Serie A - preview 35. kola

03.05.2019, 08:40, aktualizováno 06.05.2019, 08:46
Previews
AC Milán se nedaří a pokud v pondělí večer nezvítězí, může se pravděpodobně rozloučit s vidinou účasti v Lize mistrů. Proti bude Bologna, která se naopak veze na vítězné vlně, z posledních osmi duelů hned šestkrát brala všechny body...
AC Milán - Bologna FC  (pondělí 20:30)
Na San Siru se v pondělí večer utkají AC Milán a Boloňa a půjde o hodně. Rossoneri ztratili pozice zaručující start v evropských pohárech, ale stále mají šanci se na ně vrátit. Boloňa zase může učinit zásadní krok na cestě za záchranou. Utkání bude pikantní pro srbského trenéra Sinišu Mihajloviće, který Milán ještě před pár lety trénoval a dokázal ho vrátit zpět do pohárů.

Siniša Mihajlović spojil svojí bohatou hráčskou kariéru s Interem Milán, ovšem jako trenér vedl v letech 2015-2016 konkurenční AC a po letech strádání ho dokázal vrátit do evropských pohárů, konkrétně Evropské ligy. A byl to právě srbský lodivod, který udělal z mladičkého Gianluigiho Donnarummy brankářskou jedničku ve svých teprve šestnácti letech. Mihajlović se teď vrací na San Siro coby trenér Boloni a jeho cílem bude domácí tým obrat o body.

AC Milán je po výsledkové krizi a body potřebuje jako sůl. Po další porážce v Turíně 0:2 se Rossoneri rozloučili se čtvrtým místem a v tuto chvíli bojují alespoň o návrat na pohárové pozice. Přitom Liga mistrů dlouho bývala hlavním cílem, ale forma, kterou se domácí prezentují na to v žádném případě nemůže stačit. "Musíme tomu věřit. Vyhodili jsme spoustu bodů a ztratili čtvrté místo. Je politováníhodné, že jsme nedokázali využít naší výhody v tabulce. Bude to těžké ale odteď musíme být připraveni bojovat až do konce. Pořád o tom přemýšlím, chtěl bych, aby se Milán vrátil do Ligy mistrů," prohlásil zklamaně Gennaro Gattuso. AC Milán ztrácí na Ligu mistrů čtyři kola před koncem už šest bodů a pokud nezvládne ani domácí utkání s Boloňou bude moci na ní definitivně zapomenout.

Boloňi sice v tabulce patří až patnácté místo, ale její forma je od té milánské diametrálně odlišná. Rossoblu se pod Mihajlovićem nezvykle zvedli a z posledních osmi zápasů rovnou šestkrát vyhráli. Naposledy si Boloňa poradila s Empoli, kterému tím pádem utekla už na rozdíl osmi bodů, ovšem Azzurri zvládli nedělní utkání s Fiorentinou, takže rozdíl mezi oběma soupeři činí pět bodů.

Milánské znovu začala trápit marodka a rozrostla se o pořád ta samá jména, takže k dispozici nebudou Bonaventura, Caldara, Calabria a Strinić. Minimálně nejistý je start Contiho a kapitána Romagnoliho do hry nepustí disciplinární trest. Na druhé straně bude Boloni chybět Mattiello a Mbaye se Sorianem.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Zapata, Musacchio, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Calhanoglu - Paquetá - Piatek, Cutrone
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, Danilo, Lyanco, Dijks - Poli, Pulgar - Orsolini, Džemaili, Sansone - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.91 - 5.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Empoli se krátce po polední představí domácímu publiku a jeho soupeřem bude trápící se Fiorentina. Azzurri toto utkání potřebují zvládnout za tři body, ve včerejším utkání jim Udinese hodilo rukavici a v případě výhry se sníží ztráta na nesestupové pozice na dva body. Fiorentina však nedá nic zadarmo a na stadionu Carla Castellaniho chce přerušit dlouho trvající sérii bez vítězství. V toskánském derby tedy půjde o hodně.

Do konce sezony už moc času nezbývá a Empoli nesmí ztrácet, navíc potřebuje zaváhání svých konkurentů. Jedno takové se uskutečnilo ve včerejším zápase mezi Udinese a Interem Milán, které skončilo bezbrankovou remízou, takže Empoli může proti Fiorentině stáhnout manko už jen na dva body. Jaká je ale současná forma Andreazzoliho svěřenců? Jedním slovem bídná. V uplynulých čtyřech kolech získal toskánský celek pouhý jeden bod, přičemž prohrál všechny tři přímé záchranářské duely proti svým konkurentům. Azzurri postupně podlehli Udine, Spalu a Boloni. Podaří se konečně vyzrát na Fiorentinu?

Hostům se stále nedaří najít optimální formu a výhry se zatím nedostavují ani po návratu Vincenza Montelly. Ten stihl vést Violu ve třech ligových zápasech, z nichž pouze v jednom dokázal získat bod za remízu (s Boloňou 0:0). Tři ligové nezdary navíc doplnil pohárovou porážkou v Bergamu, po které Viola ztratila veškeré naděje na pohárovou Evropu v příští sezoně. Navzdory počátečním neúspěchům má Vincenzo Montella ve Florencii naprostou důvěru, ale fanoušky klubu požádal o čas.

Jak velkou trpělivost budou fanoušci mít? Úspěch v derby proti Empoli by se jistě hodil. Fiorentina ještě stále nemá ani jistotu záchrany, byť se pohybuje daleko od sestupových pozic.

Fiorentina první utkání proti Empoli zvládla, ale jak už bylo řečeno, dlouhodobě se jí v letošní sezoně nedaří. V Empoli by jí mohla hrát do karet zaplněná domácí marodka, vždyť kouč Aurelio Andreazzoli bude postrádat Dikse, Dell'Orca, Maiettu, La Guminu, Antonelliho a Polvaniho, zatímco Viole nebude k dispozici jen Pjaca.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Veseli, Rasmussen, Nikolaou - Di Lorenzo, Traoré, Bennacer, Krunić, Pajac - Caputo, Farías
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Ceccherini, Biraghi - Veretout, Fernandes, Benassi - Muriel, Simeone, Chiesa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.70 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Atalanta je hodně velkým překvapením jarní části soutěže, protože se aktuálně usadila na skvělém čtvrtém místě a nehodlá ho opouštět. Proti Laziu sice už třikrát zvládla neprohrát, ale počtvrté by se jí vzhledem k historii dokazovalo jen těžko.

Atalanta teď nemá s Laziem vůbec špatné výsledky. Už ve třech minulých zápasech se jí povedlo neprohrát. Čtvrtý zápas v řadě pro něj ale bude velkou zkouškou. Čtyřikrát neprohrát, to se Atalantě s Laziem od roku 2001 ještě ani jednou nepovedlo! Právě teď by to ale tým moc rád změnil a má k tomu ideální podmínky. Jeho forma je obdivuhodná, protože Atalanta zvládla v posledních deseti soutěžních duelech vyhrát už šestkrát.

Po výhře nad Fiorentinou se navíc raduje také z postupu do finále Coppa Italia, takže dokonce žijí šance na trofej. A hádejte, proti komu se Orobici ve finále postaví? Správně, bude to opět Lazio. Atalantu tak čekají dva ohromně důležité duely s římským týmem a hraje v nich o všechno. Začínáme ligovým kláním, které Atalanta potřebuje vyhrát.

Nachází se sice na 4. místě, které by jí zajistilo Ligu mistrů pro příští ročník, ale bodově na tom není zase tak ideálně. V praxi to znamená, že mezi čtvrtou a osmou příčkou (na které je právě Lazio), panuje rozdíl jen čtyř bodů, což dává celému souboji ještě větší náboj. Zálusk na Ligu mistrů si proto kromě Orobici dělají také fotbalisté AC Milán, AS Řím, Lazia a Turína.

V lize se naposledy Atalanta trochu trápila, ale nakonec dokázala dvěma góly z posledních deseti minut obranu Udinese překonat dvakrát. V mnohem lepší pozici než Lazio je také proto, že trenér Gasperini může počítat téměř s kompletním kádrem. Mimo hru je jen stoper Tolói a k němu se řadí ještě mladý útočník Mussa Barrow.

Naopak domácí mají mnohem víc potíží. Kvůli kartám se do hry nedostane Lulić a ze zdravotních důvodů budou scházet hráči jako Radu, Milinković-Savić, Lukaku, Berisha nebo i Durmisi.

Ani Lazio si v minulých týdnech nevedlo špatně. Překonalo totiž špatnou formu z úvodu dubna a začalo opět vyhrávat. Za oběť mu padla Sampdoria, třebaže to i proti oslabenému týmu Lazio mělo hodně těžké. Kromě toho se navíc Biancocelesti dostali do finále poháru přes AC Milán.

Zápas s Atalantou ale rozhodně nebude snadný, což ví i obránce Wallace. "Atalanta má spolu s Juventusem nejlepší útok ligy, takže je jasné, že nás čeká hodně těžké utkání. Musíme se pořádně soustředit a nebát se, nedělat chyby. Zvlášť z protiútoků bude soupeř velkým nebezpečím. Jsme ale odhodlaní nevzdat boj o poháry a posunout se blíž Lize mistrů," dodal zkušený stoper.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, Acerbi, Bastos - Marušić, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Romulo - Correa, Immobile
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Mancini, Palomino, Masiello - Hateboer, Freuler, De Roon, Castagne - Gómez - Iličić, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.55 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Frosinone Calcio  (neděle 15:00)
Cokoliv jiného, než vítězství Frosinone, bude znamenat jeho stvrzený sestup do Serie B. Frosinone nemá na půdě Sassuola na vybranou. Čtyři kola před koncem soutěže ztrácí na sedmnácté Udinese jedenáct bodů. Sassuolo na rozdíl do hostů může hrát uvolněně a v případě výhry se může posunout na desáté místo tabulky.

Karty jsou rozdány jasně, Frosinone musí Sassuolo porazit, jinak je jeho osud zpečetěn, ale i v případě vítězství zůstanou šance na konečnou záchranu jen velmi malé. Čtyři kola před koncem soutěže ztrácet jedenáct bodů je zkrátka příliš, nicméně dokud bude existovat i ta nejmenší naděje, budou Baroniho svěřenci bojovat.

Velkým problémem je však současná forma. Od překvapivé výhry ve Florencii uběhla tři ligová kola a Canarini během nich nepřidali do tabulky jediný bod. Pravda, v zápasech s Interem a Neapolí nebyli v roli favorita a zápas na Sardinii proti Cagliari jim utekl o jeden gól. Frosinone teď potřebuje rychlý úspěch, ale proti Sassuolu to bude více než složité.

Domácí totiž hrají ve velké pohodě a posledním jejich přemožitelem byla na konci března znovuzrozená Boloňa. Následovalo pět kol, během kterých Sassuolo nepoznalo hořkost porážky. Před týdnem si Neroverdi přivezli nejtěsnější výhru z Florencie a po dnešním kole mohou slavit definitivní záchranu. Mimochodem od týmu, který je aktuálně na jedenáctém místě, se nic jiného ani neočekává.

Frosinone to bude mít na stadionu Mapei hodně složité už jen proto, že Sassuolo nikdy ve své historii neporazilo. Oba celky se spolu utkaly za posledních deset let osmkrát, z toho šestkrát bralo vítězství Sassuolo a ve dvou případech se dělily body.

Oba tábory hlásí dvě ztráty. Zatímco domácím kvůli zranění nepomohou Magnani a Peluso, Frosinone se musí obejít bez Vivianiho a Salamona.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Ferrari, Demiral, Rogerio - Duncan, Magnanelli, Sensi - Berardi, Babacar, Boga
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Ariaudo, Brighenti - Paganini, Chibsah, Maiello, Valzania, Beghetto - Ciano, Ciofani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.12 - 5.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma Calcio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Už ve dvou posledních kolech se Sampdorii nepovedlo bodovat a jen hodně nerada by tohle číslo ještě zvýšila. Parma zase ve čtyřech posledních utkáních jen remizovala a přísun tří bodů by se jí také náramně hodil.

Situace Parmy sice není nijak katastrofální, protože je nyní na 15. místě, ale bodově to žádná sláva není. Od 17. Udinese dělí Parmu jen čtyři body, což vzhledem k narůstající formě posledních tří týmů není zrovna příjemné zjištění. Bude to zkrátka boj až do posledních chvil. Přesně to, co Parma nechtěla. Jarní část sezony se jí totiž zatím moc nedaří a na tři body to nestačilo ani minule.

Parma k tomu přitom měla všechny potřebné atributy. Utkala se s Chievem, které je stále poslední a navíc už mělo jistý sestup, takže mu o nic nešlo. Navíc se v utkání jako první prosadil Juraj Kucka a cílem Parmy bylo jen udržení náskoku. To se ale nakonec nekonalo, neboť po hodině hry udeřil Riccardo Meggiorini a srovnal na konečných 1:1. Parma tedy dokázala za posledních deset soutěžních duelů vyhrát jen jednou, což jí boj o záchranu dost komplikuje.

Aby toho nebylo málo, se Sampdorií jí to moc nejde. Od roku 2003 se jí povedlo na domácí půdě stadionu Ennia Tardiniho porazit svého soka jen v pěti případech.

Trenéra D‘Aversu navíc stále trápí hodně smolný počet hráčů umístěných na marodku, jejichž absence se projevuje poměrně výrazně. Mimo hru jsou Ceravolo, Grassi, Gagliolo, Biabiany a kanonýr Inglese, bez jehož služeb se Parma hodně trápí. Sampdoria je na tom v tomto ohledu lépe, neboť jí chybí jen trio karetních hříšníků Ramirez, Sala a Tonelli.

Evropské poháry, ke kterým měla díky kanonýrovi Quagliarellovi poměrně blízko, se jí ale opět vzdalují. Aktuálně sídlí celek z přístavního města až na devátém místě se ztrátou osmi bodů na šestý Turín. Minulé kolo Blucerchiati nevyšlo, protože se museli sklonit před lépe hrajícím Laziem, s nímž prohráli těsně 2:1 i přesto, že se opět trefil nesmrtelně hrající Quagliarella.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Gazzola, Iacoponi, Bruno Alves, Bastoni, Dimarco - Kucka, Scozzarella, Barillà - Siligardi, Gervinho
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Andersen, Colley, Murru - Praet, Ekdal, Linetty - Saponara - Defrel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.29 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - AS Řím  (neděle 18:00)
AS Řím stále usiluje o Ligu mistrů a k tomu potřebuje další tři body. Ty by si rád z Janova odvezl především trenér Claudio Ranieri, který má s Grifoni nevyřízené účty. Janovský celek navíc nyní prožívá hodně špatné období.

Trenér Claudio Ranieri není na lavičce AS Řím poprvé. V sezoně 2009 až 2011 už na ní seděl a koučoval svůj oblíbený tým. Rok 2011 byl pro něj ale v tomto ohledu hodně smutný. Na začátku ledna totiž odtrénoval svůj poslední zápas na lavičce Vlků. Hrál právě proti CFC Janov a vše se od začátku vyvíjelo víc než slibně. Ještě v 51. minutě Vlci vedli 3:0, jenže ani to jim k vítězství nestačilo.

Tým z hlavního města se naprosto složil a dovolil domácím Grifům, aby nejen srovnali, ale v 85. minutě díky druhé brance Alberta Paloschiho dokonce vyhráli! Po tak otřesném výkonu z druhé půle trenér Ranieri skončil. Teď se vrací na stadion Luigi Ferraris s cílem oplatit domácímu týmu podobnou měrou. Vlci totiž mají opět hodně co ztratit, takže další zaváhání si nemohou dovolit.

Římané tráví začátek května na páté příčce, což jim zkrátka nestačí. Tohle místo totiž neposkytuje místenku v příštím ročníku Ligy mistrů, která je pro Římany klíčová. Aktuálně ztrácí na čtvrtou Atalantu jen jeden bod. Zároveň si ale musí hlídat záda, protože dokonce osmé Lazio ztrácí na tým z Bergama jen čtyři body.

A trenér Ranieri nehodlá svůj sen o spáse Říma nechat v Janově. "Jsem v Římě pro to, abych mu pomohl k pohárům. Věřím našemu týmu a vím, že máme dostatek kvality i odhodlání na to, abychom čtvrtou příčku nakonec získali. K tomu ale musíme být kompaktní a nedělat chyby. Nesmíme podcenit žádného soupeře, ať se mu daří dobře nebo špatně," dodává zkušený taktik.

Tím myslel zcela určitě Janov. Ani vedení trenéra Cesareho Prandelliho zatím Grifoni nevrátilo na vyšší pozice, jak by si asi prezident Preziosi spolu s fanoušky představoval. Janov se aktuálně nachází dokonce až na 16. místě s tím, že na sestupové pásmo si udržuje hodně slabý náskok šesti bodů.

Což není mnoho. Přispěla k tomu také série šesti posledních duelů, ve kterých Grifoni nedokázali vyhrát. Po porážce od Turína se jim v minulém kole poštěstilo alespoň uhrát bod se SPALem, což jim zajistil střídající Gianluca Lapadula. Ani v tomto zápase ale Janov rozhodně nepodal dobrý výkon.

Když se podíváme na stav marodky, jsou na tom oba týmy podobně. Domácí nemohou využít služeb Sturara, Hiljemarka, Favilliho a Mazzitelliho, zatímco AS postrádá De Rossiho, Santona a Biandu. V ideální formě není ani bývalý hráč Janova Diego Perotti, který nakonec nebyl k zápasu ani nominován.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Zukanović - Lazović, Lerager, Radovanović, Rolon, Criscito - Lapadula, Kouamé
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, Pellegrini - Kluivert, Pastore, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.29 - 3.40 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Cagliari Calcio  (neděle 20:30)
Nedělní porci zápasů uzavřou ve večerním utkání celky Neapole a Cagliari, přičemž favoritem budou jednoznačně domácí. Parthenopei se minulý týden zmátořili z těžkých direktů, které jim i v Evropské lize zasadil Arsenal a v Serii A chtějí znovu nastoupit na vítěznou vlnu. Neapol si v případě výhry může definitivně zajistit druhé místo.

Neapol na druhém místě strávila takřka celou sezonu a nyní je už opravdu blizoučko k jejímu zisku. Pro Parthenopei je to ale trochu zklamání, protože se očekávalo, že pod vedením Carla Ancelottiho budou více prohánět mistrovský Juventus. To se nakonec nestalo a navíc se ani nepovedlo postoupit ze základní skupiny Ligy mistrů, navzdory dobře rozehrané skupině, byť velmi těžké. Poslední zklamání přišlo v polovině dubna po vyřazení z Evropské ligy od Arsenalu. Neapol v tomto období vypadla z tempa, což zesílilo některé hlasy volající po odvolání Carla Ancelottiho a návratu Maurizia Sarriho, jehož dny v Chelsea jsou podle některých médií zpečetěny. Ať už dopadne případná trenérská rošáda jakkoliv, jisté je, že si Neapol i v příštím roce zahraje Ligu mistrů.

Před týdnem si Parthenopei dokázali poradit s o záchranu bojujícím Frosinone a po výhře 2:0 Carlo Ancelotti doufá v návrat na vítěznou vlnu. Koneckonců doma proti Cagliari by to Neapol měla potvrdit.

Sardinský celek všem ukázal, jak se doopravdy bojuje o záchranu a díky skvělým jarním výsledkům dokázal postupně vyšplhat na bezpečné třinácté místo, navíc už s jedenáctibodovým náskokem. Před týdnem se sice Maranovu týmu nevedlo, porážka 0:3 od AS Řím je toho důkazem, nicméně od března slavilo Cagliari výhru pětkrát.

Přesto nebude Cagliari na stadionu San Paolo v pozici favorita, spíše naopak. Neapol porazila Cagliari šestkrát v řadě a od roku 2009 s ním ani jednou neprohrála. Podaří se Sardiňanům zlomit desetileté prokletí? Výhodou hostů by mohla být absence některých hráčů, Carlo Ancelotti nebude moci nasadit Maksimoviće, Diawaru, Chirichese a Allana, zatímco Cagliari bude chybět jen Faragó.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Koulibaly, Albiol, Ghoulam - Callejón, Fabian Ruiz, Zielinski, Younes - Mertens, Insigne
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini - Ionita, Cigarini, Padoin - Barellá - Joao Pedro, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.84 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - SPAL 2013  (sobota 18:00)
Sobotní program Serie A obsahuje dvě zajímavá utkání a pokud byste to první z nich chtěli vidět naživo, musíte do Verony. Tamní Stadio Marc'Antonio Bentegodi bude od šesti hodin v podvečer hostit jedno z posledních utkání domácích v první lize a hostem bude SPAL.

Mussi Volanti už mají svůj osud zpečetěn. V příštím roce a možná ještě déle se budou muset zdržet ve druhé lize, protože jejich aktuální sezona je jeden velký průšvih. Od záležitostí v chodu klubu přes jeho účetnictví až po faktory úzce spjaté s výkony na hřišti. Všechno bylo pro Chievo špatně. I přes mírně zlepšené výsledky v poslední době je Chievo až poslední s nedostižnou ztrátou osmnácti bodů na 17. Udinese!

Trenér Domenico Di Carlo, který sympaticky setrval a neopustil potápějící se loď, jako někteří jiní, využívá tento čas k tomu, aby zapracoval do týmu mladé hráče a ty, na nichž by měl stavět i v Serii B. Pro příklad můžeme uvést mladého brankáře Šempera nebo trequartistu Vignata. A to možná o to víc, že několik hráčů použít nemůže. Pro karetní tresty totiž utkání jen jako neplatící diváci budou sledovat Federico Barba a Mehdi Leris.

Kromě nich bude scházet také dlouhodobě zraněný Ezequiel Schelotto, který je coby prakticky nevyužitý hráč zářným odrazem skoro až surreálné sezony. Pravdou je, že se SPALem se Chievu poměrně daří. V posledních (a jediných) třech duelech totiž Chievo s týmem z Ferrary ještě neprohrálo.

V současném kádru SPALu najdeme několik velmi zajímavých hráčů, ale ne všichni se dočkají zápasu s veronským týmem jako aktivní hráči. Mimo hřiště zůstane Vicari a možná také Felipe, jehož zdravotní stav není ideální a trenér Fabio Semplici se bude modlit, aby se dal do pořádku.

SPALu se povedlo usadit se kolem dvanáctého místa a aktuálně je 13, dost daleko od problémů se záchranou. SPAL hodně zaujal výhrou nad Juventusem a ani minulé kolo nebylo vyloženě zklamáním. Fanoušci ale určitě cítili, že z duelu s Janovem mohli získat víc než jen jeden bod.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Šemper - Depaoli, Bani, Cesar, Jaroszyński - Kiyine, Dioussé, Hetemaj - Vignato - Meggiorini, Stepiński
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Felipe, Cionek, Bonifazi - Lazzari, Missiroli, Murgia, Kurtić, Fares - Petagna, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.81 - 3.18 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Inter Milán  (sobota 20:30)
Udinese má před sebou důležitý závěr sezony, ve kterém potřebuje získat co nejvíce bodů aby se zachránilo. Ve 35. kole se Zebry představí v domácí Dacia Aréně proti Interu Milán. Před rokem se fanoušci Udine museli smířit se čtyřbrankovým nářezem, ale tentokrát doufají v optimističtější výsledek.

A tím nemůže být nic jiného, než zisk bodů. Udine potřebuje body jako sůl, čtyři kola před koncem si sice drží čtyřbodový odstup od osmnáctého Empoli, ale stále ho ještě čekají těžké zápasy. Navíc forma Tudorových svěřenců není dobrá, z posledních čtyř kol vydolovali jenom jeden bod. "Zítra to nebude snadné, tím jsem si jist, ale jsme sebevědomí a pozitivní. Chci, aby tým předvedl něco důležitého," nechal se slyšet chorvatský kouč Igor Tudor.

Inter také potřebuje body, aby si zajistil přímý postup do Ligy mistrů. Nerazzurri za poslední čtyři kola třikrát ztratili a čtvrtá Atalanta už se přiblížila na tři body. "Všechny další čtyři zápasy mohou být rozhodující, musíme také zhodnotit, kolik bodů získají naši soupeři. Je zde šest týmů, které bojují o dvě místa," varoval Luciano Spalletti. Cíl Interu je jasný a kouč Spalletti hodlá k jeho naplnění postupovat zápas od zápasu. "Pro mě je budoucnost Udinese vs. Inter, pak Inter vs. Chievo, pak výsledek Neapole před utkáním Inter vs. Empoli," dodal zkušený stratég.

Udine si před týdnem přivezlo porážku 0:2 z Bergama, zatímco Inter si rozdělil body v prestižním Derby d'Italia proti Juventusu. Vzájemným zápasům jasně vévodí modročerní, kteří vyhráli úvodní zápas v Miláně 1:0.

Interu bude chybět dvojice Vrsaljko, Vecino a s velkou pravděpodobností také Mauro Icardi, jehož dny na stadionu Giuseppe Meazza se zdají být sečteny. Mnohem větší problémy se skládáním základní jedenáctky má Igor Tudor. Na marodce Udine totiž zůstávají Opoku, Ingelsson, Troost-Ekong, Fofana, Barák, Behrami a suspendovaný Samir.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Larsen, De Maio, Nuytinck - D'Alessandro, Mandragora, Sandro, De Paul, Zeelegaar - Okaka, Pussetto
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar, Asamoah - Brožović, Gagliardini - Politano, Nainggolan, Perišić - Lautaro Martínez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 3.90 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Turín FC  (pátek 20:30)
Jediným pátečním duelem 35. kola Serie A se stane turínské derby. Hostující Býci by moc rádi využili faktu, že Juventus už titul obhájil, protože jim jde ještě o hodně. V sázce je dokonce účast v Lize mistrů!

Juventus už má za sebou oficiální mistrovské oslavy, protože osmé Scudetto v řadě mu už nikdo nevezme. Před čtrnácti dny mu k tomu pomohla domácí výhra nad Fiorentinou, která mu dala matematickou jistotu prvního místa i v tomto ročníku. Aktuálně má totiž Juventus náskok pohodlných osmnácti bodů na druhou Neapol. Ten mohl být ještě větší, ale v minulém kole favorit zaváhal.

Bylo na něm vidět, že je z oslav lehce unaven a že už mu prakticky o nic vážnější nejde. Inter naopak hraje o hodně a ukázal, že z Juventusu zase takový respekt nemá. Výsledkem byla více než přijatelná remíza 1:1. I přes dosažení jednoho z hlavních cílů Juve, tedy mistrovského titulu, se hovoří o budoucnosti trenéra Massimiliana Allegriho. Ten ale v týdnu svým kritikům rázně odpověděl.

"Fotbal je hloupý sport pro chytré lidi. Už mnohokrát jsem četl, že z Juventusu odcházím. Ale jak vidíte, pořád jsem tady. Nemám v úmyslu odcházet a klub nemá v úmyslu mě nahradit," dodal poměrně jasně.

Zkušený stratég se musí vyrovnávat s celou řadou zranění, která Juventus postihla. Mimo hru jsou hráči jako Perin, Khedira, Mandžukić, Dybala, Douglas Costa, Rugani, Alex Sandro a taky Bentancur. Juventus je mírným favoritem a proti městskému rivalovi se mu daří. Vyhrál už osm vzájemných duelů z posledních deseti.

Turínské FC se pokusí poprat se slavnějším a movitějším soupeřem bez dvojice zkušených obránců Morettiho a Djidjiho. Do hry se sice vrací Iago Falqué, který ale zřejmě začne jen na lavici společně se Zazou. Jeho Býci jsou nyní blízko snu, který se ještě před pár týdny zdál jako neuvěřitelná báchorka.

Dostali se totiž na dostřel Lize mistrů! Od ní dělí Granatu jen tři body a i když je konkurence hodně našlapaná, Turín rozhodně má, co říct. Při tom spoléhá mimo jiné na Andreu Belottiho, který v posledních svých pěti duelech dal tři branky a celkově je už na třinácti jen v lize. Nad Juventusem dokázal Turín vyhrát jen třikrát za posledních 25 zápasů, takže bude Belottiho potřebovat v nejlepší formě.

Ve dvou posledních duelech nedostali Býci ani jednu branku a především naposledy proti AC Milán ukázali, že ani favorit je neleká. K Belottimu se tentokrát přidal výtečně hrající útočník Álex Berenguer, který by měl znovu zaujmout místo vedle "Il Galla". Zatím má Turín třetí nejlepší obranu v lize (po Juventusu a Interu); dostal jen 29 pouhých branek.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Emre Can, Pjanić, Matuidi - Cuadrado, Ronaldo, Bernardeschi
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N’Koulou, De Silvestri - Aina, Baselli, Rincon, Meité, Ansaldi - Berenguer, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.00 - 6.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC34284268:2488
2.SSC Neapol34217664:3070
3.Inter Milán34188852:2862
4.Atalanta Bergamo34178968:4259
5.AS Řím341610861:4658
6.Turín FC341414644:2956
7.AC Milán341511847:3356
8.SS Lazio341671149:3655
9.UC Sampdoria341461454:4648
10.US Sassuolo349141148:5241
11.ACF Fiorentina348161047:4240
12.Cagliari Calcio3410101432:4740
13.SPAL 2013341091535:4839
14.Bologna FC349101537:4837
15.Parma Calcio349101535:5237
16.Janov CFC348111536:5335
17.Udinese Calcio34891731:4933
18.Empoli FC34781943:6629
19.Frosinone Calcio34582126:6223
20.Chievo Verona342122025:6915
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (179)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Fotbal je hloupý sport pro chytré lidi."

OK, I´m done.

Po tomto kole se opět prohází pořadí.

Reagovat
Largo

Hele možná jsem to špatně přeložil nebo pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to Allegri je schopen říct :)

Reagovat
Largo

"...however the tactician hit out at critics midweek claiming that “football is a stupid sport for intelligent people.”

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šulin

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si ale říkám, že se to dá chápat i jako ,,For intelligent people - football is stupid sport."

Reagovat
FuckT

Ja osobne si myslim, ze ked vezmeme do uvahy kontext, tak to myslel skor tak, ze aj ked futbal je na prvy pohlad jednoduchy a lahko sa robi plan, tak malokedy idu veci podla planu a clovek musi rozmyslat jak drak aby ocakaval neocakavatelne. Mozno...

Reagovat
smazaný uživatel

to výročí je zítra

Reagovat
rossoneri89

Caldara znova na 6 mesiacov mimo z Juve radsej uz neberme nic

Reagovat
GEGE

ty kokot to je v hajzlu...stejně jako Conti další mladý Ital dojebaná kariera...

Reagovat
LesyJePan

Conti bude fajn len potrebuje sa trocha vyhrať. Až tak toho vela nenahral zatiaľ.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
mato Kreator

Dnes je 70 rokov od padu lietadla pri ktorej zomreli hraci Turina

Reagovat
Largo

Reagovat
Stannis Baratheon

Grande Torino

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že úvahy začínajúce slovom "keby" sú o ničom.

Ale predsa skúsim... keby to lietadlo vtedy nespadlo, zrejme by dominancia Grande Torina ešte pár rokov trvala. Možno by Juventus bol iba "tým druhým", možno by ani Real Madrid na začiatku nepobral toľko "ušatých pohárov"... možno, keby...

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, tak by to bylo zcela určitě. Bohužel, stalo se stalo a lidé v Turíně stále vědí, že Juventus je jen bohatá parodie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouholetý fanda Turína? Dřív bylo v sekci spousta fans z menších klubu, dneska je z toho jen soubor dvou tri zabomysich válek mezi největšími kluby.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, začal jsem jim fandit v roce někdy kolem roku 1998,1999, když jsem se na začátku puberty začínal víc zajímat o fotbal a dočetl jsem se díky dědovi o tomto smutném příběhu. Přímo v Turíně jsem byl pouze 4x, proto je mám ve vedlejších, ale časem chci rozhodně začít jezdit pravidelneněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Torino mělo ještě dobré období na začátku 90.let,kdy se tým kolem Scifa,Vasqueze a Lentiniho dostal do finále Poháru UEFA s Ajaxem,který vyhrál po dvou remízách jen díky gólům vstřeleným na hřišti Torina.To tenkrát vyřadilo i Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes je 100 rokov ako spadlo lietadlo so Štefánikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi Maxi Maxi...ach jo

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Kaspar

1.Juve, 2.Neapol, 3. Atalanta, 4.Turin, 5. AS, 6.Lazio, byla by prdel sledovat co by to s Interem a AC udelalo

Reagovat
LH171186

Důležitý je že má "Síársevn" novy auto za 250 míčů, teď už může hrát v klidu :D

Reagovat
CR7RONALDO
Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
LH171186

Kašpar......

Reagovat
stuff

Reagovat
kaja900

Kašpar hraje za tvoji barcelonku

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu že je těžký uznat že je Ronaldo lepší jak Messi, když fandis Barceloně

Reagovat
Stannis Baratheon

V čem je lepší? Možná tak v hlavičkování, ale když ani v tom jediném, v čem je Ronaldo stále ještě TOP, tedy střílení gólů se na Messi ho nechytá.... O hře během zápasu, kdy Messi je neustále u míče a vždy dokáže něco vymyslet, kdežto Ronaldo se ukazuje hlavně ve vápně a kolem něj, v tom je snad ani srovnávat nemusíme. Ale co čekat od borce s ročníkem narození 2002, který ocení spíš jak je hráč vyrysovany a nagelovany...

Reagovat
kaja900

Rikas co cekat od borce s rocnikem narozeni 2002, ale ze borec nahore napise na ronalda kaspar jen proto ze dal jedinej gol juve, to ti prijde normalni, zajimavy jinak nemuzes je srovnavat, kazdej hraje uplne neco jinyho navic messi si hraje v klidecku celej zivot v barce.. ronaldo prestoupil ve 34 letech do juve, do uplne jiny ligy a stejne je jejich nejlepsi strelec a dal vsechny goly juve v play off ligy mistru moc bych je nesrovnaval, kazdopadne oba jsou nejlepsi na svete.. oni dva a pak dlouha mezera

Reagovat
Stannis Baratheon

K němu jsem nic nenapsal, protože na to asi ani nemám sílu se k takovýmu blbcovi vyjadřovat a snažit se argumentovat, jelikož takový blbec to nepochopí. U tebe jsem doufal že se nad argumenty pozastavis a popřemýšlíš o nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má argumenty svoje a každý si bude stát za svém kdo je lepší atd. ale psát o někom že je Kašpar je ubohé a scestné a ty ještě budeš jeho odpověď bránit, takže to o tobě vypovídá dost.

Reagovat
Stannis Baratheon

Já jeho odpověď bráním? Já píšu že k takovým debilum jako je on se nemá cenu vyjadřovat, a proto jsem na něj ani nereagoval. Nauč se porozumění psanemu textu. To že si myslím že Messi je lepší než Ronaldo, což je minimálně v téhle sezóne prostě fakt, neznamená že si myslím že je Ronaldo kašpar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to myslíš tak jak píšeš tak ok ale zkus si přečíst po sobě tu první zprávu na mě. Tam jde vidět že reaguješ hlavně na mě a ne na toho potentata nahoře. Takže by bylo dobrý se zmínit v polovině textu že začínáš mluvit o něm a ne o mě .

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej ročník 2002?

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi opet 0 bodu, jedna velka tragedie co ten chlapec predvadi.Od prichodu Ronalda jsou vseci v utoku totalne zasekli, jestli jsou labilni tezko rict.Mandzukic,Dybala jsou ted zraneni, ale celkove nedal Mandzukic uz pul roku gol a Dybala se trefi jednou za 10 zapasu a to z penalty.A Bernardeschi ten se pro jistotu netrefi uz mozna nikdy.Jedna velka tragedie, ktera potrebuje rozseknout.

Reagovat
smazaný uživatel

takže zpět do realu ?

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!! Snad vyhrajeme, ať je klid

Reagovat
Panděvova ofina

Ježiš to je zase nezáživný!

Reagovat
Nuno čomes

Naštěstí de nedivam, to musí být tragedie Ale přesně jak jsem říkal. Ze to lehce projebem.

Reagovat
Mihal

Poviem to slovami Ernesta Bokroša: "Banda kokotov! "

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Inter ještě neskončil 5.

Reagovat
Nuno čomes

Tak to je jasný.

Reagovat
KillSwitch

ešte to môže byť zaujímavé. dúfam že to Lazio zajtra ukope na remízu a my vyhráme. potom bude šanca na postup dosť veľká. ak Napoli nevypustí zápas s Interom, tak kľudne môžu skončiť 5. za predpokladu že to AC neposerie. majú najlahší los. potom nás čaká Juve ale to aj Atalantu

Reagovat
smazaný uživatel

AC to posere

Reagovat
LesyJePan

6 bodov zo 4 zapasov bude uspech. Museli by sme vsetko vyhrat aby sme sa tam dostali. Bude tam AS a Inter. Uz som sa s tym zmieril ze sme preflakali najvacsiu sancu poslednych rokov.

Reagovat
Largo

Inter a Atalanta.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky jsme závislí na motivaci Juventusu/Ronalda vrátit jim to vyřazení z poháru.

Prakticky jsem přesvědčený, že ani my, ani oni nevyhrají zbývající zápasy.

Reagovat
Pipo123

Nenenene zajtra Lazio vyhraje a konkurencia prehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Doria hraje v Parmě, takže je možné, že si Lazio opravdu udělá náskok na svého konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme ještě horší než minulou sezonu :D jsem zvědavý ja se Spaletti zas bude rozplyvat nad tím jak super jsme hrali

Reagovat
Pipo123

LAZIO (3-5-2): Strakosha; Wallace, Acerbi, Bastos; Romulo, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Marusic; Caicedo, Immobile.

A disp.: Proto, Guerrieri, Patric, Luiz Felipe, Durmisi, Badelj, Jordao, Cataldi, Correa,

Reagovat
Lech

Pome

Reagovat
rossoneri89

Montella 4 zapasy 1 bod ..... Nutella efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se ukazuje reálná kvalita prehypovanych hvězdiček Chiesy, Simeoneho atd.

Reagovat
rossoneri89

Ukazuje sa aj neschopnosť Montellu... Ver mi ten človek nie je žiadna výhra.... Dúfam že už nariadil hráčom aby jedli zrno a bylinky ako v AC

Reagovat
Largo

Presne tak.

Reagovat
Alberto Aquilani

On je navyše aj strašne sprostý človek podľa mňa. Úplne to má v tom kukuči. Pred rokmi som videl video, jak mu dali otázku, že koľko je 10x10 a on to nevedel vypočítať.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě v Římě už nikdo nevěří, že by z něho mohlo něco být, i tak se asi bude do smrti živit jako trenér.

Reagovat
Pipo123

Parolo!!!!!

Reagovat
Pipo123

Inzaghi je fakt blázon, prečo tam dáva toho pičusa do obrany

Reagovat
KillSwitch

prvý x v živote fandím tým belasým k*rvám a aj tak to doj*bú

Reagovat
Pipo123

Všetci to čakali, každý jeden fanúšik Lazia písal že Wallace to dojebe a tak sa aj stalo, Inzaghi si za to môže sám, prečo ho tam neustále dáva, keď taký Ramos hráva lepšie

Reagovat
Coutinho10

Bergamo super gol...jen tak dal

https://streamja.com/3wBA

Reagovat
Pipo123

Mne je na piču keď vidím čo ten kokot spravil, aj 1 gol bol jeho ked zle odkopol loptu,

Reagovat
Coutinho10

j moc vam to nejde...

Reagovat
Nuno čomes

Lazio je ještě trapnější než my.

Reagovat
Coutinho10

musime to s Atalantou udrzet ...nejvic se bojim Romy

Reagovat
Nuno čomes

V Neapoli nevyhrajeme, takže před posledním kolem může být před námi Atalanta i AS. Tak bych to tipnul i po 38. kole

Reagovat
lnterista

A myslis ze s Juve vyhraji?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nuno čomes

Určitě se na to nedá spoléhat. Juve to může úplně v klidu vypustit a Bergamo ma formu jako hrom.

Reagovat
Pipo123

Majú tam cez týždeň finále Coppy, to ich môže stáť kopec síl.

Reagovat
Nuno čomes

Hráli 2x semi přes týden a bez problému. To my hrajeme jednou za týden a jsou líní na krok. Tady je potřeba si uvědomit, že oni hrají o vše a neserou na to jak ty naše primadony. Třeba takový Icardi jebe na konec sezóny a dal se na modeling. U nás není nikdo schopen dát branku, což je prostě problém.

Reagovat
Pipo123

Coppa sa môže hrať kludne 120 minút, tam bude iné Lazio než dnes, my tie zápasy v Coppe vieme každý rok. Atalanta to bude mať ešte zložité, dúfam že to zvládnu. Bolo by zaujímave ich sledovať v LM

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lnterista

To spis vypusti Neapol

Reagovat
Coutinho10

ta Neapol uz taky nema takovou motivaci..uvidime no, bude to boj

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdávají bohatým i chudým.

Reagovat
smazaný uživatel

Darovaný míč a navíc Papu měl mega štěstí, že tam šel hráč z druhé vlny, chtěl to dávat na toho prvního.

Nothing special.

Reagovat
lnterista

Pekne atalanta

Reagovat
Coutinho10

uz 1:3

Reagovat
Pipo123

Wallace u tretieho gólu, teraz prehral súboj vo vzduchu, TOP výkon dnes

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazio je strašne zbytočný klub... jediná dobrá vec na nich je pipo :*

Reagovat
lnterista

3. a 4. hraje predkolo LM?

Reagovat
Nuno čomes

Nn skupina.

Reagovat
lnterista

Jak to? Jako letos jsme taky nehrali no ale proc to nevim

Reagovat
Coutinho10

vsechny velky souteze maj 4 mista pro skupinu LM, takze i Italie

Reagovat
lnterista

Aha to je novinka dik

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Boli zmenené pravidlá. Aj keď si pozrieš tu na EF tabuľku Serie A, tak pri prvom až štvrtom mieste je zelená farba rovnakého odtieňu (to znamená, že všetky tie 4 kluby idú priamo do skupinovej fázy LM). Keď ešte v minulosti išiel 3. klub do predkola, tak odtieň tej zelenej farby bol slabší, čo signalizovalo, že skupinová fáza LM pre ten klub nie je istá.

Reagovat
lnterista

Jj dik

Reagovat
Alberto Aquilani

#Ufficiale

4231 Mirante, Florenzi Manolas Fazio Kolarov, Cristante Nzonzi, Zaniolo Pellegrini El Shaarawy, Dzeko. #GenoaRoma @SkySport #SkySerieA

Zostava sa mi nepáči, mal hrať Pastore a aj Zaniolo na krídle mi teraz dosť vadí, ale tak snáď to bude OK. Lavička teraz vyzerá dobre, tak by sme to prípadne mohli urvať v druhom polčase.

Reagovat
Largo

Taky mi Nicolo na kridle nesedi. Ale jsem rad za Pellegriniho. Pastore podle me sanci dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore půjde na poslední půlhodinu za vyždímaného Lorenza, Janovu narozdíl od Cagliari hoří za prdelí a po dnešní výhře Empoli ještě víc.

Jestli je zase necháme vybláznit prvních dvacet minut, s Bryanem je to bezpečnější a Pelle má prostě lepší pohyb než Javier. Dnešní mač nebude rozhodnutý po 20 minutách.

Justin je zraněný, jinak by hrál on. Nicolo si snad odpočal a vyčistil hlavu a dneska bude muset předvést do obou fází svůj potenicál, bude motivovaný, to se nebojím. Pořád tam má Patrika, takže klidně může stáhnout po 60 minutách spolu s Pellem.

Edin týden netrénoval, a jsem na vážkách, jestli bude odpočatý a namotivovaný, nebo chcíplý a beze snahy.

Věřím.

Reagovat
Pipo123

Ha Wallace si ho tam šupol sám ,takže vlastný gól

Reagovat
Pipo123

Keď kamery zabrali Lotita tak vyzeral pekne nasrane, som zvedavý čo bude po sezóne, ak odvolá Inzaghiho tak snad skúsi toho Sempliciho.

Reagovat
Largo

Semplici se zatím profiluje hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio mam rád ale klobouk dolu Bergamo tak se bojuje o Ligu mistru

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Podle La Gazzetta dello Sport se má Diego Godín stát nejlépe placeným hráčem v Interu. Sám si vyžádal smlouvu na 3 roky a měl by si vydělat 6,75 milionů eur za sezónu!

Reagovat
Nuno čomes

Magoři. Hlavně nemáme ani jednoho záložníka do základu a o křídlech ani nemluvě. Ale naštěstí to bude i další rok určitě lepit dědek Candreva a zmatený Mario. Ten ani neví kde je a co dělá, jen občas kopne do balonu To je neskutečné jak může takový hráč hrát profi fotbal

Reagovat
lnterista

Spis neskutecne co s tema hracema dokazeme udelat o)

Reagovat
Nuno čomes

To taky samozřejmě. Ale za ty poslední roky tam prostě chybí kouč, který udá jasný směr a dá tomu koule. To ať se na mě nikdo nezlobí. Hodných strýčků už bylo dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Spaletti musi vypadnout...už nás nikam neposune stejně tak je ale potřeba vyhodit tak 6-7 hráču co tam nemají co dělat přívest hráče co budou jezdit po prdeli a trenera co je zjebe za každy prumerny vykon...toto nikam nevede

Reagovat
Nuno čomes

My to víme, otázka ale je, jestli to ví i vedení.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta zaslúžene do Ligy majstrov či už tam niečo ukáže je druhá vec.

Reagovat
Pipo123

Janov sa vie vzdy kurevsky hecnut, len ci to tempo vydržia

Reagovat
smazaný uživatel

Hoří jim za prdelí, Empoli dneska přitopilo.

Nehrají nic extra ale, buď jim darujeme míče nebo to jsou centry, dneska to je Fazio kdo drží obranu, Kostas je pozičně mimo.

Poločas jsme ,,přežili", věřm, že druhá půlka bude z naší strany aktivnější.

Reagovat
Alberto Aquilani

Sme zas pekne napiču. Táto zostava bez Pastoreho a Kluiverta, a hlavne so Zaniolom na krídle je proste omnoho slabšia ako tá spred týždňa. Problém číslo 1 je Pellegrini, ktorý zas na tomto poste nie je vôbec v hre, pritom minulý týždeň na tom double pivote hral dobre. 35 minút nemal loptu, pak sa dostal dvakrát ku strele, kde preukázal, že má tú strelu totálne na hovno. Problém číslo 2 je Zaniolo na krídle. Opäť otrasný. On tú hru spomaľuje, pritom keď tam hrá Kluivert je to presne naopak. Suma sumárov, ako to bolo minulý týždeň výborne, keď tam Pastore technicky všetkých predčil o triedu a rozdával finálky, a Kluiver hral priamočiaro, vytratil sa ten ofenzívny potenciál. A tiež tá dvojka Cristane - Nzonzi nepracuje tak dobre ako Pellegrini - Nzonzi.

Cristante, Zaniolo out

Pastore, Kluivert (ak môže odbehať polčas)/Cengiz in

Reagovat
Lech

Reagovat
Lech

On Claudio neni takovy retard aby to taky nevidel, urcite neco zmeni. Btw i na kolarova je otresny pohled

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Doufám, že do hry půjde Kluivert nebo Ünder a Pastore. Dolů Zaniolo s Cristantem.

Tohle musíme urvat!

Reagovat
KillSwitch

tu zltu som nepochopil

Reagovat
Largo

Dneska se mi hodně líbí Florenzi. V obou fázích.

Reagovat
Alberto Aquilani

Načo čaká?

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

To je nudaaaa. Dneska už výhře nevěřím, s tím, co předvádíme.

Reagovat
Andis

Nn max. remíza chybí Pastore na tom středu, Schick tam nic nevymyslí. A taky křídla Under Kluiver no. Škoda

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeee

Reagovat
Andis

Jooo ještě to udržet

Reagovat
Largo

Reagovat
cink

Jooooooooooooooooooo Grifoni kurva vy jste kralove

Reagovat
Nuno čomes

To mě poser ty vole. Ajajajaj schicke

Reagovat
cink

Ty vole co to nedal tu penaltu

Reagovat
Pipo123

Alberto, tiez na celom AS si fajn len ty a par borcov co im tu fandí

Reagovat
Nuno čomes

to je traged

Reagovat
KillSwitch

aspoň nebude Mourinho trénovať AS

Reagovat
cink

Ještě není konec

Reagovat
lnterista

AS to pekne vyhaluzilo

Reagovat
Nuno čomes

Takto nedat penaltu. no comment. Ale furt lepší 4 body na AS než jen 2. Smutné, že se musíme utěšit vším možným.

Reagovat
lnterista

Vsak jasne parada

Reagovat
cresposuper

Toto musime spolu s Bergamom udrzat!

Reagovat
Pipo123

Rímska mentalita :D

Reagovat
Alberto Aquilani

Načo tam dal tú latentnú piču s červenou čelenkou? Táto prehra ide za Ranierim, nedať do zápasu Pastoreho po minulotýždňovom výkone? Šik nech už vypadne, preboha...

Reagovat
Pipo123

Co spravil Schick?

Reagovat
Alberto Aquilani

Napríklad sa za tú polhodinu hry nedotkol lopty a išiel cez neho vyrovnávajúci gól? Ale inak na svete nič, no...

Reagovat
Pipo123

Moc som to nesledoval, videl som ho krvácať.

Reagovat
Largo

Neubranil autora golu, Romera.

Reagovat
cink

No tak teoreticky můžeme být kvalifikovaní už po příštím kole. Stačí když porazíme Gialloblu a korupčníci uzmou bod AS

Reagovat
Nuno čomes

Co se počítá na konci? Skóre nebo vzájemné záapasy? Ani nevím jak to s AS máme. S AC ale lepší ne?

Reagovat
cresposuper

Vzajomne zapasy, s AC aj s AS mame lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

s AS u nich 2:2,doma 1:1 s AC obě vyhry

Reagovat
cink

Vzájemné skoro ve všech velkých ligách

Reagovat
cresposuper

Este je tam aj AC, to by muselo stratit bud dnes alebo o tyzden.

Reagovat
cink

Máš recht. Jsem si neuvědomil že dohrávají zítra. Pochybuju že nevyhrajou s Bolognou, i když ti hrají dost dobře pod SM

Reagovat
LesyJePan

Nevyhrame. Tym je psychicky absolutne rozložený. Mozno este zabojujeme o Europsku ligu.

Reagovat
cink

Uvidíme já bych zkusil i handikap

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduche počty jestli porazíme Chievo a Empoli doma tak jsme v LM i když prohrajem s Neapoli....AS i když vyhraje všechny 3 zapasy tak by měli o bod méně....prostě máme to vše ve svych rukach

Reagovat
Lech

Ten gol jde Kolarovovi ze ten balon uklidil k nam do rohu. Nzonzi teda nevim proc neskakal ale roh se vubec nemusel kopat. Dalsi vec je ze nas janov bojovnosti prehral. Strasne se mi libil ten jejich cernousek v utoku, ten byl vsude. Criscito strasna mr*ka. Diky za bod Mirantemu, ty 2 ztracene jdou na hlavu Claudiovi, bohuzel

Reagovat
Largo

Dneska zvolil spatnou jedenactku a blbe stridal. Ale to laxni braneni na konci je fakt na pest.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

Atalanta v luxusnej pozicii, prajem im to, hraju dobre narozdiel od konkurencie ktora sa k LM snazi nejak pretrapit

Reagovat
cink

Tak já myslím že v lepší pozici je ac milan

Reagovat
Pipo123

Ak zajtra vyhraju tak strácajú stale 3 body, navyse hraju na Fiore a Spale kde to je vzdy zlozite.

Reagovat
rossoneri89

Z jednej strany som zvedavý z druhej strany sa obávam dnešného zápasu... Ten tim je absolútne mimo formu v psychickom rozpoložení... Ak vyhráme tak ešte máme ako takú šancu ale ak bude remíza alebo prehra tak to môžme rovno zabaliť... Doteraz mi hlava neberie ako sme to takto mohli posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jednoduché ,nemáte proste trénera a na tomto začína a aj končí

Reagovat
rossoneri89

To je pravda... Gattuso na tom nesie veľkú vinu... Hlavne co sa ukázalo ze hráči si robili co chceli a tréner to nezvládol...

Reagovat
LesyJePan

Vidim to tak ze Bakayoka definitivne nevykupime. A za mna aj dobre

Reagovat
Yanek

Na CDM hrál výborně a Biglia dosluhuje. Jestli má problémy s přístupem, tak určitě ne, ale nechce se mi tomu věřit na 100%. Sám ví, že po angažmá v Chelsea musí makat.

Reagovat
LesyJePan

Neviem si potom predstavit, preco tam dal Mauriho. To ho chcu vytrestat? Myslim ze ked tam je teoreticka sanca na LM tak na taketo nieco by sme nemali ani pomysliet.

Reagovat
Whitemedia

očividně má problémy s tím, že je úplně vypatlaný a v palici má prázdno..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
rossoneri89

Hakan a Kessie katastrofa... A Bakayoko nech ide hneď do Londýna najlepšie po zápase.... Hajzel jeden

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/Ultra_Suristic/status/1125478273276882947?s=19

to je takový tupý kretén.. konečně mu to někde šlo a on si musí začít hrát na velkého drsňáka a skončí to tím, že si příští sezonu užije na tribuně... měl po něm Gattuso skočit..

Reagovat
rossoneri89

Niektoré dnešné primadony by si zaslúžili vzduchom chladenu... Ten smrad Bakayoko je kandidát číslo 1

Reagovat
LesyJePan

Ty vole ako más tlačia do tej LM to je masaker.

Reagovat
smazaný uživatel

Link na AC ?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď do AC nepríde normálny tréner a do zálohy kvalita tak ďalšiu sezónu môžu zabudnúť na LM.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele