35. kolo
04.05.2019 18:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Chievo opět na dně, SPAL mu nasázel čtyři branky

Chievo po několika dobrých momentech opět ukazuje svoje temnější stránku a jeho fanoušci dnes odpoledne odcházeli ze stadionu Bentegodi hodně zklamaní. Viděli totiž porážku svého týmu a debakl o čtyřech gólech ze strany SPALu.

Chievo znovu navázalo na výsledky, které ho provázejí prakticky po celou sezonu a které ho odsoudily k pobytu ve druhé lize. Naprosto bezzubý útok a ještě zmatenější obrana, to byla pro SPAL jasná pobídka ke kanonádě. Mezi střelce se nakonec zapsali Floccari, Kurtić a především dvougólový střelec Felipe.

Ten se prosadil poměrně rychle. Trvalo mu to jen osm minut, než k němu doputoval dlouhý pas po rohovém kopu a Felipe byl ve správnou chvíli na správném místě. Pak mu stačilo "jen" vyskočit nejlépe ze všech a přesnou hlavičkou poslat míč ke vzdálenější tyči - 1:0 pro hosty z Ferrary.

Ti byli nadále aktivnějším týmem. Obránce Manuel Lazzari zkusil střelecké štěstí z pravé strany, jenže jeho tečovaná střela skončila nad brankou. Po půlhodině hry měl SPAL další zajímavou šanci, když se po míči z rohového kopu natahoval tentokrát Andrea Petagna, který by mohl zakončovat do prázdné brány. Jenže scházely mu dva kroky. Kromě rány Lazzariho už první poločas nic zajímavého nenabídl.

Ten druhý byl o poznání lepší a gólovější. Ve 46. minutě se na hřiště dostal záložník Dioussé, který jen o dvě minuty později vyrobil hrubici a ztratil míč. Ten mu s díky uzmul Jasmin Kurtić a po jeho nahrávce se sám před brankářem Šemperem zjevil Sergio Floccari. Tak zkušený střelec neměl se zakončením žádné potíže a bez potíží jej prostřelil - 2:0.

Třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat a v 56. minutě míč po Murgiově centru vyrážel Šemper tak nešťastně, že se dostal k Felipemu. Zkušený obránce byl nejblíž a dopravil míč z dorážky do sítě. Chievo nemělo v podstatě žádné šance, naopak samo znovu inkasovalo. Debakl Chieva totiž uzavřel v 81. minutě Jasmin Kurtić poté, co mu Pasquale Schiattarella poslal z pravé strany parádní pas a sudí gól po konzultaci s videorozhodčím uznal.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele