37. kolo
15.05.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Udinese Calcio 0:2

V boji o čtvrté místo už zůstali pouze dva adepti, a to sice Lazio a Udinese Calcio, a právě Bianconeri mají účast v milionářské soutěži na dosah. Svěřenci trenéra Guidolina vyhráli na stadionu Bentegodi proti domácímu Chievu 2:0 a v posledním kole jim bude stačit bod.

Udinese začalo utkání aktivně a bylo lepším týmem. Sorrentino musel poprvé zasahovat po nepříjemné přihrávce Armera, kdyby tak neučinil, Di Natale by dával gól. Vůbec Di Natale byl hodně vidět a obraně Chieva dělal problémy, po jedné z jeho akcí dokonce zazvonila tyčka. Tlak Udine se zvyšoval, Zapatova hlavička volala po gólu, ale hostující fanoušci si museli ještě počkat. Dočkali se ve 28. minutě, Pinziho přihrávka se dostala až k volnému Islovi, který neměl problém skórovat - 1:0 pro Udinese. To se vzápětí uklidnilo a nadále kontrolovalo hru. Domácí Chievo bylo v prvním poločase naprosto neškodné.

To ve druhé půli to bylo jiné, Udinese sice bylo nadále lepším týmem, ale poprvé se musel výrazně představit Samir Handanovič. Slovinský brankář nejprve vychytal hlavičku Fernandese, a poté zlikvidoval i střelu Moscardelliho.

Čtvrthodiny před koncem pojistil výsledek povedenou střelou k tyči Asamoah a o vítězi už nemohlo být pochyb. Kolo před koncem drží Udinese čtvrtou pozici a pokud za týden doma neprohraje s AC Milán, bude se moci těšit na předkolo Ligy mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4 !! FORZA UDINE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele