se o co nejrychlejší návrat mezi italskou elitu," prohlásil výrazně zklamaný trenér Iachini. V zápase na půdě Ceseny budou hrát hosté o čest a o důstojné rozloučení.

Domácí budou postrádat pouze Von Bergena, jinak je tým trenéra Ficcadentiho kompletní. Totéž se rozhodně nedá říci o Brescii, sestupem zklamaný tým bude bez Dallamana, Cordovy, Sereniho, Zanettiho a Mareca. K tomu všemu jsou vykartovaní Diamanti a Lanzafame.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Felipe, Lauro - Caserta, Colucci, Parolo - Giaccherini, Budan, Jimenez
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Zebina, Bega, Berardi - Zambelli, Vass, Hetemaj, Kone, Daprelà - Jonathas, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.75 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Juventus FC  (neděle 15:00)
Parma v závěru sezony vykazuje skvělou formu a potvrdit jí hodlá i v souboji s favorizovaným Juventusem. Stará dáma v minulém kole prošvihla možnost dostat se na dostřel evropským pohárům, ale tentokrát nic podobného opakovat nechce.

Kvalitou kádru měla Parma rozhodně na to, aby bojovala o evropské poháry. Sezona se ale nepovedla a paradoxně až v závěru se ukazuje síla kádru, vedená mladým a talentovaným Sebastianem Giovincem. "Proti Juventusu to bude skutečný zápas, chceme si vést dobře a co nejvíce odčinit špatnou sezonu, zvláště když jsme domácím týmem," prohlásil na webových stránkách Parmy Sebastian Giovinco. Právě pro největší hvězdu Parmy je zápas s Juventusem nesmírně prestižní, neboť do města šunky zamířil právě z Juventusu.

Také Stará dáma měla na víc, než na sedmé místo. Ambice byly velké, ale ani v této sezoně se je nepodařilo naplnit. Juve navíc odmítlo bodové dotáhnutí na Lazio a AS Řím, když doma jen remizovalo s Chievem 2:2. "Pondělního výsledku můžeme litovat, ale do konce sezony si musíme vést dobře. Jsem samozřejmě zklamaný, všichni jsme doufali v lepší výsledky a radši ani nechci myslet na to, že se nedostaneme do pohárové Evropy," okomentoval poslední vystoupení a sezonu Staré dámy stoper Giorgio Chiellini.

Gialloblu budou bez Palladina, to je ale jediná ztráta, kterou domácí výběr má. To Juve je v mnohem horším postavení, zranění jsou Aquilani, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella, Iaquinta a Grygera. Aby toho nebylo málo, tak klíčoví záložníci Krasič s Marchisiem si odpykávají karetní trest - každý jedno utkání.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Lucarelli, Paletta, Gobbi - Valiani, Morrone, Dzemaili, Modesto - Giovinco, Božinov
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Motta, Barzagli, Chiellini, Grosso - Martinez , Giandonato, Felipe Melo, Pepe - Matri, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.35 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Bari - US Lecce  (neděle 15:00)
O osudu Bari už je dávno rozhodnuto a rozhodnout se může i v Lecce. A to pokud hosté na San Nicola uspějí a Sampdoria zároveň podlehne Palermu. Pro Lecce mají zbývající dvě kola nesmírně důležitý význam - hraje o všechno.

Sestup Bari už nějaký ten pátek není žádnou novinkou, loňská sezona se týmu povedla, ale ta letošní byla i díky rozsáhle marodce katastrofální. Poslední tým soutěže prohrál čtyři utkání v řadě a rozhodně nevypadá na to, že by si měl poradit s Lecce, zvláště když to ještě o něco hraje. "Měli jsme několik dobrých momentů, porazili jsme Juventus, remizovali s AC Milán či Neapolí, ale celkově to byla strašná sezona," prohlásil zklamaný Massimo Donati.

Lecce se drží na sedmnáctém místě, což je poslední pozice, která zaručuje záchranu. Jihoitalský celek si v minulém kole vyšlápl na třetí Neapol a výhrou odskočil Sampdorii Janov na dva body. "Toto vítězství nám umožnilo, abychom zůstali v boji o záchranu, ale nebude nám nic platné, pokud v neděli neuspějeme. Máme další dva zápasy a musíme je vyhrát a doufat, že nám Palermo projeví laskavost a porazí Sampdorii," doufá ve ztrátu janovského celku trenér De Canio.

Hostující celek už se může definitivně zachránit, vše bude záležet na něm a pochopitelně i na Sampdorii, která je nejvážnějším kandidátem na sestup. Výhodou Lecce oproti Blucerchiatti je fakt, že má situaci ve svých rukou.

Domácí výběr trenéra Muttiho decimovala zranění a decimují i v tomto kole, chybět budou Codrea, Rudolf, Kutuzov, Okaka, S. Masiello, Barreto, Castillo a suspendovaný Glik. Na druhé straně je situace lepší, Corvia je v trestu a Ferrario s Oferem mají zdravotní potíže.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Rossi, Belmonte, Parisi - Kopunek, Donati, Gazzi - Bentivoglio - Huseklepp, Romero
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Gustavo, Fabiano, Mesbah - Munari, Vives, Giacomazzi, Olivera - Chevanton, Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.33 - 3.50 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - AS Řím  (neděle 15:00)
Po minulém kole se AS Řím přiblížil čtvrté pozici, ale situaci nadále nemá ve svých rukou. V tomto kole musí AS porazit Catanii a zároveň doufat ve ztrátu Udinese. Sicilané ale nehodlají zápas vypustit, ba naopak, povzbuzeni jistou záchranou se budou chtít před domácím publikem pořádně vytáhnout.

Catania je další z řady celků, která má zajištěno účast v nejvyšší italské soutěží i pro příští rok. Sicilský celek se v minulých kolech nesmírně zlepšil, což potvrzují vítězné zápasy proti Cagliari a Brescii a současné, klidné třinácté místo. "Bude to bojovný zápas, takový jaký mam rád. Římané potřebují získat tři body, aby hráli Ligu mistrů, ale narazí na fyzicky i psychicky dobře připravený tým. Chceme v posledním domácím zápase uspět, očekávám plný stadion," prohlásil před zápasem natěšený Diego Simeone.

Zatímco Catania už nemá co ztratit a vlastně ani získat, Římáné pocestují na Sicílii s jasným cílem, a to sice získat tři body a ještě se porvat o čtvrté místo zaručující Ligu mistrů. Římané už přitom mohli dávno čtvrtou pozici kontrolovat, kdyby neremizovali s milánským AC. "Musíme v Catanii zvítězit, neboť máme šanci skončit v první čtyřce. Věřil jsem tomu, když jsme ztráceli devět bodů a věřím i teď, vždycky musíte věřit," prohlásil Vincenzo Montella.

Giallorossi mají s Catanií jasně lepší bilanci a favoritem budou i tentokrát. Ve prospěch Sicilanů hovoří fakt, že na domácím hřišti s Římem prohráli naposledy před čtyřmi lety.

Catania bude bez Llamy, Scicaccy, Ricchiutiho a Bellusciho. V dresu Říma se neobjeví Brighi, Mexes, Pizarro, De Rossi a Perrotta, posledně dva jmenovaní mistři světa si odpykávají karetní tresty.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano - Ledesma, Carboni, Biagianti - Gomez, Lopez, Bergessio
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise - Taddei, Greco, Simplicio - Totti, Vučinič - Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.80 - 4.25 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Pro zachráněné Chievo už de facto skončila sezona, nicméně před domácím publikem bude hrát na vítězství, zvláště když přivítá ambiciózní Udinese. Pro Bianconeri je to nesmírně důležité utkání, neboť pokud zvítězí, bude kolo před koncem držet příčku zaručující předkolo milionářské Ligy mistrů.

Chievu patří dvě kola před koncem dvanáctá pozice a nejlépe může tento celek skončit o příčku výše, tedy na jedenáctém místě. Fly Donkeys jsou především rádi, že už se nemusejí strachovat o přežití v nejvyšší soutěži, start v Serii A i pro příští rok jim zajistilo minulé a předminulé kolo, kdy svěřenci trenéra Pioliho vybojovali bod s Juventusem a hned tři body s Lecce.

Udinese v přímém souboji o čtvrté místo porazilo Lazio 2:1, ale na svého protivníka ztrácí jeden bod. To protože Biancocelesti vyhráli sobotní utkání nad Janovem 4:2. Udine před sezonou rozhodně nepomýšlelo na Ligu mistrů, ale dvě kola před koncem je situace zcela jasná. Udine má navíc před Laziem zápas k dobru, a pokud zvládne utkání na půdě Chieva, bude mít v posledním kole klíčový dvoubodový náskok.

Fly Donkeys budou bez Sarda a Uribeho, zbytek týmu je podle trenéra Pioliho připraven. Připraveni jsou i fotbalisté Udinese s kapitánem Di Natalem, chybět ale budou Basta, Coda a suspendovaný Angella.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Cesar, Mandelli, Jokič - Fernandes, Guana, Constant - Dimitrijevič - Pellissier, Moscardelli
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Inler, Pinzi, Asamoah, Armero - Di Natale, Abdi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.25 - 5.00 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Už v tomto kole může být osud Sampdorie Janov zpečetěn. Pokud Blucerchiatti neporazí Palermo a současně Lecce vyzraje na Bari, půjde, loni čtvrtý tým, do Serie B. Hrozba sestupu je obrovská, Janovští nemají situaci ve svých rukou.

Sampdorii Janov se zkrátka nedaří a klub už bije na poplach. Nepovedlo se ani minulé kolo, což nyní znamená, že Sampdoria nemá situaci ve svých rukou a vážně jí hrozí sestup. Od loňské sezony se to vůbec nečekalo, a to i navzdory tomu, že tým opustili dvě ofenzivní ikony - Antonio Cassano do AC Milán a Giampaolo Pazzini do Interu Milán. Janovští Tifosi se obávají nejhoršího.....

"Čas se krátí a musíme se z této situace dostat. Potřebujeme vyhrát proti Palermu a pak jet do Říma a porazit Řím. Bude to velmi těžké, ale je to jediná naděje, kterou máme, pokud se chceme zachránit," konstatoval trenér Cavasin. Sampdoria musí v tomto kole bez podmínečně porazit Palermo a doufat ve ztrátu Lecce, to je totiž prakticky jediný konkurent v boji o záchranu.

Palermo je zcela v jiné situaci, také ono prožívalo jistou krizi, kdy došlo k výměně trenérů. Staronový trenér Delio Rossi však tým stmelil a rázem slaví velký úspěch - postup do finále Coppa Italia. Pro Palermo je to s největší pravděpodobností jediná cesta, jak prorazit do evropských pohárů. "Finále jsme si plně zasloužili, tým bojoval a plnil mé pokyny, a jestli to takhle bude pokračovat, můžeme dosáhnout významných úspěchů," prohlásil spokojený trenér Delio Rossi.

Sampdoria bude v zápase pravdy postrádat Machedu, Semioliho a vykartovanou dvojici Mannini, Ziegler. Na straně hostí se v sestavě neobjeví pouze reprezentační bek Balzaretti.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Zauri, Volta, Lucchini, Laczko - Biabiany, Tissone, Palombo, Guberti - Pozzi, Maccarone
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Benussi - Cassani, Muñoz, Bovo, Darmian - Bačinovič, Acquah, Nocerino - Pastore - Miccoli, Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.75 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Inter Milán  (neděle 20:45)
Neapol má ještě šanci skončit na druhém místě, ale k tomu potřebuje bezpodmínečně porazit Inter Milán. Nerazzurri po postupu do finále Coppa Italia nebudou chtít druhé místo pustit, k dispozici mají čtyřbodový náskok, takže jim k jistotě stačí uhrát remízu.

Přímý souboj o vicemistra Itálie obstarají na stadionu San Paolo celky Neapole a Interu Milán. Loňský mistr už má k dobru čtyři body, ale dvě kola před koncem to nemusí nic znamenat. Neapol totiž zažívá skvělou sezonu, a pokud zvítězí, bude usilovat o vicemistra do posledního kola. V opačném případě se bude z druhého fleku "radovat"inter. "Našim cílem je vždy dostat se na vrchol, ale při pohledu na loňskou sezonu jsme nečekali, že budeme tak vysoko. Máme velký tým, v létě přijdou noví hráči a já doufám, že budeme moci znovu bojovat o velké věci," okomentoval vydařenou sezonu argentinský forvard ve službách Neapole Lavezzi.

Proti Interu to ale nebude vůbec jednoduché. Tým pět soutěžních utkání neprohrál, a naposledy si připsal postup do finále italského poháru Coppa Italia. V něm se Nerazzurri střetnou s Palermem a zpackanou sezonu budou chtít zachránit ziskem této trofeje. Už od minulého kola je známo, že dlouholetá nadvláda Interu na apeninském poloostrově padla, neboť novým šampiónem se stal konkurenční AC Milán.

Z týmu Neapole není nikdo zraněn, přesto tu jsou velké ztráty. Edinson Cavani si za karetní trest do konce soutěže už nezahraje a toto utkání postojí i ofenzivní kolega Giuseppe Mascara. Klíčové jsou ztráty i na straně Nerazzurri, Lucio, Sneijder, Stankovič a Cordoba jsou zranění.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Zuniga, Hamšík - Lavezzi
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Materazzi, Chivu - Zanetti, Mariga, Thiago Motta, Panděv - Milito, Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 1.95 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SS Lazio - Janov CFC  (sobota 18:00)
Fotbalisty římského Lazia čeká utkání pravdy, na domácím Olympijském stadionu přivítají o nic hrající FC Janov a o ničem jiném než o vítězství nemůže být řeč. Ve hře je totiž Liga mistrů a s tím spojená prestiž a milióny.

Minulé kolo bylo pro Lazio kritické! Biancocelesti dlouho drželi čtvrtou pozici, ale po porážce s Udinese ji museli přepustit právě vítězovi přímého duelu o čtvrté místo. Udinese má dvě kola před koncem dvoubodový náskok, ale až do konce se dá očekávat dramatický souboj. Jako první z trojice Lazio, AS Řím a Udinese bude na tahu prvně jmenovaný tým, pokud v předvečer porazí Janov, vrátí se minimálně do neděle na čtvrtou pozici.

"Na hřišti Udinese jsme do toho dali všecko, co jsme mohli, ale bohužel to dopadlo, jak to dopadlo. Fanoušci nám prokázali obrovskou službu a já věřím, že nás budou i nadále podporovat, tak jak to doposud činili," okomentoval situaci záložník Hernanes.

To v Janově už mají klid, tedy alespoň v té části, která fandí FC. Grifové v posledním kole ovládli prestižní derby a ještě více potopili v problémech se topící Sampdorii. Svěřencům trenéra Davida Ballardiniho se v závěru sezony daří, vždyť ze čtyř zápasů se radovali třikrát z výhry a pronikli do první desítky. Zápas s Laziem bude speciální zejména pro Davida Ballardiniho, současný kouč Janova totiž relativně nedávno Lazio vedl.

Domácí výběr trenéra Rejy se musí obejít bez Diakitého, Radua a Meghniho. Dále jsou v karetním trestu Dias, Brocchi i střelec Kozák. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, mimo je Scarpi, Kaladze i suspendovaný Mesto.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Musler - Lichtsteiner, Biava, Stendardo, Scaloni - Ledesma, Matuzalem - Mauri, Hernanes, Sculli - Zarate
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Rafinha, Dainelli, Moretti, Criscito - Rossi, Kucka, Milanetto, Antonelli - Boselli, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Milán - Cagliari Calcio  (sobota 20:45)
Na milánském San Siru vypuknou dnes večer oslavy! AC hraje předposlední kolo proti Cagliari s jistotou mistrovského titulu, ale právě kvůli oslavám bude chtít zvítězit. Sardinský celek už také o nic nehraje, Milánu ale může ceremonii trochu znepříjemnit.

AC Milán to zvládl a po remíze 0:0 v Římě slaví mistrovské Scudetto! Stalo se tak po sedmi letech. "Během celé sezony jsme zažívali těžké chvilky kvůli neustálým zraněním, zvláště našich útočníků. Ale nakonec jsme Scudetto vyhráli a to je to, na čem záleží. Zasloužili jsme si to a jsme za to všichni v Miláně rádi. V sobotu večer budeme s našimi fanoušky slavit," okomentoval sezonu a triumf Massimiliano Allegri, mimochodem někdejší kouč právě sardinského Cagliari. Pro Rossoneri ale mohla být sezona ještě úspěšnější, kdyby dokázali v semifinále italského poháru přejít přes Palermo. Neoblíbený soupeř na milánského giganta opět vyzrál a ve finále vyzve konkurenční Inter.

Pro Cagliari skončila sezona de facto už před třemi týdny, což se koneckonců projevilo i ve výsledcích. Sardiňané tři kola po sobě nebodovali a v tabulce se propadli do druhé poloviny. To ale nemá vliv na osudu Roberta Donadoniho, ex-reprezentační kouč italské reprezentace dostal důvěru i pro další sezonu. Ve zbývajících dvou kolech se Cagliari střetne s Milánem a Parmou. Proti čerstvému mistrovi se na zaplněném San Siru bude chtít vytáhnout a doma pro změnu Parmu porazit a rozloučit se v dobrém s diváky.

Co se týče absencí, tak ty v tomto zápase nejsou tolik důležité. Jisté je, že se na place neobjeví Boateng, jenž je v trestu, a zraněný Jankulovski. Na druhé straně nepustí zranění do hry Neného, Perica a Pisana. Dá se také očekávat, že dají oba trenéři přednost méně vytíženým hráčům
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Gattuso, Van Bommel, Ambrosini - Seedorf - Robinho, Ibrahimovič
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Canini, Ariaudo, Astori, Agostini - Biondini, Nainggolan, Lazzari - Cossu, Missiroli - Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.44 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán36239461:2378
2.Inter Milán36226865:4072
3.SSC Neapol362151056:3668
4.Udinese Calcio361951263:4362
5.SS Lazio361861247:3560
6.AS Řím361791055:4960
7.Juventus FC361512955:4457
8.Città di Palermo361651555:5953
9.ACF Fiorentina3612131146:4149
10.Janov CFC361391440:4148
11.Cagliari Calcio361281642:4644
12.Chievo Verona3610131335:3743
13.Calcio Catania3611101537:4843
14.Parma FC3610121437:4642
15.Bologna FC3611111434:4741
16.AC Cesena3610101635:4740
17.US Lecce361081842:6238
18.UC Sampdoria368121631:4436
19.Brescia Calcio367101932:4931
20.AS Bari36492323:5421
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (195)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. per INTER

Reagovat
smazaný uživatel

No podme to poriadne oslavit dufam ze Seedorf nebude na podhrote lebo to mozme hrat o 1 menej Na podhrot Robsona hore Ibru a Pata Dufam ze oslavovat sa bude s 3 bodmi FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
GEGE

SuperPippo konečně v nominaci

Reagovat
Alberto Aquilani

Je pravda , že teraz je Lázio pred AS , lebo má lepšie skóre , ale ak skončí liga a budú mať tak isto bodov , tak AS pôjde pred Lázio kvôli lepším vzájomným zápasom ?

Reagovat
10

ne, ta tabulka je špatně, AS je před Laziem - 1. vzájemný zápasy, 2. skóre

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

AC ma Scudetto v kapse?? Nevypadlo s Palermom v pohári??

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co To má společnýho s titulem?

Reagovat
Slejdy

ty draku

Reagovat
10

Scudetto už si prohráli dávno s Tottenhamem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

ze by tu tabulku delal fanousek Lazia? uz to konecne udelejte tak jak to ma byt..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bude jedna velká párty, která propukne už v 17:15 na Via Turati, odkud pojedou ragazzi tradičním autobusem bez střechy na Piazza Duomo, poté se přemístí na San Siro a po zápase se slaví dále..., takový Prince slíbil Moonwolk v kostýmu Michaela Jacksona, bude to mazec. mimochodem hraje se v nových dresech, které se mi líbí čím dál tím víc...

těším se a slavím taky !

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

*Moonwalk

Reagovat
Pinturicchio

Ad Bastos, u něj máme stejný problém, jako AC s Taiwem, čeká se na pas. Pokud si vyřídí / dostane ten francouzský, tak je v podstatě jasné, že přestoupí k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

.. Doufám, že se ten pas vyřídí, jinak by nám to mohlo nadělat ještě slušné vrásky na čele. Takhle je tu hráč, který do týmu chce a má patřičnou kvalitu. Něco jako Miloš, ale na druhou stranu. Pokud by se to nedotáhlo, byla by to obrovská chyba. Věřme, že ten pas dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc mi jsou čím dál tím víc sympatičtější jeho názory a postoje

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo, byla by to fakt škoda. Parádní hráč, který, jak to vypadá, má opravdový zájem hrát za Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

AC s Taiwem problém nemá, je podepsaný, pas-nepas..., zaprvé se očekává, že ho brzo dostane a zadruhé je tady šance, že se změní pravidla na 2 povolené cizince v týmu.

Reagovat
Pinturicchio

Měl jsem napsat "mělo", respektive ještě nedávno to bylo podobné, jak ted u nás s Bastosem. Moje chyba.

Reagovat
Yanek

Berlusconi bude dnes na stadionu a měl by oznámit to, že koupíme Pastoreho? Nevim, do jaké míry je to věrohodné, ale cena by asi nebyla malá a adekvátní, každopádně si nestěžuju, bude z něj extratřída.

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne tak toho by som bral hned je to velky talent bude z neho velky hrac

Reagovat
smazaný uživatel

MILANTIME přenáší živě oslavy..., borci zrovna jedou plnýma ulicema, už se odpíchli od Via Turati..., šílená atmosféra, vlajky, chorály, pyro..., za ty 3 eura to stojí

Reagovat
Yanek
Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram oslavy zabijak

Reagovat
Tsigi

Od hráčů je hezký, že si všichni oblíkli Jankulovskiho číslo, když teda bude odcházet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tu Audinu bych teda bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá je dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Chi non salta nerazzuro é é

Reagovat
smazaný uživatel

v posledním kole hraje Udine s AC.. myslíte že to AC pustí když už jim o nic nejde nebo budou hrát naplno?

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo im to nedame

Reagovat
mickey mouse

ti lotři to pustí

Reagovat
mickey mouse

goooooooool Hernaneees

Reagovat
smazaný uživatel

demolice Janova ! Hernaneeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!

Reagovat
lnterista

pome Lazio

Reagovat
Yanek

Official line-up vs Cagliari (4-3-1-2): Abbiati; Abate-T. Silva-Yepes-Zambrotta; Gattuso-Ambrosini-Emanuelson; Seedorf; Pato-Robinho

Radost mi udělal Urby a Ambro, Seedorf na podhrotu naopak.

FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

!!!!!!!!!! INZAGHI na lavičce !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze to zvladneme

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme zvítezit a proto nastoupí nejsilnější (dostupná) sestava

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázkový obstřel

Reagovat
rossoneri89

Gattusoooo

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Rinooooo

Reagovat
Shevchenko

MILAAAN

Reagovat
FORZAMILAN

kurva se to seká ,neviděl jsem ten druhý gol.......Gattuso?

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
rossoneri89

Binhoooooo

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL BINHOOOOOOOOOOO

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Robsoooooon Cagliari dnes dostane nakladacku

Reagovat
Shevchenko

Ibra prý měl nehodu a proto nehraje.

Reagovat
Yanek

To není skrz to, má něco s kotníkem.

Reagovat
rossoneri89

jj mal nehodu este v stredu ale nebolo to nic vazne .... dokonca auta su len mierne poskodene .... Ibra sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze to nie je nic vazne.... Zlatan

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Shevchenko

No ono to je tím zraněním no... Já jsem ho ještě dneska viděl v předpokládané sestavě a právě proto jsem čekal, že je to tím.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je teraz jedno ci je to pre zranenie alebo nehodu.... hlavne nech to neni nic vazne a nech si Ibra oddychne... uz je o vsetkom rozhodnute.... hlavne nech ho v lete kupia natrvalo....

Reagovat
Yanek

O to se nebojím

Reagovat
rossoneri89

Cossu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

taky se mi líbí dost nad tím uvažuju

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se víc líbí to bílé Polo

Reagovat
FORZAMILAN

Myslíš to Campioni d'Italia ? To je skvělý !!! Asi si ho objednám,i když je tam poštovný skoro jako to tričko (23 eur)

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to. Já budu určitě kupovat dres na novou sezónu, ale toto tričko je taky cool. Navíc předpokládám, že v čr k dostání nebude.. Anebo ho koupím v létě, mám v plánu se vydat na trofeo berlusconi případně nějakej přáteláček.

Reagovat
FORZAMILAN

Máš pravdu,tohle tričko je super a tady k mání asi nebude.Ten nový dres si ale taky koupím,v létě v něm normálně chodím........

Reagovat
CubONE

nene, ja radsej novy dres s cislom 9

Reagovat
smazaný uživatel

No je to vyborne Seedorf hraje na podhrote konecne dobre sance su a predpokladam ze budu San Siro fanusikovia perfektny FORZA MILAN!!!

Reagovat
Tomanatura

Jajinku, sorry za fantu, nestiham. Pocitej mi tu sestavu z minuleho kola.

Reagovat
Yanek

Prvních deset minut nic moc, potom se vlak rozjel. Dobrá hra, Seedorf mě překvapil, záloha celkově v pořádku. Bez Nesty obrana poloviční ale i tak parádní, Abate je momentálně nejlepší bek Itálie a má našlápnuto stát se nejlepším bekem světa. Cagliari brání chvílemi dost směšně, snad přidáme ještě další góly.

Do druhé půlky Pirla, Cassana a na poslení minutky FILIPPA INZAGHI!!!

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší bek světa nevim nevim.. Dnešní fotbal je takovej přáteláček, hezky se na to kouká, ale je evidentní, že už o nic nejde.

Souhlas s Pippem.

Reagovat
rossoneri89

on napisal len ze ma naslapnuto ....takze este neni ale moze sa stat a s tym suhlasim ...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi na acmilan.cz pod nickem kečup?

Reagovat
Yanek

Trochu

Reagovat
Yanek

Už to chci dlouho změnit, ale pořád se k tomu ne a ne odhodlat

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí kečup mám rád

Reagovat
CubONE

ooo, davaju to na polskom satelite a vidim, ze uz su aj nove dresy!!!

Reagovat
Yanek

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! neskutečné.

Reagovat
rossoneri89

Pirlo ...omg perfektna prihravka

Reagovat
FORZAMILAN

CLAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEENCE

Reagovat
rossoneri89

Clarenciiii goooooooool

Reagovat
Ragazzo d'oro

CLARENCEEE

Reagovat
rossoneri89

Pippo na travniku Pippooooo

Reagovat
Yanek

Pippooooooooooo

Reagovat
FORZAMILAN

SUPERPIPPOOOOOOOOOOOOOOO ...........ROSSONERI LEGEND

Reagovat
rossoneri89

krasny zapas okrem poslednych 10 minut ...... mame dalsie 3 body .... FORZA MILAN Grande Pippo

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo odkaz, kde budou ty oslavy s pohárem ?

Reagovat
rossoneri89
Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeees dnes parada len na konci sme to trochu vypustili inac Podme oslavovat!!! FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavy Interu jsem nikdy neviděl, ale ty Milánské jsou parádní, ale s takovou tu budem do Vánoc

Reagovat
Yanek

100 pro MILAN! TO JE OSLAVA!

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra by som to dal takto:

Cesar-Maicon, Ranocchia, Samuel, Nagatomo- Zanetti, Cambiasso, Motta-Pandev-Etoo, Pazzini Ale asi skôr na mieste Samuela nastúpi žiaľ Materazzi.

Reagovat
Slejdy

ty kursy to je neco

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 doufam ne.

Reagovat
Kepy_FCB

527 NAPOLI-INTER MILANO

15.05.2011 20:45 +2 3.14 1.17 1.80 1.28 4.55

Reagovat
smazaný uživatel

Tak remíza by nevadila, ale přesto doufám ve výhru. Stejně tak výhra Ceseny, kde je kurz 1,2, by byla super.

Reagovat
juveforever

dnes nám dá Gio hetrik už to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

hh ja bych mu to pral i s Amaurim... Parmu mam rad...

Juve uz me prakticky letos nezajima... do poharu se dostanou jedine pres chybu soupere a na to by takovej tym jako juve nemel spolihat...

Reagovat
Slejdy

Hosi z Cecka nemate nekdo na pujceni zaloznika??

Reagovat
GEGE

Ja ne tak tak sem poskládal základ...

Reagovat
GEGE

Zas Cerci ten má těd střeleckou...

Reagovat
Slejdy

tojo teda

Reagovat
Tomanatura

Cerci, Vargas, pasqual, LDS, FREY

Reagovat
Slejdy

nedavas jako sestavu ?

Reagovat
Jajinek

budu mu počítat z minulého kola, už jsme dohodnutí...ale mohl by ti půjčit nějakého záložníka...

Reagovat
Tomanatura

Jo, to bych mohl, jestli je to ještě akutální.

Reagovat
Slejdy

aktualni to je,mas nekoho volneho pls??

Reagovat
Tomanatura

Inlera.

Reagovat
Slejdy

ok tak si ho pujcuju jo?? diky moc

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Sorry, ale včera jsem to nestihl a dneska už to nemělo cenu, když mi už hráli hráči.

Reagovat
Slejdy

jeste ze me sedi Di Vaio

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA

Reagovat
Tomanatura

Natali s Kroldrupem to prostě zase ukázali. Ti hrát ve Viole už nemůžoui!

Reagovat
GEGE

Mutu tragedie...dobrý prokauč ve fantě...

Reagovat
Tomanatura

Dokud hrál Gila, tak hrál i on dobře. Kdyby dal Gila ten gol po jeho nahravce, vypadalo by to uplně jinak.

Reagovat
GEGE

já teda viděl jen první poločas a nic nepředvedl totálně zadrbané dvě nadějné standartky a herně slabota pořádně nebyl ani u balonu...

Reagovat
smazaný uživatel

PARMA (4-4-2): Mirante; Zaccardo, Lucarelli, Paletta, Gobbi; Valiani, Morrone, Dzemaili, Modesto; Giovinco, Bojinov

Panchina:

Allenatore: Colomba, Pavarini, Candreva, Amauri, Angelo, Galloppa, Paci, Obiora.

Squalificati: nessuno.

Diffidati: Dzemaili, Paletta.

Indisponibili: Calvo, Filipe Oliveira, Palladino, Pisano e Crespo.

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Motta, Barzagli, Chiellini, Grosso; Pepe, Felipe Melo, Giandonato, Martinez; Matri, Del Piero.

Panchina: Storari, Salihamidzic, Traore, Bonucci, Toni, De Ceglie, Boniperti.

Allenatore: Delneri.

Squalificati: Marchisio (1) e Krasic (1).

Diffidati: Motta, Bonucci, Aquilani, Matri.

Indisponibili: Sissoko, Rinaudo, Grygera, Iaquinta, Quagliarella, Aquilani.

Reagovat
smazaný uživatel

allenatore samozrejme jenom colomba

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hned od zacatku zmatky...

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon

Reagovat
Alberto Aquilani

Niekto s niakym slušným linkom na AS ?

Reagovat
smazaný uživatel

Giandonato tleskam pekna akce

Reagovat
smazaný uživatel

loria rodeny hlavickar

Reagovat
10

návrat krále, FORZA GIGI

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

dneska me konecne zacina presvedcovat ze je stale nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DelPiero137

Travnik v Parme je strasne haluzny.

Reagovat
smazaný uživatel

zase tipicka hra juve... zezacatku par akci a pak se stahnou do obrany a nedokazou parmu roztahnout natolik aby mohli prejit do protiutoku... takze sou zasekly kolem vlastniho vapna a odkopavaj mice boze boze...

Reagovat
DelPiero137

Motta je strasne mimo. Jedina prednost ktora nam pomaha je rychlost.

Reagovat
Shevchenko

Včera Floro Flores lehce tečoval střelu Criscita, gól byl uznán Floresovi, Criscito nemá započítanou ani asistenci a známku má 5. Rozumí tomu někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

rozumim docela dobre... asistence se pocita kdyz nekdo umyslne nahraje na gol... tecovana strela se pocita tomu co to tecoval... a Genoa dostala 4 goly a jelikoz je Criscito obrance, tak tam ta 5ka docela sedi...

Reagovat
smazaný uživatel

150. pro novou Juve co bude zas bojovat o nejlepsi mista v Italii i v Evrope

Reagovat
Francesco Totti AS

to je TA Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

to je fiktivni Juve, kterou si umi predstavit jen fanousek Juve...

Reagovat
Shevchenko

Fabriziooo! Posílá Dorii do Serie B.

Reagovat
Francesco Totti AS

na Palermo solidní kurz

Reagovat
smazaný uživatel

ČEŠI DO TOHO !

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo, že vyhrá prvý polčas, bol kurz 20

Reagovat
smazaný uživatel

Delnerimu asi fakt už totálně ruplo v kouli.

Reagovat
smazaný uživatel

proc tam nedal Paola

Reagovat
smazaný uživatel

to už docela dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucarelli už mi neskutečně začíná lézt na nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco UZ SE PROBER JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto očekávaný gól YEBAT! Takhle mu to předložit a nechat ho projít. Už hned jak si vzal Seba balon, tak jsem věděl, že je zle

Reagovat
M11

Seba nam to dava sakramentsky sezrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to frajer. Den před zápasem řekne, že chce jednoznačně zůstat v Parmě a Juve je minulost. Den na to dělá největší vítr v útočných řadách a vede svou Parmu za vítězství. Oplácí to klubu jako takovému, Juventusu, hodně zkušeně.

Reagovat
Coniglio

jak je to chlapi?..teraz som dosiel.

kde sa na to pozerate?

Reagovat
Coniglio

no táák..nejaky stream

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coniglio

dik Bianco..co to?..nemali zacat o 15:00?

Reagovat
smazaný uživatel

ten kkt tam da Brazza nic proti Brazzovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Demence

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mi to neleze do hlavy... proc tam dal Traoreho, kterej ted uz nemuze ani chodit... a ted tam da Brazza, kterej na pozici Pepeho neudela naprosto nic... a Toniho misto Martineze, kterej byl jedinej, kterej tam na laine trochu behal... Del Neri jdi daleko od Juve prosim... kdyz uz nemas koule na to priznat chyby a omluvit se, tak aspon vypadni nekam daleko... uz te nechci ani videt...

Reagovat
smazaný uživatel

On je takticky naprosto neschopný. To už spíš než Brazza nebo Traorého bych tam šoupl Pippa Bonipertiho nebo klidně na střed Lucu Belcastra, když už musí stáhnout Manuela, což jsem vlastně ani nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale me by tolik nevadil, kdyby se normalne omluvil za chyby a odkracel... ja od nej nic moc necekal... samozrejme lepsi nez 7. misto, ale necekal sem od neho zazraky... byl bych schopnej mu odpustit a treba i utesit se tim, ze v nekolika zapasech sme meli fakt smulu... ale kdyz von po 4. rozhodujicim zapase, kterej sme potrebovali vyhrat a kterej sme hrali proti relativne slabymu tymu a remizovali, rekne ze zustava na 100% a ze nelituje zadnejch rozhodnuti co udelal a ze Juve hrala skvele a von ze je skvelej trener at mu do toho nikdo nemluvi... ja ho potkat tak mu asi strelim jednu mezi voci...

Reagovat
Pinturicchio

Tak ten byl. Co bychom ted za takové křídlo, jako je Giovi, dali. Naši hráči vedle jeho rychlosti a pohybu vypadají jako důchodci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolestivá to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

juve me nebavi...

Reagovat
smazaný uživatel

mňa taky ne

Reagovat
M11

haha pico

Reagovat
Pinturicchio

Nedělej mu takovou radost.

Reagovat
M11

ja vim ale je to narocne.. vsak vis

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cmuk

Reagovat
Slejdy

mňa nebavis ty

Reagovat
smazaný uživatel

mňa ty áno, tvoje plačkanie

Reagovat
smazaný uživatel

doni pod prdele z Rima,neznasam ta

Reagovat
Slejdy

skoro dal gol zas to ber tak

Reagovat
M11

Reagovat
Francesco Totti AS

nebýt jeho tak dneska dostanem pětku

Reagovat
smazaný uživatel

lopta ide vzduchom a on jednu ruku dava k zemi ako keby pakacinky miesi,a tie jeho zakroky neiste vybehne kedy chce a loptu vyraza pred seba neistymi zakrokmi...aj keby mal dnes ciste konto ,v rime ho nechcem a dufam ze odide..

Reagovat
smazaný uživatel

Doni je tragickej brankar nevim proc ho v AS drzi furt... on jim asi plati aby mohl hrat v zakladu uz tech 7:1 s ManU bylo trochu podezreli

Reagovat
smazaný uživatel

sampdoria 2 liga

Reagovat
smazaný uživatel

DEL NERI VATTENE!!!! DEL NERI VATTENE!!!! DEL NERI VATTENE!!!!

Reagovat
cresposuper

Sammyyyyy!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele