35. kolo
04.05.2019 20:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Zápas Udine s Interem branku nenabídl

Inter nedokázal na hřišti Udinese získat víc jak bod a znovu začíná hazardovat s Ligou mistrů. Čtvrtá Atalanta popřípadě pátý AS Řím se mohou přiblížit na rozdíl jednoho respektive dvou bodů. Bod za výsledek 0:0 je málo i pro Udinese, které bojuje o záchranu a jenž může mít po tomto kole už jen dvoubodový náskok.

Všechno bude záviset na výsledcích nejbližších konkurentů. Inter chtěl v Dacia Aréně potvrdil roli favorita a konečně také zvítězit, jenomže za devadesát minut recept na obranu v čele s brankářem Mussem nenašel.

Domácí opora musela vytasit první těžký zákrok v 15. minutě, kdy vyrazila nepříjemnou Nainggolanovu střelu k tyči. Také ve 22. minutě bylo před Mussem horko, když po stříleném centru hlavičkoval před branku D'Ambrosio, ale nikdo z hráčů v modročerném nedokázal před odkrytou brankou zasáhnout balón. Inter měl více ze hry, ale nemohl se dlouho prosadit. Udinese nebylo směrem dopředu nijak nebezpečné, jedinou vážnější standardku poslal De Paul do zdi a více už první poločas ani nenabídl.

V podobném duchu se nesla i druhá půle. Ani jeden tým nechtěl více riskovat, vědom si faktu, že jediný gól může celé utkání rozhodnout. Rodící se bezgólový stav mohl dvě minuty před koncem utnout Baldé Keita, ale jeho střelu s vypětím všech sil vyrazil Musso. Inter měl po celý zápas více standardních příležitostí včetně rohových kopů, ale ani jednou v nich nedokázal být nebezpečný. Udinese se od počátku zápasu bránilo a nakonec získává bod, který pro něj může být zlatý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele