Serie A - souhrn 35. kola

03.05.2019, 22:25, aktualizováno 06.05.2019, 22:34
Komentáře a souhrny
Turínské derby nakonec vítěze nepoznalo. Turín FC se sice krátce po začátku utkání na stadionu slavnějšího městského rivala ujal vedení, chvíli před koncem ale Cristiano Ronaldo srovnal na konečných 1:1. Průběžně druhá Neapol otočila zápas s Cagliari. Inter jenom remizoval s Udinese a ztratil rovněž AS Řím. Před Giallorossi na průběžné čtvrté příčce se tak drží Atalanta, která vyhrála na hřišti Lazia. Po dohrávce si polepšil AC Milán...

AC Milán - Bologna FC 2:1

06.05.2019 20:30

Góly: 37. Suso, 67. Fabio Borini - 72. Mattia Destro

Výhra, která dává Milánu ještě naději na Ligu mistrů, se zrodila v pondělním utkání na San Siru. Rossoneri porazili ve výborné formě hrající Boloňu 2:1, ale o výsledek se zbytečně museli strachovat až do závěrečného hvizdu. AC si postupně vytvořilo dvoubrankový náskok, ale Boloňa vyrovnala a po vyloučení Lucase Paquety ještě pomýšlela na vyrovnání.

To se ale nepovedlo a i Boloňa v závěru přišla díky vyloučení o dva hráče. Počet sil na hřišti vyrovnal Nicola Sansone a za chvíli jej za nesportovní chování doprovodil i Mitchell Dijks.

Boloni se na San Siru dávali slušné šance, pod vedením Siniši Mihajloviće se tým výrazně zvedl a zatímco AC Milán se topil v krizi, Boloňa stoupala tabulkou vzhůru. Pro AC byl zápas důležitý z hlediska Ligy mistrů, případný neúspěch by dost možná znamenal konec nadějí.

Milán začal o něco lépe a Zapata po rohovém kopu hlavičkoval vedle. Na druhé straně se hnal do stoprocentní příležitosti Orsolini a brankář Donnarumma předvedl vynikající zákrok. Rossoblu hráli s Milánem vyrovnanou partii a ve 27. minutě zmrazili San Siro, ovšem naštěstí pro AC byl Palacio v ofsajdu a jeho gól nebyl uznán. Nerozhodný stav vydržel ještě deset minut, než se po krásné individuální akci prosadil křídelník Suso. Španěl se s balónem u nohy pustil do několikanásobné převahy, udělal si prostor ke střele a zamířil přesně k tyči, takže Skorupski zůstal jenom stát. Gennaro Gattuso mohl být s výsledkem spokojen, AC Milán vedl po prvním poločase 1:0.

Tři body Milánu výrazně přiblížil v 67. minutě střídající Fabio Borini, který dorazil do branky střelu Susa. AC ale neudrželo koncentraci a navzdory pohodlnému vedení se dostalo do problémů. Nejprve v 72. minutě snížil na rozdíl jediného gólu bývalý hráč AC Milán útočník Mattia Destro, který si zpracoval Sansoneho oblouček a z otočky překonal Gigiho Donnarummu. Jen o pár minut později skřípla Paquetu dvojice hráčů Boloni a sudí Brazilci ukázal žlutou kartu, což sám postižený Paquetá doprovodil zbytečným komentářem, takže sudí vytasil druhou žlutou kartu a tím pádem červenou. AC Milán tak čekalo čtvrthodiny v početní nevýhodě.

Boloňa vycítila šanci na vyrovnání a vrhla síly do útoku, zatímco Milán se soustředil už jen na ubránění hubeného výsledku. Rossoblu domácí zmáčkli, ale střelu Edera zlikvidoval Donnarumma a mladičký brankář ustál i další závar před svojí brankou. Svěřenci Siniši Mihajloviće vyrovnat nedokázali a v závěru ještě přišli o vyloučeného Nicolu Sansoneho a Mitchella Dijkse. Milán se díky třem bodům vrací do hry o Ligu mistrů, ale situace nadále nemá ve svých rukou.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Cagliari Calcio 2:1

05.05.2019 20:30

Góly: 85. Dries Mertens, 90+8. Lorenzo Insigne (pen.) - 63. Leonardo Pavoletti

Fotbalisté Neapole si tři kola před koncem soutěže definitivně zajistili Ligu mistrů, rozhodla o tom domácí výhra nad Cagliari, která se ale vůbec nerodila lehce. Parthenopei po brance Leonarda Pavolettiho prohrávali a vyrovnat dokázali až tři minuty před koncem, přičemž rozhodující branku vstřelil z pokutového kopu až v osmé minutě nastavení Lorenzo Insigne.

Neapoli se v poslední době tolik nedařilo a velké zklamání pro její fanoušky znamenalo vyřazení ve čtvrtfinále Evropské ligy od Arsenalu. Svěřenci Carla Ancelottiho chtěli porážku odčinit a proti Cagliari si definitivně zajistit druhé místo a tím pádem i účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Domácí tým byl v prvním poločase aktivnější, ale poměrně dlouho si nedokázal vytvořit čistě stoprocentní gólovku. Nejblíže gólu byl v prvním poločase Allan, jehož střela z otočky skončila těsně vedle a na zadní tyči na ní nedosáhl ani Koulibaly. Cagliari drželo ofenzivu Neapole na uzdě a do šaten odcházelo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas přinesl více gólových příležitostí a především branek. Mertens ještě z dobré pozice přestřelil a v 66. minutě šokoval stadion San Paolo Leonardo Pavoletti. Cagliari sehrálo krásnou akci, kdy Deiola poslal přihrávku do vápna, Barella jí efektivní patičkou vrátil na vápno a Leonardo Pavoletti umístěnou ranou k tyči poslal Cagliari do překvapivého vedení.

Neapol si následně vytvořila velký tlak a činit se musel zejména brankář Cragno, který v 83. minutě tygřím skokem zlikvidoval hlavičku Mertense. Domácí výběr se zaslouženě dočkal vyrovnání tři minuty před koncem po krásném Ghoulamově centru, který poslal hlavou za Cragnova záda Dries Mertens. Parthenopei ještě mysleli na zvrat a v závěru utkání vrhli veškeré síly do útoku. V páté minutě nastavení došlo ve vápně Sardiňanů k penaltové situaci po Cacciatoreho hraní rukou a sudí nakonec po shlédnutí VAR nařídil pokutový kop. Lorenzo Insigne penaltu v pohodě proměnil a poslal Neapol do Ligy mistrů. U závěrečného hvizdu už chyběl hostující Artur Ionita, jenž dostal ještě před exekucí pokutového kopu červenou kartu.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AS Řím 1:1

05.05.2019 18:00

Góly: 90+1. Cristian Romero - 82. Stephan El Shaarawy

Římané vezou z Janova jen bod, který s velkou pravděpodobností ukončí jejich šance na čtvrtou příčku. Ačkoli se v 82. minutě prosadil El Shaarawy, v nastavení srovnal na konečných 1:1 obránce Romero.

Janov chtěl odpovědět na polední výhru Empoli, která mu k duhu rozhodně nepřidala. O dobrý výsledek proti favoritovi se pokusili hráči jako Romero, Biraschi, Lapadula, Criscito nebo Kouamé s Velosem. Hosté z Věčného města svádí na dálku boj s AC Milán a Atalantou Bergamo o Ligu mistrů a dnes opět potřebovali naplno bodovat. K tomu využili služeb Džeka, Zaniola, Pellegriniho nebo El Shaarawyho.

Janov od začátku hodně kousal a opět využíval své již tradiční dlouhé nákopy na rychlé útočníky. Kouamé i Lapadula dělali problémy Vlkům z Věčného města, jejichž obrana byla několikrát vyzkoušena stejně jako postřehy brankáře Antonia Miranteho. Na opačné straně se vpřed hnal Edin Džeko, který z úhlu ještě hledal nabíhajícího El Shaarawyho. K někdejšímu hráči právě Janova se míč ale nakonec nedostal.

V 16. minutě si o balon ve vápně AS řekl Christian Kouamé, jenž zakončoval z hodně těžkého úhlu mimo. Římané přidali a měli k dispozici několik zajímavých standardních situací. Po další z nich si balon našel obránce Federico Fazio, který hlavičkoval perfektně. Jenže jeho pokus brilantním zákrokem zlikvidoval mladý brankář Ionut Radu!

Janov se proti velkým týmům umí pochlapit a dnes to ukazoval. Tvrdá rána záložníka Radovanoviće se těsně nevešla mezi tři tyče, zatímco hlavičkující Gianluca Lapadula po podskočení Manolase hlavičkoval zase těsně nad břevno! Florenziho skvělý centr točil na penaltě do horního růžku branky Lorenzo Pellegrini, leč přestřelil.

Stejný hráč se po brilantním přiťuknutí od Džeka posléze řítil do vápna úplně sám, jenže míči dal šajtlí opačnou rotaci a poslal ho pár metrů mimo! Janov se Římu minimálně vyrovnal a krátce před odchodem do šaten málem vstřelil branku. Po rohovém kopu nejprve zakončoval obránce Romero, po jehož vybídce se na zadní tyči ještě natahoval Lapadula. Od něj se ale balon odrazil přes celé vápno mimo tyč!

Start do druhé půle se lépe povedl janovskému týmu, jehož fanoušci ho dost bouřlivě podporovali. Na to, jak málo jich na stadionu kvůli protestní akci vůči prezidentu Preziosimu bylo. Deset minut po změně stran se k ráně dostal mladíček Zaniolo a opět bylo na Raduovi, aby balon vytěsnil nad.

Přeci jen se ale diváci dočkali branek. Jako první se prosadilo AS, když Kluivertův centr za sebe prodloužil Džeko. Osamocený Stephan El Shaarawy pak v pohodě uklidil míč za záda brankáře Radua. Jenže ani to Římanům nestačilo na tři body. V nastavení totiž po rohovém kopu Patrik Schick neuhlídal Romera, který se trefil přesně - 1:1. A kdyby v nastavení proměnil Tonny Sanabria penaltu, tak mohlo být ještě líp.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Atalanta Bergamo 1:3

05.05.2019 15:00

Góly: 3. Marco Parolo - 22. Duván Zapata, 58. Timothy Castagne, 76. Berat Djimsiti

Tak to vypadá, že by se fanouškům Atalanty mohl přeci jen splnit jejich obrovský sen. Atalanta Bergamo totiž uhájila čtvrtou příčku a s ní spojenou Ligu mistrů i pro toto kolo, přestože na půdě Lazia nejprve prohrávala.

Ostře sledovaný duel na Stadio Olimpico měl napovědět, kdo by se mohl dostat mezi elitní fotbalovou společnost. Sen o čtvrtém místě totiž měly oba dva kluby, přestože v lepší pozici se nacházeli hosté z Bergama. Ti sice po brance Parola ze třetí minuty rychle prohrávali, ale opět ukázali svoji vyspělost i kvalitu. Nejprve srovnal Zapata, po změně stran strhl vedení na stranu Orobici Castagne a tři body pojistil v samém závěru Djimsiti.

Zápas se lépe vyvíjel pro domácí Lazio. Už ve třetí minutě se totiž domácím povedlo překonat obranu Atalanty, což není zrovna jednoduchý úkon. Felipe Caicedo ale ve vápně způsobil dost velký rozruch a ještě dokázal sklepnout míč na Marca Parola. Zkušený záložník jeho nahrávku využil k ráně na zadní tyč a Lazio vedlo.

Atalanta se spoléhala na rychlou kombinační hru, která dělala Laziu velké problémy. Alejandro Gómez si před pokutovým územím narazil míč se Zapatou a pak okamžitě střílel, mířil ale vysoko nad břevno. Brankář Pierluigi Gollini si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl, což mu tvrdou ranou připomněl kanonýr Ciro Immobile.

Na opačné straně spálil velkou šanci Duván Zapata, kterého povedeným obloučkem našel na penaltě Castagne. Ostrostřelec Orobici však mířil nad bránu. Jen o dvě minuty později si ale vše vynahradil. Gómezovu tvrdou ránu z dálky domácí zadáci odrazili jen k Freulerovi, který poslal míč k Zapatovi. Toho nikdo nebránil, takže jeho pohotová rána skončila v síti - 1:1.

Ještě v první půli málem otočil skóre utkání Josip Iličić, jenže v obrovské šanci pálil mimo. Jen minutu po změně stran se Josip Iličić znovu probíjel až do vápna a v něm tvrdou střelou pořádně protáhl zkušeného brankáře Strakoshu, kterého musely ruce bolet ještě hodně dlouho.

V 58. minutě svůj nepovedený zápas dobře demonstroval obránce Wallace, který v roli posledního hráče nahrál volnému Alejandru Gómezovi, který si jej následně položil a ve velkém úhlu dokázal nahrát na zadní tyč Timothymu Castagnemu. Ten se ranou z voleje nemýlil a rozjásal tifosi z Bergama.

Lazio se ale nevzdalo. Na přetažený centr Romula si nabíhal obránce Marušić, pak se ještě pokusil z dálky opřít do míče Lucas Leiva. Ten však trefil jen prvního bránícího soupeře. Pohodlné vítězství 3:1 ještě v závěru pojistil obránce Berat Djimsiti, který si naskočil na rohový kop Alejandra Gómeze a prudkou hlavičkou ho dopravil do sítě.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Frosinone Calcio 2:2

05.05.2019 15:00

Góly: 66. Gianmarco Ferrari, 77. Jérémie Boga - 8. Paolo Sammarco, 36. Luca Paganini

Italská nejvyšší soutěž už zná druhého sestupujícího. Po Chievu se jím stalo Frosinone, které i přes dvoubrankový náskok nedokázalo zvítězit v Sassuolu. Remíza 2:2 je pro Canarini málo a to co, dlouho hrozilo, se stalo skutečností.

Pro celý klub i fanoušky Frosinone je to obrovské zklamání, zvláště po průběhu, které toto utkání mělo. Canarini do něho vstoupili fantasticky a už v 8. minutě nad Sassuolem vedli. Paolo Sammarco se z hranice vápna opřel do balonu a s pomocí tyčky překonal natahujícího se Consigliho. Ve 26. minutě sice mohli domácí vyrovnat, ale Domenico Berardi poslal svůj projektil jen do tyče!

Frosinone ale bylo v prvním poločase nebezpečnější a po půlhodině hry nejprve Andrea Pinamonti nepřekonal skvělého Consigliho, ale po něm už Luca Paganini z malého vápna hlavou uklidil balón nechytatelně k tyči a Frosinone vedlo 2:0. Otřesené Sassuolo se už do konce prvního poločasu nechytilo a ve druhém poločase ho čekala pořádná fuška.

Domácím se podařilo vstřelit kontaktní branku v 66. minutě, kdy se Rogeriova střela po teči ocitla za hostující obranou a Gian Marco Ferrari poslal balón za Sportiella. Mohl sice ještě nahrávat, neboť v ten moment byli před Sportiellem hned tři hráči v zelenočerném, ale Ferrari si poradil dobře a situaci zvládl. Frosinone znervóznělo a o několik minut později se naplnilo to, čeho se všichni příznivci obávali. Po Lirolově střílené přihrávce se na zadní tyči zjevil Domenico Berardi a srovnal na 2:2, což v tu chvíli znamenalo, že Frosinone sestupuje.

Canarini měli ještě třináct minut, aby s výsledkem něco udělali a těsně před koncem vstřelil třetí gól Federico Dionisi, avšak radost hostujícího sektoru byla zbytečná. Dionisi byl v době přihrávky v ofsajdu a gól tedy nemohl platit. Neuznaný gól byl poslední ranou pro Frosinone, které už další gól vstřelit nedokázalo a nejvyšší soutěž po sezoně minimálně na rok opustí.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - UC Sampdoria 3:3

05.05.2019 15:00

Góly: 2. Marcello Gazzola, 67. Juraj Kucka (pen.), 71. Alessandro Bastoni - 28. Fabio Quagliarella (pen.), 38. Gregoire Defrel, 61. Fabio Quagliarella

To teda byly nervy! Na stadionu Ennia Tardiniho jsme viděli skvělou podívanou, šest gólů a dvě červené karty. Sampdoria sice už od druhé minuty prohrávala, jenže díky dvěma gólům Quagliarelly dokázala otočit vývoj zápasu. Ani to jí ale nestačilo, protože Parma díky Bastonimu v závěru srovnala.

Oba tábory předvedly v Parmě výkon, z něhož nejvíc vytěžili fanoušci. Zápas vyrovnaný, atraktivní a rychlý, jehož výsledek se přeléval ze strany na stranu a nikdo si nemohl být ničím jistý. Už ve druhé minutě začali skvěle domácí, když se s míčem až do vápna prohnal Gervinho a naservíroval v něm míč jako na zlatém podnose před prázdnou bránu na obránce Marcella Gazzolu. Zkušený veterán doklepl míč do brány a Parma vedla.

Sampdoria hodně spoléhala na zkušenosti a umění hrotového útočníka Fabia Quagliarelly a dobře věděla proč. Po pětadvaceti minutách zahrál rukou ve vlastním vápně Federico Dimarco a sudí po shlédnutí videa odpískal za ruku penaltu. K ní se samozřejmě postavil právě Quagliarella, který místo krize středního věku zažívá znovuzrození. Nemýlil se - 1:1.

Sampdoria cítila šanci zasadit další úder. Deset minut před koncem první půle udělal velmi dobrý průnik Jakub Jankto, který dokázal ve vápně vystřelit. Jeho ránu brankář Luigi Sepe s námahou vyrazil, jenže na dorážkou pohotového útočníka Grégoira Defrela už nestačil.

Zkušený útočník Defrel o chvíli později obral o míč váhajícího obránce. Krásným centrem jej poslal Quagliarellovi, který však v koncovce do prázdné branky selhal. Po změně stran se do šance prokličkoval Gervinho, který stihl i zakončit, jen pár centimetrů vedle. Parma málem srovnala v 57. minutě, když se Ceravolo dostal až před brankáře Audera a zkoušel ho obejít. Audero se mu ale vrhl pod nohy a míč mu vyrazil.

Po hodině hry Juraj Kucka chyboval, když před vlastním vápnem ztratil míč. Na zemi pak jen bezmocně sledoval, jak se balon dostává ke Quagliarellovi. Ten si s nabízenou šancí poradil po svém, tedy krásnou střelou k zadní tyči - 3:1 pro Dorii.

Ani za tohoto stavu to ale Parma nezabalila. Obránce Omar Colley totiž ve vlastním vápně fauloval a sudí odměnil penaltou i Parmu. Odpovědnost na sebe vzal právě slovenský záložník Juraj Kucka a přesnou ranou pod břevno odčinil své předchozí zaváhání.

To navíc nebylo všechno. Dvacet minut před koncem Ducali zahrávali volný přímý kop, který zakončoval Kucka. Jeho hlavičku sice brankář Audero ještě vyrazil, ale na dorážku mladého stopera Bastoniho neměl nárok - 3:3. Hodně divoké utkání se odrazilo i na karetních trestech, které v závěru ukončily zápas pro hostujícího Omara Colleyho a později rovněž domácího Juraje Kucku.

Více informací k zápasu

Empoli FC - ACF Fiorentina 1:0

05.05.2019 12:30

Góly: 54. Diego Farías

Fotbalisté Empoli dokázali v toskánském derby porazit Fiorentinu nejtěsnějším výsledkem a výrazně oživili své šance na záchranu. Tři kola před koncem Serie A ztrácejí Azzurri na sedmnácté Udinese dva body. Fiorentinu skolil jediným zásahem Diego Farías a ještě natáhl její sérii bez vítězství.

Fiorentina se dál trápí a Vincenzo Montella si na své konto připisuje další neúspěch. Přitom Viola si v zápase vytvořila několik šancí, jenomže žádnou z nich nedokázala využít. Empoli vstoupilo do utkání opatrně a ve 12. minutě mohlo poprvé inkasovat, kdyby výborným zákrokem nezasáhl gólman Dragowski. Empoli pak přitvrdilo hru a zápas se změnil v tuhý boj o střed hřiště, přičemž navrch neměl ani jeden z aktérů. V závěru poločasu sice jak Empoli, tak i Fiorentina zkoušeli střílet, ale důležité je, že se šlo do šaten za stavu 0:0.

Hned na začátku druhého poločasu měla Fiorentina obrovskou možnost ujmout se vedení, jenomže Cristiano Biraghi, tak i Marco Benassi své příležitosti neproměnili. V případě druhého jmenovaného se rozvlnila boční síť. Bezbrankový stav nakonec vydržel do 54. minuty, kdy Di Lorenzo načechral balón před branku a Diego Farías z malého vápna hlavou rozradostnil Stadio Carlo Castellani. Fiorentina sice mohla okamžitě vyrovnat z podobné akce, ale Giovanni Simeone hlavou olízl břevno Dragowskiho branky. Hosté ale pokračovali v náporu a za chvíli musel Dragowski nadvakrát zasahovat proti Simeonemu.

Forma brankáře Dragowskiho jde každým zápasem nahoru a Empoli se na jeho výkony mohlo opět spolehnout. Dvacet minut před koncem vychytal ve velké šanci i Federica Chiesu a v 81. minutě zase vytáhl fantastický zákrok po hlavičce Dušana Vlahoviće. Předvedl se i Alban Lafont, který zase na druhé straně hřiště zlikvidoval hlavičku Di Lorenza, která mohla znamenat definitivní rozuzlení. Viola byla ve hře o body až do závěrečného hvizdu, ale vyrovnat nedokázala. Empoli ovládlo toskánské derby a stále může pomýšlet na záchranu.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Inter Milán 0:0

04.05.2019 20:30

Góly: -

Inter nedokázal na hřišti Udinese získat víc jak bod a znovu začíná hazardovat s Ligou mistrů. Čtvrtá Atalanta popřípadě pátý AS Řím se mohou přiblížit na rozdíl jednoho respektive dvou bodů. Bod za výsledek 0:0 je málo i pro Udinese, které bojuje o záchranu a jenž může mít po tomto kole už jen dvoubodový náskok.

Všechno bude záviset na výsledcích nejbližších konkurentů. Inter chtěl v Dacia Aréně potvrdil roli favorita a konečně také zvítězit, jenomže za devadesát minut recept na obranu v čele s brankářem Mussem nenašel.

Domácí opora musela vytasit první těžký zákrok v 15. minutě, kdy vyrazila nepříjemnou Nainggolanovu střelu k tyči. Také ve 22. minutě bylo před Mussem horko, když po stříleném centru hlavičkoval před branku D'Ambrosio, ale nikdo z hráčů v modročerném nedokázal před odkrytou brankou zasáhnout balón. Inter měl více ze hry, ale nemohl se dlouho prosadit. Udinese nebylo směrem dopředu nijak nebezpečné, jedinou vážnější standardku poslal De Paul do zdi a více už první poločas ani nenabídl.

V podobném duchu se nesla i druhá půle. Ani jeden tým nechtěl více riskovat, vědom si faktu, že jediný gól může celé utkání rozhodnout. Rodící se bezgólový stav mohl dvě minuty před koncem utnout Baldé Keita, ale jeho střelu s vypětím všech sil vyrazil Musso. Inter měl po celý zápas více standardních příležitostí včetně rohových kopů, ale ani jednou v nich nedokázal být nebezpečný. Udinese se od počátku zápasu bránilo a nakonec získává bod, který pro něj může být zlatý.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SPAL 2013 0:4

04.05.2019 18:00

Góly: 8. Felipe, 47. Sergio Floccari, 55. Felipe, 81. Jasmin Kurtić

Chievo po několika dobrých momentech opět ukazuje svoje temnější stránku a jeho fanoušci dnes odpoledne odcházeli ze stadionu Bentegodi hodně zklamaní. Viděli totiž porážku svého týmu a debakl o čtyřech gólech ze strany SPALu.

Chievo znovu navázalo na výsledky, které ho provázejí prakticky po celou sezonu a které ho odsoudily k pobytu ve druhé lize. Naprosto bezzubý útok a ještě zmatenější obrana, to byla pro SPAL jasná pobídka ke kanonádě. Mezi střelce se nakonec zapsali Floccari, Kurtić a především dvougólový střelec Felipe.

Ten se prosadil poměrně rychle. Trvalo mu to jen osm minut, než k němu doputoval dlouhý pas po rohovém kopu a Felipe byl ve správnou chvíli na správném místě. Pak mu stačilo "jen" vyskočit nejlépe ze všech a přesnou hlavičkou poslat míč ke vzdálenější tyči - 1:0 pro hosty z Ferrary.

Ti byli nadále aktivnějším týmem. Obránce Manuel Lazzari zkusil střelecké štěstí z pravé strany, jenže jeho tečovaná střela skončila nad brankou. Po půlhodině hry měl SPAL další zajímavou šanci, když se po míči z rohového kopu natahoval tentokrát Andrea Petagna, který by mohl zakončovat do prázdné brány. Jenže scházely mu dva kroky. Kromě rány Lazzariho už první poločas nic zajímavého nenabídl.

Ten druhý byl o poznání lepší a gólovější. Ve 46. minutě se na hřiště dostal záložník Dioussé, který jen o dvě minuty později vyrobil hrubici a ztratil míč. Ten mu s díky uzmul Jasmin Kurtić a po jeho nahrávce se sám před brankářem Šemperem zjevil Sergio Floccari. Tak zkušený střelec neměl se zakončením žádné potíže a bez potíží jej prostřelil - 2:0.

Třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat a v 56. minutě míč po Murgiově centru vyrážel Šemper tak nešťastně, že se dostal k Felipemu. Zkušený obránce byl nejblíž a dopravil míč z dorážky do sítě. Chievo nemělo v podstatě žádné šance, naopak samo znovu inkasovalo. Debakl Chieva totiž uzavřel v 81. minutě Jasmin Kurtić poté, co mu Pasquale Schiattarella poslal z pravé strany parádní pas a sudí gól po konzultaci s videorozhodčím uznal.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Turín FC 1:1

03.05.2019 20:30

Góly: 84. Cristiano Ronaldo - 18. Saša Lukić

Juventus opět podal matný výkon související s nulovou motivací po obhajobě titulu a málem toho využil městský rival. Býci se totiž na Allianz Stadium dostali do vedení zásluhou Lukiće, jenže nakonec je stejně potrestal brilantně hlavičkující Ronaldo.

V sobotu uplynule výročí sedmdesáti let od tragédie, která poznamenala celou Itálii. Nejvíc však samozřejmě zasáhla turínské FC, které při leteckém neštěstí přišlo o své hrdiny. Nejen jejich připomínka - symbolická nebo fyzická na dresech - byla pro Býky obrovskou motivací. Dnes se totiž hrálo o evropské poháry, kterým je Turín hodně blízko. A od prvních minut dával najevo, že nehodlá hrát druhé housle.

Do šance se jako první probíjel kanonýr Andrea Belotti, jehož průnik byl zastaven pozornou obranou Juve v podání Bonucciho, Chielliniho a Spinazzoly. Hostujícím příznivcům muselo pořádně zatrnout ve chvíli, kdy se po kontaktu s brankářem Siriguem skácel k zemi Cristiano Ronaldo. Sudí Daniele Orsato ale jeho pád jako kýženou penaltu nevyhodnotil.

V 15. minutě Býci opět zahrozili. Útočník Andrea Belotti se z pravé strany dostal ke střele uvnitř vápna Juventusu a brankář Wojciech Szczęsny musel vyrážet jeho pokus na rohový kop. To bylo varování, kterému Juventus nevěnoval příliš velkou pozornost.

A byl za to potrestán. Jen o tři minuty později totiž dokázal záložník Saša Lukić proniknout z levé strany až do vápna Juventusu, kde obešel prvního obránce a následně překonal technickou střelou i polského strážce tří tyčí - 1:0 pro outsidera.

S porážkou v prestižním derby se samozřejmě Juventus nehodlal smířit a prvním, kdo zavelel k útoku, byl Cristiano Ronaldo. Střelec z Madeiry dostal míč před vápno, kde napřáhl a vypálil. Jenže jeho dělovka zamířila těsně vedle branky Turína. V dalších minutách se ofenzivní kreativita obou soupeřů omezila na minimum a oba brankáři museli pouze sledovat několik střel mimo bránu.

S další pohotovou ranou Cristiana Ronalda si Sirigu poradil bez větších potíží a prvou půli uzavřel Federico Bernardeschi hodně nepřesným pasem. Druhá půle také moc fotbalové krásy nenabídla. Nejprve Álex Berenguer odcentroval z levé strany na vzdálenější tyč, kde v záklonu hlavičkoval nepřesně Nicolas N'Koulou.

Na opačné straně prověřil pozornost obránců Býků Cristiano Ronaldo, jehož hlavička z blízkosti se mezi tři tyče nevešla. Množství centrů, které mířily před Sirigua, sbírala jeho spolehlivá obrana. Hosté se dostali k ohrožení branky Wojciecha Szczęsnyho v 72. minutě, když volný přímý kop napálil Ansaldi do zdi.

Stará dáma se pomalu usazovala na polovině soupeře a nadechovala se k dalšímu ataku. Ten nejzásadnější se udál v 84. minutě. Obránce Leonardo Spinazzola odcentroval z levé strany, na zadní tyči se do vzduchu pověsil Cristiano Ronaldo a přesnou hlavičkou nedal Siriguovi žádnou šanci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC35285269:2589
2.SSC Neapol35227666:3173
3.Inter Milán35189852:2863
4.Atalanta Bergamo35188971:4362
5.AS Řím351611862:4759
6.AC Milán351611849:3459
7.Turín FC351415645:3057
8.SS Lazio351671250:3955
9.UC Sampdoria351471457:4949
10.US Sassuolo359151150:5442
11.SPAL 2013351191539:4842
12.ACF Fiorentina358161147:4340
13.Cagliari Calcio3510101533:4940
14.Parma Calcio359111538:5538
15.Bologna FC359101638:5037
16.Janov CFC358121537:5436
17.Udinese Calcio358101731:4934
18.Empoli FC35881944:6632
19.Frosinone Calcio35592128:6424
20.Chievo Verona352122125:7315
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (153)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
herbage

Ronaldo dal 7 z posledních 10 gólů hlavou, dnes celkem 9. gól hlavou v sezóně. Má někdo letos v Evropě více gólů hlavou?

Reagovat
CR7RONALDO

A to prvý gól s hlavou dal v tejto sezóne až v decembri. Konečne sa naučili, ako naňho treba centrovať.

Reagovat
Zark

mozno pavoletti

Reagovat
smazaný uživatel

Pavoletti má 7 golóv v lige,2-krát skóroval aj v poháry ,ale netuším či hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Stopro nejlepší hlavičkar v lize obecně, co se týče všech herních situaci. Gólové to nebude stačit.

Reagovat
Pipo123

Je Milinkovic

Reagovat
Zark

ale proti Parme tam nema nic napsane, zkoukni highlist

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Dalo sa to cakat uz je to iba o dohrani sezony,

Reagovat
kaja900

Juve by meli v lete koupit poradnyho utocnika nebo kridlo.. kazdej zapas juve co rozkliknu tak goly jen ronaldo a nikdo jinej takovyho mandzukice nebo dybalu sem mezi strelcema nevidel hodne dlouho.. s timhle tu ligu mistru neuvou

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je kral, zbytek utoku az na Keana rozprodat nekde do napr: Bernardeschi - Janov, Mandzukic - Zagreb, Dybala - Valencie, Cuadrado - Colo Colo, asi tyhle kluby by jim mohli vyhovovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžukič a hlavně Dybala byli skvělí, dokud tam nebyl CR. Změnil se systém a to bylo na úkor Dybaly....i na úkor celého Juve. Juventus byl minulý rok silnější tým, prtoože se nehrálo na jednoho hráče. Toť můj názor

Reagovat
stuff

Reagovat
Anacron

Určitě si Ronaldo uzmul hlavní pozornost v útoku ale že by hráli jenom na něj to fakt ne. Vždyť on tam nabíhá, nabízí se jak blázen a míč mu přijde tak v půlce případech. A ti ostatní mají více prostoru díky němu a to že hráli katastrofálně asi nebude Ronaldova chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuventusFC1897

Pokial bude na lavicke ten skulavy picus, tak je uplne jedno kto bude hrat. Vsetci hraci isli dole, alebo stagnuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Trochu rešpektu voči trénerovi.

Reagovat
stuff

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
JuventusFC1897

Staci mu ten od teba. Clovek je akurat znechuteny z tej jeho sracky. Ale kazdy ma svoj nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi klidně do Interu v tom případě

Reagovat
CubONE

SPAL od toho vitazstva s AS riadne ide.

Reagovat
CubONE

Teraz pozeram, ze oni za tu dobu ziskali 19 bodov, zatialco my 5.

Reagovat
rossoneri89

to je sialene

Reagovat
Ragazzo d'oro

to je v hazjlu

Reagovat
Pipo123

Semplici je pan

Reagovat
Forza_Inter

Sme extremne nervozni, zbytocne fauly... Dambrosio dole ak nechceme dohrat v 10tich.

Mandragora je priemerny hrac, nevidim kde je ten talent

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Interu k úspěšnému návratu do boje o LM.

Reagovat
CubONE

Reagovat
FuckT

Reagovat
sinter
Reagovat
RadekVonCZE

Wat?

Reagovat
Pipo123

Je ťažké pochopiť Inzaghiho, dôležitý zápas ako tento, mohol nás vrátiť do boja o LM, ale on posadí Ramosa aj Correu, zaujímalo by ma prečo. Wallace dnes predviedol najhorší výkon čo som v Laziu videl, to aj ten Ciani, Cana, Novaretti, Cribari nedokázali predviesť, namiesto toho aby o polčase striedal, bolo vidno že pôsobí neisto, tak ho tam nechal, po druhom góle na neho pískali vlastný fans a znova ho tam nechal, zaklincoval to gólom do vlastnej brány.

Reagovat
FORZAMILAN

Ta Atalanta to myslí vážně s ligou mistrů, docela jim to přeju. Zato my jsme v prdeli, s tím, co hrajeme a takovým kádrem tam nemáme co hledat

Reagovat
smazaný uživatel

Vy hrajete zítra klíčový zápas sezóny. Jestli neporazite Bolonu, tak končíte v boji o LM a Bologna má navíc možná teď nejlepší formu v sezóně.

Reagovat
FORZAMILAN

To je fakt, Bologna se se Sinošou dost zvedla. Teď vidím, že za poslední 4 zápasy 3x vyhráli při skóre 9:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád koukal jsem na váš los a s tím týmem co máte Je cokoliv než 12 bodů ze posledních 4 zápasů neúspěch Gattusa

Reagovat
smazaný uživatel

A to dokonce koukám že vy i přes bodovou ztrátu byste měli do té LM postoupit jak nic, Koukal jsem na los posledních zápasů a AC To má ze všech nejlehčí.

Reagovat
FORZAMILAN

Já ten los neznám, napiš mi ho prosím tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna, Fiorentina, Frosione a SPAL, pro AC Tohle zkratka musí být povinnost. AS bude mít Juve, Bergamo taky, AS jede do Sassuola, furt by stě měli být favorit

Reagovat
FORZAMILAN

Díky, máte to určitě těžší, ale máte 2 body navíc. Je tam ještě Torino...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí! Ať je v té 4 ten kdo předvede lepší výkony! Pokud bude Atalanta hrat i ty poslední 3 kola takhle a vyhraje je, tak ať tam jde!

Reagovat
FuckT

Juve s istotou titulu nemusi znamenat to, co to znamenalo predtym, co dokazali uz posledne zapasy. Taktiez asi bude faktom to, ze Atalanta teraz bude hrat kazdy zapas ako o zivot, kedze na zaciatku sezony asi len tazko ocakavali takuto moznost. EL musela byt zelanim, a teraz je LM moznou realitou.

Reagovat
CubONE

Ja to teda vidim na dva body, jeden urcite proti Frosinone.

Reagovat
rossoneri89

Lenže my nevieme hrať proti slabým... Tam kde musíme my udavat tempo hry, nedajbože tvoriť hru tak tam končíme... tím je absolútne rozlozeny psychicky... Hráči si robia čo chcú a Gattuso v tomto veľmi zlyhal .. Možno už ani nevyhráme túto sezónu

Reagovat
Elliasson

Teď už Atalantě věřím. Doufám, že tu Ligu Mistrů dá.

Reagovat
Allianz_Arena

Oni snad všechny ty těžké zápasy zvládli Jen škoda nesmyslné ztráty doma s Chievem a vlastně i dost zbytečná s Empoli, možná už by měli jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono i to AC doma nebo porážka s Torinem

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzili by si

Reagovat
Coutinho10

super Genoa mrzí mě trochu, že na tom vyrovnávacím góle má trochu podíl Schick, který si nepohlídal toho hlavičkujícího, ale je to luxusně rozehraný a Inter + Atalanta jsou blízko

Reagovat
Nuno čomes

Schick nám může být jedno.. Hraje za AS..

Reagovat
Coutinho10

jo jasný, souhlas....bral jsem to spíš z pohledu toho, že to je jeden z nadějných českých hráčů a tenhle moment mu úplně nepomůže a lepší by bylo, kdyby tam stál jinej hráč Romy, ale hlavní, že ztratili a i škoda, že Janov ještě nedal penaltu....mohlo to být ještě lepší

Reagovat
Nuno čomes

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Míč šel přes Nzonziho, který byl otočený zády, místo aby si s Faziem rozdělili dvě zóny a šli přímo po míči a nechali zbytek osobce. Nikdo ani nezkusil.

Reagovat
smazaný uživatel

Opät to musel byt mnamkovy, chrumkavy, super kombinacny futbal, ako by napisal jeden kokot .

Konecne mame treeeeenera, ktory dokazal z tychto spickovych hracov urobit stroj na vitazstva. Dostat v 91. minute gol a este super zahodil 11-tku, je super zmena k lepsiemu

Reagovat
Lech

Reagovat
Alberto Aquilani

Minulé kolo ťa tu nebolo, teraz si vyliezol z diery. Gratulujem. Už som myslel, že byť viac zbytočný ako ty ani nejde, ale ty dokážeš prekonať aj samého seba

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte kolik má zakukat Chelsea za Higuaina, v případě, že si ho nechá??

Reagovat
stuff

moze si ho nechat aj napriek banu?

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to našel 36 mega

Reagovat
stuff

a teda moze?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Carpi Neskutočne spadli, Crotone ma tiež sklamalo čakal som minimálne play-off od nich. Posledné kolo bude o nervi, ja by som to asi prial Palermu lebo už mi chýbajú. Hellas zatiaľ katastrofa. Brescia Návrat Beneventa je snáď len zlý vtip, snáď vypadnú v play-off. Príjemne prekvapili Pescara a Lecce, sklamali ma ešte Benátky. Koho by ste chceli ako nováčikov v budúcej SA? Za mňa nech vypadne Empoli a nová 3: Brescia, Palermo, Hellas. Reálne ale tipujem Brescia, Lecce, Pescara. To bude možno najslabšia 3 za posledné roky, tento rok to bolo celkom solídne, Chievo bude chýbať ale možno prekvapí Brescia.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš jako v roce 2007 kdy šel nahoru Juventus, Neapol a Janov to nebude...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
The Krupy

Forza Empoli

Reagovat
stuff

nie, udine to musi prezit

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Udinese? Dávno ztratili to kouzlo, těžili léta ze Spalovy práce, zůstala z toho jen směska žoldáků a Pozzův odpadkový koš, upřednostňuje Watford.

Patří mu ještě Granada? Stačí jim bod z posledního zápasu a vrací se do La Ligy.

Reagovat
stuff

Suhlasim, slaby tim bez charakteru a kvalitnych hracov, len sestra sa prestahovala do Trieste a je to jediny lokalny serie A tim

Reagovat
smazaný uživatel

To pak ja A taky je to nejblíže autem, i když Atalanta to teď dělá celkem snadné na výběr :)

Reagovat
stuff

ako Atalanta je skoro Milano, a tam som bol teraz na Rim a je to strasne od ruky. Benzin drahy, mito drahe, zvysne love nechas v outletoch. To uz lacnejsie z domu cez Pest do Bergama jak z Trieste autom.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Bergama se létalo z Ruzyně a Mošnova za cca 500, nevím, jestli je to ještě aktuální.Určitě i z Blavy.

Reagovat
Nuno čomes

Z ostravy to už tuším skončilo a ted už jen Katowice.

Reagovat
fenixLFC

z ostravy to furt lieta

Reagovat
Nuno čomes

Koukám že jo no, ale už ne tak výhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

To se pořád dá, Katošice jsou hodinu cesty z Ovy, z Čech to může vyjít nastejno .

Reagovat
fenixLFC

ja som minule letel z brna do bergama

Reagovat
stuff

hej, ako pisem z Pesti do Bergama je to za par drobnych a do Pesti to mam na skok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Vieri on Allegri: “He always wins but I would like to see Juve play a little better & I think we can say with the players he has he could play a little better football. He has some great players. I don't say he has to be like Real, Barcelona or Bayern but play a little better.”

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslíme všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Mr.Jindros

Souhlas no.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Fun fact:

Patrik Schick 6.5.2019, 3 sezony v Serii A: 3775 min/16 gólů. Průměr minut na gól: 236

Edinson Cavani před přestupem do Neapole (3 sezony v Palermu): 7 444 min/32 gólů. Průměr minut na gól: 232.

Z toho vyplývá: Paska i Ferrero jsou chamtiví zmrdi. Když už přestoupil, měl zůstat ještě rok v Sampě. To, co zahrál letos Defrel vedle Quagse, by v pohodě zopakoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani tam měl i penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Od majitele Sampy to byl naprosto skvělý obchodní tah. Jedno sezonní kometa se musí střelit hned jak zazáří! Teď by si za něho nemohl říct ani 10

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesporné, navíc se letos ukázalo, že ty love hrozně potřeboval. Nic to ale nemění na Paskovi.

Reagovat
Pipo123

Skôr mi príde že Shick potrebuje hrať vo dvojici v útoku, v AS sám na hrote pôsobi trochu stratene

Reagovat
smazaný uživatel

Však proto to srovnání - Cavani hrál s Miccolim/Amaurim pokud se nepletu. Pastore pod nimi.

Sampa hrála a hraje na dva. Spíš mě zarýží, proč to nešlo celou dobu vyladit, když Edin je na dva útočníky zvyklý hrát z Wolfsburgu i Man City. Ale Di Fra tak nikdy nehrála jeho změny z nouze postrádaly tréninkové podhoubí.

Reagovat
fenixLFC

pretoze schick nie je taka hviezda aby sa mu upravoval cely herny styl, to nie je iba o pocte utocnikov

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani taky nebyl hvězda v Palermu, a v Neapoli na něho prostě vsadili.

Reagovat
Pipo123

No pozor, Cavani je útočník ktoreho by chcel kazdy trener, sice toho vela zajebe, ale neskutocne maká pre team, presuje, bráni vyborne. Uz v mladom veku sa takto profitoval

Reagovat
smazaný uživatel

Toto si uvědomuju, kolikrát hraje dalšího beka, běhá jak magor, to si na něm strašně cením, je málo takových hráčů.

Ale hvězda ještě v té fázi nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

A nemyslím si, že by měl nějak extrémní nízkou efektivitu střelby (zajebavost), hraje už léta v týmech, kde těch šancí jsou mraky.. pálí všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak máš pravdu, není to zdaleka jen o počtu útočníků.

Reagovat
madridcan

Paris Saint Germain si vyhlédl posilu do zálohy v italském Juventusu. Bosenský středopolař Miralem Pjanič nezastíral, že je zájmem PSG polichocen. "PSG patří k nejlepším evropským klubům. Pravidelně hrají Champions League a pomýšlejí na vítězství. Je to klub, do kterého by rád přestoupil každý hráč," uvedl Pjanič pro Canal+.

Jak milo a pravdivo to povedal...pomýšlejí

Reagovat
Ragazzo d'oro

OT

Španělský záložník Suso, který se v této sezoně vypracoval mezi opory AC Milán, by se rád dočkal vylepšení smlouvy. Údajně požaduje roční gáži ve výši 5 milionů eur, což se ale Milánským nechce odkývat příliš brzy. Vše závisí na tom, zda se Rossoneri nakonec probojují do Ligy mistrů, či nikoliv. Španělova budoucnost v milánském dresu tak zatím zůstává nejistá.

Pokud je to pravda, tak šípem prodat!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

*šupem

Reagovat
rossoneri89

5 mega v žiadnom prípade... 3/4 sezóny je ten chlapec úplne mimo...

Reagovat
CubONE

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
rossoneri89

Bakayoko von!!!! Ten smrad nech už nikdy neoblecie nás dres.... Zmrd zasrany

Reagovat
Pipo123

Ked som dnes pozeral váš zápas tak som sa tak trošku zamyslel že asi u vás nebude všetko ok, podobne aj u nás, finišuje sezóna a ide o veľa, no hráči robia zbytočné problémy (Romagnoliho, Paquetova, Milinkovicova) červená atd. Vy ste presne ako Lazio, rovnaká labilita v rozhodujúcich momentoch.

Naopak Atalanta ide ako stroj, tie ich zápasy sú bez nejakých prehreškov, hrajú ako team, Gasp to tam drží pevne v rukách.

Reagovat
rossoneri89

Áno, naši hráči nie sú na tom najlepšie... Co sa posledne dni deje v AC je dosť smutné, napr. hráči po prehratom zápase išli do nočných klubov kde boli do rána, Bakayoko pravidelne mešká na tréningy a vyhovára sa na pokazené auto pričom pravda je taka ze bol v noci vonku kde chlastala a ráno zaspal, ale dnes to úplne zaklincoval... Gattuso sa vyjadril že čakal na Bakayoka 7 minút kedy ho môže konečne dat do zápasu a nemal ani chrániče na nohách a potom ho Bakayoko vyfuckuje v priamom prenose.... Zmrd jeden... Ale píšeš pravdu ze hráči sú strašne labilni... Keď sme mali tých pár víťazných zápasov tak som čakal kedy sa to poserie.... Nečakal som ze až takto...

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor, ne? Jeden zápas není v základu a potom ani nechce jít na hřiště? Co to je za chování tvl Jako nějaké nasrání se dá v určitých situacích pochopit, ale toto je trochu moc

Reagovat
KillSwitch

asi to bude tým, že mu strhli týždňový plat pred pár dňami za to, že meškal na tréning

Reagovat
Whitemedia

Gattuso on the Bakayoko incident: “Everyone can insult me. But then I will fix the situation with the four walls of locker room. Where I can use my language, that I can’t use on tv”.

dej mu po tlamě

Reagovat
rossoneri89

a poriadnu

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
stuff

Reagovat
Milan.B

Reagovat
FuckT

Reagovat
Nuno čomes

Ať počítám jak počítám, tak dokonce můžeme jeden z těch tří zápasů prohrát a i tak budeme v LM. To je neskutečné. Nesmíme to projebat, i když jsme schopni všeho.. Forza Inter!

Reagovat
cink

Počítáš velmi špatně

Reagovat
Nuno čomes

Pokud AS i AC vyhrají vše.

Reagovat
cink

Spíš jsem narážel na to že když prohrajeme 1x a remizuje mě 2x , tak jsme skoro jistě venku, ale chápu co jsi myslel.

Reagovat
Nuno čomes

Takový extrém mě ani nenapadl

Reagovat
Rip

Stačí uhrát 5 bodů za předpokladu, že 5 a 6 tým vyhrajou všechny 3 zápasy, což se samozřejmě nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

AC potrebuje trénera nie experiment z bývalými hráčmi a hlavne zálohu ale keď sa nedostanú do pohárov skôr budú predávať ako nakupovať takže žiadna posila kvalitná nepríde , skôr hráči typu ako Laxalt,Castilejo čo nám netreba.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko Proč???

Reagovat
KillSwitch

Titul šampiona Serie A ze sezóny 2005/06 zůstane milánskému Interu. Původně italskou nejvyšší soutěž vyhrál Juventus, po aféře Calciopoli však připadl Nerazzurri, kteří tehdy skončili až třetí, načež se "Stará dáma" podruhé odvolala, ale opět neúspěšně.

prečo to nedostal 2. tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Z tabulky na EF:

SS Lazio -30

ACF Fiorentina -30

AC Milán -30

Kdo tam tehdy byl?

Reagovat
KillSwitch

AC odobrali 30 bodov a aj tak skončili 3. to boli časy

Reagovat
smazaný uživatel

Anulovali sa zápasi Juventusu takže teoreticky to Inter vyhúplo na 1. miesto. Rube už by mohlo prestať s tým odvolávaním len sa strápňujú.

Reagovat
smazaný uživatel

+ 2. Merda ("2") bola tiež zapletená v korupcii ale nwm kolko im odpočítali.

Reagovat
LesyJePan

Velmi nestastne pouzivas slovo Merda ktore pasuje jedine na modročiernu časť Milána.

Reagovat
ED91

Reagovat
Savi

druhé bylo AC, ale odečetlo sa jim 30 bodů za korupci, takže vyhrál až třetí Inter

Reagovat
The Krupy

Jedna z najväčších nespravodlivostí v histórii futbalu. Teda, určite najväčšia. A to nemám na mysli ten odobraný titul.

Reagovat
BaggioRoberto

Protože potrestali nejen Juventus, ale i druhé AC, dále Fiorentinu, Lazio a další. Jen Inter byl údajně čistý jako lilie. Tomu snad nemůže ani nikdo věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
Pharrell

zku*venej Inter

Reagovat
The Krupy

Regarding this decision, Carlo Porceddu, a federal prosecutor from 1998 to 2001 and current vice president of the Federal Court of Appeal, stated in an interview with Unione Sarda: "Revoking (sic!) the 2005/2006 "scudetto" (championship) from Juventus and assigning to Inter it was a serious mistake. The Calciopoli investigation should have been more thorough, so much so that we, as the Federal Court, had limited the penalty to Juventus not withdrawing the championship title due to insufficient evidence. In fact, that aspect had been neglected. Then, the special commissioner of the Federation of that period had appointed a group of his friends, one of whom was also on the board of directors of Inter, and that title was revoked from Juventus and given to Inter. That was a grave error in my view". Purceddu had more than once in the past highlighted several points to be clarified on that investigation.[12]

Reagovat
JuventusFC1897

https://www.juvefc.com/joao-cancelo-to-leave-juventus/

Jasne predat talent jak svina, ale na lavicke nechat skulavca. De Sciglio moze ziarit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt děs jestli to myslí vážně tak s De scigliem se mužem rozloučit s další LM

Reagovat
JuventusFC1897

Vedeniu zda sa zacina pekne hrabat. Predat Cancela a Dybalu, ale nechat tam totalne polena DeSciglio, Khedira, Matuidi, Mandzukic, Cuadrado. Tychto 5 hracov by sa mali zbavit, minimálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
BaggioRoberto

Co rozhoduje v případě rovnosti bodů? Máme lepší vzájemné 6ápasy s AS i Atalantou, tak snad nám to k něčemu bude.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak rozhodují vzájemné, takže stačí všechno vyhrát a věřit Juve, že doma porazí Atalantu. Jenže ti už mají u řiti. Těžké, ale ne nemožné. Když vyhrajem ve Florencii, tak proti Frosinone a Spal věřím, že už to ukopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemné.

AS má nejhorší pozici při rovnosti, horší se všemi.

Reagovat
FORZAMILAN

Tak teď čtu v expreskách vyjádření Conteho, že z týmu potřebuje cítit to, že může porazit každého. Tak to k nám asi nepůjde .....

Reagovat
Kaka14

skrate napísané... ide do Juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele